apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κατσε να περασει την λιθουανια πρωτα τυπεΠροτιμώ την Ιταλία....
Αλλά και η Γαλλία δεν με χαλάει,αρκεί να μην το πάρει πάλι η Ισπανία...
δυσκολο
κατσε να περασει την λιθουανια πρωτα τυπεΠροτιμώ την Ιταλία....
Προτιμώ την Ιταλία....
Νομίζω ότι την έχουν....αλλά για να δούμε...κατσε να περασει την λιθουανια πρωτα τυπε
δυσκολο
Το είχα ξεχάσει ότι δεν το έχει πάρει ποτέ η Γαλλία...αλλά και για τον Πάρκερ βεβαίως,βεβαίως...Τα γαλλακια δεν το χουν παρει ποτε! Πρεπει να το παρουν μονο και μονο για τον Παρκερ που λεει ο λογος.
Αν το παρει η Ιταλια ή Ισπανια θα ειναι το τριτο (και μακρυτερο).
Ασε που θα μας ξεπερασουν και σε κατακτησεις
τυπε σε βλεπω σταθερο στις προτιμησεις σουΤο είχα ξεχάσει ότι δεν το έχει πάρει ποτέ η Γαλλία...αλλά και για τον Πάρκερ βεβαίως,βεβαίως...
Άσε που θα μας ξεπεράσουν όπως λες....οπότε...Γαλλία,Γαλλία...
ματσαραισπανια-γαλλια ο πρωτος ημιτελικος
στηριζουμε Γαλλιαματσαρα
Είμαι....είμαι....τυπε σε βλεπω σταθερο στις προτιμησεις σου
λογικα θα φταιει και ο ντουντα...την πανε την Σερβια δυο μερες τωρα
Κριμα μονο για τον Μεγιστο Ντουντα
Σωστός...Καλά να πάθουν τα "αδέρφια" μας. Επί Στάνκοβιτς είχανε κλέψει μια καραβιά μετάλλια από άλλες ομάδες. Τώρα ήρθε η ώρα να πληρωθούν τα γραμμάτια.
Καλά να πάθουν τα "αδέρφια" μας. Επί Στάνκοβιτς είχανε κλέψει μια καραβιά μετάλλια από άλλες ομάδες. Τώρα ήρθε η ώρα να πληρωθούν τα γραμμάτια.
λογικα θα φταιει και ο ντουντα...
Kαπου θα φταιει και αυτος.
Αλλα δεν ειχε και κανα σπουδαιο υλικο. Το ταβανι τους ηταν η 8αδα
Η Γαλλία δεν έχει την φρεσκάδα άλλων ετών, και οι ελάχιστοι παίκτες της που έχουν μυρωδιά από μπάσκετ είναι με σκαμπανεβάσματα. Όντως ο Πάρκερ είναι μορφή και του αξίζει ένα χρυσό αλλά αν δεν ξυπνήσει έστω ο Μπατούμ και κανενας Ντε Κολο, δεν νομίζω να γίνει τίποτα. Ο Ζελαμπάλ χρυσό; Ο αζάνκα πως τον λένε χρυσό; Ο Ντιαό; Ήμαρτον.
Από την άλλη ακριβώς επειδή έχει βάθος στα κριάρια μπορεί να χτυπήσει την Ισπανία κοντά στο καλάθι φθείρωντας τον Γκασόλ. Όπως πολλά ή και όλα τα παιχνίδια αυτό το παιχνίδι θα κριθεί από την περιφέρεια. Δλδ αν θα οργιάσουν οι περιφερειακοί της Ισπανίας, ή αν θα γίνει one-man-show του Πάρκερ. Αν και αντι-Ισπανός τους βλέπω να περνάνε.