athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
γαμησε ταΩ ρε πουτσα
γαμησε ταΩ ρε πουτσα
Πως δεν έσκισε τα δίχτυα ήθελα να 'ξεραΦήμες λένε πως ο Μάρσαλ ακόμα ΔΕΝ έχει επιστρέψει στην εστία του....
Επρεπε να μετρησει για δυο αυτο...δυο μπηκαν στο πλεματι αφου!Φήμες λένε πως ο Μάρσαλ ακόμα ΔΕΝ έχει επιστρέψει στην εστία του....
ουτε πηδηξε και στην αρχη της φασης ηταν σχεδον στο ημικυκλιο του κεντρου! γκαφατζης/ανικανος/στημενος?Φήμες λένε πως ο Μάρσαλ ακόμα ΔΕΝ έχει επιστρέψει στην εστία του....
Τον πηρε χαμπαρι ο προπονητης και τον εστειλε για πορτοκαλαδαO Isak θα την κάνει τη ζημιά στους Ισπανούς
Αστερι o Andersson! O Olsen και ο Isak κρατούσαν τη Σουηδία. Τωρα 20 λεπτα τελειως μονοτερμα και γκολ στο 85'Τον πηρε χαμπαρι ο προπονητης και τον εστειλε για πορτοκαλαδα
Που το βρήκαν αυτό το γαμημενο ποδόσφαιρο οι Ισπανοί ρε που στη μου ??? Αυτός δε ο προπονητης της Σουηδίας πρέπει να είναι ο Σουηδός Σάντος.Προβοκάτορας του ποδοσφαίρου !
Που το βρήκαν αυτό το γαμημενο ποδόσφαιρο οι Ισπανοί ρε που στη μου ??? Αυτός δε ο προπονητης της Σουηδίας πρέπει να είναι ο Σουηδός Σάντος.Προβοκάτορας του ποδοσφαίρου !
Πολιτική ορθότητα τύπε, το να δείχνεις μουναρες στην εξέδρα ειναι σεξιστικο και φαλλοκρατικοΠολωνία-Σλοβακία,παίζουν και στην Αγία Πετρούπολη και κανα μουνί στην εξέδρα δε μας έχουν δείξει
Ο Ολσεν ο οποιος εφυγε ως παλτό να θυμισωΕν τω μεταξύ,πόσους παίκτες του ΠΑΟΚ έχουμε δει ως τώρα;
Μακ,Σβιντερσκι,Ολσεν...
Εν τω μεταξύ,πόσους παίκτες του ΠΑΟΚ έχουμε δει ως τώρα;
Μακ,Σβιντερσκι,Ολσεν...
Μπασκετ παιζουν γαματο οι Ισπανοι ,συντροφεΓαμώ τους Ισπανούς,μπάλα,μπάσκετ,αχώνευτοι σε όλα
Και η πλεμπα το εριχνε οβερ...ευτυχως ακουσα την φωνη μεσα μου που ελεγε "ΜΑΚΡΥΑ!".Αστερι και ο Ενρικε βεβαια, μονο ο Ολμο επαιζε και τον εβγαλε, μαλλον καποιοι εχουν πονταρει στο 0-0