Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Κυριακή ο Κιελίνι το σηκωνειΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΓΓΛΙΔΕΣ ΠΛΥΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ
Κυριακή ο Κιελίνι το σηκωνειΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΓΓΛΙΔΕΣ ΠΛΥΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ
Δεν την εχω υποστηριξει ποτε σε τελικο την Ιταλια...Τωρα την πάω με χιλια για πρώτη φορα, για να χαλάσει το πάρτι της Αγγλίας στο Γουέμπλει, όπως εκαναν και οι Γερμανοί το 1996 με μοιραίο τον Σαουθγκέιτ....Ελπίζω να γίνει πάλι το ίδιο....
όχι καθόλου, απλά τους περίμενα καλύτερους σήμεραΠονάς?
Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι δε θα περάσουν τους Δανούς (εύκολα τουλάχιστον). Για να δούμε.Πτωμα η Ιταλια απο την κουραση, πτωμα και η Δανια απο την κουραση, φρεσκαδουρες οι Αγγλοι και εντος εδρας, ουτε γκολ δεν φαγανε ακομη ούτε ζοριστηκανε πουθενα με παρατασεις.
Μην ριξουν και απο μια τεσσαρα σε Δανια και Ιταλια σκεφτομαι και βγαλουν και πρωτο σκορερ τον Κέιν κιολας, που μετα την ληξη των ομιλων δεν προσφεροταν καν σε αποδοση για πρωτος σκορερ
Σε πιθανο τελικο Αγγλία -Ιταλια που βλέπεις να πηγαίνει η κούπα?
Και εγω φοβαμαι δύσκολα θα το γλιτώσουμε...Οι Ιταλοι δυο παρατασεις ,οι άλλοι δεν εχουν φάει γκολ....Για να δούμε ....
Δεν έχει κανέναν Ισπανό που θα έκανε τη διαφοράΑν είχε καλέσει και παίκτες της Ρεαλ μπορεί και να το σήκωναν οι ταυρομαχοι,αλλά ο Λουίς Ενρίκε κανει Καταλανικό οπαδιλικι.
Ο Τζιόλης είπε το πιο σωστό για την Ισπανία: αυτό που της λείπει αυτή τη στιγμή είναι η εμπειρία. Με τον 18χρονο Πέδρι ηγέτη στο κέντρο και μόνους έμπειρους τους Μπούσκετς και Άλμπα πάλι καλά που έφτασε στα ημιτελικά.
Καλό είναι.Για το Αγγλια-Δανια δεν ειναι υπερβολικο το over στα 2.35?
Τα πεναλτι ειναι 50-50. Ναι ο τερμας πρεπει να μπλα μπλα μπλα οι εκτελεστες να ειναι μπλα μπλα μπλα, 90% τυχη ειναι τα πεναλτι. Απο τυχη εχασε (οσο κι αν το ευχαριστηθηκα). Αν περναγε θα ακουγαμε απο το τζιολη και τον καθε τζιολη διθυραμβικα σχολια για την νεανικη ομαδα κτλ κτλ κτλΟ Τζιόλης είπε το πιο σωστό για την Ισπανία: αυτό που της λείπει αυτή τη στιγμή είναι η εμπειρία. Με τον 18χρονο Πέδρι ηγέτη στο κέντρο και μόνους έμπειρους τους Μπούσκετς και Άλμπα πάλι καλά που έφτασε στα ημιτελικά.