Νέα

EURO 2016 - France

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια εθνική θα το κατακτήσει / υποστηρίζετε; (2 επιλογές)

• Γαλλία

Ψήφοι: 60 31,3%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 25 13,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισλανδία

Ψήφοι: 5 2,6%
  • Αυστρία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Βόρεια Ιρλανδία

Ψήφοι: 5 2,6%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 25 13,0%
  • Ισπανία

Ψήφοι: 23 12,0%
  • Ελβετία

• Ιταλία

Ψήφοι: 44 22,9%
  • Βέλγιο

Ψήφοι: 21 10,9%
  • Ουαλία

Ψήφοι: 3 1,6%
  • Ρουμανία

• Αλβανία

Ψήφοι: 7 3,6%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 68 35,4%
  • Πολωνία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 4 2,1%
  • Σλοβακία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Κροατία

Ψήφοι: 6 3,1%
  • Τουρκία

• Ουγγαρία

• Ιρλανδία

Ψήφοι: 3 1,6%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 4 2,1%
  • Ουκρανία

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    192

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τι μάπα είναι αυτό το Γιούρο; Τα ματς της Σουπερλίγκα είναι υπερθέαμα μπροστά σ'αυτό που βλέπουμε.
Συγχαρητήρια στον Πλατινί που έκανε τις ομάδες 24 με αποτέλεσμα να φάμε όλη τη σαβούρα της Ευρώπης στη μάπα και που το έβαλε να ξεκινήσει ούτε 2 βδομάδες μετά τον τελικό του Τσ. Λ. ώστε οι παίκτες να μην προλάβουν να πάρουν ανάσα.
Δε μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάτε ορισμένοι με την αύξηση. Ίσα,ίσα που βλέπουμε και νέες ομάδες και παίκτες που είναι και ανταγωνιστικές.Αντίθετα έγινε πιο ενδιαφέρον.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ε ναι, φοβερό ενδιαφέρον να βλέπουμε τα σαπάκια της Βόρειας Ιρλανδίας και της Αλβανίας να ταμπουρώνονται και να μην περνάνε τη σέντρα.
Δηλαδή όταν έπαιρνε κούπα η άγραφη Ελλάδα με 16 ομάδες είχε ποιότητα το euro?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ε ναι, φοβερό ενδιαφέρον να βλέπουμε τα σαπάκια της Βόρειας Ιρλανδίας και της Αλβανίας να ταμπουρώνονται και να μην περνάνε τη σέντρα.
Υπηρχε λογος που τέτοιες ομαδες ηταν ξεχασμένες στο χρονοντουλαπο της αθλητικης Ιστοριας αφου επι 50 χρονια δεν ειχαν καν ακουστει και τωρα με το καινουριο συστημα ηρθαν στο προσκηνιο με τα αποτελέσματα που βλέπουμε.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δηλαδή όταν έπαιρνε κούπα η άγραφη Ελλάδα με 16 ομάδες είχε ποιότητα?
Εβλεπε και έναν Ζαγορακη να περναει τη μπαλα με μαγικο για το γκολ με τη Γαλλια.Τωρα τι βλέπεις;περιμενεις να πεσει κατω στο εδαφος η μπαλα με τις κεφαλιες των αγγλοσαξονικων;

alicante

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ισως το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της λιμοποίησης της Α φάσης του διευρυμένου Euro είναι ότι υπάρχουν 28 παίχτες που πέρσι έπαιξαν στην Championship Αγγλίας (δλδ στη Β κατηγορία Αγγλίας)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εβλεπε και έναν Ζαγορακη να περναει τη μπαλα με μαγικο για το γκολ με τη Γαλλια.Τωρα τι βλέπεις;περιμενεις να πεσει κατω στο εδαφος η μπαλα με τις κεφαλιες των αγγλοσαξονικων;
Τι λες ρε παιδί μου? Έβλεπα Ζαγορακη ?? Ε τότε είχε τεράστια ποιότητα το euro.  :2funny: :2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τι λες ρε παιδί μου? Έβλεπα Ζαγορακη ?? Ε τότε είχε τεράστια ποιότητα το euro.  :2funny: :2funny:
Εκτος του ότι είναι Ελληνας που κατανοω ότι εισαι αλλεργικος {εγω ειμαι αλλεργικος στις σοκολατες Mars} τι άλλο εχεις να του προσαψεις;Γιατι αν θυμαμαι καλα βγηκε καλυτερος ποδοσφαιριστης του Euro 2004.Εκτος και δε ξερουν αυτοι που τον βγαλανε και ξερεις εσυ καλυτερα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εκτος του ότι είναι Ελληνας που κατανοοω ότι εισαι αλλεργικος {εγω ειμαι αλλεργικος στις σοκολατες Mars} τι άλλο εχεις να του προσαψεις;Γιατι αν θυμαμαι καλα βγηκε καλυτερος ποδοσφαιριστης του Euro 2004.Εκτος και δε ξερουν αυτοι που τον βγαλανε και ξερεις εσυ καλυτερα.
Άσε τις ανοησίες και σταματά να ανακαλύπτεις ανθέλληνες σε ότι δεν σου αρέσει. Το ότι βγήκε κορυφαίος παίκτης είναι ενδεικτικό της χαμηλής ποιότητας εκείνου του euro. Τώρα αν θες να βγάλω το Ζαγορακη Μέσι και Ροναλντο επειδή είναι Έλληνας παύει κάθε συζήτηση...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Άσε τις ανοησίες και σταματά να ανακαλύπτεις ανθέλληνες σε ότι δεν σου αρέσει. Το ότι βγήκε κορυφαίος παίκτης είναι ενδεικτικό της χαμηλής ποιότητας εκείνου του euro. Τώρα αν θες να βγάλω το Ζαγορακη Μέσι και Ροναλντο επειδή είναι Έλληνας παύει κάθε συζήτηση...
Αμα μου λες ότι δε σου αρεσε τιποτα και δε σε αγγιξε από Ζαγορακη,Δελλα,Καψη,Νικοπολιδη,Καραγκουνη,Ζαγορακη κ.α.σαν να επρόκειτο για Χαριστεα που διεκριναν ολοι οι Ευρωπαίοι και τους ειχαν μαθει έναν έναν και μιλαγαν γι αυτους για καιρο και μιλας για Ισλανδια,Βορειο Ιρλανδια,δικαιωμα σου φυσικα αλλα εσυ εκτίθεσαι.Και εκτίθεσαι ακομα παραπανω που μιλας για Μεσι συγκρινοντας τους ενώ κανεις δε το κανε.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αμα μου λες ότι δε σου αρεσε τιποτα και δε σε αγγιξε από Ζαγορακη,Δελλα,Καψη,Νικοπολιδη,Καραγκουνη,Ζαγορακη κ.α.σαν να επρόκειτο για Χαριστεα που διεκριναν ολοι οι Ευρωπαίοι και τους ειχαν μαθει έναν έναν και μιλαγαν γι αυτους για καιρο και μιλας για Ισλανδια,Βορειο Ιρλανδια,δικαιωμα σου φυσικα αλλα εσυ εκτίθεσαι.Και εκτίθεσαι ακομα παραπανω που μιλας για Μεσι συγκρινοντας τους ενώ κανεις δε το κανε.
Η Ισλανδία έχει μπαλαδορους Σιγκουρντσον, Μπιαρνασον, Χαλφρεντσον και άλλους. Κι εσύ μου μιλάς για Καψη και Χαριστεα ? Έλεος!! Άστο αγόρι μου...

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Ισπανια, η ομαδα που αξιζει να παρακολουθεις περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη στο Euro μεχρι στιγμη.
Υ.Γ. Α ρε Ινιεστα, ποση μπαλα παιζει να ξειρεις...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπα σε καλό σου, είσαι και χωρατατζής.
Εγώ καθόλου..μαλλον εσυ είσαι αμπαλος και άσχετος από ξένο ποδόσφαιρο :jerking:Το δε τριμπαλο που έφαγες το Μάρτη μέσα στο Καραϊσκάκη από αυτούς ακόμα το χωνευεις !!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Εγώ καθόλου..μαλλον εσυ είσαι αμπαλος και άσχετος από ξένο ποδόσφαιρο :jerking:Το δε τριμπαλο που έφαγες το Μάρτη μέσα στο Καραϊσκάκη από αυτούς ακόμα το χωνευεις !!
εχεις δικαιο

Συνημμένα

• Gabalafk.png
    Gabalafk.png
    33,4 KB · Εμφανίσεις: 23

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εμείς οι ποίοι ρε φίλε φάγαμε τρία; Σουρωμένος είσαι;
Άσε μας κουκλίτσα μου που θα μας πεις μπαλαδόρους τους Ισλανδούς που στοπάρουν με το καλάμι (όχι του ψαρέματος, το άλλο).  
Ελλάδα-Ισλανδία 2-3.  Μάρτης του 2016 αλλά εσύ μάλλον τα έπινες εκείνη την ημέρα και δεν το πήρες χαμπάρι!!  Αύριο που θα έχει προκριθεί Ισλανδια να δω που θα κρύβεσαι!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυποι δεν ξερω τι λετε αλλα ο ειντουρ γκουντιονσεν γαμουσε κι εδερνε  :-

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και από τις Φερόες χάσαμε ρε μεγάλε. Μπαλαδόροι ήταν και αυτοί;
Και τι σχέση έχει ότι θα προκριθούν; Και η Ουγγαρία με τη Βόρεια Ιρλανδία μπορεί να προκριθούν. Με αυτό το σύστημα κουτσοί, στραβοί, στον Άγιο Παντελεήμονα.
Ε,μη μιλάς λοιπόν γιατι η Ελληνική ομαδα είναι χειρότερη όλων. Αλλά φυσικά όταν παίρναμε κύπελλο το 2004 εκεί τα βρίσκατε όλα καλά και ολυς παιχταράδες και δεν έφταιγε κανένα σύστημα. Τυπικοί Ελληναρες σοβινιστές..

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ιταλια-ισπανια στα νοκ αουτ

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Της Πουτανας!!!

Στον τελικό θα βρεθεί ΜΟΝΟ ΜΙΑ εκ των: Αγγλια, Γάλλια, Γερμανια, Ιταλια, Ισπανια!!!

Ή νίκη της Κροατιας τα έκανε όλα μουνι. Πλέον πανηγυρίζουν οι Πορτογαλοι και οι Κροατες, οι οποίοι δεν θα συναντήσουν καμία μεγάλη ομάδα έως τον τελικό!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
με τις διασταυρωσεις δεν εχω ιδεα κληρωσει γινεται;ουτε μια ισοπαλια σημερα

Stories

Νέο!

Stories