Νέα

Eurobasket 2015 - Εθνική Ελλάδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 657
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ουτε  ψηλο εχουμε- Χτες  εντος έδρας /  και μας πήραν  ολα τα ριμπαουντ.. Θα πρεπει να βαλει  το...ν Αντετοκουμπο 5αρι
Ή  ναχε αφησει εξω το  Μαντζαρη- Αλλα και τι να επαιρνε ?  Σαρικοπουλο  ή Αγραβανη ? .. :rolleyes: :headbang:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ουτε  ψηλο εχουμε- Χτες  εντος έδρας /  και μας πήραν  ολα τα ριμπαουντ.. Θα πρεπει να βαλει  το...ν Αντετοκουμπο 5αρι
Ή  ναχε αφησει εξω το  Μαντζαρη- Αλλα και τι να επαιρνε ?  Σαρικοπουλο  ή Αγραβανη ? .. :rolleyes: :headbang:

δεν έχουν παραστάσεις από υψηλό επίπεδο τα παιδιά αυτά

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
δεν είναι μόνο θέμα περαστάσεων φίλε...δεν υπάρχει μπασκετικό ταλέντο παρά μόνο αθλητικό ταλέντο...τί να το κάνω όμως το να έχω παίχτες με αθλητικά προσόντα όταν δεν μπορούν να μου βάλουν 2/2 βολές ή ένα εύκολο σούτ από τα 4 μέτρα και όταν πετάνε την μπάλα στο ταμπλό σαν να θέλουν να το σπάσουν...είναι άτεχνοι,δεν έχουν καμμία σχέση με τους παικταράδες της ισπανίας,της γαλλίας3,της σερβίας και της ιταλίας...πώς θα το κάνουμε τώρα...μόνο με πολύ ξύλο στην άμυνα αλά μάλκοβιτς μπορούμε να κάνουμε κάτι,αλλά και πάλι δεν έχουμε τέτοιους παίχτες για να πάιξουμε τόσο σκληρή άμυνα..

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
τί παραστάσεις δηλ.θές να έχουν? από επιθεώρηση με τον χαικάλη? :kneel:..τόσα χρόνια παίζουν μπάσκετ,κάποιοι έχουν παίξει και στο ΝΒΑ ,ευρωλίγκες κλπ...τί άλλες παραστάσεις να έχουν δηλαδή? να τους στείλουμε στη σκάλα του μιλάνου μήπως?

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
δεν είναι μόνο θέμα περαστάσεων φίλε...δεν υπάρχει μπασκετικό ταλέντο παρά μόνο αθλητικό ταλέντο...τί να το κάνω όμως το να έχω παίχτες με αθλητικά προσόντα όταν δεν μπορούν να μου βάλουν 2/2 βολές ή ένα εύκολο σούτ από τα 4 μέτρα και όταν πετάνε την μπάλα στο ταμπλό σαν να θέλουν να το σπάσουν...είναι άτεχνοι,δεν έχουν καμμία σχέση με τους παικταράδες της ισπανίας,της γαλλίας3,της σερβίας και της ιταλίας...πώς θα το κάνουμε τώρα...μόνο με πολύ ξύλο στην άμυνα αλά μάλκοβιτς μπορούμε να κάνουμε κάτι,αλλά και πάλι δεν έχουμε τέτοιους παίχτες για να πάιξουμε τόσο σκληρή άμυνα..
Οτι να ναι διαβαζουμε εδω!!! Πες μου λιγο ποιους παιχταραδες εχει η ιταλια και η σερβια και γιατι ειναι καλυτερη απο εμας!!!H Σερβια περα απο τεοντοσοσιτς μπογκτντανοβιτς και μπιελιτσα ειναι οτι να ναι.Με 5αρι Μιλουτινοφ και Κουζμιτς παιζουν!!!H Ιταλια τζεντιλε και γκαλιναρι εχει!! Παιχταρας ο Μπαρνιανι που εχει να παιξει μπασκετ 3 χρονια;;Πολυ υποτιματε τους παιχτες μας!!! Με το πιο ολοκληρωμενο ροστερ της δεκαετιας παμε, ποτε ξανα δε ξαναειχαμε τοσο βαθος παγκου, και ακομα μοιρλιζετε

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Οτι να ναι διαβαζουμε εδω!!! Πες μου λιγο ποιους παιχταραδες εχει η ιταλια και η σερβια και γιατι ειναι καλυτερη απο εμας!!! Με το πιο ολοκληρωμενο ροστερ της δεκαετιας παμε, ποτε ξανα δε ξαναειχαμε τοσο βαθος παγκου, και ακομα μοιρλιζετε

καλά εσύ είσαι αλλού για αλλου. Μήπως είσαι Ινδός και ξέρεις από κρίκετ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.080
Πόντοι
22.266
στο τελος ξυριζουν το γαμπρο φιλοι μου!παντως σιγουρα δεν εντυπωιαζουμε αλλα στο τελος θα δειξει αλλα αυτό που με τρομαζει είναι ο κασικαρης --χωρις σχεδιο και ταυτοτητα η ομαδα!!!

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
καλά εσύ είσαι αλλού για αλλου. Μήπως είσαι Ινδός και ξέρεις από κρίκετ?
Μαλλον εχεις να παρακολουθησεις αυτες τις ομαδες κανα 3 χρονια περιπου και δε βλεπεις εξελιξεις!! Οταν ξυπνησεις πες μας

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Μαλλον εχεις να παρακολουθησεις αυτες τις ομαδες κανα 3 χρονια περιπου και δε βλεπεις εξελιξεις!! Οταν ξυπνησεις πες μας

μάλλον εσύ είσαι άσχετος από μπάσκετ και δεν βλέπεις τη μεγάλη διαφορά που έχουμε με τους ισπανούς , τους γάλλους ,τους σέρβους τους ιταλούς και αρκετούς άλλους...όταν έσύ έχεις μαντζαρη και σλούκα και ο άλλος παίζει με παιχταράδες ε τί να πώ από εδώ και πέρα....είμαστε λίγοι τα τελευταία 5-6 χρόνια...όποτε μας βρίσκουν οι ισπανοί,οι σέρβοι,οι ιταλοί μας ξεπατώνουν!!!!!!!στα κρίσιμα νοκ άουτ τον μπούλο

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
μάλλον εσύ είσαι άσχετος από μπάσκετ και δεν βλέπεις τη μεγάλη διαφορά που έχουμε με τους ισπανούς , τους γάλλους ,τους σέρβους τους ιταλούς και αρκετούς άλλους...όταν έσύ έχεις μαντζαρη και σλούκα και ο άλλος παίζει με παιχταράδες ε τί να πώ από εδώ και πέρα....είμαστε λίγοι τα τελευταία 5-6 χρόνια...όποτε μας βρίσκουν οι ισπανοί,οι σέρβοι,οι ιταλοί μας ξεπατώνουν!!!!!!!στα κρίσιμα νοκ άουτ τον μπούλο
Οτι να ναι, ναι εγω ειμαι ο ασχετος!! Ο μαντζαρης και ο σλουκας ξερεις οτι ειναι δευτεροτριτες αλλαγες ε; Γαλλια και Ισπανια ειναι καλυτερες απο εμας, αλλα η σερβια και η ιταλια ποιους παιχταραδες εχουν για πες; Με τι νομιζεις οτι παιζουν οι αλλες ομαδες; Με τζορνταν και χακιμ ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Οτι να ναι, ναι εγω ειμαι ο ασχετος!! Ο μαντζαρης και ο σλουκας ξερεις οτι ειναι δευτεροτριτες αλλαγες ε; Γαλλια και Ισπανια ειναι καλυτερες απο εμας, αλλα η σερβια και η ιταλια ποιους παιχταραδες εχουν για πες; Με τι νομιζεις οτι παιζουν οι αλλες ομαδες; Με τζορνταν και χακιμ ;

Μόνο η Γαλλία και η Ισπανία είναι καλύτερες από εμάς στα χαρτιά. Η Ιταλία και αυτή δεν πείθει τόσο στα φιλικά, αλλά να λέμε την αλήθεια η ομάδα μας δεν έχει Γκαλινάρι, Μπαρνιάνι, Μπελινέλι, ούτε σουτέρ σαν τον Ντατόμε!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Όλοι οι μπασκετικοί εδώ μαζεμένοι, πείτε μου βρε σαΐνια, τα Ιταλικά ονόματα που τα έχετε ακούσει και σε ποια γήπεδα δει, την Ισπανία με τρία γκαρντ λιγότερα και έναν Γκαζόλ έξω να την δούμε πρώτα, Σερβία που  μόλις πέρσι μάθαμε λίγο τα ονόματα τους, Γαλλία θα δείξει αν έχει διάρκεια και τέλος  εγώ ένα ξέρω πως ο Σλούκας/Μάντζαρης έπαιξαν ευρωπαϊκό τελικό, ο Αντέτο μπορεί να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο, ψηλούς έχουμε, για να μην συνεχίσω...

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
1)παμε με το καλύτερο roster από ποτέ όχι ομάδα roster μιας και η  χημεία στο basket παίζει πάντα ρόλο, στα καθήκοντα του κατσικαρη να βρει τους ρόλους .
2)ο σπανουλης δηχνει και είναι νωχελικός αλλά είναι παίχτης που πάντα ο ίδιος ετοιμάζει τον εαυτό του για τα παιχνίδια και δεν νομίζω να εχει να κάνει με αδιαφορία άλλωστε έχει ισχυρό κίνητρο να παίξει καλά στο τουρνουά και να κλήση την καριέρα του με μια ολυμπιαδα γιατι παίζεται και ε συμμετοχή μας στην ολυμπιαδα στο τουρνουά αυτό(το μόνο σίγουρο ότι και η  εθνική (ολυμπιακος) στα κλειστά ματς στο τέλος θα ζήση και θα πεθάνει με τον σπανουλη να είναι μέσα στα τελευταία  λεπτά )
3)ο κατσικαρης σε όλη την προετοιμασία της ομάδας μας έδειχνε ότι οι αλλαγές γίνονται με γνώμονα τον χρόνο και τις ευκαιρίες για όλους να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν .στα 2 τελευταία φιλικά έκλυσε αρκετά το ράστερ μένει και αυτός να μας δήξει πώς θα διαχειριστεί όλους τους παίχτες σε πραγματικές συνθήκες παιχνιδιού και γενικά το κοουτσάρισα και το ένστικτο του παιχνιδιού.
4)η αποτυχία με την επιτυχία αν το πράγμα πάει όπως δείχνει θα κριθεί στο δεύτερο χιαστί παιχνίδι, άποψη μου είναι ότι μπορούμε να παίξουμε όλους τους αντίπαλους μας στα ίσια οπότε θα είναι και λίγο θέμα ημέρας  για μένα  αν υπήρχαν γρουπ δυναμικότητας  είναι ισπανια – γαλλια ,ελλαδα,ιταλια-κροατια –εκπλήξεις άρα είμαστε μέσα στο κόλπο.
5)για την επιλογή της 12αδας  το μόνο που μπορούμε να συζητήσουμε είναι αν θα χωρούσε ο γιανκοβιτς με το θεωρητικά καλύτερο σουτ από τους υπόλοιπους γιατί αυτό μας λείπει και αν θα έπρεπε να πάμε με 3 καθαρό 5.οπου εκεί για  θα έπρεπε να κοπεί κάποιος από τους σλουκα ματζαρι ζηση(5 παιχτες για το 1-2)δεδομένου ότι πλέον ο κουμπο κλειδώνει στο 3 .ο κατσικαρης προφανώς έκρινε ότι ήθελε περισσότερο τον περπερογλου από τον γιανκοβιτς και ότι θα μαγειρέψει τα σχήματα στην ανάγκη να βρει 3 και όσο και να τα σκέπτομαι δεν μπορω να βρω ποιος έπρεπε να κοπή για να μπει τρίτος ψηλός άλλωστε μην ξεχνιέμαι την γρίνια όταν πήγαμε με καβαδα σαν τρίτο ψηλό και δεν το λεω για τον καβαδα το λέω σαν επιλογή

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
χωρις ψηλο της προκοπης δεν πάμε πουθενα μαγκες~! θα δυσκολευτουμε παρα πολυ και δεν περιμενω πολλά,,,,

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
χωρις ψηλο της προκοπης δεν πάμε πουθενα μαγκες~! θα δυσκολευτουμε παρα πολυ και δεν περιμενω πολλά,,,,
Κουφος Μπουρουσης δε σου κανουν αδερφε; Ποια χρονια ειχες καλυτερο διδυμο;

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Καταρχάς είναι νωρίς για να βγούνε συμπεράσματα για την ομάδα. Ο μόνος που μπορεί να βγάλει συμπεράσματα και να πράξει αναλόγως είναι ο Κατσικάρης. Πολλοί περίμεναν να πετάμε 100άρες στα φιλικά. Μην ξεχνάμε όμως ότι η Λιθουανία π.χ πέρυσι μπήκε 3άδα στο παγκόσμιο... Δεν παίζαμε και με άμπαλους, εκτός αυτού προτιμώ να κερδίζουμε τα φιλικά, με λάθη, αστοχία κ.τ.λ παρά να πάμε αέρα να ρίχνουμε 100άρες και όλα τα αρνητικά μας να βγούν μέσα στο EUROb.
Κάποια πράματα που παρατήρησα:
Όταν κατεβάζει την μπάλα ο Αντε οι δικοί μας αργούν πολύ σαφώς γιατί ο άνθρωπος με 5 βήματα την έχει κατεβάσει αλλά και επειδή ο ίδιος όταν την κατεβάζει πάει για το coast to coast καλάθι και δεν δίνει πάσα σε ελεύθερο. Βέβαια ακόμα και όταν το ξέρει ότι θα κάνει αυτό, είναι προτιμότερο να δώσεις κάποια (screen-διαδρόμους ώστε να μπεί) από το να κάθεσαι και να τον κοιτάς (γιατί αυτό κάναν). Σαν 3αρι είναι τρομερός αμυντικά αλλά δεν είναι σε θέση να πετάει 3ποντα και σουτ εκτός κια είναι τελείως ελεύθερος. Σαφώς είναι μόνιμα στο missmatch με τον αντίπαλο του σε αυτήν την θέση, αλλά δεν μπορεί να το διαχειριστεί καλά αυτό εφόσον όπως είπα το σουτ του δεν είναι αρκετα καλό ακόμα (αν και το δούλεψε όπως φαίνεται) θα τον προτιμούσα στο 4 με 3άρι Παπανικολάου, ο οποίος είναι και πιο εύστοχος αλλά και μπορεί να συνεργαστεί αρκετά καλά με τον Γιάννη, εφόσον ο δεύτερος θα μπορεί να πάρει πάνω του πιο πολλές φάσεις αλλά και πιο πολλά επιθετικά rebound σαν 4άρι.
Τώρα όσον αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα ο Άντε είναι τέλειος.
Για τους υπόλοιπους, ο Σπαν δεν παίζει αρκετά καλά, ωστόσο θα δείξει χαρακτήρα. Ο Ζήσης έχει κάποια θέματα αμυντικά, αλλά επιθετικά προσφέρει ποιότητα και έχει τρομερή ευστοχία (τουλάχιστον έτσι έχει δείξει στα φιλικά) στο χρόνο που του δίνεται να παίξει. Από τον Καλάθη περιμένω να τελειώνει πιο πολλές φάσεις, θεωρώ ότι έχει το καλύτερο jumpshoot από τα 3 έως 6 μέτρα στην ευρώπη. Οι ψηλοί μας δεν παίζουν άσχημα παρόλαυτα περιμένω καλύτερη ευστοχία κάτω από το καλάθι.

Γενικά, θεωρώ ότι αν η ομάδα δέσει λίγο καλύτερα και ανεβάσει απόδοση Σπανούλης, Παπανικολάου και οι ψηλοί μας τότε χτυπάμε 3άδα. Δεν υπάρχει πιο πλήρης ομάδα (εκτός Γαλλίας και Ισπανίας).
Τον Καιμακόγλου πάντως δεν ξέρω πραγματικά γιατί τον πήρε. Δεν μ'άρεσε πέρυσι, δεν μ'αρέσει ούτε φέτος, κάνει πολλά λάθη και είναι άστοχος. Μακάρι να παίξει καλά στο euro και να βγώ ψεύτης, παρόλαυτα η διαφορά είναι τεράστια, όταν τον αλλάζει με τον Αντε η ψαλίδα του σκορ μειώνεται, πράγμα που δείχνει ότι τουλάχιστον στον αμυντικό τομέα (για τον οποίο τον πήρε) δεν είναι στο ίδιο επίπεδο.

Ελπίζω να αλλάξουν κάποια πράγματα που γίνονται λάθος και η ομάδα να χτυπήσει 3αδα γιατί μπορεί. Βέβαια και να μην χτυπήσει 3αδα, νιώθω χαρούμενος γιατί βλέπω ότι στο μπασκετ τουλάχιστον, έχουμε αθλητές και όχι κλαρίνα όπως στο ποδόσφαιρο.

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Μπουρουσης = φιλοτιμος , πατριωτης , καλος παιχτης αλλα μεχρι εκει.Δν θα σου παρει το παιχνιδι μονος του
Κουφος = αμερικανος , κλαϊν μαϊν και μετριοτατος επιθετικα
καλαθης = καλος οργανωτης , αλλα σκοραρει με αιτηση (εκτος αραιων ξεσπασματων)

καλως ή κακως τρεις παιχτες υπαρχουν που μπορουν να κανουν τη διαφορα: ο παντα σταθερος Ζησης (δε φοβαται Χριστο) , ο -μεγας κλασης- Σπανουλης (η ζωη του ολη το να ειναι εκει οταν πρεπει , επισης δε μασαει πουθενα) , και ο Αντετοκουμπο.Ομως νομιζω οτι το μπασκετ του Αντετοκουμπο ειναι για το ΝΒΑ και οχι απαραιτητα για την εθνικη.Παιχτουρα , αλλα δε νομιζω οτι ειναι ο ηγετης (ακομα τουλαχιστον).Καλη μας επιτυχια , μπαρουτοκαπνισμενοι ειναι ολοι τους , μπορουν τα παντα

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κουφος Μπουρουσης δε σου κανουν αδερφε; Ποια χρονια ειχες καλυτερο διδυμο;
ο κουφός δεν μου κάνει!
κοιμάται ορθιος ,κάνει πολύ λίγες δουλειες μεσα στο γήπεδο,γενικά ειναι περιορισμένων δυνατοτητων.
σαφέστατα προτειμω σοφοκλή,ακομα και μουγιουκα απο τον "ζίτο η ελας" ...εμαθε μια φράση και μας την τσαμπουνάει συνέχεια το σαπάκι!
ο καημένος ο Μπουρούσης θα παλεύει μονος του φέτος!
εγινε παίχτης και ο εξάλεπτος του nba! ακόμα και ο κακάσχημος του οσφπ που κόπηκε θα βοηθούσε περισσότερο νομίζω!

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
ο κουφός δεν μου κάνει!
κοιμάται ορθιος ,κάνει πολύ λίγες δουλειες μεσα στο γήπεδο,γενικά ειναι περιορισμένων δυνατοτητων.
σαφέστατα προτειμω σοφοκλή,ακομα και μουγιουκα απο τον "ζίτο η ελας" ...εμαθε μια φράση και μας την τσαμπουνάει συνέχεια το σαπάκι!
ο καημένος ο Μπουρούσης θα παλεύει μονος του φέτος!
εγινε παίχτης και ο εξάλεπτος του nba! ακόμα και ο κακάσχημος του οσφπ που κόπηκε θα βοηθούσε περισσότερο νομίζω!

O Μαυροκεφαλίδης θα βοηθούσε περισσότερο και από τους δύο.
Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κράζουμε τον Κουφό την ώρα που Σπανούλης, Παπανικολάου, Καλάθης ακόμα και Μπουρούσης παίζουν μέτρια για να μην πω άσχημα.
Εγώ νομίζω ότι η ομάδα θα ανέβει αρκετά μέχρι το EUROb οπότε ας μην βγάζουμε συμπεράσματα.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μπουρουσης = φιλοτιμος , πατριωτης , καλος παιχτης αλλα μεχρι εκει.Δν θα σου παρει το παιχνιδι μονος του
Κουφος = αμερικανος , κλαϊν μαϊν και μετριοτατος επιθετικα
καλαθης = καλος οργανωτης , αλλα σκοραρει με αιτηση (εκτος αραιων ξεσπασματων)

καλως ή κακως τρεις παιχτες υπαρχουν που μπορουν να κανουν τη διαφορα: ο παντα σταθερος Ζησης (δε φοβαται Χριστο) , ο -μεγας κλασης- Σπανουλης (η ζωη του ολη το να ειναι εκει οταν πρεπει , επισης δε μασαει πουθενα) , και ο Αντετοκουμπο.Ομως νομιζω οτι το μπασκετ του Αντετοκουμπο ειναι για το ΝΒΑ και οχι απαραιτητα για την εθνικη.Παιχτουρα , αλλα δε νομιζω οτι ειναι ο ηγετης (ακομα τουλαχιστον).Καλη μας επιτυχια , μπαρουτοκαπνισμενοι ειναι ολοι τους , μπορουν τα παντα
Αυτός ο τίτλος μου αρέσει, είναι αντιπροσωπευτικός για τα περισσότερα παιδιά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom