Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Θα το δειξει η ιστορία, αλλά διαφωνώ σε όλα τα παραπάνω εκτός από το 3.
2) Το δεύτερο φαβορί για μένα είναι η Ολλανδία μονο και μονο επειδή αν δεν γίνει κάποια έκπληξη θα φτάσει για πλάκα μέχρι τα ημιτελικά καθώς έχει βατό προγραμμα. Και αν φτάσει (φυσιολογικά μέχρι τα ημιτελικά ) όλα γίνονται . Επισης μαζί με την Ολλανδία φαβορί θεωρώ την Ιταλία (για την οποία θα μιλήσω ποιο κάτω )
Όπως είπα και ποιο πριν η Ολλανδία θεωρώ ότι θα περάσει άνετα στα ημιτελικά καθώς θα αποκλείσει την Τσεχία και επίσης στα προημιτελικά θα αποκλείσει όποιον περάσει από το Ουαλία-Δανία (εκτός και αν γίνει κάποια έκπληξη και αποκλειστεί η Ολλανδία αλλά δεν νομίζω )Άκουγα το πρωί τον Σωτηρακόπουλο στο σπορ φμ κι έλεγε ότι η Αγγλία θα περάσει τη Γερμανία και μετά για πλάκα την Ολλανδία.Από που κι ως που ρε φίλε;Αυτοί οι αγγλόφιλοι είναι που μου τη δίνουν πιο πολύ κι απ'την Αγγλία.
Όπως είπα και ποιο πάνω θα είναι έκπληξη να μην το πάρει η Γαλλία και ότι μετά από την Γαλλία τα φαβορί για μένα είναι οι Ολλανδοί και οι Ιταλοί .. Παντως γενικά μου αρέσει που στο site λέμε τα ίδια πράγματα με διαφορετικά λόγιαΔεν το χάνει η Γαλλία, πολύ μεγάλη η διαφορά με όλους τους άλλους...
Μόνο οι Ιταλοί μπορούν να τους κλέψουν ματς, άμα τους περάσουν οι Γάλλοι θα κάνουν πλάκα στον τελικό.
Δεν το χάνει η Γαλλία, πολύ μεγάλη η διαφορά με όλους τους άλλους...
Μόνο οι Ιταλοί μπορούν να τους κλέψουν ματς, άμα τους περάσουν οι Γάλλοι θα κάνουν πλάκα στον τελικό.
Προσφερε γκολ και ουσια.Σωστό. Ωστόσο στα όσα παιχνίδια του euro, κυρίως τους αγώνες της Ιταλίας ευχαριστήθηκα.
Βελγιαρα το γράφω εδώ να μείνειΚαι τωρα που τελείωσε η φάση των ομίλων, για πείτε εντυπώσεις, ποιος πιστεύετε θα το πάρει κλπ.
Καλά οι αγγλόφιλοι γραφικοι. Η Αγγλία ομως τη Γερμανία μπορεί να την πετάξει στο καναβατσο. Τσουρουκαδες είναι αλλά τρέχουν για πλάκα και οι Γερμανοί δεν έχουν άμυνα. Έχουν καλύτερες μονάδες που αυτοί αν θα να κάνουν τη διαφορά.Άκουγα το πρωί τον Σωτηρακόπουλο στο σπορ φμ κι έλεγε ότι η Αγγλία θα περάσει τη Γερμανία και μετά για πλάκα την Ολλανδία.Από που κι ως που ρε φίλε;Αυτοί οι αγγλόφιλοι είναι που μου τη δίνουν πιο πολύ κι απ'την Αγγλία.
Μακαρι να συνεχισει ετσι.Οχι, δεν σου φαινεται, ειναι πολυ καλο ως τωρα
ε εισαι μαλακαςα ρε ουαλια και σε πιστεψα με κοντα 5 αποδοση γι'αυτο θα ειστε μια ζωη τα ρουφιανακια των εγγλεζων.
Oυτε καν ρε τυπε.Η Δανια ειναι απο τις καλυτερες ομαδες του Euro και τη βλεπω φαβορι και στις επομενες διασταυρωσεις.α ρε ουαλια και σε πιστεψα με κοντα 5 αποδοση γι'αυτο θα ειστε μια ζωη τα ρουφιανακια των εγγλεζων.
Εφαρμοζει καλα το ροτεισο τυπεΟ λακαμας ο προπονητής της Δανίας δεν τον έβαλε καθόλου τον Ντολμπεργκ στα προηγούμενα ματς.Και του βαλε 2 γκολ σήμερα
καθρεπτης.ε εισαι μαλακας
καθρεπτης.
συγνωμη παραφερθηκα.