Νέα

EURO 2016 - France

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια εθνική θα το κατακτήσει / υποστηρίζετε; (2 επιλογές)

• Γαλλία

Ψήφοι: 60 31,3%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 25 13,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισλανδία

Ψήφοι: 5 2,6%
  • Αυστρία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Βόρεια Ιρλανδία

Ψήφοι: 5 2,6%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 25 13,0%
  • Ισπανία

Ψήφοι: 23 12,0%
  • Ελβετία

• Ιταλία

Ψήφοι: 44 22,9%
  • Βέλγιο

Ψήφοι: 21 10,9%
  • Ουαλία

Ψήφοι: 3 1,6%
  • Ρουμανία

• Αλβανία

Ψήφοι: 7 3,6%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 68 35,4%
  • Πολωνία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 4 2,1%
  • Σλοβακία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Κροατία

Ψήφοι: 6 3,1%
  • Τουρκία

• Ουγγαρία

• Ιρλανδία

Ψήφοι: 3 1,6%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 4 2,1%
  • Ουκρανία

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    192

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Καλός παίχτης, αλλά αυτά τα λεφτά είναι γελοία πλέον...

κι εγώ το έτσι πιστεύω. Αλλά πρέπει να περιμένουμε το μέλλον για να δούμε. Η διάρκεια είναι το νούμερο ένα κριτήριο για την αξία ενός παίχτη. Έτσι έχει πει τουλάχιστο ο μεγάλος Νικος Γκάλης. Υπάρχουν παίχτες που έχουν υπερεκτιμηθεί και δεν είχαν ανάλογη συνέχεια. Τζιανλουίτζι Λεντίνι, ας πούμε...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Και στις ακαδημίες ποδοσφαίρου σου μαθαίνουν ότι αν σε 2 τελικούς Τσου Λου δεν ακουμπάς το τόπι είσαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου τύπε;

δεν γίνεται κουβέντα, αν αλλάζεις θέμα.

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
εννοείς ότι πολλοί θεωρούν τον Νεϊμάρ τρίτο καλύτερο παίχτη και ότι έχουν άδικο;

Ναι εννοω αυτο που βγηκε και στην ψηφοφορια. Αδικωντας μαλιστα τον Suarez που εχει κανει καλυτερες δυο τελευταιες χρονιες αλλα πληρωνει τα δαγκωματα του.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ποιό θέμα ρε τύπε; Εδώ και 2 σελίδες λέω ότι στα μεγάλα ματς ο Ρονάλντο εξαφανίζεται.

πριν έγραψες ότι δεν υπάρχουν ειδικοί στο ποδόσφαιρο κι εγώ διαφώνησα. Αν δεν συμφωνήσουμε σε αυτό δεν προχωρά η κουβέντα. Το γιατί θα το καταλάβεις αν διαβάσεις και τα άλλα 2-3 ποστ μου

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Ποιό θέμα ρε τύπε; Εδώ και 2 σελίδες λέω ότι στα μεγάλα ματς ο Ρονάλντο εξαφανίζεται.
Κάτσε ρε συ. Φέτος εβαλε 16 γκολ στο Τσου Λου (ο δεύτερος έβαλε 9), και 35 στο πρωτάθλημα Ισπανίας και λέμε ότι εξαφανίζεται στα μεγάλα ματς;
Και οι προηγούμενές του χρονιές είναι σε τέτοια επίπεδα. Μιλάμε για κορυφαίο παίχτη με σταθερές top επιδόσεις.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ναι εννοω αυτο που βγηκε και στην ψηφοφορια. Αδικωντας μαλιστα τον Suarez που εχει κανει καλυτερες δυο τελευταιες χρονιες αλλα πληρωνει τα δαγκωματα του.

τύπε, ίσως να μην έχεις άδικο. Γι' αυτό είπα πριν για την διάρκεια. Ο Νεϊμάρ ήρθε με περγαμηνές από τη Βραζιλία, όπου αν δεις τι γκολ έβαζε, πραγματικά παθαίνεις πλάκα. Στην Ευρώπη ούτε κατά 20% δεν τα έχει πλησιάσει αυτά. Ωστόσο, φαίνεται να τον εμπιστεύονται και να του τα σκάνε χοντρά. ή να του δίνουν πίστωση τέλος πάντων. Στα επόμενα 1-2 χρόνια πιστεύω θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γι' αυτόν. Αν συνεχίζει να παίζει στην Μπάρτσα και να κονομάει χοντρά, σημαίνει ότι αξίζει. Αλλιώς...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ε λοιπόν δε συμφωνώ. Ο κυρ-Μπάμπης που δουλεύει στο συνεργείο μπορεί κάλλιστα να βλέπει καλύτερη μπάλά από έναν απόφοιτο της σχολής προπονητών της Στουτγκάρδης ή της ακαδημίας της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα.
Όλοι είμαστε ειδικοί στο ποδόσφαιρο και γι'αυτό είναι το πιο δημοφιλές άθλημα.

με γεια σου με χαρά σου ρε φίλε. Κρατάς εσύ την άποψή σου. Τώρα αν εμένα με ρωτήσει ένας άσχετος ποιον να εμπιστευτεί σε ποδοσφαιρικά θέματα, εγώ θα του προτείνω να διαβάσει την άποψη του Ρουμενίνγκε κι όχι του px75, μέλους μπουρδελοσάιτ της Ελλάδας. Ας έχω το άδικο εγώ λοιπόν

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Κάτσε ρε συ. Φέτος εβαλε 16 γκολ στο Τσου Λου (ο δεύτερος έβαλε 9), και 35 στο πρωτάθλημα Ισπανίας και λέμε ότι εξαφανίζεται στα μεγάλα ματς;
Και οι προηγούμενές του χρονιές είναι σε τέτοια επίπεδα. Μιλάμε για κορυφαίο παίχτη με σταθερές top επιδόσεις.

Ειναι παιχταρας αγωνιστικα. Μεγαλος παιχτης ομως αμφιβαλω. Το θεμα ειναι και με ποιους τα βαζεις πως τα βαζεις αλλα και τι κανεις γενικα. Δεν ειναι μονο τα γκολ το ποδοσφαιρο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Με την την Ατλέτικο όμως και στους δυο τελικούς ούτε που την ακούμπησε τη μπάλλα.
Η Ρεάλ στον τελικό δεν έφτασε σε μεγάλο ποσοστό χάρη στα γκολ του Κριστιάνο;

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
τύπε, ίσως να μην έχεις άδικο. Γι' αυτό είπα πριν για την διάρκεια. Ο Νεϊμάρ ήρθε με περγαμηνές από τη Βραζιλία, όπου αν δεις τι γκολ έβαζε, πραγματικά παθαίνεις πλάκα. Στην Ευρώπη ούτε κατά 20% δεν τα έχει πλησιάσει αυτά. Ωστόσο, φαίνεται να τον εμπιστεύονται και να του τα σκάνε χοντρά. ή να του δίνουν πίστωση τέλος πάντων. Στα επόμενα 1-2 χρόνια πιστεύω θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γι' αυτόν. Αν συνεχίζει να παίζει στην Μπάρτσα και να κονομάει χοντρά, σημαίνει ότι αξίζει. Αλλιώς...

Ετσι ακριβως, αλλο το ποδοσφαιρο εχει. Πιστευω παιζουν μεγαλο ρολο οι χορηγιες, η Nike και η σχεση που εχει μαζι της πρωην και νυν προεδρος της Μπαρσελονα. Επισης εχει καποια στοιχεια τελειως εκνευριστικα (λανθασμενη κοντινη πασα, ακυρα τσαλιμακια) καθως και αρκετα απο τα γκολ του ειναι ετοιμα στο πιατο. Πιστευω οτι αν αρχισει και πεφτει στην Μπαρσα (τον προοριζουνε για νεο Μεσσι, εδω γελαμε) τοτε θα τον στειλουν με μεγαλο αντιτιμο σε καμια Παρι ή κατι τετοιο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
τύπε, ίσως να μην έχεις άδικο. Γι' αυτό είπα πριν για την διάρκεια. Ο Νεϊμάρ ήρθε με περγαμηνές από τη Βραζιλία, όπου αν δεις τι γκολ έβαζε, πραγματικά παθαίνεις πλάκα. Στην Ευρώπη ούτε κατά 20% δεν τα έχει πλησιάσει αυτά.
Και ούτε πρόκειται. Γιατί απλά το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο/πρωτάθλημα είναι εντελώς της πλάκας.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Ναι. Αλλά ο μεγάλος παίκτης φαίνεται στα δύσκολα και τα δύσκολα είναι εκεί που κρίνεται ο τίτλος.
Και στους ημιτελικούς άλλωστε με Μπάγερν, Γιουβέντους και Σίτυ ήταν εξαφανισμένος.
Εγώ πιστεύω πως και σήμερα αν δεν τραυματιζόταν και έμενε στο παιχνίδι η Πορτογαλία θα έχανε. Στο πρώτο 25λεπτο που έπαιζε άλλωστε τους είχαν πιάσει μονότερμα οι Γάλλοι.
Ok για πες έναν παίχτη που είναι καλύτερος απ' τον Κριστιάνο επειδή φαίνεται στα δύσκολα και στα ματς που κρίνονται τίτλοι;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ετσι ακριβως, αλλο το ποδοσφαιρο εχει. Πιστευω παιζουν μεγαλο ρολο οι χορηγιες, η Nike και η σχεση που εχει μαζι της πρωην και νυν προεδρος της Μπαρσελονα. Επισης εχει καποια στοιχεια τελειως εκνευριστικα (λανθασμενη κοντινη πασα, ακυρα τσαλιμακια) καθως και αρκετα απο τα γκολ του ειναι ετοιμα στο πιατο. Πιστευω οτι αν αρχισει και πεφτει στην Μπαρσα (τον προοριζουνε για νεο Μεσσι, εδω γελαμε) τοτε θα τον στειλουν με μεγαλο αντιτιμο σε καμια Παρι ή κατι τετοιο.

κάτσε ρε συ. Η Παρί δεν είναι μικρή ομάδα. Χώνει ένα σωρό λεφτά με στόχο να πάρει να πάρει την ευρωπαική κούπα. Αν τον πάρουν, σημαίνει ότι τον πιστεύουν. Σε τόσο υψηλό επίπεδο, δεν ξέρω αν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο εξωαγωνιστικοί παράγοντες, όπως οι χορηγοί που αναφέρεις. Πάντως τα κριτήρια του καθενός για την αξία ενός παίχτη είναι διαφορετικά. Καθένας δίνει βάρος σε κάτι διαφορετικό από κάποιον άλλον. Γι' αυτό κι εγώ λέω ότι καλύτερα να εμπιστευτείς του πιο ειδικούς. Πας λοιπόν το έτος 2025 και ζητάς από 100 άτομα που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να σου φτιάξουν τη λίστα με τους 10 κορυφαίους της 20ετίας 2004-2024. (επίτηδες έβαλα αυτά τα χρόνια γιατί Μέσι και Κριστιάνο είναι στα ντουζένια τους). Ε, θα δεις ότι κατά 80% τουλάχιστο θα συμφωνούν. Τώρα, θα υπάρχουν και μέλη του μπου.κομ  που θα λένε τα αντίθετα. Ό,τι θες, κρατάς

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Ναι. Αλλά ο μεγάλος παίκτης φαίνεται στα δύσκολα και τα δύσκολα είναι εκεί που κρίνεται ο τίτλος.
Και στους ημιτελικούς άλλωστε με Μπάγερν, Γιουβέντους και Σίτυ ήταν εξαφανισμένος.
Εγώ πιστεύω πως και σήμερα αν δεν τραυματιζόταν και έμενε στο παιχνίδι η Πορτογαλία θα έχανε. Στο πρώτο 25λεπτο που έπαιζε άλλωστε τους είχαν πιάσει μονότερμα οι Γάλλοι.

Να υπενθυμισω οτι ουτε με Παρι ουτε με Σιτυ σκοραρε και φυσικα ουτε και στον τελικο.
Στα πεντε δηλαδη παιχνιδια με τις μεγαλυτερες θεωρητικα αντιπαλους.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ok για πες έναν παίχτη που είναι καλύτερος απ' τον Κριστιάνο επειδή φαίνεται στα δύσκολα και στα ματς που κρίνονται τίτλοι;

ρε τύπε, τι το ψάχνεις; Εσύ το βλέπεις πιο "σφαιρικά". Βάζεις στο τσουβάλι πολλά πράματα και βγάζεις τη σούμα. Κι εγώ με τη δική σου λογική είμαι. Άλλοι δεν το βλέπουν έτσι όμως. Δεν πρόκειται να τους πείσεις

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
κάτσε ρε συ. Η Παρί δεν είναι μικρή ομάδα. Χώνει ένα σωρό λεφτά με στόχο να πάρει να πάρει την ευρωπαική κούπα. Αν τον πάρουν, σημαίνει ότι τον πιστεύουν. Σε τόσο υψηλό επίπεδο, δεν ξέρω αν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο εξωαγωνιστικοί παράγοντες, όπως οι χορηγοί που αναφέρεις. Πάντως τα κριτήρια του καθενός για την αξία ενός παίχτη είναι διαφορετικά. Καθένας δίνει βάρος σε κάτι διαφορετικό από κάποιον άλλον. Γι' αυτό κι εγώ λέω ότι καλύτερα να εμπιστευτείς του πιο ειδικούς. Πας λοιπόν το έτος 2025 και ζητάς από 100 άτομα που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να σου φτιάξουν τη λίστα με τους 10 κορυφαίους της 20ετίας 2004-2024. (επίτηδες έβαλα αυτά τα χρόνια γιατί Μέσι και Κριστιάνο είναι στα ντουζένια τους). Ε, θα δεις ότι κατά 80% τουλάχιστο θα συμφωνούν. Τώρα, θα υπάρχουν και μέλη του μπου.κομ  που θα λένε τα αντίθετα. Ό,τι θες, κρατάς

Μεγαλη αντιπαλος σε σχεση με αλλες μπορει να ειναι. Μεγαλη ομαδα με την καμια επειδη ριχνει ενα σκασμο καραβια.
Ιστορια σε μεγαλο επιπεδο δεν εχει, νοοτροπια ξεχωριστη δεν εχει ουτε κλαση τρελη.
Καλα ναι δεν εχεις αδικο. Υπαρχει και ο Μπακοπουλος που ειπε οτι ο Κριστιανο ισως ειναι ο κορυφαιος ολων των εποχων.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Και ούτε πρόκειται. Γιατί απλά το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο/πρωτάθλημα είναι εντελώς της πλάκας.

αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει, όμως. Κι άλλοι μεγάλοι Βραζιλιάνοι ήρθαν Ευρώπη ακριβώς λόγω των κατορθωμάτων τους στη Βραζιλία και συνέχισαν να είναι παιχταράδες κι εδώ. Ας του δώσουμε μια μικρή πίστωση χρόνου κι αυτουνού

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Μεγαλη αντιπαλος σε σχεση με αλλες μπορει να ειναι. Μεγαλη ομαδα με την καμια επειδη ριχνει ενα σκασμο καραβια.
Ιστορια σε μεγαλο επιπεδο δεν εχει, νοοτροπια ξεχωριστη δεν εχει ουτε κλαση τρελη.
Απλά πράματα: η Παρί αγωνιστικά είναι top ομάδα τελευταία λόγω χρημάτων κλπ., αλλά δεν έχει φανέλα και δεν πρόκειται να αποκτήσει ποτέ.
Στην τελική είναι γελοίο μια πόλη 13 εκατομμυρίων να έχει μόνο μία σοβαρή ομάδα. Δεν αξίζει κανέναν σεβασμό από κανέναν σοβαρό ποδοσφαιρόφιλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom