athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.550
- Πόντοι
- 12.756
με πληγωσεςσυγνωμη παραφερθηκα.
με πληγωσεςσυγνωμη παραφερθηκα.
Ρε τυπε αν δεις ματς που παιζει η Αυστρια ποδοσφαιρο πρεπει να σου κανουν μυνηση. Δες κανα εργο με τον Κωνστανταρα καλυτερα.Λογικά και το Ιταλία-Αυστρία κάπως έτσι θα πάει,οπότε περιμένουμε από αύριο να ξαναδούμε ματς
πες μου τι να κανω για να με συγχωρεσεις?με πληγωσες
επαιξες νικη Ιταλιας;πες μου τι να κανω για να με συγχωρεσεις?
Οι Αγγλοι θα τα δωσουν ολα να αποκλεισουν τους Γερμανους, και μετα δε θα μπορουν να παρουν τα ποδια τους και θα αποκλειστουν απο τπτ σκανδιναυους για πλακα.Μακάρι Ιταλία-Γερμανία ο τελικός, να το σηκώσει η Ιταλία και να ακουστεί το bella ciao στα Δυτικά προάστεια να ταρακουνηθει ο τόπος όλος!
οχι παντα παιζω στο λαιβ και αναλογα τις αποδοσεις.επαιξες νικη Ιταλιας;
σωστο σε βρισκωοχι παντα παιζω στο λαιβ και αναλογα τις αποδοσεις.
σωστος μαλακας εχω χασει ενα διακοσαρι μεχρι τωρα στο γιουρο.σωστο σε βρισκω
Ρε τυπε αν δεις ματς που παιζει η Αυστρια ποδοσφαιρο πρεπει να σου κανουν μυνηση. Δες κανα εργο με τον Κωνστανταρα καλυτερα.
και καλα................Μπα,θα βγω έξω να δω γκομενάκια,σιγά μην κάτσω να δω σαββατοβραδο καλοκαιριού Ιταλία-Αυστρία
κατι θα ρεφαρεις δεν μπορεισωστος μαλακας εχω χασει ενα διακοσαρι μεχρι τωρα στο γιουρο.
Που θα πας τυπε;Μπα,θα βγω έξω να δω γκομενάκια,σιγά μην κάτσω να δω σαββατοβραδο καλοκαιριού Ιταλία-Αυστρία
στο μπαλκονι.Που θα πας τυπε;
Οτι πρεπει για σαββατοβραδο καλοκαιριου τυπεστο μπαλκονι.
ειδικα αν μενεις φιλολαου βλεπεις και μπαλα και μουνακια.Οτι πρεπει για σαββατοβραδο καλοκαιριου τυπε
Και αν η μπαλα ειναι Αυστρια με το βραζιλιανικο ποδοσφαιρο και την επιθεση φωτια και τα γκομενακια χαρουμενα με τους γκομενους τους, εκει εισαι αρχοντας τυπε.ειδικα αν μενεις φιλολαου βλεπεις και μπαλα και μουνακια.
Πλην Μπε'ι'λ τι;Κατι χομπιτ στο 1,45μ υψος τον πλαισιωνουν...αυτος ο Ντολμπεργκ ειναι παικτουρα...και παιζουν και ηια τον μεγαλο αποντα τους.Σε κουτσο αλογο πονταρες...το εριξα Χ2 και το κυκλωσα στο πολυ χαλαρο χωρις καθολου αγχος.α ρε ουαλια και σε πιστεψα με κοντα 5 αποδοση γι'αυτο θα ειστε μια ζωη τα ρουφιανακια των εγγλεζων.