αν έρθω και σου σκάσω κι εγώ μια μουλωχτή στα αρχίδια και μου κουνάς το δάχτυλο μην ενοχληθείς αν σου σκάσω ένα μπουκέτο .... φίλε αυτά που λες δεν είναι λογικά .... και όχι γιατί δεν φταίει ο φώτσης .... εννοείται πως φταίει και ο φώτσης .... αλλά ο οπαδισμός σου δεν σε αφήνει να δεις όλη την αλήθεια ... βλέπεις μόνο αυτή που σου αρέσει ... διάβασε λίγο και τα προηγούμενα ποστ να δεις τι έχουμε γράψει
ειδικα το μπασκετ ειναι ενα απο τα χομπι μου το παρακολουθω καθαρα επειδη μ'αρεσει σαν αθλημα,
η ομαδα μου ειναι πατος στην Α1....οποτε θελω να πιστευω πως ειμαι αδεκαστος!
ο τεοντοσιτσ σαλεψε και αρχισε να χωνει μετα τη ροχαλα..μεχρι τοτε δε θυμαμαι να χε προκαλεσει ιδιαιτερα...
επαναλαμβανω πως προχθες ο τεο διαμαρτυρεται στο διαιτητη και ο φωτσης παει τρεχατος να κανει μανουρα...
ακομα και μεχρι να ριξει το μπουκετο,αν δεις το βιντεο,ο σερβος προσπαθει να τραβηχθει και ουτε καν κοιτα το δικο μας...
μεχρι που χανει τη ψυχραιμια του και κανει την αρχη...και οι δυο φταινε εξισου..
περισσοτερο ομως φταινε αυτοι που μπηκαν μετα στη συμπλοκη..
οπως φαινεται η ζουγλα απο την κερκιδα και τους δημοσιοκαφρους,μεταφερθηκε στο παρκε...καλα ξεμπερδεματα...