Νέα

EuroBasket 2009

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 819
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με την παρουσία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ Πολωνίας, είσαι:

• πολύ ευχαριστημένος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ευχαριστημένος

• δυσαρεστημένος

• πολύ δυσαρεστημένος

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, τα Σκόπια μου φαίνονται σχολική ομάδα εντελώς.
Όσο για τις παπαριές που λες, πριν λίγο άκουσα για τη φάση του Τζέρυ "Καρφώνει ο Μάσεϊ και πανηγύριζει νέγρικα" λες και είμαστε στη Λουιζιάνα του 1916. Ρε πού τα βρίσκουν ώρες-ώρες? :2funny:
Τεσπα, περιμένω το Ισπανία - Σερβία που λογικά θα είναι μπόμπα μπας και δούμε λίγο μπασκετάκι σήμερα.

ναι ναι λες και ο D Wash απεξω επαιζε σαξοφωνο και επινε μπερμπον. καταγωγη απο νεα ορλεανη σου λεω!!!! ευτυχως εχει σταματησει ο συριγος , θα ακουγαμε ακομα για τον σεντερ μπετονιερα . :2funny: :2funny:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ναι ναι λες και ο D Wash απεξω επαιζε σαξοφωνο και επινε μπερμπον. καταγωγη απο νεα ορλεανη σου λεω!!!! ευτυχως εχει σταματησει ο συριγος , θα ακουγαμε ακομα για τον σεντερ μπετονιερα . :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για τα υπόλοιπα τι βλέπεις, λες να χάσει κανα φαβορί?
Είμαι περίεργος για τους Τούρκους, Hedo - Kleiza θα είναι ενδιαφέρον match-up. :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπορεί να μη φόρεσαν φανέλες με το όνομα «Μακεδονία» εντούτοις κατάφεραν για δύο τουλάχιστον περιόδους να αναγράφονται στο ταμπλό και στην τηλεοπτική οθόνη τα αρχικά MKD, δηλαδή «Μαkedonia». Ο λόγος για τον αγώνα της Εθνικής Μπάσκετ με αυτήν της FYROM για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είδε και έπαθε η ΕΡΤ και στο τέλος πήρε τη μεγάλη απόφαση με υπογραφή του προέδρου της, κ. Παναγόπουλου.
Προφανώς, η ΕΡΤ έλαβε πληθώρα τηλεφωνημάτων από αγανακτισμένους πολίτες, είναι και η προεκλογική περίοδος, οπότε τα περιθώρια στένεψαν. Ο κ. Παναγόπουλος έδωσε εντολή να τοποθετηθεί φάσα πάνω από τα αρχικά MKD, ώστε να μη φαίνονται. Μόνο για το ελληνικό κοινό βεβαίως, αφού ο υπόλοιπος κόσμος, έβλεπε άλλη εικόνα. Έτσι, όπως και η στρουθοκάμηλος, οι Έλληνες τηλεθεατές έπαψαν να θίγονται, έστω και εάν η τηλεόραση της Πολωνίας εξακολουθούσε να μεταδίδει αυτά που κατέγραφαν οι κάμερές της μέσα στο κλειστό γήπεδο του Πόζναν.
Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο τι ακριβώς διαπραγματεύτηκαν οι αρμόδιοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Τις φανέλες των αθλητών της FYROM, την τηλεοπτική εικόνα της τηλεόρασης της Πολωνίας, τίποτε από τα δύο ή όλα μαζί; Για του λόγου το αληθές, δείτε τη μαγική εικόνα στις δύο χαρακτηριστικές φωτό. Η πρώτη είναι η πραγματική. Η δεύτερη είναι με τη φάσα της ΕΡΤ. Όπως ακριβώς η στρουθοκάμηλος!

Έγινε τέτοιο σκηνικό?  :tooth:

Συνημμένα

• mkd-vk-jsdfagyusrdh.jpg
    mkd-vk-jsdfagyusrdh.jpg
    108,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • ert-lksdaghksdh.jpg
    ert-lksdaghksdh.jpg
    179,9 KB · Εμφανίσεις: 41
OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Έγινε τέτοιο σκηνικό?  :tooth:

Απ' ότι άκουσα, πρώτα το μαυρίσανε και μετά το ασπρίσανε.
Τα έκαναν μουνί εντελώς με τον πίνακα.

Αυτή τη στιγμή πάντως το Ισραήλ πάει για μεγάλη έκπληξη. :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απ' ότι άκουσα, πρώτα το μαυρίσανε και μετά το ασπρίσανε.
Τα έκαναν μουνί εντελώς με τον πίνακα.

Αυτή τη στιγμή πάντως το Ισραήλ πάει για μεγάλη έκπληξη. :think:
ρε τυπε αυτος που περιγραφει τι κολλημα εχει με τον βουισιτς?
μας τα πρηξε ρε
:2funny:
αυτος ο λουγκρας ειναι με τα καρεδακι?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
απογοητευτική η κροατία.Πού κατάντησε αυτή η υπερδύναμη των κούκοτς,ράτζα,βράνκοβιτς,περάσοβιτς,κόμαζετς,ιβάνοβιτς κλπ...?

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ρε τυπε αυτος που περιγραφει τι κολλημα εχει με τον βουισιτς?
μας τα πρηξε ρε
:2funny:
αυτος ο λουγκρας ειναι με τα καρεδακι?

Τύπε δεν τα πρόσεξα αυτά που λες αλλά άμα διάβασες και πριν, απόψε όλοι οι εκφωνητές έχουν χαζέψει άρα δε μου κάνει εντύπωση.

Εγώ έχω εντυπωσιαστεί με Eliyahu, παίζει λες και είναι Σέρβος. :2funny: :2funny: :2funny:
Κοίτα εδώ στο box score τι έχει κάνει το παλικάρι, έχει 27 πόντους με γύρω στο 80% FGP. :o
(έμαθαν και τα κόλπα με JumboTrons οι πολωνοί)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε δεν τα πρόσεξα αυτά που λες αλλά άμα διάβασες και πριν, απόψε όλοι οι εκφωνητές έχουν χαζέψει άρα δε μου κάνει εντύπωση.

Εγώ έχω εντυπωσιαστεί με Eliyahu, παίζει λες και είναι Σέρβος. :2funny: :2funny: :2funny:
Κοίτα εδώ στο box score τι έχει κάνει το παλικάρι, έχει 27 πόντους με γύρω στο 80% FGP. :o
(έμαθαν και τα κόλπα με JumboTrons οι πολωνοί)
τυπε ουτε εγω τον περιμενα τοσο καλο αυτον τον τυπο
:o

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε ουτε εγω τον περιμενα τοσο καλο αυτον τον τυπο
:o

Κάτι ήξεραν οι Kings και τον διάλεξαν στον 1ο γύρο.
Λογικά θα είναι μονάχα πίσω από Jason Thompson στο Σακραμέντο άρα θα παίζει 10-12 λεπτά φουλ του χρόνου. :rockon:

Τώρα τι να δούμε τύπε?
Ισπανία - Σερβία ή Τουρκία - Λιθουανία?
Ποιό θα είναι πιο μπόμπα?
:think:

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οι σπικερ ειναι για τον πεο ρε σεις τι περιμενετε? ο χ''γεωργιου ξερει μονο να λεει "fingerolls" και να γλυφει οποιον παικτη εχει παιξει εστω και 1΄σε ελληνικη ομαδα. "φοβερο καρφωμα απο τον βουισιτς" λεει και ο κροατης εχει πατησει με τα 2 , και η μπαλα γλυφει στεφανη πριν τη βαλει μεσα και καρφωσει.

για βαγγελη ιωαννου τα ειπα πριν , πονταρω οτι αυριο θα μας θυμισει οτι τα διακαιωματα του χοντρου τα εχουν οι κλιπερς που τον παρακολουθουν στενα και αν δεν ειχε προβληματα με τα κιλα τωρα θα γαμουσε πισωκολλητο τον σακιλ ενω θα του εγλυφε τις ρωγες ο λεμπρον.

το ισραηλ με εξεπληξε αλλα τζαμπα εμφανιση . οι κροατες χειροτεροι απο οτι περιμενα αλλα θα περιμενω και το αυριανο ματς για να κρινω.

τωρα βλεπω ισπανια αλλα δε νομιζω οτι οι σερνοι εχουν ελπιδες...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΤΕΛΙΚΑ ποσο ηρθαμε ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κάτι ήξεραν οι Kings και τον διάλεξαν στον 1ο γύρο.
Λογικά θα είναι μονάχα πίσω από Jason Thompson στο Σακραμέντο άρα θα παίζει 10-12 λεπτά φουλ του χρόνου. :rockon:

Τώρα τι να δούμε τύπε?
Ισπανία - Σερβία ή Τουρκία - Λιθουανία?
Ποιό θα είναι πιο μπόμπα?
:think:
ρε τα νουμερα στην ερτ δεν εχουν συγχρονησει τον ηχο :2funny:
ακους πρωτα και μετα βλεπεις :2funny:
εγω το παιζω ζαπινγκ τυπε
μπορουν να φαν ψωλια οι ισπανοι?αυτο θελω

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
οι σπικερ ειναι για τον πεο ρε σεις τι περιμενετε? ο χ''γεωργιου ξερει μονο να λεει "fingerolls" και να γλυφει οποιον παικτη εχει παιξει εστω και 1΄σε ελληνικη ομαδα. "φοβερο καρφωμα απο τον βουισιτς" λεει και ο κροατης εχει πατησει με τα 2 , και η μπαλα γλυφει στεφανη πριν τη βαλει μεσα και καρφωσει.

για βαγγελη ιωαννου τα ειπα πριν , πονταρω οτι αυριο θα μας θυμισει οτι τα διακαιωματα του χοντρου τα εχουν οι κλιπερς που τον παρακολουθουν στενα και αν δεν ειχε προβληματα με τα κιλα τωρα θα γαμουσε πισωκολλητο τον σακιλ ενω θα του εγλυφε τις ρωγες ο λεμπρον.

το ισραηλ με εξεπληξε αλλα τζαμπα εμφανιση . οι κροατες χειροτεροι απο οτι περιμενα αλλα θα περιμενω και το αυριανο ματς για να κρινω.

τωρα βλεπω ισπανια αλλα δε νομιζω οτι οι σερνοι εχουν ελπιδες...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα ξέρουμε αλλά τα λέμε για να γελάμε.
Οι Σέρβοι μπήκαν δυνατά πάντως αλλά και εγώ παίζω σε ζάπινγκ.
Θέλω να κερδίσει ένα αουτσάιντερ απόψε, ας είναι οι πλάβι ή οι τουρκαλάδες.

ΤΕΛΙΚΑ ποσο ηρθαμε ?

86-54 νικήσαμε. :rockon:

ρε τα νουμερα στην ερτ δεν εχουν συγχρονησει τον ηχο :2funny:
ακους πρωτα και μετα βλεπεις :2funny:
εγω το παιζω ζαπινγκ τυπε
μπορουν να φαν ψωλια οι ισπανοι?αυτο θελω

Τύπε αυτό είναι πολύ σπαστικό.
Έβαλα ΣΠΟΡ+ που έχει και τέλεια εικόνα αλλά χαλάσανε τα ρολόγια στο γήπεδο και δεν είχαν 24αρια.
Πολεμάνε τον τίμιο τηλεθεατή τύπε μου. :2funny:

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Μακάρι να αντέξουν οι σέρβοι...δεν τα γουστάρω τα καριόλια τους ισπανούς...οι τουρκάλες πόσο είναι?

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Ο Κριστιτς τους γλεντάει άχημα... :s&m_1:

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οι ισπανοι ειναι τραγικοι , τοσα λαθη δεν εχουν ξανακανει ποτε.

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Έριξαν τη διαφορά σε 13 πόντους οι Ισπανοί αλλά δεν αντέχω με τον ήχο που έρχεται πιο μπροστά από την εικόνα.
Το άλλο ματς είναι πολύ δυνατό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom