You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 117K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
και μετα σου λεει φιλικο
μιλος μουνακι σεβασου το ψωμακι...που τρως σ αυτη τη χωρα
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
καλημερα συναγωνιστες ολοι θα ειδατε το θεαματικο ξυλο τη συρραξη στο φιλικο αγωνα του τουρνουα ακροπολις μεταξυ της Εθνικης μασ και τησ σερβιας προχτεσ τα ειδα ολα live κατα τη διαρκεια του αγωνα και ομολογω οτι σοκαριστηκα καπως που συνεβη κατι τετοιο σε φιλικο με τη σερβια με παιδακια και οικογενειεσ στο γηπεδο..τι γνωμη εχετε για αυτα που διαδραματιστηκαν ειναι τυχαια απλα εκατσε τωρα ή μηπως υπαρχει πραγματικα το ενδεχομενο της 'θεωριας συνομωσιας' να εβαλαν το χερακι τους η ισπανια και η αμερικη που χουν τρομαξει με τη φορμα που εχει η εθνικη μας γιαυτο λετε να προκληθηκαν αυτα τα στημενα προβοκατσια για να μας ριξει η FΙΒΑ καμια ποινη ενοψη του Μουντομπασκετ σκεφτειτε τη τραγωδια να φαει κανα αποκλεισμο κανας σκορτσιανιτης θα καταστραφουμε..κριμα ρε πουστη οπως και να εχει αυτο που συνεβη δε θα μασ βγει σε καλο τωρα που ημασταν τοσο φορμαρισμενοι ετοιμοι για να το σηκωσουμε..
κριμα πραγματικα ας ελπισουμε να μην στραβωσει κατι..
καλημερα συναγωνιστες ολοι θα ειδατε το θεαματικο ξυλο τη συρραξη στο φιλικο αγωνα του τουρνουα ακροπολις μεταξυ της Εθνικης μασ και τησ σερβιας προχτεσ τα ειδα ολα live κατα τη διαρκεια του αγωνα και ομολογω οτι σοκαριστηκα καπως που συνεβη κατι τετοιο σε φιλικο με τη σερβια με παιδακια και οικογενειεσ στο γηπεδο..τι γνωμη εχετε για αυτα που διαδραματιστηκαν ειναι τυχαια απλα εκατσε τωρα ή μηπως υπαρχει πραγματικα το ενδεχομενο της 'θεωριας συνομωσιας' να εβαλαν το χερακι τους η ισπανια και η αμερικη που χουν τρομαξει με τη φορμα που εχει η εθνικη μας γιαυτο λετε να προκληθηκαν αυτα τα στημενα προβοκατσια για να μας ριξει η FΙΒΑ καμια ποινη ενοψη του Μουντομπασκετ σκεφτειτε τη τραγωδια να φαει κανα αποκλεισμο κανας σκορτσιανιτης θα καταστραφουμε..κριμα ρε πουστη οπως και να εχει αυτο που συνεβη δε θα μασ βγει σε καλο τωρα που ημασταν τοσο φορμαρισμενοι ετοιμοι για να το σηκωσουμε..
φίλε καλημέρα .. το θέμα έχει εξαντληθεί σε άλλο thread (μπάσκετ Ολυμπιακού) ... ο αλήτης ο Τεόντοσιτς κάνει ακόμα μια φορά τη γνωστή μαλακία ... χτυπάει ύπουλα στα αρχίδια τον παίχτη που κάνει σουτ ... εε μετά το πράγμα ξέφυγε ... αν θέλεις τη γνώμη μου Τεόνοτοσιτς, Κρστιτς, Κέσελι, Φώτσης, Τσαρτσαρής, Σκορτσανίτης πρέπει να αποκλειστούν από το μουντομπάσκετ και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.... αυτά που έγιναν είναι καραγκιοζιλίκια .... ειδικά για τον Τεόντοσιτς πιστεύω ότι θα έπρεπε να τον τιμωρήσει και η ομάδα του γιατί είναι μεγάλος αλήτης και έχει προκαλέσει επεισόδια στο παρκέ επανηλλειμένα .... και βέβαια μαύρο στον τρόμπα τον Βασιλακόπουλο που με τις δηλώσεις του έδειξε για ποιο λόγο τα επεισόδια στην Ελλάδα είναι τόσο εύκολα και δεν αντιμετωπίζονται .... έγινε στο παρκέ της πουτάνας και αυτόν τον ένοιαζε να μην τιμωρηθεί κανείς και χάσει το μουντομπάσκετ ... τα ίδια μυαλά με αυτόν κουβαλούν όλοι οι παράγοντες στο ελλαδιστάν
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο σοφο γιατι να τιμωρηθει?φίλε καλημέρα .. το θέμα έχει εξαντληθεί σε άλλο thread (μπάσκετ Ολυμπιακού) ... ο αλήτης ο Τεόντοσιτς κάνει ακόμα μια φορά τη γνωστή μαλακία ... χτυπάει ύπουλα στα αρχίδια τον παίχτη που κάνει σουτ ... εε μετά το πράγμα ξέφυγε ... αν θέλεις τη γνώμη μου Τεόνοτοσιτς, Κρστιτς, Κέσελι, Φώτσης, Τσαρτσαρής, Σκορτσανίτης πρέπει να αποκλειστούν από το μουντομπάσκετ και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.... αυτά που έγιναν είναι καραγκιοζιλίκια .... ειδικά για τον Τεόντοσιτς πιστεύω ότι θα έπρεπε να τον τιμωρήσει και η ομάδα του γιατί είναι μεγάλος αλήτης και έχει προκαλέσει επεισόδια στο παρκέ επανηλλειμένα .... και βέβαια μαύρο στον τρόμπα τον Βασιλακόπουλο που με τις δηλώσεις του έδειξε για ποιο λόγο τα επεισόδια στην Ελλάδα είναι τόσο εύκολα και δεν αντιμετωπίζονται .... έγινε στο παρκέ της πουτάνας και αυτόν τον ένοιαζε να μην τιμωρηθεί κανείς και χάσει το μουντομπάσκετ ... τα ίδια μυαλά με αυτόν κουβαλούν όλοι οι παράγοντες στο ελλαδιστάν
τυπε ο σοφο γιατι να τιμωρηθει?
γιατί έπαιζε κανονικά ξύλο ... ο μόνος (από όσους ενεπλάκησαν ενεργά) που συμπεριφέρθηκε σαν επαγγγελματίας αθλητής και μπράβο του ήταν ο μπουρούσης ... από εκεί και πέρα ένα μικρό ελφρυντικό δίνω στον φώτση γιατί αυτό που κάνει ο τεόντοσιτς είναι πολύ μεγάλη αλητεία αλλά και πάλι αυτό δεν σημαίνει κάτι ... όπως είπα αν ήταν στο χέρι μου θα τους πήδαγα κανονικά γι'αυτό που έγινε
+10000000000000000φίλε καλημέρα .. το θέμα έχει εξαντληθεί σε άλλο thread (μπάσκετ Ολυμπιακού) ... ο αλήτης ο Τεόντοσιτς κάνει ακόμα μια φορά τη γνωστή μαλακία ... χτυπάει ύπουλα στα αρχίδια τον παίχτη που κάνει σουτ ... εε μετά το πράγμα ξέφυγε ... αν θέλεις τη γνώμη μου Τεόνοτοσιτς, Κρστιτς, Κέσελι, Φώτσης, Τσαρτσαρής, Σκορτσανίτης πρέπει να αποκλειστούν από το μουντομπάσκετ και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.... αυτά που έγιναν είναι καραγκιοζιλίκια .... ειδικά για τον Τεόντοσιτς πιστεύω ότι θα έπρεπε να τον τιμωρήσει και η ομάδα του γιατί είναι μεγάλος αλήτης και έχει προκαλέσει επεισόδια στο παρκέ επανηλλειμένα .... και βέβαια μαύρο στον τρόμπα τον Βασιλακόπουλο που με τις δηλώσεις του έδειξε για ποιο λόγο τα επεισόδια στην Ελλάδα είναι τόσο εύκολα και δεν αντιμετωπίζονται .... έγινε στο παρκέ της πουτάνας και αυτόν τον ένοιαζε να μην τιμωρηθεί κανείς και χάσει το μουντομπάσκετ ... τα ίδια μυαλά με αυτόν κουβαλούν όλοι οι παράγοντες στο ελλαδιστάν
αλλα βεβαια την μεγαλυτερη ευθυνη εχει ο βασιλακοπουλος!!!!
taskanas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 354
- Πόντοι
- 301
παντα αυτος φταιει επρεπε να χασουμε προχθες αλλα αυτος εκει να μην γινει αυτο και χαλασει το πανηγυρακι που εφτιαξε τοσα χρονια+10000000000000000
αλλα βεβαια την μεγαλυτερη ευθυνη εχει ο βασιλακοπουλος!!!!
δεν φταιει γι αυτο μονο,αλλα για το γεγονος οτι το καφριλικι καποιων ''παραγοντων'' περναει στους παικτες!!!και για τ οτι διαφοροι ''ασχετοι'' με την ομαδα μπαινοβγαινουν σ αποδυτηρια και γηπεδο οταν παιζει η εθνικη!!!
taskanas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 354
- Πόντοι
- 301
το κακο ειναι οτι το μπλεξαμε και στο οπαδικο για τους παικτες λεω αφου ο τσαρτσαρης παιρνοντας εντολες απο ΚΑΠΟΙΟΝ βγηκε και μιλησε παρολο που υπηρχε απαγορευση δηλωσεων και ειπε για ψωμια και αλλες βλακειες που του ειπαν να πει.
κριμα γιατι ειναι πολυ καλος να παιζει μπασκετ αλλα αλλου ειναι μαλακας μεγαλος και εχω και παραδειγματα γι αυτο που λεω.
κριμα γιατι ειναι πολυ καλος να παιζει μπασκετ αλλα αλλου ειναι μαλακας μεγαλος και εχω και παραδειγματα γι αυτο που λεω.
το κακο ειναι οτι το μπλεξαμε και στο οπαδικο για τους παικτες λεω αφου ο τσαρτσαρης παιρνοντας εντολες απο ΚΑΠΟΙΟΝ βγηκε και μιλησε παρολο που υπηρχε απαγορευση δηλωσεων και ειπε για ψωμια και αλλες βλακειες που του ειπαν να πει.
φίλε μου αυτό που είπε ο τσαρτσαρής ήταν αληθέστατο .... έχουν ξεκινήσει άπειροι καυγάδες στο παρκέ επειδή το μαλακιστήρι ο τεόντοσιτς συμπεριφέρεται πούστικα ενώ τρώει ψωμί στην ελλάδα.... αυτό που είπε όμως ο τσαρτσαρής είναι η μισή αλήθεια ... η άλλη μισή είναι ότι όλα αυτά ο τσαρτσαρής και κάθε τσαρτσαρής τα θυμούνται μόνο αν συμφέρει τη δική τους ομάδα .... ακόμα και ο ομπράντοβιτς που κάποτε είχε πει ότι αν ξανασυμβούν σκηνικά θα πάρει την ομάδα και θα φύγει δεν είδα ποτέ να το κάνει στο ΟΑΚΑ..
taskanas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 354
- Πόντοι
- 301
ετσι ειναι οπως τα λες αλλα αν εχεις παιξει μπασκετ θα ξερεις οτι παντα υπαρχει ενας τεοντοσιτς σε μια ομαδα η διαμαντιδης η και παρα πολλοι που παιζουν με αυτο το τροπο. ααα και ο τσαρτσαρης να κοψει τις μαγκιες σε αυτους που ερχονται στη χωρα μας και την ανεβαζουν επιπεδο κανοντας τη δουλεια τουςφίλε μου αυτό που είπε ο τσαρτσαρής ήταν αληθέστατο .... έχουν ξεκινήσει άπειροι καυγάδες στο παρκέ επειδή το μαλακιστήρι ο τεόντοσιτς συμπεριφέρεται πούστικα ενώ τρώει ψωμί στην ελλάδα.... αυτό που είπε όμως ο τσαρτσαρής είναι η μισή αλήθεια ... η άλλη μισή είναι ότι όλα αυτά ο τσαρτσαρής και κάθε τσαρτσαρής τα θυμούνται μόνο αν συμφέρει τη δική τους ομάδα .... ακόμα και ο ομπράντοβιτς που κάποτε είχε πει ότι αν ξανασυμβούν σκηνικά θα πάρει την ομάδα και θα φύγει δεν είδα ποτέ να το κάνει στο ΟΑΚΑ..
ετσι ειναι οπως τα λες αλλα αν εχεις παιξει μπασκετ θα ξερεις οτι παντα υπαρχει ενας τεοντοσιτς σε μια ομαδα η διαμαντιδης η και παρα πολλοι που παιζουν με αυτο το τροπο. ααα και ο τσαρτσαρης να κοψει τις μαγκιες σε αυτους που ερχονται στη χωρα μας και την ανεβαζουν επιπεδο κανοντας τη δουλεια τους
ο τσαρτσαρής και κάποιοι άλλοι τα κάνουν αυτά με την ανοχή και κυρίως τις πλάτες των κοντών ... που παριστάνουν τους κυρίους όταν νικάνε μόνο γιατί έτσι και χάσουν βγαίνει ο άλλος τους εαυτός... εγώ είμαι βάζελος από παιδί αλλά δυστυχώς οι κοντοί σαν νοοτροπία και συμπεριφορά μου θυμίζουν τον αλήτη τον Κόκκαλη .... η μόνη διαφορά (αλλά σημαντική) είναι ότι οι κοντοί μου έφτιαξαν ομαδάρα στην ευρώπη ....
ΥΓ ο τεόντοσιτς δεν νομίζω ότι ανήκει στην κατηγορία των παικτών που ανέφερες ... κάποτε ήταν ταλέντο ... τώρα είναι ένας καλός παίχτης που πηδάει την ομάδα συχνά πυκνά με τα μυαλά που κουβαλάει και δημιουργεί και επεισόδια συχνότατα
taskanas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 354
- Πόντοι
- 301
μπραβο τουλαχιστον εδω περα τα βρισλουμε εμεις αλλου ομως καποιοι αλλοι μας και δεν βλεπουμε το θεαμα που ζηταμε στο μπασκετ που αγαπαμε. εγω εχω διαρκειας στο σεφ και ολο το χρονο ειμαστε το πολυ δυο χιλιαδες αυτοι που παμε σε καθε ματς οταν εχουμε τον παο μπροστα μας ερχονται κ 150 μαλακες να κανουν ζημια στην ομαδα με την ανοχη ολων μας αφου εμεις πρεπει να τους διωξουμε αφου καταστρεφουν αυτο που αγαπαμε
μπραβο τουλαχιστον εδω περα τα βρισλουμε εμεις αλλου ομως καποιοι αλλοι μας και δεν βλεπουμε το θεαμα που ζηταμε στο μπασκετ που αγαπαμε. εγω εχω διαρκειας στο σεφ και ολο το χρονο ειμαστε το πολυ δυο χιλιαδες αυτοι που παμε σε καθε ματς οταν εχουμε τον παο μπροστα μας ερχονται κ 150 μαλακες να κανουν ζημια στην ομαδα με την ανοχη ολων μας αφου εμεις πρεπει να τους διωξουμε αφου καταστρεφουν αυτο που αγαπαμε
εξαίρεση είμαστε μη νομίζεις ...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
καλο μουνακι ειναι και ο τσαρτσαρης..θυμομαστε πως προκαλουσε τον κλειζα περσυ...φίλε μου αυτό που είπε ο τσαρτσαρής ήταν αληθέστατο .... έχουν ξεκινήσει άπειροι καυγάδες στο παρκέ επειδή το μαλακιστήρι ο τεόντοσιτς συμπεριφέρεται πούστικα ενώ τρώει ψωμί στην ελλάδα.... αυτό που είπε όμως ο τσαρτσαρής είναι η μισή αλήθεια ... η άλλη μισή είναι ότι όλα αυτά ο τσαρτσαρής και κάθε τσαρτσαρής τα θυμούνται μόνο αν συμφέρει τη δική τους ομάδα .... ακόμα και ο ομπράντοβιτς που κάποτε είχε πει ότι αν ξανασυμβούν σκηνικά θα πάρει την ομάδα και θα φύγει δεν είδα ποτέ να το κάνει στο ΟΑΚΑ..
και στα χθεσινα ο φωτσης ειναι εξισου υπευθυνος με το σερβο..καυγας με εναν δε γινεται...
γενικα το ολο κλιμα στα ντερμπυ του μπασκετ ειναι αρρωστημενο...οπως παει το πραγμα θεμα χρονου ειναι να χουμε θυματα...
taskanas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 354
- Πόντοι
- 301
κι αυτος ειχε παει εξωτερικο μαλλον εκει τετοια του εκαναν. μπααααααακαλο μουνακι ειναι και ο τσαρτσαρης..θυμομαστε πως προκαλουσε τον κλειζα περσυ...
και στα χθεσινα ο φωτσης ειναι εξισου υπευθυνος με το σερβο..καυγας με εναν δε γινεται...
γενικα το ολο κλιμα στα ντερμπυ του μπασκετ ειναι αρρωστημενο...οπως παει το πραγμα θεμα χρονου ειναι να χουμε θυματα...
ναι κι εμένα πρόσφατα με έκαναν αρχιμανδρίτη ....
taskanas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 354
- Πόντοι
- 301
ναι κι εμένα πρόσφατα με έκαναν αρχιμανδρίτη ....