Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αχαχαχαχαχαχα............. :2funny: :2funny: :2funny:
Βαριέται να μιλήσει :grin:
αυτος γενικα πρεπει να βαριεται τυπε
μαρεσει που εκοψε τον βουγιουκα ο εθνικος σταρ επειδη ηταν νωθρος
και πηρε στην θεση του τον καββαδα :jerking:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Τωρα που  κοπασαν οι πανηγυρισμοι...
Eχω την εντυπωση οτι οι Ισπανοι αποφασισαν να μην πανε πολυ δυνατα πανω στον Παρκερ (με την λογικη οτι ενας μονο παικτης δεν μπορει να κερδισει τον αγωνα), και να προστατεψουν κυριως το "ζωγραφιστο" τους. Νομιζω οτι δεν ειναι τυχαιο οτι ο Rubio χρησιμοποιηθηκε σχετικα λιγο.
Η ζημια προηλθε απο παικτες που δεν το περιμεναν (Diot, Gelabale) και απο την σχεδον εξωπραγματικη 3ποντη ευστοχια των Γαλλων στο 2ο ημιχρονο.
Πολυ καλη η κινηση του προπονητη της Γαλλιας να παιξει ζωνη κατα διαστηματα. Εγκλωβισε τους Ισπανους με αποτελεσμα να τους μενει η μπαλα στα χερια και να κανουν ηρωικα σουτ στα τελευταια δευτερολεπτα.
Θα διαφωνήσω σε κάποια πραγματάκια μαζί σου φίλε μου. Οι Ισπανοί τον έπαιξαν πολύ δυνατά τον Πάρκερ με τον βρωμο-Καλντερόν να παίζει στο όριο του φάουλ σε πολλές φάσεις. Γενικά οι Ισπανοί είχαν ως τρωτό σημείο ακόμα και στα καλύτερά τους, το λεγόμενο physical game. Κι αυτό γιατί πάντα είχαν και την εύνοια της διαιτησίας και είχαν και την ψυχολογία ότι "εντάξει, θα μας αφήσουν να παίζουμε ξύλο στην άμυνα κι όταν μας ακουμπάνε στην επίθεση θα σφυρίζουν αμέσως". Αν το έχεις αυτό στο μυαλό σου παίζεις πολύ πιο απελευθερωμένα. Όταν λοιπόν αυτό δεν ισχύσει τόσο πολύ και τόσο τρανταχτά από τους διαιτητές χάνουν την σιγουριά τους και παθαίνουν κοκομπλόκο. Οι Γάλλοι είχαν εξωπραγματική ευστοχία στο β' μέρος, αλλά είχαν και εξωπραγματική αστοχία στο α' μέρος, όποτε μάλλον εξισορροπήθηκε το πράγμα. Πάντως ΚΑΙ σήμερα πήραν πολύ καθοριστικά σφυρίγματα οι Ισπανοί αλλά αποδόθηκε δικαιοσύνη με τα τρίποντα.
Σκατά στα μούτρα των άνανδρων Ισπανών που διάλεξαν και αντίπαλο στους 8!!!!!!! Μια ζωή λουλούδες και λούγκρες ήταν. Σήμερα σε αρκετές φάσεις έπεφταν κάτω όταν δεν τους έβγαιναν οι φάσεις και έπιαναν το πρόσωπό τους ή κυλιόντουσαν στο παρκέ με την παραμικρή επαφή. Πάντα έτσι προσπαθούσαν να κερδίσουν με την πονηριά και την πουστιά, ενώ πάντα υπερτερούσαν σε ταλέντο και λύσεις. Αυτό δείχνει την μικρότητά τους, καθώς και το γεγονός ότι ανέκαθεν καθόντουσταν κι έχαναν για να διαλέξουν αντιπάλους στα νοκ-άουτ. Φάτε τώρα το καβλί στον κώλο και άντε σπίτια σας!!!!!!!!!!

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Drax,πρώτος και καλύτερος στην πονηριά ο Ναβάρο...
Θυμάσαι πόσες φορές με την ελάχιστη επαφή τινάζεται σαν να τον έχει χτυπήσει ηλεκτρικό ρεύμα?
Βέβαια τον τελευταίο καιρό τον έχουν καταλάβει και του είχαν κάνει αρκετές προειδοποιήσεις,οι τύποι με τα γκρι...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Αυτό το κόμπλεξ εναντίον της Ισπανίας ποτέ δεν το κατάλαβα. Επειδή μας πήδαγαν ασάλιωτα επί μια δεκαετία; Ε και, αφού ήταν κλάσεις ανώτεροι τι να κάνουν; Να κάτσουν να χάσουν για να μας γίνουν συμπαθείς;

Δεν είναι κόμπλεξ ρε μεγάλε. Και δεν βγάζω μένος επειδή μας κέρδιζαν επί τόσα χρόνια. Βγάζω μένος επειδή είναι αχώνευτα κωλοπαίδια. Δεν έχει να κάνει με τις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Ούτε θέλω να χάσουν για να γίνουν συμπαθείς. Φοβερή ομάδα είχαν και αυτή η φουρνιά της τελευταίας δεκαετίας είναι από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών. Αλλά με τόσο ταλέντοκαι σε ποσότητα και σε ποιότητα δεν μπορώ να τους βλέπω να κάνουν θεατρινισμούς και πονηριές για να κερδίσουν. Ούτε να προκαλούν και να κάνουν βρώμικα φάουλ όταν δεν τους πάει το παιχνίδι. Τι να κάνουμε τώρα??? Να τους συμπαθήσουμε με το ζόρι επειδή είναι παιχταράδες??? Και ο Μουρίνιο είναι προπονηταράς και ο Κριστιάνο Ρονάλντο παιχταράς αλλά όταν τους βλέπω θέλω να τους χώσω μπουνιά.  

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θυμάσαι πόσες φορές με την ελάχιστη επαφή τινάζεται σαν να τον έχει χτυπήσει ηλεκτρικό ρεύμα?
Βέβαια τον τελευταίο καιρό τον έχουν καταλάβει και του είχαν κάνει αρκετές προειδοποιήσεις,οι τύποι με τα γκρι...
θα μπορουσε να μεινει στην ιστορια
αλλα με τις μαλακιες που εκανε,γιατι τωρα τις εχει ψιλοκοψει ειναι και γερος που να πεφτει κατω και να σηκωνεται,καταφερε να γινει ενας απτους πιο αντιπαθητικους παιχτες στην ιστορια του μπασκετ

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896

Ακριβώς. Είσαι τόσο προικισμένος παίχτης και κάθεσαι και μου κάνεις σαν λουλού για να πάρεις φάουλ????? Τουλάχιστον αναξιοπρεπές(για να μην πω πιο βαρειές κουβέντες).

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Από τα λεγόμενα του Φιλιππούση
====
οπως  το λέει και ο απολυτος  :)

φιλεί pussies
:dancing:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Αυτά εγώ τ'ακούω βερεσέ. Δηλαδή οι δικοί μας είναι του κατηχητικού; Χρειάζεται να πω ονόματα;
Και ο Γιαννάκης ήταν μεγάλος θεατρίνος στην εποχή του αλλά τότε όλοι μίλαγαν για το πόσο "έξυπνα" έπαιζε και πως εκμαίευε τα επιθετικά φάουλ.

Και στο κάτω, κάτω στα παπάρια μου ο χαρακτήρας τους. Για να παίζουν μπάσκετ τους θέλουμε, όχι να τους προξενέψουμε στην κόρη μας.

Καλά τώρα συγκρίνεις τον Γιαννάκη με τα εκτρώματα αυτά????Δε μπορεί να μιλάς σοβαρά συναθλητή! Για τις κόρες μας το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τους θέλουμε!!!!! Ούτε για να κάνουμε παρέα. Αλλά νομίζω ότι χάνεις την ουσία των λεγομένων μου. Τους θέλουμε για να παίζουν μπάσκετ όπως είπες. Όλα τα άλλα όμως εμένα με χαλάνε. Εσένα στα παπάρια σου όπως είπες. Ε, λοιπόν θα συνεχίσουμε να ζούμε ο καθένας με τις αντιλήψεις του περί Ισπανίας.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αυτά εγώ τ'ακούω βερεσέ. Δηλαδή οι δικοί μας είναι του κατηχητικού; Χρειάζεται να πω ονόματα;
Και ο Γιαννάκης ήταν μεγάλος θεατρίνος στην εποχή του αλλά τότε όλοι μίλαγαν για το πόσο "έξυπνα" έπαιζε και πως εκμαίευε τα επιθετικά φάουλ.

Και στο κάτω, κάτω στα παπάρια μου ο χαρακτήρας τους. Για να παίζουν μπάσκετ τους θέλουμε, όχι να τους προξενέψουμε στην κόρη μας.

Για τον Γιαννάκη κάνεις λάθος, πάντως. Τα επιθετικά φάουλ δεν τα έπαιρνε με θεατρινισμούς. Στηνόταν σε μια θέση, έπεφτε πάνω του ο αντίπαλος κι ό,τι σφυρίξει, σφύριξε. Όταν ήταν στο μαν του μαν δεν τιναζόταν σαν τον χτύπησε το ρεύμα όπως κάνει ο Ναβάρο

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
θα μπορουσε να μεινει στην ιστορια
αλλα με τις μαλακιες που εκανε,γιατι τωρα τις εχει ψιλοκοψει ειναι και γερος που να πεφτει κατω και να σηκωνεται,καταφερε να γινει ενας απτους πιο αντιπαθητικους παιχτες στην ιστορια του μπασκετ
Ναι τις έχει ψιλοκόψει τώρα τελευταία,αλλά τον έχουν πάρει χαμπάρι πλέον και οι διαιτητές....επιτέλους καιρός ήταν...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Ακριβώς. Είσαι τόσο προικισμένος παίχτης και κάθεσαι και μου κάνεις σαν λουλού για να πάρεις φάουλ????? Τουλάχιστον αναξιοπρεπές(για να μην πω πιο βαρειές κουβέντες).
Το είχε κάνει αμέτρητες φορές δυστυχώς...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι τις έχει ψιλοκόψει τώρα τελευταία,αλλά τον έχουν πάρει χαμπάρι πλέον και οι διαιτητές....επιτέλους καιρός ήταν...
μετα το 2011 αρχισαν να μην ψιλοπερνανε
ειδικα σε σημαντικους αγωνες τυπε

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Είχε πάρει και αρκετά μουσαντένια επιθετικά στην καριέρα του ο Γιαννάκης. Ήταν πονηρός και μόλις τον ακούμπαγε ο αντίπαλος έπεφτε λες και τον χτύπησε όχι ρεύμα αλλά οδοστρωτήρας.
Επίσης μην ξεχνάς την κλάψα του στους διαιτητές. Αν είσαι μεγάλος θα θυμάσαι τι του φώναζε η εξέδρα.  :grin:

Μιλάμε για μια εποχή που τα επιθετικά φάουλ δίνονταν με το σταγονόμετρο, μιας και το να είναι εντελώς ακίνητος ο αμυντικός κατά την επαφή τηρούνταν σε μεγάλο βαθμό και μου λες ότι ο Γιαννάκης έπαιρνε θεατρινίστικα επιθετικά φάουλ; Δεν τα θυμάμαι καθόλου. Το κλάμα ήταν το σήμα κατατεθέν του, όχι όμως ντε και καλά προς τους διαιτητές. Έκλαιγε γενικώς.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
μετα το 2011 αρχισαν να μην ψιλοπερνανε
ειδικα σε σημαντικους αγωνες τυπε
Πρέπει να δόθηκε ειδική οδηγία προς τους διαιτητές να είναι πολύ προσεκτικοί στους θεατρινισμούς που κάνει....πέρασε καιρός βέβαια,αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ... :grin:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Μιας και δεν πήγαμε καλά σε αυτό το Ευρωμπάσκετ, ας θυμηθούμε λίγο τα ένδοξα τελευταία λεπτά με την Σλοβενία το 2007. Τι φοβερή ανατροπή ήταν κι αυτή!!!!!!!!!!!!

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Drax,θυμάμαι πολύ έντονα το συγκεκριμένο ματς της Εθνικής μας...και όχι μόνο αυτό...
Εκείνο το βράδυ παρακολούθησα τον αγώνα με φίλους...δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε στο τέλος...
Αυτή η ομάδα μας έχει προσφέρει πάρα πολλές συγκινήσεις...και θα συνεχίσει προφανώς...
Φέτος πιστεύω ότι οι παίκτες αδίκησαν τους εαυτούς τους... :dunno:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μιλάμε για μια εποχή που τα επιθετικά φάουλ δίνονταν με το σταγονόμετρο, μιας και το να είναι εντελώς ακίνητος ο αμυντικός κατά την επαφή τηρούνταν σε μεγάλο βαθμό και μου λες ότι ο Γιαννάκης έπαιρνε θεατρινίστικα επιθετικά φάουλ; Δεν τα θυμάμαι καθόλου. Το κλάμα ήταν το σήμα κατατεθέν του, όχι όμως ντε και καλά προς τους διαιτητές. Έκλαιγε γενικώς.
από τότε χάζεψε περισσότερο ο Γιαννάκης όχι πως δεν ήταν ήδη από πιο πριν :rockon: :headbang: :tickedoff:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
από τότε χάζεψε περισσότερο ο Γιαννάκης όχι πως δεν ήταν ήδη από πιο πριν :rockon: :headbang: :tickedoff:

Χα χα χα χα !!!!!!!!
Έχει μείνει στην ιστορία αυτή η αγκωνιά. Κοιτάξτε στο 0.57 δεπτερόλεπτο του βίντεο που έχει παγώσει η εικόνα από το ριπλέι. Πολύ γέλιο.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Δεν νομίζω να έπαθε και τίποτα το θηρίο, αν ήταν ένα από τα σημερινά παιδιά (προς θεού δεν θέλω να τα μειώσω) θα έβγαιναν νοκ-άουτ για την επόμενη αναμέτρηση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom