Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ναι κι εμένα πρόσφατα με έκαναν αρχιμανδρίτη ....
αυτος παει και αρχιζει τη μανουρα αν δεις..
εσυ αν ειχες ενα μαλακοπιτουρα να σου κουνα το δαχτυλακι επιδεικτικα μεσα στη μουρη σου για καμια δεκαρια δευτερα πως θα αντιδρουσες?
μαλλον θα τον ευλογουσες σαν αρχιμανδριτης..

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
αυτα γινονται οι αλλοι ειναι το θεμα γιατι αντεδρασαν ετσι

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
αυτος παει και αρχιζει τη μανουρα αν δεις..
εσυ αν ειχες ενα μαλακοπιτουρα να σου κουνα το δαχτυλακι επιδεικτικα μεσα στη μουρη σου για καμια δεκαρια δευτερα πως θα αντιδρουσες?
μαλλον θα τον ευλογουσες σαν αρχιμανδριτης..

αν έρθω και σου σκάσω κι εγώ μια μουλωχτή στα αρχίδια και μου κουνάς το δάχτυλο μην ενοχληθείς αν σου σκάσω ένα μπουκέτο .... φίλε αυτά που λες δεν είναι λογικά .... και όχι γιατί δεν φταίει ο φώτσης .... εννοείται πως φταίει και ο φώτσης  .... αλλά ο οπαδισμός σου δεν σε αφήνει να δεις όλη την αλήθεια ... βλέπεις μόνο αυτή που σου αρέσει ... διάβασε λίγο και τα προηγούμενα ποστ να δεις τι έχουμε γράψει

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
αλλά ο οπαδισμός σου δεν σε αφήνει να δεις όλη την αλήθεια ... βλέπεις μόνο αυτή που σου αρέσει ...

O αεκατζής υποστηρίζει παίκτη του γαύρου;; :uglystupid:
Σου λέει ότι όλοι ήταν κάφροι εκείνη την ώρα.

Υπάρχει "βεντέτα" μεταξύ Τεόντοσιτς-παικτών παο και δυστυχώς θα συνεχιστεί και θα δίνει τροφή στους χούλιγκαν στο πρωτάθλημα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αν έρθω και σου σκάσω κι εγώ μια μουλωχτή στα αρχίδια και μου κουνάς το δάχτυλο μην ενοχληθείς αν σου σκάσω ένα μπουκέτο .... φίλε αυτά που λες δεν είναι λογικά .... και όχι γιατί δεν φταίει ο φώτσης .... εννοείται πως φταίει και ο φώτσης  .... αλλά ο οπαδισμός σου δεν σε αφήνει να δεις όλη την αλήθεια ... βλέπεις μόνο αυτή που σου αρέσει ... διάβασε λίγο και τα προηγούμενα ποστ να δεις τι έχουμε γράψει
ειδικα το μπασκετ ειναι ενα απο τα χομπι μου το παρακολουθω καθαρα επειδη μ'αρεσει σαν αθλημα,
η ομαδα μου ειναι πατος στην Α1....οποτε θελω να πιστευω πως ειμαι αδεκαστος!
ο τεοντοσιτσ σαλεψε και αρχισε να χωνει μετα τη ροχαλα..μεχρι τοτε δε θυμαμαι να χε προκαλεσει ιδιαιτερα...
επαναλαμβανω πως προχθες ο τεο διαμαρτυρεται στο διαιτητη και ο φωτσης παει τρεχατος να κανει μανουρα...
ακομα και μεχρι να ριξει το μπουκετο,αν δεις το βιντεο,ο σερβος προσπαθει να τραβηχθει και ουτε καν κοιτα το δικο μας...
μεχρι που χανει τη ψυχραιμια του και κανει την αρχη...και οι δυο φταινε εξισου..
περισσοτερο ομως φταινε αυτοι που μπηκαν μετα στη συμπλοκη..
οπως φαινεται η ζουγλα απο την κερκιδα και τους δημοσιοκαφρους,μεταφερθηκε στο παρκε...καλα ξεμπερδεματα...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Και για όσους νομίζουν ότι αυτά είναι ελληνο-σερβικό ή πρασινοκόκκινο προνόμιο,
ας θυμηθούμε και το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ όπου εκεί το μπάσκετ είναι πάντα γιορτή:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.910
Πόντοι
606
Και για όσους νομίζουν ότι αυτά είναι ελληνο-σερβικό ή πρασινοκόκκινο προνόμιο,
ας θυμηθούμε και το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ όπου εκεί το μπάσκετ είναι πάντα γιορτή:

φυσικα και ειναι γιορτη
το περιστατικο αυτο εγινε μια φορα μονο στο nba...

υπ'οψιν οτι ο αρτεστ και ο συμπαικτης του εφαγαν 1 χρονο αποβολη απ'τα γηπεδα+προστιμο...

στα πλει-οφ του nba βλεπεις φιλους της αλλης ομαδας με φανελες να καθονται αναμεσα στους αντιπαλους και να μην τους πειραζει κανεις...γινονται αυτα εδω?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
φυσικα και ειναι γιορτη

υπ'οψιν οτι ο αρτεστ και ο συμπαικτης του εφαγαν 1 χρονο αποβολη απ'τα γηπεδα+προστιμο...

στα πλει-οφ του nba βλεπεις φιλους της αλλης ομαδας με φανελες να καθονται αναμεσα στους αντιπαλους και να μην τους πειραζει κανεις...γινονται αυτα εδω?

Στον τελικό κυπέλλου βόλεϋ καθόντουσαν σε διπλανές θέσεις, με κασκόλ-φανέλες κλπ.
Σε κάποιον δημοσιοκάφρο δεν άρεσε η εικόνα, δεν είχε παλμό η εξέδρα. :jerking: :jerking:

Ας τους τιμωρήσουν όλους οι "αρμόδιοι", από τον Τεόντοσιτς και τον Φώτση μέχρι τον Ντούντα και το μάνατζερ του βάζελου.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.910
Πόντοι
606
κανεις δεν θα τιμωρηθει..

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
φυσικα και ειναι γιορτη

δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ σωματειακού αθλητισμού όπως είναι στην Ευρώπη και ΝΒΑ... είναι τελείως διαφορετική αντίληψη... εκεί γίνονται χειρότερα αλλά εκτός γηπέδου (νεκροί σε πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα!!!!)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
το κακο ειναι οτι το μπλεξαμε και στο οπαδικο για τους παικτες λεω αφου ο τσαρτσαρης παιρνοντας εντολες απο ΚΑΠΟΙΟΝ βγηκε και μιλησε παρολο που υπηρχε απαγορευση δηλωσεων και ειπε για ψωμια και αλλες βλακειες που του ειπαν να πει.
κριμα γιατι ειναι πολυ καλος να παιζει μπασκετ αλλα αλλου ειναι μαλακας μεγαλος και εχω και παραδειγματα γι αυτο που λεω.

τι παραδείγματα έχεις? πες μας μερικά...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
απλά είναι διαφορετικό το στήσιμο και η λογική του αθλητισμού στην Αμερική. Φυσικά και γίνονται σπάνια τόσο σοβαρά επισόδεια αλλά δεν μπορείς εύκολα να διαχωρίσεις τα πραγματικά αίτια.
απλά δεν μου αρέσει να ωραιοποιώ καταστάσεις από το εξωτερικό χωρίς βέβεια να επιδοκιμάζω τις αλητείες που έγιναν στο ΟΑΚΑ προχτές

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.910
Πόντοι
606
απλά είναι διαφορετικό το στήσιμο και η λογική του αθλητισμού στην Αμερική. Φυσικά και γίνονται σπάνια τόσο σοβαρά επισόδεια αλλά δεν μπορείς εύκολα να διαχωρίσεις τα πραγματικά αίτια.
απλά δεν μου αρέσει να ωραιοποιώ καταστάσεις από το εξωτερικό χωρίς βέβεια να επιδοκιμάζω τις αλητείες που έγιναν στο ΟΑΚΑ προχτές
ουτε εγω ωραιοποιω καταστασεις...απλα καποιες καφριλες γινονται μονο εδω δυστυχως.Να πετανε σιφονια,ανοιχτα μαχαιρια και μπουκαλακια με ουρα δεν εχω ακουσει να γινεται πουθενα αλλου σε μπασκετικο γηπεδο
αυτο που ειπες για την αμερικη ειναι σωστο,εχουν στησει καποια πραγματα με συγκεκριμενη λογικη και νοοτροπια

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
για να συνεχίσω την κουβέντα, τι προτιμάτε? τον αθλητισμό όπως είναι δομημένος στην Ευρώπη ή όπως είναι στην Αμερική?

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδιά παίζει κανα λίνκ για ελλάδα usa?

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Οχι χασαμε απο τ αμερικανια..  χασαμε και το σοφο  γαμω την ατυχια μου μεσα..

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Καλα παο και οσφπ ειναι απαιχτοι στο μπασκετ,η Α1 παραεχει πολυ χαμηλο επιπεδο...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.910
Πόντοι
606
Τελικά ο Σωλήνας το έκανε πάλι το θαύμα του. Κόπηκε από την Εθνική ο Βασιλειάδης και πήρε τους Καϊμακόγλου, Βουγιούκα.
Τόσα χρόνια την έχω σιχαθεί αυτή τη μαλακία. Από την εποχή του Κορωνιού μέχρι σήμερα έχω βαρεθεί να βλέπω να εξοστρακίζονται όλοι οι σκόρερ/σουτέρ που βγάζουμε και να μπαίνουν τα διάφορα γίδια τύπου Χατζηβρέτα, Μπακατσία και σία.
για τον βασιλειαδη συμφωνω...εκανε οργια περυσι στην ομπραντοιρο και τον πηρε μεταγραφη η μπιλμπαο,ενω εκανε εντυπωσιακες εμφανισεις στα προσφατα παιχνιδια της εθνικης

Επισκέπτης
τι εγινε ρε μαλακες???
σημερα δεν εχει κλαψομουνιαση που τιμωρησαν τα "παιδια" μας???
Υ.Γ ποσο μπινες,ποσο επικινδυνος εισαι ρε σκατοπουστα βασιλακοπουλε???
στα επεισοδια που θα επακολουθησουν στα ντερμπυ,τι θα βγεις να δηλωσεις αν εχουμε νεκρους ρε σκατοψυχε πουσταρα???
Υ.Γ1 & απο την αλλη,οι υπολοιποι συνεχιζουν το δουλεμα κανονικα & με τον νομο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom