Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Την Κυριακή το σηκώνει λέμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λίγο εντιτΟ ζορζινιο κάνει τέλειο τουρνουα
Την Κυριακή το σηκώνει λέμε
Λίγο εντιτΟ ζορζινιο κάνει τέλειο τουρνουα
Νομίζω πως οι Ίσκο και Ασένσιο μπορούσαν να βοηθήσουν.Δεν έχει κανέναν Ισπανό που θα έκανε τη διαφορά
Isco παραγκωνισμένος και ανέτοιμος και ο Ασένσιο πολύ πεσμένος τύπε μουΝομίζω πως οι Ίσκο και Ασένσιο μπορούσαν να βοηθήσουν.
Μπα, ελπίζω ο Άλεξ να 'κανε cash outΤο χει η Δανια σημερα μαγκες; να πατησω μια πιστολια στην ισοπαλια και βλεπουμε για προκριση;
Δεν εκανεΜπα, ελπίζω ο Άλεξ να 'κανε cash out
Αλεξ αν εντέλει το πάρει η Ιταλία και όχι μια εκ των δυο αποψινών αντιπάλων,θα δεχθείς ότι έκανες λάθος στην πρόβλεψη/ποντάρισμα σου?Δεν εκανε
Δεν εκανε
Πανε μαλλον, αλλά δεν το πολυεψαξα γιατι εχω πονταρει εξ αρχης Αγγλια για κατακτηση, οπότε η Δανια λειτουργει και λιγο σαν καλυψη μου
Ο τρόμπας ο Πικέ σε σημερινές δηλώσεις του κατηγόρισε το στρίψιμο κέρματος πριν τα πέναλτι.Μα δεν επέκρινε την Ισπανία ο άνθρωπος, μια διαπίστωση έκανε. Το ίδιο πράγμα λέω κι'εγώ από τη φάση των ομίλων.
κουβας ο μεγαλοπρεπης.Και εχω και Κέιν πρωτο σκορερ διοργανωσης, μην το ξεχναμε κι αυτο.
Γιατι ασχολειται με την Εθνικη Ισπανιας ο κυριος Πικέ?Ο τρόμπας ο Πικέ σε σημερινές δηλώσεις του κατηγόρισε το στρίψιμο κέρματος πριν τα πέναλτι.
Καλαααακουβας ο μεγαλοπρεπης.
Σιχαμένος.Γιατι ασχολειται με την Εθνικη Ισπανιας ο κυριος Πικέ?
Αυτος επιδεικτικα αδιαφορουσε για τον εθνικο υμνο της Ισπανιας καθε φορα.
Τον επιασε ο "πατριωτισμος"?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλαααα