baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
για μαζευτητε να μου πειτε τι αυτοκινητο να αγορασω.ρε μπουστη εχεις και γαμω το επιπεδο...Παιτερη τουλαχιστον
για μαζευτητε να μου πειτε τι αυτοκινητο να αγορασω.ρε μπουστη εχεις και γαμω το επιπεδο...Παιτερη τουλαχιστον
αυτα μονο με τον Νιπλη που ειναι ειδικοςγια μαζευτητε να μου πειτε τι αυτοκινητο να αγορασω.
ε βεβαια εχει αγορασει ολη τη συλλογη χοτ γουιλς.αυτα μονο με τον Νιπλη που ειναι ειδικος
Εξαρταται τι θα χτυπησουν τα φιλαρακια σου τωρα στα κοντα.για μαζευτητε να μου πειτε τι αυτοκινητο να αγορασω.
λες να κατεβουν προς τα εδω ;;;να ασφαλισω καλα το εργαλειο μου;Εξαρταται τι θα χτυπησουν τα φιλαρακια σου τωρα στα κοντα.
εγω θελω τιμια πραματα,δεν θα καταληξω συγκατοικος του βραχιολακια,δεν μας σηκωνει και τους δυο το ιντερνετ της φυλακης.Εξαρταται τι θα χτυπησουν τα φιλαρακια σου τωρα στα κοντα.
τιμιο θα το κανεις ξερεις εσυ.....κοψιμο πλαισιου,χτυπημα αριθμων με επαγγελματικο τροπο κλπεγω θελω τιμια πραματα,δεν θα καταληξω συγκατοικος του βραχιολακια,δεν μας σηκωνει και τους δυο το ιντερνετ της φυλακης.
ετσι νομιζε και ο βραχιολακιας πηρε καλη εκτυπωτικη αλλα στο χαρτι τα σκατωσε.τιμιο θα το κανεις ξερεις εσυ.....κοψιμο πλαισιου,χτυπημα αριθμων με επαγγελματικο τροπο κλπ
τι υποννοεις;ετσι νομιζε και ο βραχιολακιας πηρε καλη εκτυπωτικη αλλα στο χαρτι τα σκατωσε.
Aυτο δεν ακουστηκε καλαλες να κατεβουν προς τα εδω ;;;να ασφαλισω καλα το εργαλειο μου;
Ποιος ειναι ο βραχιολακιας?(Πιασανε και τον Παππα,το πε η Υενεδ πριν λιγο).Σε τι κατηγορια ψαχνεις?εγω θελω τιμια πραματα,δεν θα καταληξω συγκατοικος του βραχιολακια,δεν μας σηκωνει και τους δυο το ιντερνετ της φυλακης.
ο μλκς με χαρτι ανακυκλωσιμο α4 πηγε να κανει μτην μαιμουδια.τι υποννοεις;
αυτο ειναι που δεν ξερω να παω σε suv η να βολευτω με κατι μικρο μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο την ενεργειακης κινησης αυτοκινητων?Aυτο δεν ακουστηκε καλα
Ποιος ειναι ο βραχιολακιας?(Πιασανε και τον Παππα,το πε η Υενεδ πριν λιγο).Σε τι κατηγορια ψαχνεις?
να παρεις ενα θωρηκτο να ξεπλυνεις και το μαυρο χρημαο μλκς με χαρτι ανακυκλωσιμο α4 πηγε να κανει μτην μαιμουδια.
αυτο ειναι που δεν ξερω να παω σε suv η να βολευτω με κατι μικρο μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο την ενεργειακης κινησης αυτοκινητων?
Eχουμε γεμισει suv(εω γνωστο που πηρε το 2008 και θελει να παει στο πιο μεγαλο τωρα,3008 λογικα)για τα ηλεκτρικα δεν ξερωο μλκς με χαρτι ανακυκλωσιμο α4 πηγε να κανει μτην μαιμουδια.
αυτο ειναι που δεν ξερω να παω σε suv η να βολευτω με κατι μικρο μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο την ενεργειακης κινησης αυτοκινητων?
2008 αυτοματο?πες χιλιομετρα χρωμα και του δινω 20 να το παρω αν μου κανει.Eχουμε γεμισει suv(εω γνωστο που πηρε το 2008 και θελει να παει στο πιο μεγαλο τωρα,3008 λογικα)για τα ηλεκτρικα δεν ξερω
ασπρο ειναι το χρημα σαν το γαλα τι με περασες βραχιολακια?να παρεις ενα θωρηκτο να ξεπλυνεις και το μαυρο χρημα
Οχι,χειροκινητο,χιλιομετρα δεν ξερω ακριβως,ασπρο.Δεν λεει,ΔΕΝ ΛΕΕΙ2008 αυτοματο?πες χιλιομετρα χρωμα και του δινω 20 να το παρω αν μου κανει.
εισαι εκκολαπτομενοςασπρο ειναι το χρημα σαν το γαλα τι με περασες βραχιολακια?
αν ειναι χειροκινητο να μην πω σε ποιανου τον πατο να το βαλει,αυτοματο ειναι βασικο στο αυτοκινητο πλεον.Οχι,χειροκινητο,χιλιομετρα δεν ξερω ακριβως,ασπρο.Δεν λεει,ΔΕΝ ΛΕΕΙ
Δεν μ αρεσει το αυτοματοαν ειναι χειροκινητο να μην πω σε ποιανου τον πατο να το βαλει,αυτοματο ειναι βασικο στο αυτοκινητο πλεον.
ετσι ελεγα και γω.Δεν μ αρεσει το αυτοματο