Επισκέπτης
Mήπως να στείλουμε τη γατούλα σου.....του χρόνου ???? xa xa xaΤα τραγουδια και οι ενορχστρωσεις ειναι για κλαμματα και τα κουπλε τραγουδιουνται ακομα και απο τη γατα μου.
Mήπως να στείλουμε τη γατούλα σου.....του χρόνου ???? xa xa xaΤα τραγουδια και οι ενορχστρωσεις ειναι για κλαμματα και τα κουπλε τραγουδιουνται ακομα και απο τη γατα μου.
Η Καλομοίρα που χάθηκε ? Ισχύει ότι παράτησε το τραγούδι ?
Γιατι όχι? Μια χαρα θα τα παει. Απο τα υπολοιπα νιαουρισματα καλυτερο θα ειναι το αυθεντικό. Ασε που θα της ασρεσει κιολας. Δεν ειναι τυχαιο που την εχω βγαλει Βασίλω. Οπου γαμος και χαρα...Mήπως να στείλουμε τη γατούλα σου.....του χρόνου ???? xa xa xa
Ποιό βιντεάκι? Τσόντα ? Ρίχτο να δούμε
Γιατι όχι? Μια χαρα θα τα παει. Απο τα υπολοιπα νιαουρισματα καλυτερο θα ειναι το αυθεντικό. Ασε που θα της ασρεσει κιολας. Δεν ειναι τυχαιο που την εχω βγαλει Βασίλω. Οπου γαμος και χαρα...
ποιο βιντεακι?Για δωσε link!Μάλλον θα της κακοφάνηκε που διέρρευσε το βιντεάκι της στο διαδίκτυο.
Aν αντέχει Ραχμανίνοφ που γουστάρει ο δικός μου....τότε θα περάσουμε τέλεια....Αμε, γιατι οχι. Να στη φερω την αλλη εβδομαδα που θα φυγω 4 μερουλες να μου την προσεχεις; Ακουει Σοπεν και Βιβαλντι. Ο Μπαχ την κανει να πηδαει εξω απο το παραθυρο και αμα ριξεις Μαζω θα παει στην κουζινα να ριξει τα πλυμενα πιατα κατω. Στο φαγητο δεν ειναι δυσκολη αλλα προτιμα Σουσι και αν της το δωσεις να σαι σιγουρος ότι θα κατουρησει μονο το χαλι και όχι τον Τσες καναπε σου. Deal?
ναι οντως πιο βιντεακι?δωσε λινκ να δουμε κ μεις.ποιο βιντεακι?Για δωσε link!
η τουρκια κατεβαζει ενα μουνι απέραντοοοοοοοοοοοοοοοο..Ποιος νοιάζεται για τον Ρουβά;
Κανα καλό μωρό να εχει και φετος η eurovision να γουστάρουμε
η τουρκια κατεβαζει ενα μουνι απέραντοοοοοοοοοοοοοοοο..