alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Οι διασταυρωσεις ειναι προκαθορισμενες μεχρι τον τελικο.με τις διασταυρωσεις δεν εχω ιδεα κληρωσει γινεται;ουτε μια ισοπαλια σημερα
Οι διασταυρωσεις ειναι προκαθορισμενες μεχρι τον τελικο.με τις διασταυρωσεις δεν εχω ιδεα κληρωσει γινεται;ουτε μια ισοπαλια σημερα
τυπε οι βορειοιρλανδοι δεν ειναι βρετανοι :-Εν τω μεταξυ βγαινει παλι βρεττανικο ντερμπι, Ουαλια-Β. Ιρλανδια...
Οπως το λες.τυπε οι βορειοιρλανδοι δεν ειναι βρετανοι :-
ΥΓ: που εισαι χαμενος τυπε;
σε φαγανε οι γκομενες :-
Τι βλακες οι Ισπανοι. Χασανε σημερα και πλεον για να πανε τελικο πρεπει να αποκλεισουν Ιταλια, Γερμανια και Γαλλια!!!!!Πλέον είναι πολύ πιθανό να δούμε στον τελικό Κροατια ή Βελγιο ή Σλοβακια ή Ουαλια
προσυπογραφω.απο τις παραδοσιακες δυναμεις του euro πιστευω οτι οι πιο φρεσκες, καβλωμενες για διακριση και γενικα αυτες που μοιαζουν να ειναι πιο καλα ειναι, αρχικα η ιταλια ακολουθει η γαλλια. η ισπανια και η γερμανια ειναι δυνατες αλλα μοιαζουν ξεζουμισμενες δεν βλεπω να εχουν φλογα για διακριση, αλλα ειναι υπολογισιμες. η πορτογαλια και η αγγλια η καθεμια με τα δικα της προβληματα ακομα ψαχνονται...
τωρα το ειδα, χαμος! της πουτανας θα γινει, μεγαλο ματσακιΙταλια-ισπανια στα νοκ αουτ
μοιαζει πολυ λογικο και πιθανοΟ στοιχημαν θα δωσει αποδοσεις για ζευγαρια τελικου?
Θελω να πονταρω Γαλλια-Κροατια.
Τον κακό σου τον καιρό βλάκα! Ποιος σου είπε ότι η Ελλάδα του 04' ήταν κάτι καλύτερο από ότι είναι σήμερα η Ισλανδία, Αλβανία, η Ουαλλια η η Σλοβακία?? Εγώ αυτό είπα...Τότε πανηγυρίζες η κατηγορούσες το σύστημα και έλεγες τους Έλληνες αμπαλους? Άντε μάθε μπαλίτσα πανασχετε!! Και αύριο καναπέ να δεις Ισλανδία!!Τι λες ρε παπάρα; Επειδή η Ελλάδα είναι για τον πούτσο δε θα κρίνω τις άλλες ομάδες;
Άντε βάλε το κεφάλι σου κάτω από τη βρύση μπας και ξεσουρώσεις, μπεκρούλιακα.
Ούτε καν είπαν και για τα ζευγάρια που έχουν ήδη σχηματιστεί για δεύτερο γύροΠαιδες στην ΕΡΤ δεν εχουν παρει πρεφα οτι οι Β. Ιρλανδοι εχουν περασει ηδη...
Μηπως να τους παρουμε τηλεφωνο;
για το πουτσο ο γιαλαμπουκας μενει καλλιθεα για πολλες κλωτσιες βεβαια ο πιο αντιπαθητικος ειναι ο αλλος διπλα του του οποιου το ονομα μου διαφευγει πολυ αντιπαθητικοςΟύτε καν είπαν και για τα ζευγάρια που έχουν ήδη σχηματιστεί για δεύτερο γύρο