Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν τον πετυχεις καμια φορα να λεει για μπασκετ επειδη δεν ξερει απο τεχνικη τπτ αρχιζει και σχολιαζει φυσιογνωμικα του παιχτες και λεει ολα τα ονοματα λαθος εχει μεγαλο χαβαλε :grin: :grin: :grin:
Όλους τους λέει λάθος!ΟΛΟΥΣ!
Τον προπονητή της Γιουνάιτεντ, Μπόγιες κτλ κτλ κτλ...
Τις προάλλες σχολίαζε και έλεγε ο Μορίνιος (Μουρίνιο)
Τρελό χαβαλέ έχει ο άτιμος!Και φαίνεται και σωστός άνθρωπος!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ρε σεις από πότε η Σερβία έχει κόκκινες εμφανίσεις; μπλε δεν είχε πάντα;

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
το οτι καμια εθνικη δεν φερει το εθνοσημο της το εχετε παρατηρησει??

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
οι ομάδες που έχουν φανέλλα ΝΙΚΕ βλέπω πως έχουν την σημαία τους επάνω...

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Έριξα μια ματιά σε διάφορα site για τις wild cards. Για Ευρώπη μάλλον θα δοθούν 2. Εμείς, η Ρωσία, η Τουρκία, η Γερμανία και οι 2 που θα τερματίσουν στις θέσεις 7 - 8 τώρα. Επίσης παίζει να δώσουμε προκριματικά για Ευρωμπάσκετ 15 το καλοκαίρι του 14. Δεν τον βλέπω καλά τον Τρινκιέρι.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το οτι καμια εθνικη δεν φερει το εθνοσημο της το εχετε παρατηρησει??

URL]]

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ρε συ μέχρι πρόσφατα το είχαν όλες οι ομάδες στην πρόσοψη της εμφάνισης...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
μερικές όμως έχουν τη σημαία μπροστά... Ισπανία πχ... δεν μπορεί κάτι άλλο θα παίζει...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μερικές όμως έχουν τη σημαία μπροστά... Ισπανία πχ... δεν μπορεί κάτι άλλο θα παίζει...
για παρατηρησε καλα ειναι η σημαια της ισπανιας ενα αλλα σημα τυπου σημαιας

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
δεν νομίζω πως οι εθνικές ομάδες έχουν άλλο σήμα από την σημαία...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τωρα έχει Σερβία-Γαλλία στον ΑΝΤ1... η Γαλλία έχει την σημαία (ΝΙΚΕ) και η Σερβία κάτι έχει...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Η Γαλλία δεν βλέπεται σήμερα.Νωχελική και άνοστη. Τους έχουν πάρει παραμάζωμα οι Σέρβοι.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
μαγκες γιατι τοση απαισιοδοξια? η εθνικη μας ειναι καλη ομαδα και κορυφαια στον κοσμο.Οι λεπτομερειες και καποιες κακες επιλογες (ισως)δεν μας εδωσαν καλυτερη θεση σε αυτο το ευρο.
Οι βαζελες βεβαια ειναι με τον ουκιτς και τι σκεφτετε για τον πελατη του....κακομοιρηδες

Φίλε μου, μάλλον παρεξήγησες. Ολυμπιακός είμαι και μπορείς να το τσεκάρεις γιατί έχω γράψει και στο δικό μας μπασκετικό φόρουμ αρκετές φορές. Αλλά ας είμαστε αντικειμενικοί. Δεν είναι θέμα απαισιοδοξίας ή απαξίωσης. Απλά επισημαίνουμε ο καθένας από την πλευρά του κάποια πράγματα όπως τα βλέπουμε. Ο Ούκιτς έκανε την σεζόν που μας πέρασε τα καλύτερα ματς του, όλα με τον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί στόχευε αμυντικά τον Σπανούλη, ο οποίος δεν μπορούσε να τον ακολουθήσει. Κι αυτό γιατί είχε στο μυαλό του την οικονομία δυνάμεων για να βγάλει όλο το ματς με ενέργεια στην επίθεση. Κάτι που προβλέπω να γίνει και αύριο. Αυτό είναι όλο.Μακάρι να μην γίνει και να βγω ψεύτης.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
  Αυτοί που γαμησαν ασάλιωτα τον Γκασόλ και τον Ρουντυ ίσως?

Πολύ απαισιοδοξία υπάρχει μπόυδες.... Πολύ απαισιοδοξία.

Εφόσον υπάρχουν ακόμα ελπίδες πρόκρισης, δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω.

Τιποτα δεν είναι τελικά απίθανο σε αυτό το τουρνουά.....

Θυμήσου το παραπάνω σχόλιό σου αν δεις ξαφνικά να πηδάμε και τους Γάλλους!

Φίλε μου επαναλαμβάνω, δεν είναι θέμα απαισιοδοξίας ή απαξίωσης της προσπάθειας των παιδιών. Εγώ πρώτος είπα να μην απελπιζόμαστε όταν κάναμε τις ήττες με Ιταλία και Φινλανδία. Φυσικά και υπάρχουν ακόμα ελπίδες μαθηματικά και συμφωνώ ότι τίποτα δεν είναι απίθανο. Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές και ας παραδεχτούμε ότι τα πράγματα που θέλουμε να γίνουν για να περάσουμε, πρέπει να κοιμηθεί ο ίδιος ο Θεός και ο Διάβολος για να συμβούν. Από την αρχή της προετοιμασίας όλα μας πάνε στραβά. Εγώ βλέπω ότι δεν γυαλίζει το μάτι τους. Μπορεί να λένε ότι θα παλέψουν αλλά βλέπεις μέσα στον αγώνα δεν μασάνε σίδερα. Υπάρχει κούραση και όχι μόνο σωματική. Και νομίζω ότι τα αίτια είναι κυρίως ψυχολογικά. Ακόμα και με την Ισπανία δεν είχαν αυτό το Eye of the Tiger που έλεγε ο Απόλο στον Ρόκι στην ταινία. Γενικά δεν είναι εμφανίσεις και εικόνα ομάδας αυτή που δείξαμε και νομίζω πως δίκαια βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε. Ακόμα και οιμ ίδιοι οι παίχτες το παραδέχονται. Να κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε??
Όσο για τον Ρούντι και τον Γκασόλ που ανέφερες, νομίζω ότι ήταν ατυχέστατα παραδείγματα, διότι ειδικά αυτοί οι δύο μας έκαναν ότι ήθελαν στο συγκεκριμένο ματς, άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα. Δεν τους γαμήσαμε δηλαδή, ούτε τους περιορίσαμε. Απλά σε ομαδικό επίπεδο νικήσαμε την Ισπανία. Και έχε υπόψη σου ότι ήταν διαφορετικά τα δεδομένα για εκείνο το ματς.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Τραυματίστηκε και ο Μπράμος και μάλλον δεν θα παίξει αύριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε, κάποιος μας κάνει πλάκα.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom