Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Και φυσικα μη ξεχναμε το γιδι τον Σαμαρα. Κανει καλες ντριπλες αλλα τι να το κανεις? Οταν δε σκοραρει ουτε με αιτηση. Τουλαχιστον ο Χαριστεας ,κατσικι - ξεκατσικι, τη μπαλα στο πλεκτο την εβαζε.

Και κατι αλλο. Ελεγαν ολοι οτι η εθνικη με το Ρεχαγκελ δε παιζει, η μπαλα πισω κλπ. Αλλα στο τελος εφεγυες νικητης ( αλλο αν το 2008 πηραμε τα @@ μας).
Τωρα οριστε καναμε δυο πολυ καλα δευτερα ημιχρονα τους παιζαμε μονοτερμα αλλα τι να το κανεις? Οτι και να γινει ειναι ανταγωνιστικο αθλημα και μετραει το αποτελεσμα. Και η γρια αλεπου ο Οττο ηξερε να "σκοτωνει" .παιξε εσυ οσο θες εγω θα κανω μια ευκαιρια και σα κομπρα θα σταξω το δηλητηριο.
Στο τελος μετραει να φυγεις νικητης και ας μην εχεις παιξει τιποτα.

Επισκέπτης
θέλει γερή άμυνα, τύπε, και αντεπιθέσεις. οι ρώσοι θα προσπαθήσουν σίγουρα να βάλουν γκολ για να ξεμπερδεύουν. ε, ας τους περιμένουμε
ναι ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε μπας και κλεψουμετο παιχνιδι
οπως εκανε αλλωστε και η μεγαλη τσελσι  :2funny: ολοι αμυνα και αν μας κατσει καμια φαση να παρουμε το ματς

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
να παιξουμε στο στοιχημα δλδ,νικη ελλαδος?

Εγω το παιξα παντως (καλα και στους προηγουμενους 2 αγωνες νικη Ελλαδος ειχα παιξει  :grin:).....

Κι αν περασει παλι νικη θα παιξω....    :P

Ε δεν μου παει να παιξω ηττα η ισοπαλια τι να κανω....

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγω το παιξα παντως (καλα και στους προηγουμενους 2 αγωνες νικη Ελλαδος ειχα παιξει  :grin:).....

κ εγω το ιδιο κανω.παιζω νικη ελλαδος η ισοπαλια
προχθες εβλεπα το ματς σε καφετερια κ ακουγα καποιους που ειχανε παιξει να χανει η ελλαδα απο το ημιχρονο.
υποστηριζανε την ελλαδα η την τσεχια? δν ξερω.
εγω παντως δν μπορω να τη κοντραρω.δν μπορω να υποστηριζω να χασει η ελλαδα.
μν τρελαθουμε κιολας..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

έχεις σκεφτεί την επιλογή να μην παίζεις καθόλου την ελλάδα;
αλήθεια, το 2004, τι έκανες στοιχηματικά; έπαιζες και τότε ελλάδα;

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
έχεις σκεφτεί την επιλογή να μην παίζεις καθόλου την ελλάδα;
αλήθεια, το 2004, τι έκανες στοιχηματικά; έπαιζες και τότε ελλάδα;

Δεν παιζω τρελα ποσα οποτε δε με νοιαζει..Για την πλακα μου παιζω απλως....Το 2004 δεν θυμαμαι....    :think:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κ εγω το ιδιο κανω.παιζω νικη ελλαδος η ισοπαλια
προχθες εβλεπα το ματς σε καφετερια κ ακουγα καποιους που ειχανε παιξει να χανει η ελλαδα απο το ημιχρονο.
υποστηριζανε την ελλαδα η την τσεχια? δν ξερω.
εγω παντως δν μπορω να τη κοντραρω.δν μπορω να υποστηριζω να χασει η ελλαδα.
μν τρελαθουμε κιολας..

Ενταξει αν τ αβαλει κατω καποιος που ξερει (γιατι εγω δεν ξερω απο ποδοσφαιρικα) και δει οτι οι πιθανοτητες να χασει η Ελλαδα ειναι περισσοτερες ειναι αλλο...Εγω που παιζω με βαση το συναισθημα ομως δνε μπορω...Παιζω αυτο που θελω και οχι αυτο που μπορει λογικα να βγει...

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ενταξει αν τ αβαλει κατω καποιος που ξερει (γιατι εγω δεν ξερω απο ποδοσφαιρικα) και δει οτι οι πιθανοτητες να χασει η Ελλαδα ειναι περισσοτερες ειναι αλλο...Εγω που παιζω με βαση το συναισθημα ομως δνε μπορω...Παιζω αυτο που θελω και οχι αυτο που μπορει λογικα να βγει...
ναι οκ αν βλεπεις οτι οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι εις βαρος σου απλως δν επιλεγεις να παιξεις αυτο το παιχνιδι.αν ομως πονταρεις να χασει η ομαδα σου.σιγουρα δν θα θελεις να χασεις τα χρηματα σου.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι οκ αν βλεπεις οτι οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι εις βαρος σου απλως δν επιλεγεις να παιξεις αυτο το παιχνιδι.αν ομως πονταρεις να χασει η ομαδα σου.σιγουρα δν θα θελεις να χασεις τα χρηματα σου.

Ολα ειναι σχετικα...Αν εισαι απο αυτους που παιζουν για το κερδος και πονταρεις πολλα μαλλον δεν θα θελεις να τα χασεις....Πιστευω ομως οτι ολοι κρατανε μια πισινη σε θεμα Εθνικης γιατι ολοι χαιρονται  με τις νικες της....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006

EO4mR.jpg

*Mπράβο ρε Γιάννη ετσι σε θέλω  :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε σεις δεν αλλαζετε τον τιτλο της ψηφοφοριας σε "ποια θα μας ΤΗΝ σηκωσει"?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Χαχαχα νταξει ρε μην τρελαινεστε. Αρχιδοκαμπος ειναι η ολη φαση. Μια στις 50 ειναι οι γυναικες :grin: Μια ποδοσφαιρικη διοργανωση δεν ειναι και οτι καλυτερο για να βρει κανεις γυναικες.
Βεβαια αν ειναι σλαβοειδης, μετα οι αντρες πλακονωντε στις μπυρες οποτε αυτες βοσκουν ετσι :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Χαχαχα νταξει ρε μην τρελαινεστε. Αρχιδοκαμπος ειναι η ολη φαση. Μια στις 50 ειναι οι γυναικες :grin: Μια ποδοσφαιρικη διοργανωση δεν ειναι και οτι καλυτερο για να βρει κανεις γυναικες.
Βεβαια αν ειναι σλαβοειδης, μετα οι αντρες πλακονωντε στις μπυρες οποτε αυτες βοσκουν ετσι :grin:

στο μουντιάλ της βραζιλίας, όμως τύπε μου, φαντάζεσαι τι μουνοθύελλα έχει να πέσει;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
στο μουντιάλ της βραζιλίας, όμως τύπε μου, φαντάζεσαι τι μουνοθύελλα έχει να πέσει;

Aσε και εχουμε και ευκολο ομιλο  :dancing:... ας κανονισουν να μη περασουν τα παιχτρονια μας και τα λεμε  :tickedoff:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
fb_fan_english.jpg

*Alpula δεν πιστεύω να πόσταρε κανείς αυτήν την εικόνα; 
yes1.gif

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Το επομενο euro γινεται στην Γαλλια . Και για οσους θελουν ανατολικη ευρωπη δεν ηταν η τελευταια ευκαιρια : Το μουντιαλ του 2018 θα γινει στην Ρωσια... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom