Εσκασε κι ο Μουρινιο Πεφωτισμενος να μας την πει τωρα. Για πες μας εσυ ρε μεγαλε που ξερεις. Ανελυσε το. Μπορεις? Μαλλον οχι. Αλλος ενας που απλα πεταει μια μαλακια χωρις καμια τεκμηριωση. Αν διαφωνεις σε αυτο που εγραψα καλα κανεις. Δικαιολογησε το ομως. Μαλακιες χωρις κανενα επιχειρημα μπορω να γραψω κι εγω απειρες. Δεν ξερουμε εμεις και ξερει ο μεγαλος Πεφωτισμενος. Πεφωτισε μας κι εμας τους αδαεις μεγαλε.
Τα πραγματα φιλαρακι μου ειναι πολυ απλα. Εσυ λογω της ομαδας σου, εχεις μαθει να βλεπεις επι 90 λεπτα στα Ευρωπαικα παιχνιδια (και μεσα και εξω) (βλεπε κυριως με Κυραστα) (ο Θεος ας τον αναπαυει), εναν τερματοφυλακα, 9 ατομα πισω απο την σεντρα, και εναν μονο ταλαιπωρο μετα την σεντρα, να περιμενει μπας και σκασει κατι, γιατι πρωτα απ ολα δεν ειχες το καταλληλο καστ για κατι διαφορετικο (βλεπε Βαρδινογιαννης, οπως και εγω αντιστοιχα επι Νταιφα). Η μηπως κανω λαθος?...... Σου εκατσε για παραδειγμα με τον Αγιαξ εξω, που σε επαιζε μονοτερμα, και ηρθες εδω και εφαγες τρια αντι για επτα. Θυμασαι καποιο παιχνιδι που να επαιξες σαν ισος προς ισον, να ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ και να επαιζες ασταματητα ΕΠΙ 90 ΛΕΠΤΑ, επιθετικα, οπως δηλαδη ο Ολυμπιακος σε ολα τα ευρωπαικα παιχνιδια φετος μεσα κι εξω? (εκτος απο το πρωτο που η ομαδα ηταν αμονταριστη).
Το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο που παιζουν ολες οι ομαδες σημερα και που πρωτος εδιδαξε με την ομαδα του Αγιαξ την δεκαετια του 70 ο Ρηνους Μιχελς μαζι με το τεχνικο οφσαιτ λεει, οταν η ομαδα επιτιθεται, οι αμυντικοι τρεχουν μπροστα για να προσφερουν λυσεις στους επιθετικους. Και αντιστοιχα οταν η ομαδα αμυνεται οι επιθετικοι τρεχουν πισω για βοηθεια. Οπως ακριβως δηλαδη εκανε ο Σαμαρας στο Β, οπου ο Σηφακης ηταν ΑΠΛΑ ΘΕΑΤΗΣ του ματς. Και οχι οπως ο τεμπελης ο Φορτουνης στο Α, και ταυτοχρονα με ΕΝΑ σεντερ μπακ, για να μην πω και χωρις αμυντικο χαφ. Που πας ωρε Καραμητρο?????? Πραγματικο Τσιρκο!!!!!!!!! Οπως ηταν φυσικο, οι Τσεχοι αλωνιζαν και ο Χολεμπας φυσικα σε αμηχανια. Ετσι λενε τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Ο Βασιλακης δεξια ειχε μαζι του τον Σαλπι, ο οποιος ηταν εκει οπου χρειαστηκε. Αν ειχε και αυτος εναν Φορτουνη, τα ιδια θα παθαινε και αυτος.
Η μηπως στο Β οι Τσεχοι ξεχασαν να παιζουν μπαλα?.....
Η μηπως ξεχασε ο Χολεμπας του Βαλβερδε να παιζει μπαλα, και την θυμηθηκε στο Β που δεν περασε ΤΙΠΟΤΑ?.....
Για μενα αν τον αντικαταστησει ο Σαντος, θα πρεπει να αντικατασταθει και ο ιδιος απο τον Βαλβερδε, γιατι ο Ερνεστο προσεφερε ΕΡΓΟ και οχι ......... οπως ο Σαντος μεχρι στιγμης τουλαχιστον.
Ολοι σας λιγο πολυ το ειπατε, οτι ο ανθρωπος τα εκανε μουσκεμα. Εβαλε παικτες σε λαθος θεσεις. Χρησιμοποιησε παικτες τελειωμενους.
Το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο για να κλεισω φιλαρακι μου θελει την ομαδα σαν το αυτοκινητο. Ειτε με σκασμενα λαστιχα, ειτε με βλαβη στο τιμονι, ειτε με τελειωμενη μπαταρια, ειτε...... το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, το αμαξι δεν μπορει να κινηθει...... Θελει δηλαδη ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, την ομαδα ΟΜΑΔΑ και οχι σκορποχωρι.
ΥΓ. Στις ερωτησεις που κανεις εσυ, απανταω εγω, και οχι εσυ για μενα. Δεν ειναι ευγενικο.