διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ο τον κ.Ασπρόμαυρο,τα σέβη μου.ολοι ειναι καλυτεροι απο τον Χαλκια.
Ο τον κ.Ασπρόμαυρο,τα σέβη μου.ολοι ειναι καλυτεροι απο τον Χαλκια.
ΑδερφεΟ τον κ.Ασπρόμαυρο,τα σέβη μου.
εισαι σε καλο δρομο οπως το βλεπωΜη σου πω τι θα χασω εγω αν δεν κερδισουν
την 2η κιτρινη στον γαλλο την επνιξε η ολλανδεζα
γαμω τις φανελες εχει η γαλλια
Αν είχα φράγκα θα ήμουν ήδη εκείπηγαινε μια βολτα απο κροατια και σε βλεπω να μενεις εκει μονιμα τυπε
Για μενα , αν η Ισπανια δεν αντεξει λογω κουρασης, τα γαλλακια ειναι φαβορι για την κούπα.H Γαλλια παιζει μπαλαρα ή ειναι ιδεα μου? :o
αυτο ειναι πολυ αδικο αν σκεφτεις οτι εμεις παιζουμε παλι την καλυτερη μπαλα.Για μενα , αν η Ισπανια δεν αντεξει λογω κουρασης, τα γαλλακια ειναι φαβορι για την κούπα.
τι μυτη ειναι αυτη ρε τυπετι την έβαλες την γαλλίδα ρε διο;
Χαλάει την αισθητική.
Ναι τυπε γαμω τις φανελες!
πηρες τις μπυρες τυπε?Kαι ΝΑΙ! Η στιγμη που ολη η ευρωπη περιμενε ειναι γεγονος! Ο φοβος και ο τρομος των γηπεδων, ο φονιας τηε Γηραιας Αλβιονας, ο Andy' killer' Caroll παιζει ΒΑΣΙΚΟΣ με την Αγγλια απεναντι στους Σουηδους...παω να παρω μπυρες...θα λιωσουμε στα γελια τωρα
Kαι ΝΑΙ! Η στιγμη που ολη η ευρωπη περιμενε ειναι γεγονος! Ο φοβος και ο τρομος των γηπεδων, ο φονιας τηε Γηραιας Αλβιονας, ο Andy' killer' Caroll παιζει ΒΑΣΙΚΟΣ με την Αγγλια απεναντι στους Σουηδους...παω να παρω μπυρες...θα λιωσουμε στα γελια τωρα
Kαι ΝΑΙ! Η στιγμη που ολη η ευρωπη περιμενε ειναι γεγονος! Ο φοβος και ο τρομος των γηπεδων, ο φονιας τηε Γηραιας Αλβιονας, ο Andy' killer' Caroll παιζει ΒΑΣΙΚΟΣ με την Αγγλια απεναντι στους Σουηδους...παω να παρω μπυρες...θα λιωσουμε στα γελια τωρα
Εχεις δικιο αλλα δεν κερδιζει παντα ο καλυτεροςαυτο ειναι πολυ αδικο αν σκεφτεις οτι εμεις παιζουμε παλι την καλυτερη μπαλα.