Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Drax,θυμάμαι πολύ έντονα το συγκεκριμένο ματς της Εθνικής μας...και όχι μόνο αυτό...
Εκείνο το βράδυ παρακολούθησα τον αγώνα με φίλους...δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε στο τέλος...
Αυτή η ομάδα μας έχει προσφέρει πάρα πολλές συγκινήσεις...και θα συνεχίσει προφανώς...
Φέτος πιστεύω ότι οι παίκτες αδίκησαν τους εαυτούς τους... :dunno:

Ναι!!!! Εγώ φίλε μου δεν έχω εγκαταλείψει ποτέ αγώνα είτε τον βλέπω στην τηλεόραση είτε στο γήπεδο, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου έκλεισα την τηλεόραση. Βέβαια μετά με έτρωγε και την ξανάνοιξα και ευτυχώς βίωσα ζωντανά αυτά τα τελευταία λεπτά. Νομίζω πως δεν είναι μόνο οι νίκες που έχουμε κάνει ιστορικά σαν εθνική που μας έχουν κάνει να αγαπήσουμε την ομάδα αλλά και ο τρόπος που τις κάναμε. Μας έβγαζαν πάντα την ψυχή,αλλά τις περισσότερες φορές μας αποζημίωναν στο τέλος. Η Εθνική είναι διαχρονικά ομάδα που έχει μπόλικη αγωνία στα ματς της γι' αυτό πάντα αξίζει να την παρακολουθούμε. Όσο για φέτος τα είπαμε όλοι μας παραπάνω. Αν η ομάδα δεν γίνει πάλι παρέα με ηγέτη στον πάγκο έναν άνθρωπο αμερόληπτο που θα χαίρει εκτίμησης και σεβασμού απ' όλους, δεν θα πάμε πουθενά όσο ταλέντο και να έχουμε. Δυστυχώς.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Drax,συμφωνώ μαζί σου...ας ελπίσουμε,από δώ  και πέρα να γίνουν οι ανάλογες κινήσεις,με γνώμονα το συμφέρον της Εθνικής...
Οπως λες το ταλέντο από μόνο του,δεν φθάνει...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
S5-AAF%20Adria%20Airways%20Canadair%20Regional%20Jet%20CRJ200LR.jpg

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
Drax,συμφωνώ μαζί σου...ας ελπίσουμε,από δώ  και πέρα να γίνουν οι ανάλογες κινήσεις,με γνώμονα το συμφέρον της Εθνικής...
Οπως λες το ταλέντο από μόνο του,δεν φθάνει...

μια ειναι η λυση τυπε. Να αφησει τα βουλευτηλικια, η πατρις τον χρειαζεται

Συνημμένα

• tsanidis-ioannidis.jpg
    tsanidis-ioannidis.jpg
    57,5 KB · Εμφανίσεις: 25

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν έχει "σκουριάσει";

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Πάντος ρε παιδιά τον τελευταίο χρόνο βλέποντας πολλά παιγνίδια παρατήρησα ότι σε μεγάλα παιγνίδια αν δεν έχεις το τρίποντο στον αγώνα σε ποσοστό 30-40% δεν μπορείς να περπατήσεις. Κλασικό παράδειγμα ο ημιτελικός Γαλλία-Ισπανία. Μηδέν στα 9 στο πρώτο ημίχρονο η Γαλλία και 14 πόντους πίσω. 9 στα 12 στο β΄και μάζεψε τη διαφορά.
Όταν έχεις το τρίποντο, αλλάζει όλο το παιγνίδι.
Εμείς δυστυχώς δεν είχαμε σε αυτό το Πανευρωπαϊκό δυο τρεις παίκτες σε τέτοιο επίπεδο ποσοστών, οπότε μια ο ένας μια ο άλλος να μην μένουμε σε χαμηλά ποσοστά τρίποντου και ειδικά όταν καίει η μπάλα.
Αυτή νομίζω ήταν η κυριότερη αδυναμία μας και μετά η περιφερειακή άμυνα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πάντος ρε παιδιά τον τελευταίο χρόνο βλέποντας πολλά παιγνίδια παρατήρησα ότι σε μεγάλα παιγνίδια αν δεν έχεις το τρίποντο στον αγώνα σε ποσοστό 30-40% δεν μπορείς να περπατήσεις. Κλασικό παράδειγμα ο ημιτελικός Γαλλία-Ισπανία. Μηδέν στα 9 στο πρώτο ημίχρονο η Γαλλία και 14 πόντους πίσω. 9 στα 12 στο β΄και μάζεψε τη διαφορά.
Όταν έχεις το τρίποντο, αλλάζει όλο το παιγνίδι.
Εμείς δυστυχώς δεν είχαμε σε αυτό το Πανευρωπαϊκό δυο τρεις παίκτες σε τέτοιο επίπεδο ποσοστών, οπότε μια ο ένας μια ο άλλος να μην μένουμε σε χαμηλά ποσοστά τρίποντου και ειδικά όταν καίει η μπάλα.
Αυτή νομίζω ήταν η κυριότερη αδυναμία μας και μετά η περιφερειακή άμυνα.
γιαυτο ο αρτζι παιζει το συστημα τριποντο και αγιος ο θεος τυπε
ειναι στο κλιμα της εποχης :grin:

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
πολυ μπροστα ο αρζτι τυπε :rockon:

Συμφωνώ σε αυτό που λες. Μην ξεχνάμε ότι και στα play off εκεί κρίθηκαν όλα. Μικρά ποσοστά του Ολυμπιακού (πολλές φορές άστοχοι αν και είχαν ελεύθερα σουτ)και σταθερά σε όλα νομίζω τα παιγνίδια ποσοστά του Παο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όπως όλοι οι αρθρογράφοι, έτσι κι ο Μαγουλάς, γράφει και σωστά πράγματα, γράφει και τις μαλακίες του. Όπως το ότι ο Γκάλης είχε βοηθούς στο θρίαμβο τον Ανδρίτσο και τον Καμπούρη, ενώ ο Πάρκερ ήταν ολομόναχος!!! Παραβλέπει βεβαίως ότι ο Diot έδωσε σημαντική βοήθεια με τα 3ποντα και φυσικά με τις 4/4 βολές όταν η μπάλα έκαιγε. Γιατί μην ξεχνάμε ότι έχουν χαθεί κύπελλα από χαμένες βολές τεράστιων παιχτών (π.χ. Ριγκοντό, Σισκάουσκας).

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Ματσάρα...... :rockon: :rockon: :rockon:
33-31 μπροστά οι Γάλλοι 4:30 πριν το τέλος του ημίχρονου....
Μέγας Κλέιζα....
Ακόμα δεν έχει πάρει μπρός ο Πάρκερ.....αλλά κάνει μεγάλο παιχνίδι ο Batum....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom