ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.427
- Πόντοι
- 5.006
Επαιξες ρε χαζοβιολη κοκόρια;htan of saint.
Επαιξες ρε χαζοβιολη κοκόρια;htan of saint.
Ολα καλα αγορινα...Έλα μαν όλα καλά;
Μια από τα ίδια.που είναι τα παλιά που τους γαμαγαμε.Ολα καλα αγορινα...
Εδω βλεπουμε τα ματσακια
αλλο νομιζα εγω με τα κοκορια...αλλα μετα συνηλθα λεω δεν ειναι δυνατον ο κουτομπαρος να κανει τετοιαΕπαιξες ρε χαζοβιολη κοκόρια;
dystyxvw oxi οπως την πατησα με την γαμο πορτογαλλια που την εδινε 3 στο 75 και δεν την πιστεψα.Επαιξες ρε χαζοβιολη κοκόρια;
εσενα μονο παστιτσαδα σε κοβω να σκεφτεσαι με κοκορια.αλλο νομιζα εγω με τα κοκορια...αλλα μετα συνηλθα λεω δεν ειναι δυνατον ο κουτομπαρος να κανει τετοια
dystyxvw oxi οπως την πατησα με την γαμο πορτογαλλια που την εδινε 3 στο 75 και δεν την πιστεψα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσενα μονο παστιτσαδα σε κοβω να σκεφτεσαι με κοκορια.
εννοειται ρε κουτε ειμαι κυριος εγω...dystyxvw oxi οπως την πατησα με την γαμο πορτογαλλια που την εδινε 3 στο 75 και δεν την πιστεψα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσενα μονο παστιτσαδα σε κοβω να σκεφτεσαι με κοκορια.
Πρωτο γκολ οι Γερμανοι,1-0 οι Γαλλοι.τι να το παιξεις τωρα αυτο το παιχνιδι?
aytew oi skatoftasew plhrvnontai dldS?
Τι; αλήθεια; ?4 δις δολάρια έχασε λέει η κοκα κόλα στο χρηματιστήριο επειδή δεν την πίνει ο Ρονάλντο
Τι ζούμε ρε πούστη
Κοντρα στους Γερμανους ειμαι παντα αντιΓερμανος.Ειμαι ομως παντα Αγγλια...φυσικα ποτε οπαδος της Αγγλιας δεν θα στηριζε Γερμανια.VIVA lA FRANCE ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Το 2ο, 100%Ή οι γαλλοι ηταν πολυ καλοι ή οι γερμανοι γτπ...
Τι ισχυει απ τα δυο
Οι Γάλλοι δεν έπαιξαν τίποτα ιδιαίτερο.Ή οι γαλλοι ηταν πολυ καλοι ή οι γερμανοι γτπ...
Τι ισχυει απ τα δυο
Αυτό που οι Αγγλοι θεωρούν αιώνιους αντιπάλους τους Γερμανούς ενώ οι Γερμανοί τους έχουν χεσμένους,ποτέ δεν το κατάλαβα.Κοντρα στους Γερμανους ειμαι παντα αντιΓερμανος.Ειμαι ομως παντα Αγγλια...φυσικα ποτε οπαδος της Αγγλιας δεν θα στηριζε Γερμανια.
Oι Γερμανοι ειναι ο λαος που μισει την ιδια του την ιστορια.Τους οδηγει αυτο στο να ξεχνανε τα παντα.Για αυτο δεν ασχολουνται...εχουν ιστορικη μνημη χρυσοψαρου.Αυτό που οι Αγγλοι θεωρούν αιώνιους αντιπάλους τους Γερμανούς ενώ οι Γερμανοί τους έχουν χεσμένους,ποτέ δεν το κατάλαβα.
Σε ποδοσφαιρικά πλαίσια μιλούσα,γιατί αντίπαλοι τους είναι οι Ολλανδοί και οι Ιταλοί.Oι Γερμανοι ειναι ο λαος που μισει την ιδια του την ιστορια.Τους οδηγει αυτο στο να ξεχνανε τα παντα.Για αυτο δεν ασχολουνται...εχουν ιστορικη μνημη χρυσοψαρου.
Γενικως...μαλλον δεν εχουν αντιπαλο.Σε ποδοσφαιρικά πλαίσια μιλούσα,γιατί αντίπαλοι τους είναι οι Ολλανδοί και οι Ιταλοί.
Οι Άγγλοι,nothing more than a nuisance.