You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eurobasket 2007
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tallAthens
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 516
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ασχετο αλλα ο ενας ανηλικος αλλοδαπος που κατηγορειται για την υποθεση του Αλεξ, εφυγε απο τη Βεροια και μενει στην Αθηνα...
Ε, λοιπον σημερα συνελληφθη γιατι με συμμορια αλων 2 αλλοδαπων ληστευε συνομιληκους τους!!!!
χαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα!
το'χουν στο DNA τους τελικα αυτα τα φρουτα που ηρθαν στην Ελλαδα και μας καθησαν στο σβερκο!
Ε, λοιπον σημερα συνελληφθη γιατι με συμμορια αλων 2 αλλοδαπων ληστευε συνομιληκους τους!!!!
χαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα!
το'χουν στο DNA τους τελικα αυτα τα φρουτα που ηρθαν στην Ελλαδα και μας καθησαν στο σβερκο!
για ποιο πραγμα μιλας????ΕΧΥΣΑΜΕΝ!!!
Απιστευτο..
Ντρεπομαι πραγματικα που ειμαι Ελληνας οταν διαβαζω τις αποψεις
των παραπανω "κυρίων"..
Τελικά ο ρατσισμος εχει αναπτυχθει αρκετα σε πολλους..
Πραγματικα δεν αξιζει στην Ελλαδα το προσωπο
που μας δειχνουν οι παραπανω χρηστες..
Ντρεπομαι πραγματικα που ειμαι Ελληνας οταν διαβαζω τις αποψεις
των παραπανω "κυρίων"..
Τελικά ο ρατσισμος εχει αναπτυχθει αρκετα σε πολλους..
Πραγματικα δεν αξιζει στην Ελλαδα το προσωπο
που μας δειχνουν οι παραπανω χρηστες..
Η Patrizia είναι μια φίλη του tommaso που θέλει να την βγάλει αύριο στην Ομόνοια να πανηγυρίσει την νίκη της Ισπανίας επί της Ελλάδας. Καλά γαμήσια δηλαδή....ασχετο η Πατριτ-σιτ-σια ποια ειναι?
O tommaso είναι είναι αλβανός που έμαθε ελληνικά και κάνει τον Ισπανό. Ξέρεις ότι και οι αλβανοί είναι σαν τις αλβανίδες πουτάνες. Δεν λένε ότι είναι αλβανίδες αλλά λένε ότι είναι ιταλίδες, ισπανίδες, ρωσίδες κ.λ.π.
Δεν είσαι Ελληνας. Αστα αυτά τώρα. Αν ήσουν Έλληνας δε θα ευχόσουν η Ισπανία να κερδίσει την Ελλάδα με 20 30 40 πόντους. Κρυφο-αλβανό σε κόβω και τα κυρήγματα περι ρατσισμού πούλα τα αλλού.Ντρεπομαι πραγματικα που ειμαι Ελληνας οταν διαβαζω τις αποψεις
των παραπανω "κυρίων"..
Άμα ντρέπεσαι για την φυλή σου εσύ, τι θες να κάνουν οι άλλοι ? Να τη σεβαστούνε ?
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ολοι οι λαοι εχουνε μεγαλωσει παρομοια η οτι εχουνε ιδιες αξιες και ιδανικα?
Πιστευω οτι οι νεοελληνες ειναι οτι χειροτερο υπαρχει ως αναφορα
τις αξιες ,τα ιδανικα και το πνευμα.
Το καλοκαιρι ημουν στο πανεπιστημιο της Ρωμης ,καλεσμενος ενος φιλου μου που σπουδαζει εκει.
Γνωρισα παιδια απο πολλες χωρες της Ευρωπης.Μιλαγαν με τοσο θαυμασμο για την Ελλαδα
που αισθανομουν περηφανος που ειμαι Ελληνας..
Που να ξεραν τι ανθρωποι υπαρχουν εδω..
Ο ρατσισμος εχει φωλιασει στην καρδια αυτων των ανθρωπων
Δεν αξιζει σε αυτο το forum να διατυπωνονται τετοιες ακραιες αποψεις
Ειναι κριμα για την Ελλαδα.
Λυπαμαι πραγματικα.
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.576
- Πόντοι
- 21.585
Πιστευω οτι οι νεοελληνες ειναι οτι χειροτερο υπαρχει ως αναφορα
Το καλοκαιρι ημουν στο πανεπιστημιο της Ρωμης ,καλεσμενος ενος φιλου μου που σπουδαζει εκει.
Γνωρισα παιδια απο πολλες χωρες της Ευρωπης.Μιλαγαν με τοσο θαυμασμο για την Ελλαδα
Λυπαμαι πραγματικα.
τα θελει τελικα και εσενα ο πολος σου
ρε tommaso στο bourdela.com εισαι οχι στο philosophia.com
αμα δεν γουσταρεις οπως λες τι καθεσαι και κανεις εδω τοτε?
μια παρεα ειμαστε, σεβασου για να σε σεβαστουν και οι υπολοιποι
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών είναι η παρακάτω:
Κουνήσαμε βουνό, δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης για μία ακόμα φορά στάθηκε στον παράγοντα προσωπικότητα των παικτών του για τη συγκεκριμένη νίκη επί της Σλοβενίας.
«Η προσωπικότητα αυτής της ομάδας φάνηκε. Έστειλε μήνυμα σε όλη την ελληνική κοινωνία, ότι όλα γίνονται, ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς. Μήνυμα όχι μόνο μπασκετικό αλλά και κοινωνικό. Με θέληση και αλληλοσεβασμό μπορείς να κουνήσεις βουνά. Σήμερα κουνήσαμε βουνό» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε:
«Ποτέ δεν μας νοιάζει τι έγινε χθες ή τι θα γίνει αύριο. Εμείς κοιτάμε πάντα τι έχουμε μπροστά μας. Πρέπει να πιστέψουμε σε αυτήν την ομάδα. Μπορούμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Μας πίεσαν οι Σλοβένοι, γι' αυτό και φαινόμασταν αργοί. Αλλά στο τέλος κάναμε το καλό μας παιχνίδι».
Και κατέληξε: «Αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ. Έχουμε χρόνο να δούμε το βίντεο, να διορθώσουμε τα λάθη μας. Με την Ισπανία δεν έχει σχέση τι έγινε πέρυσι. Αυτό είναι ένα άλλο παιχνίδι, ένα άλλο τουρνουά».
Καταστροφικό μπάσκετ για δύο λεπτά, είπε ο Πίπαν
Οταν είσαι το θύμα μιας από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ, τότε είναι γεγονός πως δύσκολα έχεις κάτι να πεις αφού τελειώσει. Ο προπονητής της Σλοβενίας, Αλες Πίπαν, μετά το τέλος του προημιτελικού με την Ελλάδα, όπου στο 35' βρέθηκε να νικά με 16 πόντους και τελικά έχασε, στάθηκε στο ...καταστροφικό παιχνίδι της ομάδας του.
«Παίξαμε διαφορετικό μπάσκετ στα τελευταία 2 λεπτά, από ότι στα προηγούμενα 38. Δεν ξέρω τι μας χτύπησε, ήταν καταστροφικό το παιχνίδι μας στο τέλος. Νικούσαμε με 16 πόντους και τελικά χάσαμε. Τώρα μας έχει μείνει μόνο η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς και πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις να ανταποκριθούμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πίπαν.
Ευλογημένη η εθνική σύμφωνα με τον Παπαλουκά
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν ο άνθρωπος των τελευταίων λεπτών και της τελευταίας στιγμής στη μεγάλη ανατροπή και τη μεγαλειώδη νίκη επί της Σλοβενίας. Και επειδή αυτή η Εθνική έχει ξανακάνει τέτοιες ανατροπές, αντιμετώπισε το γεγονός με απόλυτη ψυχραιμία. Μίλησε για την ευλογία αυτής της ομάδας και χρησιμοποίησε μια έκφραση που λέει πολλά:
«Αν δεν βγει η χοντρή, δεν τελειώνει η παράσταση». Και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα και το παιχνίδι με τους Ισπανούς: «Να ηρεμήσουμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας».
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς αντιμετώπισε με ψυχραιμία τα τελευταία λεπτά του αγώνα: «Εχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Το έχουμε ξαναπεράσει. Πέρυσι πανηγυρίζαμε για τη νίκη με τους αμερικάνους και στο τέλος δεν πραγματοποιήσαμε το όνειρο».
Και συνέχισε για τη συνταγή της επιτυχίας: «Είναι η διάθεση που έχουμε. Ημασταν και τυχεροί. Οι σλοβένοι είχαν περισσότερο πάθος και ήταν πιο πολύ διαβασμένοι. Ομως, αν δεν βγει η χοντρή, δεν τελειώνει η παράσταση. Ολη η ομάδα βοήθησε. Το τουρνουά άρχισε μόλις σήμερα. Δεν ξέρω αν τους πιάσαμε κοροϊδα. Πάντως, αυτήν την ώρα 23:30, εγώ είμαι χαρούμενος και τσαντισμένος ο Σμόντις (σ.σ. συμπαίκτες στην ΤΣΣΚΑ και καλοί φίλοι)».
Ενώ έδωσε και το σύνθημα για τη συνέχεια:«'Αντί να είμαστε χαρούμενοι, ψαχνόμαστε να δούμε τι φταίει. Πρέπει να χαλαρώσουμε και να γεμίσουμε μπαταρίες μας. Η Ισπανία είναι καλή ομάδα. Πρέπει να βρούμε την ενέργεια».
Οσο για τα τελευταία λεπτά και την προσωπική του απόδοση, σχολίασε: «Το μόνο που σκέφτεσαι είναι να βρεις ρήγμα για εσένα ή τους συμπαίκτες σου. Θα ετοιμαστούμε για την Ισπανία. Σήμερα μας βοήθησαν πολύ όλοι οι φίλαθλοι. Τελείωσε αυτό αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε. Αυτή η ομάδα έχει ευλογία».
Κουνήσαμε βουνό, δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης για μία ακόμα φορά στάθηκε στον παράγοντα προσωπικότητα των παικτών του για τη συγκεκριμένη νίκη επί της Σλοβενίας.
«Η προσωπικότητα αυτής της ομάδας φάνηκε. Έστειλε μήνυμα σε όλη την ελληνική κοινωνία, ότι όλα γίνονται, ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς. Μήνυμα όχι μόνο μπασκετικό αλλά και κοινωνικό. Με θέληση και αλληλοσεβασμό μπορείς να κουνήσεις βουνά. Σήμερα κουνήσαμε βουνό» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε:
«Ποτέ δεν μας νοιάζει τι έγινε χθες ή τι θα γίνει αύριο. Εμείς κοιτάμε πάντα τι έχουμε μπροστά μας. Πρέπει να πιστέψουμε σε αυτήν την ομάδα. Μπορούμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Μας πίεσαν οι Σλοβένοι, γι' αυτό και φαινόμασταν αργοί. Αλλά στο τέλος κάναμε το καλό μας παιχνίδι».
Και κατέληξε: «Αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ. Έχουμε χρόνο να δούμε το βίντεο, να διορθώσουμε τα λάθη μας. Με την Ισπανία δεν έχει σχέση τι έγινε πέρυσι. Αυτό είναι ένα άλλο παιχνίδι, ένα άλλο τουρνουά».
Καταστροφικό μπάσκετ για δύο λεπτά, είπε ο Πίπαν
Οταν είσαι το θύμα μιας από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ, τότε είναι γεγονός πως δύσκολα έχεις κάτι να πεις αφού τελειώσει. Ο προπονητής της Σλοβενίας, Αλες Πίπαν, μετά το τέλος του προημιτελικού με την Ελλάδα, όπου στο 35' βρέθηκε να νικά με 16 πόντους και τελικά έχασε, στάθηκε στο ...καταστροφικό παιχνίδι της ομάδας του.
«Παίξαμε διαφορετικό μπάσκετ στα τελευταία 2 λεπτά, από ότι στα προηγούμενα 38. Δεν ξέρω τι μας χτύπησε, ήταν καταστροφικό το παιχνίδι μας στο τέλος. Νικούσαμε με 16 πόντους και τελικά χάσαμε. Τώρα μας έχει μείνει μόνο η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς και πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις να ανταποκριθούμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πίπαν.
Ευλογημένη η εθνική σύμφωνα με τον Παπαλουκά
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν ο άνθρωπος των τελευταίων λεπτών και της τελευταίας στιγμής στη μεγάλη ανατροπή και τη μεγαλειώδη νίκη επί της Σλοβενίας. Και επειδή αυτή η Εθνική έχει ξανακάνει τέτοιες ανατροπές, αντιμετώπισε το γεγονός με απόλυτη ψυχραιμία. Μίλησε για την ευλογία αυτής της ομάδας και χρησιμοποίησε μια έκφραση που λέει πολλά:
«Αν δεν βγει η χοντρή, δεν τελειώνει η παράσταση». Και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα και το παιχνίδι με τους Ισπανούς: «Να ηρεμήσουμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας».
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς αντιμετώπισε με ψυχραιμία τα τελευταία λεπτά του αγώνα: «Εχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Το έχουμε ξαναπεράσει. Πέρυσι πανηγυρίζαμε για τη νίκη με τους αμερικάνους και στο τέλος δεν πραγματοποιήσαμε το όνειρο».
Και συνέχισε για τη συνταγή της επιτυχίας: «Είναι η διάθεση που έχουμε. Ημασταν και τυχεροί. Οι σλοβένοι είχαν περισσότερο πάθος και ήταν πιο πολύ διαβασμένοι. Ομως, αν δεν βγει η χοντρή, δεν τελειώνει η παράσταση. Ολη η ομάδα βοήθησε. Το τουρνουά άρχισε μόλις σήμερα. Δεν ξέρω αν τους πιάσαμε κοροϊδα. Πάντως, αυτήν την ώρα 23:30, εγώ είμαι χαρούμενος και τσαντισμένος ο Σμόντις (σ.σ. συμπαίκτες στην ΤΣΣΚΑ και καλοί φίλοι)».
Ενώ έδωσε και το σύνθημα για τη συνέχεια:«'Αντί να είμαστε χαρούμενοι, ψαχνόμαστε να δούμε τι φταίει. Πρέπει να χαλαρώσουμε και να γεμίσουμε μπαταρίες μας. Η Ισπανία είναι καλή ομάδα. Πρέπει να βρούμε την ενέργεια».
Οσο για τα τελευταία λεπτά και την προσωπική του απόδοση, σχολίασε: «Το μόνο που σκέφτεσαι είναι να βρεις ρήγμα για εσένα ή τους συμπαίκτες σου. Θα ετοιμαστούμε για την Ισπανία. Σήμερα μας βοήθησαν πολύ όλοι οι φίλαθλοι. Τελείωσε αυτό αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε. Αυτή η ομάδα έχει ευλογία».
Ναι, ναι. Το παραμύθι με τους πολιτισμένους Ευρωπαίους και τον κακό λύκο είναι παλιό.Πιστευω οτι οι νεοελληνες ειναι οτι χειροτερο υπαρχει ως αναφορα
Το καλοκαιρι ημουν στο πολυτεχνειο της Ρωμης ,καλεσμενος ενος φιλου μου που σπουδαζει εκει.
Λυπαμαι πραγματικα.
Για μπες σε κανένα φόρουμ με "πολιτισμένους" Γερμανούς, Ιταλούς, Άγγλους παραμονή κρίσιμου αγώνα της Εθνικής τους και ευχήσου να χάσουνε με διαφορά. Εκεί να δεις "πολιτισμό".
Το μόνο που δε μας είπες ακόμα είναι ότι οι Νεοέλληνες είναι κωλόφαρα και ότι οι πραγματικοί απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων είναι οι .......Αλβανοί. Το ξέρουμε και αυτό το παραμύθι.
Αλλά εσύ που μιλάς για ρατσισμό μάλλον Αλβανός εθνικιστής είσαι που απλά προσποιείσαι και κάνει τον αθώο και το θύμα.
Καλό βράδυ και δεν είναι ντροπή να είσαι Αλβανός. Ντροπή είναι να ντρέπεσαι που είσαι Αλβανός.
Aπιστευτο παντως..
Δηλαδη επειδη δεν ειμαι ρατσιστης ,δεν ειμαι Ελληνας!
Για να κοιταξω ξανα την ταυτοτητα μου ρε παιδια..
Τι λεει..Μεσενικολα Καρδιτσας..
Για μια στιγμη μπερδευτηκα.
Υπαρχει τοση βλακεια σε αυτα τα μυαλα που ειλικρινα μου φαινεται απιστευτο!
Μιλαμε για ηλιθιοτητα G.W.Bush και πανω!! Master δηλαδη!
Τωρα τι να απαντησεις..στην βλακεια. καταλαβαινουν τα αμορφωτα? δεν καταλαβαινουν
Και να σκεφτει κανεις οτι αυτα τα ατομα την Κυριακη εχουν δικαιωμα ψηφου!! Θεε μου!
Eιστε επικινδυνοι για την Ελλαδα και τον πολιτισμο της.
Αντε παιδες ,καλα μυαλα..
Δηλαδη επειδη δεν ειμαι ρατσιστης ,δεν ειμαι Ελληνας!
Για να κοιταξω ξανα την ταυτοτητα μου ρε παιδια..
Τι λεει..Μεσενικολα Καρδιτσας..
Για μια στιγμη μπερδευτηκα.
Υπαρχει τοση βλακεια σε αυτα τα μυαλα που ειλικρινα μου φαινεται απιστευτο!
Μιλαμε για ηλιθιοτητα G.W.Bush και πανω!! Master δηλαδη!
Τωρα τι να απαντησεις..στην βλακεια. καταλαβαινουν τα αμορφωτα? δεν καταλαβαινουν
Και να σκεφτει κανεις οτι αυτα τα ατομα την Κυριακη εχουν δικαιωμα ψηφου!! Θεε μου!
Eιστε επικινδυνοι για την Ελλαδα και τον πολιτισμο της.
Αντε παιδες ,καλα μυαλα..
Επισκέπτης
Ρε tommaso ούτε κι εγώ έχω και την καλύτερη άποψη για τους νεοέλληνες,ούτε πιστύω ότι παίξαμε καλά χτες,αλλά δεν μπορείς να βγαίνεις μετά από πρόκριση στην τετράδα και να μιλάς για κόμματα και μαλακίες.Είναι δικαίωμα του καθενός να πανηγυρίζει για τη νίκη της ομάδας του και δεν μπορείς να βγαίνεις και να τον ξενερώνεις έτσι.Ωραία,όλοι ξέρουμε ότι οι Ισπανοί είναι καλύτεροί παίχτες από τους δικούς μας αλλά δε νομίζω να μπορεί αυτό να μειώσει τη χτεσινοβραδινή χαρά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 9K