O_papas_O_kiriris
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αλλο σφαλιάρα και αλλο Ισπανική Βοδοψωλάρα!!
ειναι τεραστιο το προβλημα που εχουμε στην επιθεση,ισως θα επρεπε να εχει κληθει στην δωδεκαδα ο βασιλειαδης που ειναι πραγματικος σκορερ απο τη στιγμη που ειχαμε ουσιαστικα εναν καθαροαιμο σουτινγκ γκαρντ και αυτος σουταρει 3 σουτ ολο το ματς!Και αυτος ο παπαδοπουλος τελειως αγαρμπος ειναι..δεν εχει καθλου επιθετικο ταλεντο,ειναι σαν κουτσουρο...δεν στριβει!
Καλά ρε, αυτοί οι σπίκερ της ΕΤ1 σε κανουν να αναρωτιεσε αν πρεπει να τους φτύσεις, να τους κλάσεις η να τους χεσείς με τις μαλακίες που τσαμπουνάνε. Εδώ μας πάνε πίπα - κώλο εμπολοκή, ρώσοι σέρβοι κι ισπανοί, κι αυτοί πέρα βρέχει και βροντεί...
δυστιχως επαληθευτικα παπαλουκας μηδεν,σπανουλης μηδεν παπαδοπουλος μακρια κατω απο το μηδεν διαμαντιδης μετριος,χατζηβρεττας μηδεν, ζησης μηδεν,μπουβουσης καλος αλλα τι να κανει ενας μετριος παιχτης??διαμαντιδης μετριος χασαμε απο μια μετριοτατη ισπανια και το εννοω..την εχω δει σε πολυ καλυτερα παιχνιδια ..κυριως στην αρχη ηταν ομαδα γ κατηγοριας αλλα και εμεις δ κατηγοριας...λειπει κλασικο 5ρι που ειναι ο σκορτσιανιτης?????το τριποντο ειναι πολυτελεια οπως τα κλεψιματα και οι ασιοστ εκει που ηταν η δυναμη μας...παντως ενα καλο παιχνιδι για τετραδεα με λιθουανια το χρωστανε να δουμε..τα λεφτα και οι ακριβες μεταγραφες χαλανε τον ανθρωπο ετσι δεν ειναι...παιδια η αποψη μου ειναι οτι η θα δουμε μια ομαδα μαπα που θα χασουμε με 30 ποντους η μια ομαδαρα σαν τον παλιο καιρο...που θα γαμισουμε τους ισπανους δεν χοραει μετριοτης σε αυτο το παιχνιδι η παιζεις η δεν παιζεις... θα τα πουμε μετα το τελος εαν εχω δικηο... παντως παρακολουθω μπασκετ χρονια και κατι ξερω.....
τι μιλας αφου δεν ξερεις καν ποιοι απαρτιζουν την 12αδα???κατα τ αλλα εισαι γαυρος..ειναι τεραστιο το προβλημα που εχουμε στην επιθεση,ισως θα επρεπε να εχει κληθει στην δωδεκαδα ο βασιλειαδης που ειναι πραγματικος σκορερ απο τη στιγμη που ειχαμε ουσιαστικα εναν καθαροαιμο σουτινγκ γκαρντ και αυτος σουταρει 3 σουτ ολο το ματς!Και αυτος ο παπαδοπουλος τελειως αγαρμπος ειναι..δεν εχει καθλου επιθετικο ταλεντο,ειναι σαν κουτσουρο...δεν στριβει!
τι μιλας αφου δεν ξερεις καν ποιοι απαρτιζουν την 12αδα???κατα τ αλλα εισαι γαυρος..
κι εγω οτι αυριο-μεθαυριο θα γαμησω την αντζελινα τζολι..Το μονο που χρειαζεται στην παρουσα στιγμη ειναι ψυχραιμια.Κερδιζουμε αυριο την κροατια που δεν ειναι και καμια ομαδαρα,εξασφαλιζουμε την τριτη θεση οπου ολα δειχνουν οτι γλιτονουμε την λιθουανια,και παμε την επομενη παρασκευη να αντιμετοπισουμε μια εκ των σλοβενια γαλλια γερμανια.Προσωπικα πιστευω οτι θα ειμαστε στα ημιτελικα
τι να πιουνε ρε φιλε αυτοι οι φλωρουμπες..ο παπαλουκασ ηταν που τον θελαν οι λεικερσ?ε ρε μαλακιεσ!καλα οι σπικερ στανταρ τα πινουν..ολο πικ ν ρολ κ πουτσεσ μπλε!μιληστε ελληνικα ρε μαλακεσ,γαμω την παγκοσμιοποιηση σασ