Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
ν καραγκουνη έχω πει την άποψη μου για μένα δεν έπρεπε να είναι στην εθνική...όμως εσύ βλέπεις καποιον που να παίζει επί 90 λεπτά με τέτοιο πάθος και να δίνει ότι μπορεί;δυστυχώς ο φετφα ακόμα δεν μπορεί να σηκώσει τέτοιο βάρος και ο νινης όποτε τον βάζει τον βάζει σε λάθος θέση.η τον βαζεις εκει που παζιει ο τυπαρας και τον αφηνεις εξω η αν θες να παιξουν και οι δυο βαζεις τον καραγκουνη πλαγια που θα είναι χίλιες φόρες καλύτερος από το σαμαρα.για μένα θα έπρεπε να παίξει ο νινης πίσω από τους επιθετικούς και σαλπι στα άκρα με κορυφή μητρογλου..αλλα εγώ δεν ειμαι ο σαντος
Συμφωνώ σε όλα λες , αλλά δεν παύει να είναι παζλ ... θες την τεράστια εμπειρία του Κάρα αφήνοντας όμως έξω νιάτα και αντοχή ? Ο Φέτφα είναι άπειρος αλλά μπορείς να το αποκλείσεις οτι δεν θα κάνει παπάδες μεθαύριο ? Κάποια στιγμή δεν πρέπει να πέσει στα βαθιά ? Το ίδιο ακριβώς και με τον Νίνη.... αν οχι τώρα , πότε ? Βάλε και το γεγονός πως είναι φρέσκοι και ξεκούραστοι .
Τον Χολέμπας που ακούει τόσα (κάποια από αυτά άδικα κατ'εμέ) τον βγάζεις εκτός ξέροντας πως είναι τέρας δύναμης και αντοχής ? Και με τους Ρώσους τα χρειάζεσαι αυτά....
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σάντος θα πρέπει να σπάσει πολλά αυγά και να φτιάξει μια τέλεια ομελέτα.