Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Mέσα στην Βραζιλία κιόλας?ναι αλλα ο μεσι θα παρει κουπα φετος
την πρωτη με την εθνικη
Mέσα στην Βραζιλία κιόλας?ναι αλλα ο μεσι θα παρει κουπα φετος
την πρωτη με την εθνικη
Τι εννοεις δηλαδη, για φετος?Μιλάω για εν'ενεργεία,όχι για συνολική καριέρα
Τι εννοεις δηλαδη, για φετος?
Τυπε το Βελγιο εχει πολυ καλες μοναδες, που σε τετοια διοργανωση μπορουν να κανουν τη διαφορα. Αλλα αμυντικα χορευουν ζειμπεκιες.Το Βελγιο σας απογοητευει, επειδη εδω και χρονια με το ζορι καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι μια απλως καλη ομαδα ειναι υπερομαδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι Τσεχοι θα φανε 4
Η Πορτογαλια που το πηρε το 2016 δεν ειναι ομαδα της Μεσογειουαπο το 1996 και δωθε το euro ( και τα περισσοτερα μουντιαλ), τα κερδιζει παντα ομαδα της μεσογειου.
Ποια ολα? το πρωταθλημα μονο πηραν ...Ο μυρωδιάς ο Ισπανός αφήνει το Λουκάκου μέσα στα σκυλιά Κιελίνι και Μπονούτσι,τί να σου κάνει μόνος του ρε μαλάκα;
Δε βλέπεις την Ίντερ που τον βάζει ο Κόντε δίδυμο με τον Λαουτάρο και τα γαμήσαν όλα φέτος;
Ποια ολα? το πρωταθλημα μονο πηραν ...
στο κυπελλο αποκλειστηκαν απο την Γιουβεντους και στο τσαμπιονς λιγκ αποκλειστηκαν απο τους ομιλους με μολις μια νικη , μεχρι και η Σαχταρ τους περασε
Αν πω νοτια θα θυμιζει συμμαχια του νοτου που ελεγε ο Τσιπρας τυπε , οποτε δε θελω να γινουν τετοιοι συνειρμοιΗ Πορτογαλια που το πηρε το 2016 δεν ειναι ομαδα της Μεσογειου
Δεν ξερω ρε τύπε, πριν το γιουρο μου ειχανε ζαλισει καποιοι τ αρχιδια για την ποιοτητα του Βελγιου και της Γαλλιας, για τις φοβερες μοναδες που μπορουν με μια ενεργεια να κανουν τη διαφορα, και δεν ειδα απολυτως τιποτα.Τυπε το Βελγιο εχει πολυ καλες μοναδες, που σε τετοια διοργανωση μπορουν να κανουν τη διαφορα.
το 18 βγηκαν τριτοι κερδισαν αγγλιαΔεν ξερω ρε τύπε, πριν το γιουρο μου ειχανε ζαλισει καποιοι τ αρχιδια για την ποιοτητα του Βελγιου και της Γαλλιας, για τις φοβερες μοναδες που μπορουν με μια ενεργεια να κανουν τη διαφορα, και δεν ειδα απολυτως τιποτα.
Αντιθετως ειδα Ιταλους και Δανους να κανουν δεκαδες τελικες, να παιζουν μπαλαρα και να χαιρεσαι να τους βλεπεις. Αντε και τους Αγγλους αποφασισμενους και "επαγγελματικους" (ακομη γκολ δεν φαγανε). Δεν αντεχω πια να ακουω για την φοβερη ποιοτητα του Βελγιου που δεν την εχω δει ποτέ σε καμια διοργανωση.
Για τριτοτεταρτοι καλοι ειναι λοιποντο 18 βγηκαν τριτοι κερδισαν αγγλια
και χασανε απο γαλλια που το σηκωσε
Mπορουν ειπα τυπε. Δεν ειπα κανουν. Aλλα μαλλον ξεχνας οτι η Γαλλια ειναι παγκοσμια πρωταθλητρια και το Βελγιο 3ο στον κοσμο. Hμιτελικα μουντιαλ δεν ειναι μικρο κατορθωμα. Ιταλια,Δανια εχουν πιο δεμενες ομαδες και εμενα μου αρεσουν περισσοτερο.Δεν ξερω ρε τύπε, πριν το γιουρο μου ειχανε ζαλισει καποιοι τ αρχιδια για την ποιοτητα του Βελγιου και της Γαλλιας, για τις φοβερες μοναδες που μπορουν με μια ενεργεια να κανουν τη διαφορα, και δεν ειδα απολυτως τιποτα.
Αντιθετως ειδα Ιταλους και Δανους να κανουν δεκαδες τελικες, να παιζουν μπαλαρα και να χαιρεσαι να τους βλεπεις. Αντε και τους Αγγλους αποφασισμενους και "επαγγελματικους" (ακομη γκολ δεν φαγανε). Δεν αντεχω πια να ακουω για την φοβερη ποιοτητα του Βελγιου που δεν την εχω δει ποτέ σε καμια διοργανωση.
δεν είδες το παιχνίδι ε?Στο δευτερο ημιχρονο παιχτηκε 25 λεπτα μπαλα. Τα υπολοιπα 20 περασαν με τους Ιταλους ξαπλα και ο διαιτητης στο τελος κραταει 5 λεπτα καθυστερηση. Με διαφορα η πιο ελεεινη ομαδα παγκοσμιως η Ιταλια απο το 82 που πηραν το Μουντιαλ μεχρι και σημερα.
Φίλε στο έφτιαξα λίγο.δεν είδες το παιχνίδι ε?
Άσε με να μαντέψω οπαδός της Γερμανίας,πονεμένος από την Ιταλιάρα?
Άσε ρε τύπε, και στον τελικό του τσου λου εξαφανισμένος ήταν.
Αυτη τη στιγμη, ο Καντέ.Για σένα δηλαδή ποιος είναι ο κορυφαίος;
Καλά, ας περάσει πρώτα την Τσεχία η Δανία.Εχω ξαναπει οτι στον ημιτελικο Αγγλια-Δανια κρινεται ο τροπαιουχος
ήθελες Βέλγιο να νικήσει σήμερα?Καλά, ας περάσει πρώτα την Τσεχία η Δανία.
δες αυτο και τα ξαναλεμεδεν είδες το παιχνίδι ε?
Άσε με να μαντέψω οπαδός της Γερμανίας?