apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σερβια-ισπανια
λιθουανια-ιταλια
κροατια-ουκρανια
γαλλια-σλοβενια
λιθουανια-ιταλια
κροατια-ουκρανια
γαλλια-σλοβενια
να φερουν τον αντετοκουμπο και τον ιορδανη χασαποπουλο με τη μασελα να παιξουν τοπι...τυπε αν επαιζε ο σοφο θα τους ειχαμε γαμησει
ξέχασες την Ελλάδα τύπεσερβια-ισπανια
λιθουανια-ιταλια
κροατια-ουκρανια
γαλλια-σλοβενια
τυπε εννοειται οτι ο κουμπο θα παιξει στην εθνικηνα φερουν τον αντετοκουμπο και τον ιορδανη χασαποπουλο με τη μασελα να παιξουν τοπι...
ξέχασες την Ελλάδα τύπε
Φιλιππούση εσυ?Η Εθνική θα έμενε εκτός συνέχειας ακόμη κι αν είχε νικήσει την Κροατία
Το τροπαιο θα το παρουν οι Σλοβενοι.H νικήτρια του αγώνα Ισπανία-Σερβία θα κατακτήσει και το τρόπαιο…
Για αυτό ενδέχεται να τους κάνει κουδούνια ο Ντούντα… αν τον ακούσουν καλά…η Ισπανία δεν έχει προπονητή της προκοπής...
'' Βλέπω την Εθνική μπάσκετ σε αυτό το Ευρωπαϊκό, μιλάμε για ή του ύψους ή του βάθους, τη διαλύουν κάτι Φινλανδίες και κάτι Σλοβενίες, Τρινκιέρι γελοία κατάσταση! Επειδή έλεγε αμπελοφιλοσοφίες και γινόταν συμπαθής στους δημοσιογράφους, είχε παρουσιαστεί ως σπουδαίος προπονητής.
Μόνο φυσιογνωμικά που τον βλέπεις, δεν μπορείς να τον δεις ως προπονητή! Μαλλί, γυαλιά, κιλά, δεν μπορεί άνθρωπος με τέτοιο στιλ να σε πειθαρχήσει. Δεν τον σέβονται οι παίκτες, δεν τον φοβούνται. Άσε που δεν υπάρχουν -στο ποδόσφαιρο τουλάχιστον που το ξέρω- χοντρούληδες προπονητές με τέτοιο στιλ καλλιτεχνικό να έκαναν επιτυχίες τα τελευταία 20 χρόνια! Για το μπάσκετ δεν ξέρω, αλλά δεν θυμάμαι κάποιον με τέτοιο στιλ.''
δειτε τι λεει ο δασκαλος(αλεφαντος)σημερα
τα ειχα πει εδω και μερες εγω
...το στυλ αγελαστο προγουλι μεταξυ βοτκα με αλφαδολαστιχο και επιθανατιου ρογχου ηταν πετυχημενο στο μετρο του δυνατου.....Άσε που δεν υπάρχουν -στο ποδόσφαιρο τουλάχιστον που το ξέρω- χοντρούληδες προπονητές με τέτοιο στιλ καλλιτεχνικό να έκαναν επιτυχίες τα τελευταία 20 χρόνια! Για το μπάσκετ δεν ξέρω, αλλά δεν θυμάμαι κάποιον με τέτοιο στιλ.''
δειτε τι λεει ο δασκαλος(αλεφαντος)σημερα
τα ειχα πει εδω και μερες εγω
και ο γκαλης με τον μπαναωτη τυπεΠρέπει να επιστρέψουν στην Εθνική μας , Τσαρτσαρής , Παπαλουκάς , Ντικούδης , Κακιούζης , Χατζυβρέττας , Γλυνιαδάκης , συν προσθήκες με νέα παιδιά όπως , ο Μποχωρίδης , ο Αγραβάνης , ο Μπόγρης , ο Βεργίνης , ο Σκορδίλης, ο Ξανθόπουλος και προπονητή Έλληνα , τον Καλαφατάκη και είμαστε σούπερ !!!