Νέα

Euro 2020

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά ομάδα θα πάρει το Εuro;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    161
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
249
Πόντοι
21
Πουταναρες νταξει ειμαστε??......Ο καλυτερος χαφ στον κοσμο επαιζε ρε??Γιατι δεν τον προσεξα..Ο αλλος ο κογκολεζος ??ο γιουβεντινος ο παππους του στραπονιασε για τα καλα τον αραπικο κωλο του...Χχαχαχαχαχχα ρε γαμιολες βαλτε μυαλο παντα κουβα θα στελνει τους παντες αυτη η ομαδα ρε μιλαμε για την μεγαλυτερη ΓΑΤΑ κ ΠΟΥΤΑΝΑ ομαδα στον πλανητη ρεεεεεεεεεεε...Ο αλλος λεει οτι μετα το 60 ηταν κατω χαχαχαχχαχα μιλαμε οτι εχει κρυφτει το τοπι το ματς ειναι 3-0 κανονικα το πεναλτι ειναι για γυναικειο ποδοσφαιρο κανονικα αυτο που εδωσε, μετα λογικο ειναι να κατσω λιγο ανετος πισω να το κρατησω ρε βλακες...4 αστερια εχω ρε κ 6 τελικους ρε σουργελα μου μαθατε τωρα το βελγιο που δεν ειναι καν εθνος με φανελιτσα μινερβα με τον τεν-τεν τον σκατιφλωρα αιντε

OP
OP
msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Σούμα της ημέρας.
Ισπανοί με σπρώξιμο διαφορετικά ΔΕΝ θα έφταναν ημιτελικό {έχουν ήδη αποκλειστεί από τον Μαντσίνι και το ξέρουν}.
Εξαιρετικός ο τέρμας της μικτής Ελβετίας σημειωτέον.
Υπήρχε πιθανότητα να δεχθεί τέρμα πλην της άσπρης βούλας το αμυντικό δίδυμο Μπονούτσι & Κιελίνι από τους Βέλγους... ειλικρινά απορώ με όσους πίστευαν κάτι τέτοιο πρίν την έναρξη του αγώνα....

*Τρέξτε να προλάβετε πρίν ρίξουν αποδόσεις και φράξουν σημείο αυτογκόλ Ισπανίας & χαμένο πέναλτι σε οποιοδήποτε λεπτό της αναμέτρησης...
**Όσον αφορά το σημερινό Τσεχία - Δανία για μένα το ματσάκι ξεκινά από το 1-1
Καλό ΣΚ να έχουμε τύποι μου.
:hi:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
παλι θα κλαψουν μανουλες σημερα,θα τσακωθουν οικογενεις θα μεινουν νηστικα βρεφοι. :sunglasses:
Εγω εμιλησα και ουδε μια ευθηνη φερω.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
γαμημενε καταλαβα... :confused:αν περασουν ομως εσπασα την καταρα σου μουνι
επειδη εχω καποιες δουλιτσες θα βαλω στο σαμρτφον να δω τους αγωνες. :confused: βασικα τον απογευματινο γιατι το βραδυ θα ειμαι και παλι κοντα σας. :tooth:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.124
Πόντοι
6.056

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.124
Πόντοι
6.056
παλι θα κλαψουν μανουλες σημερα,θα τσακωθουν οικογενεις θα μεινουν νηστικα βρεφοι. :sunglasses:
Εγω εμιλησα και ουδε μια ευθηνη φερω.
Ουτε η Πυθια δεν εδινε τοσο ξεκαθαρους χρησμους.Βαρος "Μια ομαδα θα περασει.":confused::confused::confused:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
τι μαλακια ειναι αυτη η συγχωνευσει να ακυρωθει αυριο αλλιως δεν τον βλεπω καλα τον αντι.
Για να μειωθούν οι απαντήσεις σε θρεντς για κάτι τύπους σαν και σένα που πυροβολούν με συνεχόμενα πόστς , εγώ του το προτεινα :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom