Ποιος νοιάζεται για τον Ρουβά;
Κανα καλό μωρό να εχει και φετος η eurovision να γουστάρουμε
εμένα ο ρουβάς μ'αρέσει πολύ.Έγινε και μπαμπάκας σήμερις.Να σου ζήσει βρε το κουτσούβελον!
Ποιος νοιάζεται για τον Ρουβά;
Κανα καλό μωρό να εχει και φετος η eurovision να γουστάρουμε
η τουρκια κατεβαζει ενα μουνι απέραντοοοοοοοοοοοοοοοο..
ρε αφηστε τις μαλακιες
κανα καλο μουνι θαχει στο ευροβυζι?
+1ρε αφηστε τις μαλακιες
κανα καλο μουνι θαχει στο ευροβυζι?
Eγω θυμαμαι καθε χρονο να κανουν παρελαση τα τραβελια και οι πουστρες,χειροτερα κι απο Συγρρου!+1
Βάλτε και καμιά φωτό από τις κάβλες του διαγωνισμού.
Κάθε χρόνο λέγανε αυτή ήταν πορνοστάρ, αυτή ήταν μοντέλο, η άλλη γαμιότανε έτσι κλπ..
Εγώ περίμενα να δω καμιά συλλογή +18...
Eγω θυμαμαι καθε χρονο να κανουν παρελαση τα τραβελια και οι πουστρες,χειροτερα κι απο Συγρρου!
:S :S :S :S :SEγω θυμαμαι καθε χρονο να κανουν παρελαση τα τραβελια και οι πουστρες,χειροτερα κι απο Συγρρου!
Πάντως εγώ ρε φιλε αν είχα λεφτά δεν πρόκειται να στοιχημάτιζα στο μογγολάκι!Προτιμούσα το πατάρι από την τουρκιαΠοντάρετε στον πιτσιρικά
Είναι ακόμη στον τελικό της Νορβηγίας αλλά τον έχω σίγουρο. Αν ξέρετε κανένα καλό betting site που έχει ανοίξει για Eurovision να το ποστάρετε. Αν δεν βγει θα κάνω ακάποτο με την Ντενίσα!!! :S
Και για να μην ξενερώσετε με το θέμα, ότι και καλά δεν ταιριάζει στο site, πάρτε την παρακάτω αξέχαστη συμμετοχή
Α, ποστάρετε και οτι καλό θυμάστε.
ps:Σάκης Θεός
Σε τέτοια events πούστηδες έχει στάνταρ αλλά τραβέλια πότε είχε?
Εν το μεταξύ στο video με την γαρμπή τρομερή πλακα έχει το πόδι του πιανίστα και ο ρυθμός που το κουνάειΠοντάρετε στον πιτσιρικά
Είναι ακόμη στον τελικό της Νορβηγίας αλλά τον έχω σίγουρο. Αν ξέρετε κανένα καλό betting site που έχει ανοίξει για Eurovision να το ποστάρετε. Αν δεν βγει θα κάνω ακάποτο με την Ντενίσα!!! :S
Και για να μην ξενερώσετε με το θέμα, ότι και καλά δεν ταιριάζει στο site, πάρτε την παρακάτω αξέχαστη συμμετοχή
Α, ποστάρετε και οτι καλό θυμάστε.
ps:Σάκης Θεός
ο λουγκρας που κανει πατιναζ ολα τα λεφτα
Eνα ονομα θα σου πω,Ντανα Ιντερνασιοναλ,σαν τα ασος τα τσιγαρα...:S :S :S :S :S
Σε τέτοια events πούστηδες έχει στάνταρ αλλά τραβέλια πότε είχε?
Xαχα, έχεις δίκιο Enforcer.Ελα μωρε και εσυ κολλάς στις λέξεις
Το νόημα το έπιασες. Αυτό εχει σημασία