apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
φαβορι θα μας δινει ο οπαπΤο πάμε ένα στοίχημα αυτό;!
φαβορι θα μας δινει ο οπαπΤο πάμε ένα στοίχημα αυτό;!
Και ήθελε να τον δώσει δανεικό ο Μπαναώτης!τεοντοσιτς κανει απιστευτο παιχνιδι!!
Dražen Petrović, Vlade Divac, Toni Kukoč, Dino Rađa, Žarko Paspalj, Predrag Danilović, Stojan Vranković, Jure Zdovc, Zoran Čutura, Zdravko Radulović, Zoran Radović, Mario Primorac (Coach: Dušan Ivković)
γαμιεται ο αρτεαγκα
τι τυπος ειναι αυτος ρε
στην γραμματεια ειπε το fuck you....αυτο το μουνοπανο θα το θυμαμαι για πολυ καιρο...........ηταν το καθικι που πηγε με το ετσι θελω να δωσει το ευρωπαικο στην ΤΤΣΚΑ στο Βερολινο............οσο θυμαμαι το ξεσπασμα του Ζοτς στο τελος....
[size=12pt]Δε γίνεται να μας αναλάβει ο Ζοτς για μια διοργάνωση;;
Άλλωστε η μισή εθνική είναι ο βάζελος και τους άλλους μισούς του γαύρου τους αντιμετωπίζει 7 φορές το χρόνο.
Την ξέρει απ' έξω την εθνική μας...[/size]
βλεπω να τα χανεις και τα 2 τυπετους σλοβενους θα τους παρουμε....κ τη κουπα θα τη σηκωσει η γρια αλεπου ;)
Πιστευω οτι θα το παρουμε ευκολα το ματσακι αυριο γιατι οι Σλοβενοι χασαν στην παραταση απο τους Σερβουςκαι θα ναι τρελά ξενερωμενοι, ενω εμεις οταν τρωμε κατω απο 30 ποντους διαφορα απο τους Ισπανους λεμε κ ευχαριστωΑνασκόπηση των 2 τελευταίων ημερών:
Τουρκία: Εντάξει, ξέρω ότι φαντάζει πλέον μακρινό αλλά ήταν ωραίο ματς. Μου έχει μείνει χαρακτηριστικά τα 10-15 δεύτερα της 4ης περιόδου με την άμυνα από μπροστά του Περπέρογλου στον Ιλιασόβα, μετά επαναφορά από τους Τούρκους και τάπα του Φώτση από πίσω και καπάκι αντεπίθεση και τρίποντο Σπανούλη. Εκεί ένιωσα ότι εύκολα ή δύσκολα θα το παίρναμε το ματς και τελικά έγινε. Πολύ καλή η Τουρκία, για ‘μένα ήταν η έκπληξη της διοργάνωσης.
Ισπανία: Το ψιλοπίστευα ότι θα το παλεύαμε μέχρι το ημίχρονο, είχα μια μικρή ελπίδα κάπου μέχρι την 3η περίοδο αλλά μετά κατάλαβα ότι η Ισπανία δεν παίζεται. Έχουν απίστευτο ρόστερ και φαίνεται ότι θέλουν πολύ το χρυσό μετάλλιο που τους λείπει. Η διαφορά των 2 ομάδων κατ’ εμέ αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι ο επιθετικά καλύτερος μας παίχτης (Σπανούλης) θα ήταν 4η επιθετική επιλογή έτσι και αγωνιζόταν σ’ αυτούς (πίσω από Π.Γκασόλ, Ρ.Φερνάντεζ & Ναβάρο) και μαζί με το γεγονός ότι έχουν πολύ ανώτερο πάγκο, το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Ας κερδίσουν αύριο γιατί αξίζει αυτή η γενιά τους να έχει ένα ευρωπαϊκό στο παλμαρέ της.
Γενικά μου άρεσε η Εθνική στο τουρνουά και η είσοδος στην 4αδα ήταν επιτυχία. Αν κρίνω από την νοοτροπία που γενικότερα αντιμετωπίζουμε τους μικρούς τελικούς, μάλλον θα χάσουμε αν και θεωρώ ότι οι Σλοβένοι είναι πιο "του χεριού μας" απ’ ότι οι Σέρβοι. Καλός ο Καζλάουσκας, μου αρέσει πολύ το νέο στυλ παιχνιδιού της Εθνικής (αν και κάτι πρέπει να γίνει με τα block-outs) και θεωρώ ότι χωρίς απουσίες θα είμαστε ανταγωνιστικότατοι στο Μουντομπάσκετ του χρόνου. Ο Σπανούλης ήταν φανταστικός και αν έρθουμε 3οι ίσως του αξίζει να βγει MVP, Καλάθης & Κουφός έπρεπε να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ο Περπέρογλου ήταν λίγος σε σχέση με τα ματς του ΠΑΟ, Μπουρούσης και ειδικότερα Ζήσης πολύ μπλα-μπλα και από ουσία τίποτε, για Πρίντεζη νομίζω ότι έχει πιάσει ταβάνι σαν παίχτης και θα παραμείνει απλά ένας ρολίστας, Σόφο έχει βελτιωθεί σωματικά αλλά είναι 24 χρονών και παίζει ακόμα σαν 19χρονος ενώ οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε νορμάλ επίπεδα αναλογικά με την αξία τους.
Άντε να δούμε και αύριο ματσάκια σαν το χθεσινό Σερβία-Σλοβενία.
τεοντοσιτς κανει απιστευτο παιχνιδι!!
Εχω παντως την εντυπωση οτι εναντιον της σερβιας ειμαστε πιο κοντα στο χαλκινο...τη φοβαμαι τη σλοβενια
οπα καλη ιδεα....φιλε , αυτο σκεφτομουν κι εγω...........δωσε ρε γεροξεκουτη Βασιλακοπουλε την Εθνικη στον μεγαλο Ζελικο να σηκωσουμε το παγκοσμιο Κυπελλο !!!!!!!!
Εγώ συμφωνώ, αλλά οι φίλοι μας οι Παναθηναϊκοί λογικά θα ξεσηκωθούν. Έχουν δηλώσει ότι είναι κάθετοι στην ταυτόχρονη παρουσία ενός προπονητή και σε σύλλογο και στην εθνική.....φιλε , αυτο σκεφτομουν κι εγω...........δωσε ρε γεροξεκουτη Βασιλακοπουλε την Εθνικη στον μεγαλο Ζελικο να σηκωσουμε το παγκοσμιο Κυπελλο !!!!!!!!
Εγώ συμφωνώ, αλλά οι φίλοι μας οι Παναθηναϊκοί λογικά θα ξεσηκωθούν. Έχουν δηλώσει ότι είναι κάθετοι στην ταυτόχρονη παρουσία ενός προπονητή και σε σύλλογο και στην εθνική.
ετσι οι βαζελες δεν ειναι ανηθικοι σαν εμας.