Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σερβια-ισπανια
λιθουανια-ιταλια
κροατια-ουκρανια
γαλλια-σλοβενια

Επισκέπτης
τυπε αν επαιζε ο σοφο θα τους ειχαμε γαμησει :grin:
να φερουν τον αντετοκουμπο και τον ιορδανη χασαποπουλο με τη μασελα να παιξουν τοπι...
ngbbs49935895913f7.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
να φερουν τον αντετοκουμπο και τον ιορδανη χασαποπουλο με τη μασελα να παιξουν τοπι...
ngbbs49935895913f7.jpg
τυπε εννοειται οτι ο κουμπο θα παιξει στην εθνικη
σιγα μην δεν το καλεσουν σε λιγο καιρο

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Παρά το γεγονός ότι χάσαμε, πρέπει να παραδεχτούμε ότι είδαμε ίσως το καλύτερο ματς της διοργάνωσης και μάλλον αυτό θα ισχύει μέχρι τέλους. Πειράζει που δεν προκριθήκαμε αλλά νομίζω ότι η ζωή κάνει κύκλους και θα ξαναπάρουμε τα πάνω μας.

Ο Τρινκιέρι προπονούσε σαν κατάσκοπος που ήθελε το κακό μας. Ακόμα και κάποιους παίχτες πιστεύω τους είχε ξενερώσει και ίσως αυτά να ήταν τα αίτια για την απόδοσή τους. Ο Φώτσης έμοιαζε να κάνει αγγαρεία. Ο Πρίντεζης δεν ήταν ποτέ τόσο κακός. Ο Περπέρογλου ξεκίνησε σαν δυναμίτης και μετά απαξιώθηκε λες και ήταν κανα παιδάκι, με αποτέλεσμα να χάσει τον ρυθμό του και να ξενερώσει. Ο Παπανικολάου πάνω που πηγαινε να βρει ρυθμό ξεχνιόταν στον πάγκο. Ο φιλότιμος και δουλευταράς αλλά μέτριος Καϊμακόγλου έπαιζε περισσότερη ώρα απ'όλους και χρίστηκε από τον γυαλάκια ηγέτης της ομάδας.

Γενικά όταν πας σε τέτοια διοργάνωση με τρία μόνο γκαρντ,είναι σα να ψάχνεσαι για αποτυχία. Φανταστείτε τα γρήγορα πόδια, την σπιρτάδα και την άμυνα του Καλάθη σε αυτή την ομάδα. Δεν θα έκαναν όργια όλοι αυτοί εναντίον μας και θα είχαν κι εναν δαίμονα να περιορίσουν στην επίθεση. Κι όμως τον απέκλεισαν με το πρόσχημα της αργοπορίας επειδή άργησε μια-δυο μέρες στην προετοιμασία. Περισσότερο μας πονά αυτή η αποτυχία γιατί πραγματικά μπορούσαμε πολύ καλύτερα.

Όσο για τον Σχορτσιανίτη τα έχω ξαναπει. Αυτό το παιδί δεν έχει κάνει ούτε μια επιτυχημένη χρονιά στην ζωή του και κυρίως ποτέ δεν την τελείωσε υγιής. Όπου κι αν πήγε έφυγε ως ανεπαρκής. Μόνο δύο ματς έπαιξε στην ζωή του και γι' αυτά θα τον θυμόμαστε πάντα στην Ελλάδα. Το ένα με τους Αμερικάνους στον ιστορικό ημιτελικό του '06 και το άλλο με τους Σλοβένους στον μικρό τελικό του Ευρωμπάσκετ του '09.

Ειδική μνεία στον Ζήση που ώρες-ώρες ήταν πραγματικά συγκινητικός. Κι ας έχασε αυτά τα δύο λέι-απ, που τόσο μας πλήγωσαν.Νομίζω πως ξέρουμε να εκτιμάμε έναν μεγάλο αθλητή ακόμα και στις άτυχες στιγμές του.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Διαβασα λιγα ποστ και σχεδον λιγο πολυ ολοι με εχετε καλυψει.
Συμπερασματικα οταν ο προπονητης νοιωθει κατωτερος απο τους παιχτες υπαρχει προβλημα, ή αλλιως οταν εστω 2-3 παιχτες νοιωθουν πολυ πιο πολυ μεγαλες προσωπικοτητες απεναντι στο προπονητη ,υπαρχει θεμα.
Μπαινω στη θεση ενος (ντιβα) ελληνα παιχτη.Με  το Τρινκερι πολυ πιθανο να τρεξω λιγοτερο,μπορει να κανω επιθεση του κεφαλιου μου κλπ κλπ.
Με Ζοτς-Ντουντα κλπ στο παγκο δε θα το εκανα ποτε.

Συνεχιζω να ειμαι παιχτης της ελλαδας.Εχω κουραστει.Καθε χρονο, καλοκαιρι προετοιμασια για μουντομπασκετ,ευρωπαικα,ολυμπιαδες.Καθε χρονο να πρωταγωνιστω ολοι τη χρονια ευρωλιγκα κλπ ,εεεε καποια στιγμη θα χαλαρωσω.

Οι περισσοτεροι εχω την αισθηση παιζουν και για τις μεταγραφες τους και να ανεβασουν το κασε τους.Ειδικα για τους νεοτερους και οχι μονο.

Εν συνεχεια.ΤΟ συγκεκριμενο ροστερ δεν ειναι και για να ειμαστε φαβορι.Εχουν δυναμωσει ολες οι ομαδες.
Προσωπικα πιστευω πως το ροστερ μας ειναι μια κλαση κατω απο, πχ των γαλλων.Το γιατι τους κερδιζουμε μια ζωη ,αλλο θεμα αλλη κουβεντα.

Σημερα ειδα καποια στιγμη το Πριντεζη στο παγκο και ειχε αυτο το χαμογελο το ειρωνικο,φυσικα προς το προπονητη.Ξενερωμενος με λιγα λογια.
Με εφταδα Σλουκα,Σπανουλη,Μπραμο,Μπουρουση,Καιμακ,Ζηση και ελαχιστα Παπανικ,Φωτση,Περπερ για εκει ειμασταν.

Βεβαιως βεβαιως εχουν και το δικαιωμα να κανουν ενα κακο τουρνουα.

Ο Τρινκερι με απογοητευσε
Ειμαι της λογικης να μενουν οι προπονητες να διεξουν δουλεια,αυτος το παρακανε ομως.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η Εθνική θα έμενε εκτός συνέχειας ακόμη κι αν είχε νικήσει την Κροατία

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
'' Βλέπω την Εθνική μπάσκετ σε αυτό το Ευρωπαϊκό, μιλάμε για ή του ύψους ή του βάθους, τη διαλύουν κάτι Φινλανδίες και κάτι Σλοβενίες, Τρινκιέρι γελοία κατάσταση! Επειδή έλεγε αμπελοφιλοσοφίες και γινόταν συμπαθής στους δημοσιογράφους, είχε παρουσιαστεί ως σπουδαίος προπονητής.

Μόνο φυσιογνωμικά που τον βλέπεις, δεν μπορείς να τον δεις ως προπονητή! Μαλλί, γυαλιά, κιλά, δεν μπορεί άνθρωπος με τέτοιο στιλ να σε πειθαρχήσει. Δεν τον σέβονται οι παίκτες, δεν τον φοβούνται. Άσε που δεν υπάρχουν -στο ποδόσφαιρο τουλάχιστον που το ξέρω- χοντρούληδες προπονητές με τέτοιο στιλ καλλιτεχνικό να έκαναν επιτυχίες τα τελευταία 20 χρόνια! Για το μπάσκετ δεν ξέρω, αλλά δεν θυμάμαι κάποιον με τέτοιο στιλ.''

δειτε τι λεει ο δασκαλος(αλεφαντος)σημερα
τα ειχα πει εδω και μερες εγω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης

Σερβία - Ισπανία

Λιθουανία - Ιταλία

Σλοβενία - Γαλλία

Κροατία - Ουκρανία

* Το πρόγραμμα θα καθοριστεί ανάλογα με τις ανάγκες των διοργανωτών. Τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν την Τετάρτη και τα άλλα δύο την Πέμπτη.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
H νικήτρια του αγώνα Ισπανία-Σερβία θα κατακτήσει και το τρόπαιο…

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
η Ισπανία δεν έχει προπονητή της προκοπής...

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
'' Βλέπω την Εθνική μπάσκετ σε αυτό το Ευρωπαϊκό, μιλάμε για ή του ύψους ή του βάθους, τη διαλύουν κάτι Φινλανδίες και κάτι Σλοβενίες, Τρινκιέρι γελοία κατάσταση! Επειδή έλεγε αμπελοφιλοσοφίες και γινόταν συμπαθής στους δημοσιογράφους, είχε παρουσιαστεί ως σπουδαίος προπονητής.

Μόνο φυσιογνωμικά που τον βλέπεις, δεν μπορείς να τον δεις ως προπονητή! Μαλλί, γυαλιά, κιλά, δεν μπορεί άνθρωπος με τέτοιο στιλ να σε πειθαρχήσει. Δεν τον σέβονται οι παίκτες, δεν τον φοβούνται. Άσε που δεν υπάρχουν -στο ποδόσφαιρο τουλάχιστον που το ξέρω- χοντρούληδες προπονητές με τέτοιο στιλ καλλιτεχνικό να έκαναν επιτυχίες τα τελευταία 20 χρόνια! Για το μπάσκετ δεν ξέρω, αλλά δεν θυμάμαι κάποιον με τέτοιο στιλ.''

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ποιος τρινκερι τωρα

Επισκέπτης
..Άσε που δεν υπάρχουν -στο ποδόσφαιρο τουλάχιστον που το ξέρω- χοντρούληδες προπονητές με τέτοιο στιλ καλλιτεχνικό να έκαναν επιτυχίες τα τελευταία 20 χρόνια! Για το μπάσκετ δεν ξέρω, αλλά δεν θυμάμαι κάποιον με τέτοιο στιλ.''

...το στυλ αγελαστο προγουλι μεταξυ βοτκα με αλφαδολαστιχο και επιθανατιου ρογχου ηταν πετυχημενο στο μετρο του δυνατου...
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz777_1.jpg

15gs0sh.jpg

Valeriy_Lobanovsky_006.jpg

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Πρέπει να επιστρέψουν στην Εθνική μας , Τσαρτσαρής , Παπαλουκάς , Ντικούδης , Κακιούζης , Χατζυβρέττας , Γλυνιαδάκης , συν προσθήκες με νέα παιδιά όπως , ο Μποχωρίδης , ο Αγραβάνης , ο Μπόγρης , ο Βεργίνης , ο Σκορδίλης, ο Ξανθόπουλος και προπονητή Έλληνα , τον Καλαφατάκη και είμαστε σούπερ  !!!  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πρέπει να επιστρέψουν στην Εθνική μας , Τσαρτσαρής , Παπαλουκάς , Ντικούδης , Κακιούζης , Χατζυβρέττας , Γλυνιαδάκης , συν προσθήκες με νέα παιδιά όπως , ο Μποχωρίδης , ο Αγραβάνης , ο Μπόγρης , ο Βεργίνης , ο Σκορδίλης, ο Ξανθόπουλος και προπονητή Έλληνα , τον Καλαφατάκη και είμαστε σούπερ  !!!  :rockon:
και ο γκαλης με τον μπαναωτη τυπε :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom