athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.764
- Πόντοι
- 12.756
ωχαυριο θα ειμαστε παλι μαζι για νεες εμπειριες.
ωχαυριο θα ειμαστε παλι μαζι για νεες εμπειριες.
Δεν μπορω ειμαι εγγαστριμυθοςτι θες να πεις μιλα εξω απο τα δοντια.
μπαρος θα ειναι απο νωρις εδω αυριο..θα κλαψουν μανουλες παλι με τον μαλακαΔεν μπορω ειμαι εγκαστριμυθος
θα μπορεσεις συντομα καθως θα τα χασεις.Δεν μπορω ειμαι εγκαστριμυθος
Δεν καταλαβαινω τι εννοειςμπαρος θα ειναι απο νωρις εδω αυριο..θα κλαψουν μανουλες παλι με τον μαλακα
Μαζεψες τα φιλαρακια απο τι κωριο?θα μπορεσεις συντομα καθως θα τα χασεις.
εχει μαζεψει πολυ κοσμο απο Αχαρναι,Ζοφρια,Θηβα,Ασπροπυργο,Μαγουλα....ολο το αφαν κατε θα ειναι μαζι του αυριο να δουν μπαλα στην hisense 47αρα τι βιΔεν καταλαβαινω τι εννοεις
Μαζεψες τα φιλαρακια απο τι κωριο?
Ποιος καημενος την κλαιει την τβ?Αυτα που ανεφερες ειναι μαγευτικοι ταξιδιωτικοι προορισμοι?εχει μαζεψει πολυ κοσμο απο Αχαρναι,Ζοφρια,Θηβα,Ασπροπυργο,Μαγουλα....ολο το αφαν κατε θα ειναι μαζι του αυριο να δουν μπαλα στην hisense 47αρα τι βι
χαισενς μαλλον γαμανε βαλιου φορ μανι,παρε δωσε με γιουφτους εσυ εχεις δεν ειναι ντροπη μην προσπαθεις να τους αποβαλεις απο μεσα σου.εχει μαζεψει πολυ κοσμο απο Αχαρναι,Ζοφρια,Θηβα,Ασπροπυργο,Μαγουλα....ολο το αφαν κατε θα ειναι μαζι του αυριο να δουν μπαλα στην hisense 47αρα τι βι
θελω να μου γνωρισεις κανα τσακαλο να ανοιξουμε μπιζνα ξερεις εσυ απο τους καλους που εμπιστευεσαι...α και κρας τεστ θα περασου απο τον νιπλη οποτε προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕχαισενς μαλλον γαμανε βαλιου φορ μανι,παρε δωσε με γιουφτους εσυ εχεις δεν ειναι ντροπη μην προσπαθεις να τους αποβαλεις απο μεσα σου.
Αυτο ειναι αληθεια.Πρωι βραδυ πιανει κουβεντα μαζι σουχαισενς μαλλον γαμανε βαλιου φορ μανι,παρε δωσε με γιουφτους εσυ εχεις δεν ειναι ντροπη μην προσπαθεις να τους αποβαλεις απο μεσα σου.
οι γυφτοι τις αγιας βαρβαρας ειναι χαι κλας γυφτοι.θελω να μου γνωρισεις κανα τσακαλο να ανοιξουμε μπιζνα ξερεις εσυ απο τους καλους που εμπιστευεσαι...α και κρας τεστ θα περασου απο τον νιπλη οποτε προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ
οι γυφτοι τις αγιας βαρβαρας ειναι χαι κλας γυφτοι.
η κουβεντα μαζι μου σας βελτιωνει σαν οντα.Αυτο ειναι αληθεια.Πρωι βραδυ πιανει κουβεντα μαζι σου
αυτο ειναι αληθεια.....ξεκινησαμε να πινουμε και αμστελη κουβεντα μαζι μου σας βελτιωνει σαν οντα.
αμστελ γαμανε ειναι σαν να πινεις δυο χαινεκεν.αυτο ειναι αληθεια.....ξεκινησαμε να πινουμε και αμστελ
Heineken,Kaiser,Guinness μόνο ρε νιμούαυτο ειναι αληθεια.....ξεκινησαμε να πινουμε και αμστελ
αμστελ γαμανε ειναι σαν να πινεις δυο χαινεκεν.
Καιζερ,Φισερ,Στελλα ΑρτουαHeineken,Kaiser,Guinness μόνο ρε νιμού
αμστελ και γαμαω και την φισερ και την στελλα ακομα και τον αρτουα.Καιζερ,Φισερ,Στελλα Αρτουα
ρε μπουστη εχεις και γαμω το επιπεδο...Παιτερη τουλαχιστοναμστελ και γαμαω και την φισερ και την στελλα ακομα και τον αρτουα.