Νέα

EuroBasket 2009

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 819
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με την παρουσία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ Πολωνίας, είσαι:

• πολύ ευχαριστημένος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ευχαριστημένος

• δυσαρεστημένος

• πολύ δυσαρεστημένος

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Α, γιατί νόμιζα ότι ήθελες να φέρουμε το σκηνικό από το "Μάη θα 'ναι ωραία" και από 'δω. :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε για το άλλο ματς δεν έχω ιδέα.
Αντικειμενικά αν το δεις μέχρι τώρα στο τουρνουά, οι Σέρβοι είναι καλύτερη ομάδα.
Έτσι και δεν είχαν νικήσει τους Ισπανούς στην πρεμιέρα, θα σου έλεγα αυτούς.
Τώρα σκέφτομαι τον "εγωισμό" των σπανιόλων οπότε νομίζω ότι θα τους κερδίσουν.
Συνήθως σε τέτοια ματς φαίνεται η εμπειρία των παιχτών και ακόμα οι Σέρβοι δεν την έχουν.
Γενικότερα στα προγνωστικά παραδέχομαι ότι είμαι πολύ κακός οπότε κάνε ότι καταλαβαίνεις!
Μεγαλη δουλεια ο καλντερον τελικα... ;)

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ρε εσυ εχεις χασει την μπαλλα?  Οι Ισπανοι παιζουν με τους πουρκουαδες... Και οι Σερβοι με τους Ρωσσους... Και σε ρωτησα εαν θα κερδισει η Σερβια και η Ισπανια!! Εσυ τωρα τι μου απαντησες?   :think: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε τότε λάθος μου ρε παίχτη, τα είδα βιαστικά και μπερδεύτηκα. :2funny:
Λοιπόν πάμε από την αρχή.
Οι Ισπανοί θα περάσουν τους Γάλλους. Από αθλητικά κορμιά και άλματα δε μασάνε αυτοί, εδώ πέρυσι κοίταξαν στα ίσια τους αμερικάνους. Επίσης οι Γάλλοι δεν έχουν καθαρό ψηλό και οι Γκασόλ θα είναι άνετοι να κάνουν τα δικά τους. Είναι καλύτερη σαν ομάδα και τους βλέπω να κερδίζουν με καμια 10αρια πόντους διαφορά.
Μετά το Σερβία - Ρωσία μου φαίνεται ύπουλο ματς. Νομίζω ότι θα φάει πολύ ξύλο ο Κρστιτς και θα είναι ματς ψηλοί vs περιφέρεια. Εδώ δε ξέρω τι να πω, διάβασα δηλώσεις του Μπλατ ότι μπορούν να φτάσουν ψηλά και τελικά νομίζω ότι τον πιστεύω! Μάλλον η Ρωσία θα πάρει το ματς αλλά θα είναι μεγάλο ντέρμπι.
Εσύ τι βλέπεις?

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Γαλλοί και Σλοβένοι έχουν κάνει το καλύτερο τουρνουα μέχρι τώρα, θα πάνε για κούπα.
μπορούμε να περιμένουμε και εκπλήξεις π.χ. να δούμε την ομάδα του Ινκοβιτς τελικό.
Οι Ισπανοί πολύ ασταθείς μέχρι τώρα είναι ικανοι για το καλύτερο και για το χειρότερο,
Οι Τουρκοι του Τανιεβιτς έχουν ενα πολύ καλο σύνολο και φαίνεται να έχουν το αβανταζ απεναντί μας αλλά απο την άλλη είναι απο τις ομάδες που μπασκετικά μας φοβούνται και αισθάνονται κατώτεροι οπότε και μια ελληνική εθνική ομάδα με πολλά προβλημάτα όπως η δική μας
φέτος μπορεί να τους νικήσει και να φτασει 4αδα.
Ρώσοι, Κροάτες δεν φαίνεται να έχουν καμιά τυχη για παραπέρα και Ελλάδα αρκετες πιθανότητες για 4αδα άλλα μέχρι εκει.

ουτε η Πυθία να ήμουν τετοια πρόβλεψη

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
Οι Τουρκοι...αλλά απο την άλλη είναι απο τις ομάδες που μπασκετικά μας φοβούνται και αισθάνονται κατώτεροι οπότε και μια ελληνική εθνική ομάδα με πολλά προβλημάτα όπως η δική μας
αυτο

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
σωστά τα λες σε γενικές γραμμές
διαφωνώ ως προς τη συνεπαγωγή - αυτοί έπαιξαν καλά μέχρι τώρα άρα κούπα
από εδώ και πέρα μετράνε ένα σωρό αλλα πράγματα που δεν είναι μετρήσιμα
Για τους Τούρκους. Δεν τους έχω δει, αλλα δεν έχω δει και εμάς (εδώ που είμαι το ping pong είναι πιο δημοφιλές από το basket και δεν το δείχνουν καθόλου οι μαλακες).

Οι Τούρκοι γενικά έχουν πειθαρχία kai Σέρβο προπονητή που ξέρει καλά την Ελλάδα. Επίσης έχουν τη θέληση να κερδίσουν. Δεν είναι κορεσμένοι όπως ίσως κάποιοι τις δικης μας ομάδας
Αν κατεβουμε να παίξουμε με υπεροψία και μονο με το όνομα θα πάρουμε πούλο
Θέλει συγκέντρωση, πειθαρχία και δυναμισμό σε όλες τις φάσεις. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε χάνουμε και καλά για να μην παίξουμε με τους Ισπανούς.

Δώστε τα όλα reeee

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
κοβει το ματι σου...

καημο το εχω να δω εναν αθλητικο παικτη(ψηλο) στην εθνικη ομαδα. απο που να αρχισω? φασουλας? πιο μετα ρεντζιας? ακομα πιο μετα λαζαρος παπαδοπουλος? τωρα μπουρουσης? γλυνιαδακης?

τελος παντων δεν φταιει μονο αυτο , ουτε οι δικαιολογια των δημοσιογραφων για απουσια διαμαντιδη-παπαλουκα.
Αργύρης Παπαπέτρου :2funny: :2funny: :2funny:

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
σωστά τα λες σε γενικές γραμμές
διαφωνώ ως προς τη συνεπαγωγή - αυτοί έπαιξαν καλά μέχρι τώρα άρα κούπα
από εδώ και πέρα μετράνε ένα σωρό αλλα πράγματα που δεν είναι μετρήσιμα
Για τους Τούρκους. Δεν τους έχω δει, αλλα δεν έχω δει και εμάς (εδώ που είμαι το ping pong είναι πιο δημοφιλές από το basket και δεν το δείχνουν καθόλου οι μαλακες).

Οι Τούρκοι γενικά έχουν πειθαρχία kai Σέρβο προπονητή που ξέρει καλά την Ελλάδα. Επίσης έχουν τη θέληση να κερδίσουν. Δεν είναι κορεσμένοι όπως ίσως κάποιοι τις δικης μας ομάδας
Αν κατεβουμε να παίξουμε με υπεροψία και μονο με το όνομα θα πάρουμε πούλο
Θέλει συγκέντρωση, πειθαρχία και δυναμισμό σε όλες τις φάσεις. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε χάνουμε και καλά για να μην παίξουμε με τους Ισπανούς.

Δώστε τα όλα reeee

ποιοι έλληνες παίκτες είναι κορεσμένοι? 9/12 είναι σχετικά καινούριοι. από δω και πέρα επειδή είναι ματς και έξω δεν σηκώνει προβλέψεις

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αποψή μου είναι ότι η απουσία τού παπαλουκά καί διαματίδη έχει αποδυναμώσει σέ μεγάλο βαθμό τήν εθνική καί δέν έχει τό γρήγορο ρυθμό πού είχε παλιά....
οί νέοι παίχτες μού φαίνοντε άν καί προσπαθούν κατώτεροι τών περιστάσεων...
πρ΄μα πού φάνικε μέ γαλλία καί ρωσσία ..μακάρι νά διαψευστώ αλλά βλέπω δύσκολα τετραδα..ένας καλόσ σκορτσιανίτης δέν φέρνει τήν άνοιξη..

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τι εννοεις να την εχει πουλησει  η να περιμενει την καινουργια απο τα elephant? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα ρε, ξέχασα να γράψω το δορυφορική.

το κανάλι αυτό δείχνει ευρωμπάσκετ?

Ναι, το έβαλε ένας πριν 3-4 σελίδες και έχω πετύχει 2 ματς.
Λογικά την εθνική τη δείχνει στάνταρ.

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
το ματς με τους τουρκους θα το κερδισουμε μετα απο μεγαλο ντερμπυ...τους εχουμε παρει τον αερα,εχουμε κανει 2 σερι ηττες κ εχουμε κ καλυτερη ομαδα....τωρα στους 4 με τους αντιπαθεστατους ολα ειναι ανοικτα(κ εδω ισχυει το ιδιο, μας εχουν πελατες,ομαδαρα,κακο τουρνουα μεχρι τωρα)αλλα τους χρωσταμε ενα καλο μαμησι...οποτε πιστευω θα κριθει καθαρα στο ποιος θα βρεθει σε καλυτερη μερα.
το μεταλλιο παντως ειναι σιγουρο,στη 4αδα 1 νικη σε 2 παιχνιδια θα τη κανουμε,κ αν ειναι με τους ισπανους τοτε στο τελικο ολα γινονται ενα ματς ειναι...

οι γαυροι θελανε να διωξουν τον τεοντοσιτς...τωρα το καταλαβαν τη παιχτουρα,κρυο αιμα ειναι...η μεγαλη σχολη των πλαβι(ρισπεκτ) στο επομενο θα γαμησει κωλαρακια

Ο ΒΑΤΜΑΝ θα το σηκωσει ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :rockon:

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
έχουμε πρόβλημα στις θέσεις 1-3 (εκεί που ήταν το δυνατό μας σημείο μέρχι πέρυσι)
Ο Σπανούλης είναι καταπληκτικός για 30 λεπτά για την θέση δυο. Ούτε άσσος πρέπει να παίζει
πολύ ώρα γιατί μπλοκάρει το μυαλο του ούτε 38 λεπτά (βλέπε ματσ με Ρωσία που χάσαμε απο τους κουλούς)
Στην θέση 3 δεν έχουμε καθόλου παίκτη. Περπερογλου χμ?
Για playmaker καλός είναι ο Καλάθης όταν παίζει, Καλαμποκής ,Ζήσης βοηθουν αλλά είναι λίγοι απο εδω μπρος για το τουρνουα.
Περιφερεια σουτ δεν έχουμε καθόλου.

Εχει ευθυνη και ο Καρζαουσκας επρεπε να είχε χτίσει την ομαδα πάνω στα όπλα του (Σπανούλη και
Σχοτσιανίτη επιθετικά).

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
οι γαυροι θελανε να διωξουν τον τεοντοσιτς...τωρα το καταλαβαν τη παιχτουρα,κρυο αιμα ειναι...η μεγαλη σχολη των πλαβι(ρισπεκτ) στο επομενο θα γαμησει κωλαρακια
O Τεόντοσιτς γαμεί επιθετικά, με απίστευτο τρίποντο και πάσα.
10 κιλά πρέπει να πάρει και να μάθει επιτέλους να μαρκάρει λίγο...

Vacylie

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Aκόμη βρέχει τρίποντα στο Σερβία-Ρωσία!
στο +12 η Σερβία και μένουν 3 λέπτα ακόμη!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αεροπλανικό μπάσκετ! Μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα τις τελευταίες 3 μέρες. Μας έχει μπερδέψει λίγο αυτό το ευρομπάσκετ! Πάντως αν πέσουμε πάνω τους, μπορούμε...τους έχουμε πάρει τον αέρα τελευταία!!

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
εχει ματσακι τώρα:  Γαλλία - Ισπανία !!!!

Οι Γάλλοι φαίνεται να έχουν το πάνω χέρι, νίκησαν όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα κανοντας
την πλάκα τους, με μας για παράδειγμα είχαν βάλει τους αναπληρωματικούς στην 4 περιοδο και πάλι νίκησαν.
Από την άλλη οι Ισπανοί δεν έχουν δέσει σαν ομάδα αλλά έχουν μακράν τους καλύτερους παίκτες στην διοργάνωση και δεν θα παραδώσουν ευκολά τα όπλα.
Οι Γάλλοι αν θέλουν να προχώρήσουν πρέπει να αποδέιξουν ότι μπορούν να σταματήσουν τον Γκασολ
χωρίς να έχουν καθαρόαιμο 5-αρι στην ομάδα τους.

Η συνέχεια επι της οθόνης μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom