Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Αυτή η ομάδα μας έχει προσφέρει πάρα πολλές συγκινήσεις....
Θα είναι κρίμα να μην περάσουμε τουλάχιστον στην οκτάδα,και όχι μόνο,με το υλικό που έχουμε....
Καλά,αν είχαμε και Καλάθη,Κουφό,δεν το συζητάω....και δεν το λέω τώρα που νικήσαμε τους Ισπανούς...
Αυτή η ομάδα μπορεί πάρα παλλά,αλλά κάποιες φορές αδικεί τον εαυτό της....
Μπράβο τους και πάλι.....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αφήστε τώρα το μπάσκετ και δείτε τα κοριτσάκια που χορεύουν.... :P

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
η εμπνευση του με τον καββαδα ομως τυπε :grin:
πληροφοριες οτι αν χαναμε σημερα ειχαν ετοιμο το χαρτι της παραιτησης του κρινονται προβοκατορικες :grin:

αφού ο σπίκερ είπε ότι ο Καββαδάς την έκανε τη δουλειά του

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μπράβο στην Εθνικάρα. Τον έπαιξαν με τους Φιλανδούς αλλά μας αποζημίωσαν τώρα.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Πολύ μεγάλη νίκη. Ο Σπανούλης μετά από πολλά ματς επιτέλους έπαιξε με μυαλό και όταν ηρεμεί και δεν τον πιάνουν τα υπαρξιακά του αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος παίχτης στην Ευρώπη. Ο Ιταλός γυαλάκιας έχει εμμονές με κάποιους παίχτες. Σήμερα τον δικαίωσαν αλλά νομίζω πως πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα. Δεν είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο ματς να μην βάζεις καθόλου Φώτση και Περπέρογλου. Τι να πω!!!! Όντως τα παιδιά έπαιξαν με ψυχή στο β' μέρος και ήθελε τεράστια αρχίδια για να το ξαναγυρίσεις από το 57-50. Όλοι πάντως προσέφεραν το κατιτίς τους σήμερα. Όλοι νομίζω ήταν θετικοί εκτός Μαυροκεφαλίδη που όμως έπαιξε πολύ λίγο και θα ήταν άδικο να τον κρίνουμε. Νομίζω πως μετά τη ντροπή με την Φινλανδία, ήταν αυτή μια νίκη εξιλέωσης. Ιστορική από πολλές πλευρές. Οι Ισπανοί ήταν και είναι αλαζόνες και υπερόπτες. Και γι' αυτό και αυτή η νίκη έχει διπλή σημασία. Πάμε γερά για τη συνέχεια, γιατί μη νομίζετε ότι τα άλλα ματς θα είναι εύκολα. Καμιά φορά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να παίζουμε ως αουτσάιντερ!!!

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
 Ειναι απο τις στιγμες που λες, ναι χαιρομαι που ειμαι Ελληνας Σπανουλης,ψυχαρα ο Μπραμος επαιξε 3 σχεδον τον περισσοτερο χρονο οταν στο τρια εχεις Παπ και περπερογλου εδω ο Ιταλος δικαιωνεται!!και ο Μπουρουσαγκα που ελεγε ο Σκουντης οι καλυτεροι!!!

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό με τη μη συμμετοχή των Φώτση,Περπέρογλου,δεν το καταλαβαίνω....πολύ θα ήθελα να ακούσω τι θα πει ο προπονητής....  :idiot:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Πολύ μεγάλη νίκη. Ο Σπανούλης μετά από πολλά ματς επιτέλους έπαιξε με μυαλό και όταν ηρεμεί και δεν τον πιάνουν τα υπαρξιακά του αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος παίχτης στην Ευρώπη. Ο Ιταλός γυαλάκιας έχει εμμονές με κάποιους παίχτες. Σήμερα τον δικαίωσαν αλλά νομίζω πως πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα. Δεν είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο ματς να μην βάζεις καθόλου Φώτση και Περπέρογλου. Τι να πω!!!! Όντως τα παιδιά έπαιξαν με ψυχή στο β' μέρος και ήθελε τεράστια αρχίδια για να το ξαναγυρίσεις από το 57-50. Όλοι πάντως προσέφεραν το κατιτίς τους σήμερα. Όλοι νομίζω ήταν θετικοί εκτός Μαυροκεφαλίδη που όμως έπαιξε πολύ λίγο και θα ήταν άδικο να τον κρίνουμε. Νομίζω πως μετά τη ντροπή με την Φινλανδία, ήταν αυτή μια νίκη εξιλέωσης. Ιστορική από πολλές πλευρές. Οι Ισπανοί ήταν και είναι αλαζόνες και υπερόπτες. Και γι' αυτό και αυτή η νίκη έχει διπλή σημασία. Πάμε γερά για τη συνέχεια, γιατί μη νομίζετε ότι τα άλλα ματς θα είναι εύκολα. Καμιά φορά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να παίζουμε ως αουτσάιντερ!!!
έχεις δίκηο
καίεμένα ο ιταλός δέν μού γεμίζει τό μάτι
εδώ δέν έβαλε με την ιταλία τόν ποιο φορμαρισμένο παίχτη στό β ημίχρονο δηλαδή τόν μπουρούση πού έκανε εκπληκτικό παιχνίδι λές καί ήθελε να κερδίσει η ιταλία...
όταν έχσεις παιχτη που κάνει ότι θέλει στο α μιχρόνο δέν τόν πετάς στόν πάγκο στο β....
υπήρχαν τόσοι καλοί έλληνες προπονητές νά βάλουν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom