Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 424
- Πόντοι
- 3.275
Μια τέτοια να έχεις να βλέπεις το πρωί όταν ξυπνάς και δεν θες τίποτα άλλο στον κόσμο.
Παίζει να ερωτεύτηκα
Μια τέτοια να έχεις να βλέπεις το πρωί όταν ξυπνάς και δεν θες τίποτα άλλο στον κόσμο.
βαγκο...τα καλυτερα μουνια του κοσμου Σερβια Κροατια....αλογα λεμεΦίλτατοι η Κροατία έχει γενικά τόσο ωραίες γυναίκες όσο είναι πολλές από τις οπαδούς της? Οι ωραίες γυναίκες είναι πλειοψηφία εκεί? Ας διαφωτίσουν Κροατολόγοι και σεξοτουρίστες!
βαγκο...τα καλυτερα μουνια του κοσμου Σερβια Κροατια....αλογα λεμε
σε πληροφορώ πως εχθές στο γήπεδο είχε αρκετές τέτοιεςΜια τέτοια να έχεις να βλέπεις το πρωί όταν ξυπνάς και δεν θες τίποτα άλλο στον κόσμο.
Παίζει να ερωτεύτηκα
δεν εχω παει...λες?2 φιλαρακια που ειναι εκει για δουλεια οπου φυγει φυγειΜετα απο Ινδια
ακομα καλύτερα.... με γιόμες Κατσουράνη ή Καραβούτα!με γιομες του χολεμπα
δηλαδή νομιστεράκια - δεν είναι γυναίκες αυτές...Γουστα ειναι αυτα. Ειχα παει και ταυλανδη και ινδια. Αν δεις ωραια Ινδη θα μαζευεις το σαγονι σου απο το εδαφος. Δεν ειναι ματια αυτα. Απο αλλο κοσμο. Οι Ταυλανδεζες ειναι πολυ μικροκαμωμενες και μου βγαζουν κατι πολυ.....χμμμμμ....
Ασχετο το σχόλιο. Χαλας τον ειρμό μαςΚαι το παλλικαρι στο τελος με τις τιραντες καλο φανηκε.....
Ασχετο το σχόλιο. Χαλας τον ειρμό μας
Σε μισώ ρεσε πληροφορώ πως εχθές στο γήπεδο είχε αρκετές τέτοιες
αυτή σίγουρα είναι πανέμορφη κοπέλα.... αλλά εχθές είδα μια ξανθιά εκεί που μόνο που δεν γονάτισα μπροστά της...
άστα να πάνε εχθές....
πήρα δουλειά για το σπίτι λέμε...
τι χανουν οι γαλλοι ρε γμτ
Μη σου πω τι θα χασω εγω αν δεν κερδισουντι χανουν οι γαλλοι ρε γμτ
τι να κλασει αυτος μπροστα σε εμαςΚαι το παλλικαρι στο τελος με τις τιραντες καλο φανηκε.....
ολοι ειναι καλυτεροι απο τον Χαλκια.Αυτός ο Piatos (πως στο διάβολο τον λένε) είναι αλήθεια οτι είναι λίγο καλύτερος απο τον Χαλκιά.