Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ν καραγκουνη έχω πει την άποψη μου για μένα δεν έπρεπε να είναι στην εθνική...όμως εσύ βλέπεις καποιον που να παίζει επί 90 λεπτά με τέτοιο πάθος και να δίνει ότι μπορεί;δυστυχώς ο φετφα ακόμα δεν μπορεί να σηκώσει τέτοιο βάρος και ο νινης όποτε τον βάζει τον βάζει σε λάθος θέση.η τον βαζεις εκει που παζιει ο τυπαρας και τον αφηνεις εξω η αν θες να παιξουν και οι δυο βαζεις τον καραγκουνη πλαγια που θα είναι χίλιες φόρες καλύτερος από το σαμαρα.για μένα θα έπρεπε να παίξει ο νινης πίσω από τους επιθετικούς και σαλπι στα άκρα με κορυφή μητρογλου..αλλα εγώ δεν ειμαι ο σαντος

Συμφωνώ σε όλα λες , αλλά δεν παύει να είναι παζλ ...  θες την τεράστια εμπειρία του Κάρα αφήνοντας όμως  έξω νιάτα και αντοχή ?  Ο Φέτφα είναι άπειρος αλλά  μπορείς να το αποκλείσεις  οτι δεν θα κάνει παπάδες μεθαύριο  ? Κάποια στιγμή δεν πρέπει να πέσει στα βαθιά ? Το ίδιο ακριβώς και με τον Νίνη....  αν οχι τώρα , πότε ? Βάλε και το γεγονός πως είναι φρέσκοι και ξεκούραστοι .
Τον Χολέμπας που ακούει τόσα (κάποια από αυτά άδικα κατ'εμέ)  τον βγάζεις εκτός ξέροντας πως είναι τέρας δύναμης και αντοχής ? Και με τους Ρώσους τα χρειάζεσαι αυτά....
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σάντος θα πρέπει να σπάσει πολλά αυγά και να φτιάξει μια τέλεια ομελέτα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε χριστιδη μονος σου μιλας?  :grin:
γιατι πρωτη φορα ειναι;;
μη μου κοβεις τον ειρμο ομως....
παμε ξανα...
φιλε μπουκοφσκι συμφωνω με αυτα που λες αλλα καλως η κακως ενας επιθετικος σημερα πρεπει να ξεχωριζει πρωτα για την αμυνα του....
καλος ο σαμαρας καλος και ο καρα αλλα...
δες τον χολεμπας του γαυρο και δες και τον χολεμπα της εθνικης...μερα και νυχτα...γιατι;;μα φυσικα γιατι στον γαυρο εχεις ενα μιραλλας που πρεσσαρει σαν σκυλος και δαγκωνει το αντιπαλο μπακ που ουτε καν σκεφτεται να βγει παιχτης παραπανω στην κοντρα ενω στην εθνικη με σαμαραδες και καραγκουνηδες τα αντιπαλα μπακ κανουν παρτυ...
η αμυνα σημερα ξεκιναει απο την επιθεση...ακομα και ο γερο ιμπαγασας στον γαυρο πρεσσαρει ...ενω τα χαφ της εθνικης πλην του (μαθημενου σε αυτο) μανιατη κοιτανε...αυτη ειναι η αληθεια...
δες απο την δεξια πλευρα ποσο πιο ευκολο ειναι το εργο του τορο επειδη εχει τον σαλπι που δαγκωνει κανει τακλιν και λοιπα....

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
Κάτσε, σε περίπτωση που νικήσουμε εμείς τους Ρώσους και έρθει Χ το άλλο ματς θα έχουμε 3πλή ισοβαθμία.
Εμείς θα ευνοούμαστε από τους Ρώσους, οι Ρώσοι από τους Τσέχους και οι Τσέχοι από εμας. Εκεί θα μετρήσουν τα γκολ;
ναι και μενουν τσεχοι εξω γιατι φαγανε 4αρα απο ρωσσια

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
νικη το σαββατο και περναμε...
αλλα νικη με κερζακοφ ντζογκαεφ αρσαβιν και σια και με σεντερ μπακ κατσουρ και στα χαφ καρα σαμαρα κλπ .... :2funny: :2funny: :2funny:
ψιλοχλωμο...θα γινει απο αριστερα παλι του ελ αλαμειν...

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ποιος σαμαρας ρε φιλε τωρα που δεν του περνεις τη μπαλα με τπτ μια μπουκα σ ολο το ματς δεν εχει κανει ο ανευρος
τωρα οσον αφορα της μεταγραφες εχει πολυ καλο μανατζερ

Στο δεύτερο ήταν πολύ καλός..Μέχρι να κλατάρει κάπου στο 75, όλο το παιχνίδι περνούσε από το Σαμαρά. Όχι απαραίτητα δημιουγία αλλά να κουβαλήσει λίγα μέτρα τη μπάλα, να τη διατηρησει και να δώσει το χρόνο να ανέβουν ή να ελευθερωθούν Χολέμπας, Καραγκούνης...Τώρα για τη μπάλα, είπα ότι δεν του την πέρνεις όταν θέλει να τη διατηρήσει (όπως και του Καραγκούνη-και είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ βαρετό για τους φιλάθλους) και όχι αν επιτίθεται (εκεί δεν μπορεί να περάσει κουνούπι)..

Και κατι ακόμα που μου κάνει εντύπωση που μερικοί κάνετε ότι δεν το καταλαβαίνεται: υπάρχουν παίκτες μέτριοι που όμως μπορούν να παίξουν σε top επίπεδο (πχ Σαμαράς, Βύντρα) και άλλοι, ιδιαίτερα ταλαντούχοι που είναι β' διαλογής (πχ Ηλίας Σαπάνης, Θεοδωρίδης). Είναι διαφορετικό το έχω ταλέντο και διαφορετικό το είμαι χρήσιμος...πχ ο Θεοδωρίδης θα κάνει 20 γκολ-ασσιστ στη β΄εθνικη αλλά αν έπαιζε premier league θα εξαφανιζόταν.. Αντίθετα, δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι πχ ο Βύντρα θα έβρισκε θέση στη man utd για να καλύψει για κανένα εξαμηνο κάποιο έκτακτο γεγονός (τραυματισμό) και να κάνει 4-5 εμφανίσεις..Υπάρχουν παίκτες που είναι του 5 και υπάρχουν θέσεις που το ζητούμενο είναι το 5, δλδ τα βασικά..Και τα βασικά για το Σαμαρά πχ στην εθνική δεν είναι να κάνει γκολ ή ασσιστ αλλά να παλέψει, να κρατήσει μπάλα, να ταλαιπωρήσει αντιπάλους, να γυρίσει να μαρκάρει, να διώξει με κεφαλιά τα κόρνερ των αντιπάλων κτλ κτλ

Όσο αφορά την εθνική, τηρουμένων των αναλογιών δεν πήγε άσχημα. Έκανε πολλά λάθη ο Σάντος (6 επιθετικούς στην 23αδα,μόνο ένα καθαρόαιμο αμυντικό χάφ, στήσιμο κτλ κτλ) είχε ένα βασικό αδύναμο κρίκο (Χολέμπας) αλλά σα τσαμπουκά-θέληση-πάθος εμένα με ικανοποίησε. Το να πιέζεις πχ Πολωνία και Τσεχία δεν είναι λίγο. Εκτός και αν νομίζουμε ότι είμαστε Βραζιλία...

Χαιρετώ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τα πραγματα ειναι απλα και στημενα εν πολλοις.....για γεματα γηπεδα

4 βαθμους οι ρωσοι 2 οι πολωνοι  3 η τσεχια 1 η ελλαδα

η ελλαδα θα χασει , η πολωνια θα κερδισει εστω με το στανιο,διαιτησια κλπ και εχουμε

7 οι ρωσοι,5 πολωνοι ,3 τσεχοι και 1 εμεις......πολωνια ρωσια τατσι μητσι κωτσι περναν επομενη φαση

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
δεν εχω παρακολουθησει τι εχετε πει εδω...εγω μιλαω για ο0λα τα σαιτ και ολους τους δημοσιογραφους που εχουν ξεχυθει σε ενα ανελεητο ατυπο αγωνα να δουνε ποιος θα πει τον πιο φαρμακερο τιτλο και το πιο πιασιαρικο σχολιο εναντιον του χολεμπας...
αν το εχετε πει εχετε πει απλα το αυτονοητο για καποιον που σκαμπαζει ελαχιστα μπαλλα
εγω για τουες δημοσιογραφους μιλαω...
και για να ειμαι ειλικρινης δεν πιστευω οτι ΟΛΟΙ ειναι μυρωδιαδες και δεν κοζαρουν δραμι...κατι αλλο μου μυριζεται...δεν μπορει να μην βλεπουν τον χολεμπας μονιμως αναμεσα σε 2 και 3 αντιπαλους...δεν γινεται...μονο αν ειναι τυφλοι...δεν μπορει να μην βλεπουν οτι παιζουνε στην ευθεια...
που σημαινει οτι μπαλλιες στην πλατη της αμυνας θα περασουν
αν θελουν ευθυνες να καταλογισοπυν μπορουν να το κανουν και στον χαλκια αλλα κυριως στον κατσουρ που η μπαλλα ειναι στα ποδια του και του την βαζει γκολ ο τσεχος...
αλλα αυτοι επιμενουν εκει...χολεμπας και ξανα μανα χολεμπας... :jerking: :jerking: :jerking:
μαλακα εισαι απεκτος ακομα και εδω να βαλεις την ομαδα σου μεσα  :2funny: :2funny:
σου θιξαμε τον χολεμπας  :2funny: :2funny:
για δες ρε γατακι ποιος κανει λαθος πασα και κλεβουν την μπαλα οι τσεχοι και κανει ο ροτζιτσκι την καθετη
ποιο γατακι φταιει στο πρωτο γκολ με την πολωνια που επρεπε να συγκλινει να γινει στοπερ οταν ανεβηκε ο αβρααμ να καλυψει την μαλακια του χολεμπας και αυτον τον επαιζε εξω απο την περιοχη
και μετα σου φταιει ο καραγκουνης που ηταν ο μονος που προσπαθουσε σημερα μεχρι το 93

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
δεστε το 1ο γκολ που φαγαμε...αργει ενα τσακ ο χολεμπας να παει στην μπαλλα...ξερετε γιατι;;γιατι ανεβαινει καρφι μονος του ενας περιεργος τσεχος και για ενα κλασμα μλοκαρει μη ξεροντας αν η πασα θα ειναι καθετη η στα πλαγια στο χαφ που ανεβαινει οπου ΚΑΙ ΕΚΕΙ θα πρεπει να παει ο ιδιος μιας και δεν ακολουθει κανεις....θελω να πω πως αν ακολουθησε ενας δικος μας τσολιας τον παραπανω παιχτη ο χοσε θα ειχε να ασχοληθει ΜΟΝΟ με την καθετη...
απλα πραγματακια ...οποιος δεν καταλαβαινει μπορει να ρωτησει ,,,κανενα προβλημα  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
μαλακα εισαι απεκτος ακομα και εδω να βαλεις την ομαδα σου μεσα  :2funny: :2funny:
σου θιξαμε τον χολεμπας  :2funny: :2funny:
για δες ρε γατακι ποιος κανει λαθος πασα και κλεβουν την μπαλα οι τσεχοι και κανει ο ροτζιτσκι την καθετη
ποιο γατακι φταιει στο πρωτο γκολ με την πολωνια που επρεπε να συγκλινει να γινει στοπερ οταν ανεβηκε ο αβρααμ να καλυψει την μαλακια του χολεμπας και αυτον τον επαιζε εξω απο την περιοχη
και μετα σου φταιει ο καραγκουνης που ηταν ο μονος που προσπαθουσε σημερα μεχρι το 93
αστο...εισαι μυρωδιας...και στην πολωνια το λαθος ειναι του καρα που ανεβαινει ενω πρεπει να παρει την μπαλλα απο τον ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ χολεμπας...και αυτος αντι να κατσει στηριγμα παει και κανει κουρσα να του δωσει την μπαλλα πως ο χολεμπας;;με λειζερ; :headbang: :headbang:
αντι να μεινει φευγει και αναγκαστικα η μπαλλια που κανει αυτοματοποιημενα ο χολεμπας παει στον τριτο πολωνο που παει να μαρκαρει τον καρα (αλλα ο καρα την εχει ηδη κανει  :2funny: :2funny:)
αστα ρε μαλακ εισαι αρρωστος βαζελος και δεν βλεπεις την τυφλα σου
το οτι για καρα τα δινει ολα το παραδεχομαι αλλα αυτο δεν φτανει...δυστυχως ειναι πρωην ποδοσφαιριστης και αυτος και ο κατσουρ...τι να κανω εγω τωρα;;

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Πάντως με την ρωσια έχουμε μονο κάποια πιθανότητα να νικήσουμε αν παίξουμε την γνωστή σοβαρή και σκυλιασμενη άμυνα και απο καμιά αντεπίθεση μας θυμηθεί και μας ο θεουλης της μπαλας...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
δεστε το 1ο γκολ που φαγαμε...αργει ενα τσακ ο χολεμπας να παει στην μπαλλα...ξερετε γιατι;;γιατι ανεβαινει καρφι μονος του ενας περιεργος τσεχος και για ενα κλασμα μλοκαρει μη ξεροντας αν η πασα θα ειναι καθετη η στα πλαγια στο χαφ που ανεβαινει οπου ΚΑΙ ΕΚΕΙ θα πρεπει να παει ο ιδιος μιας και δεν ακολουθει κανεις....θελω να πω πως αν ακολουθησε ενας δικος μας τσολιας τον παραπανω παιχτη ο χοσε θα ειχε να ασχοληθει ΜΟΝΟ με την καθετη...
απλα πραγματακια ...οποιος δεν καταλαβαινει μπορει να ρωτησει ,,,κανενα προβλημα  :grin:
δες ρε μαλακα ποιος κανει λαθος πασα στο κεντρο
ξυπνα μαθε μπαλιτσα

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
γιατι πρωτη φορα ειναι;;
μη μου κοβεις τον ειρμο ομως....
παμε ξανα...
φιλε μπουκοφσκι συμφωνω με αυτα που λες αλλα καλως η κακως ενας επιθετικος σημερα πρεπει να ξεχωριζει πρωτα για την αμυνα του....
καλος ο σαμαρας καλος και ο καρα αλλα...
δες τον χολεμπας του γαυρο και δες και τον χολεμπα της εθνικης...μερα και νυχτα...γιατι;;μα φυσικα γιατι στον γαυρο εχεις ενα μιραλλας που πρεσσαρει σαν σκυλος και δαγκωνει το αντιπαλο μπακ που ουτε καν σκεφτεται να βγει παιχτης παραπανω στην κοντρα ενω στην εθνικη με σαμαραδες και καραγκουνηδες τα αντιπαλα μπακ κανουν παρτυ...
η αμυνα σημερα ξεκιναει απο την επιθεση...ακομα και ο γερο ιμπαγασας στον γαυρο πρεσσαρει ...ενω τα χαφ της εθνικης πλην του (μαθημενου σε αυτο) μανιατη κοιτανε...αυτη ειναι η αληθεια...
δες απο την δεξια πλευρα ποσο πιο ευκολο ειναι το εργο του τορο επειδη εχει τον σαλπι που δαγκωνει κανει τακλιν και λοιπα....

Συμφωνώ στα περισσότερα.

Για το Χολέμπας, προσωπικά στον ΟΣΦΠ μου άρεσε πάρα πολύ. Στην εθνική ήταν ΚΑΚΙΣΤΟΣ και νομίζω ότι φταίει περισσότερο το δέσιμο με τους αμυντικούς παρά με τον εξτρεμ. Και έιναι και θέμα ψυχολογίας που φάνηκε και στους δυο αγώνες που στα πρώτα 20λεπτα ψαχνόταν. Στα 28 να κάνεις ντεμπούτο σε τέτοιες διοργανώσεις είναι ζόρικο (το ίδιο ισχύει και για το Φωτάκη). Και μη το συγκρίνεις με cl, είναι διαφορετική μια ομάδα κάθε μέρα μαζί με εθνική 10-15 ημερών.

Και κάτι για το Μανιάτη: όσο καλός και αν είναι σε οσφπ-εθνική, ΔΕΝ είναι αμυντικό χαφ και φαίνεται!!!!!! Δεν έχει τα τάκλιν και το πέσιμο του τυπικού killer αμυντικού χαφ. Παίζει σκυλίσια, ξέρει μπάλα, βλέπει γήπεδο αλλά ως τυπικό 6αρι δεν κάνει και τον αδικούν που σε αυτή την ηλικία του αλλάζουν θέση..Ως μέσος μπορεί να σταθεί, ως αμυντικός χαφ θα δείξει το ότι δεν ξέρει τη θέση..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Αντε και γαμησου ρε χοντρομαλακα Σαντος. Αντε στο διαολο πλεον ζωον.
Τον Χαλκια ηθελες ηλιθιε. Δεν εφτανε που ειναι 38, που ειναι πιο ασταθης και απο τον πυργο της Πιζα, ηταν και τραυματιας. Παρτα τωρα παλιομαλακα. Αναπληρματικος του καποιος που εχει να παιξει 1 χρονο.

Το Σαββατο ξαναξεκινα Καραγκουνη και Σαμαρα. Παλι. Ναμαστε ακομα πιο αργοι. Ο χριστοδουλοπουλος δεν σου εκανε καραγκιοζη. Δεν ειναι καλος στα βυσματα βλεπεις.
Α...και που σαι. Ξαναξεκινα τον Χολεμπας. Και η γιαγια μου θα του σκαγε ντριμπλα αλλα μην πτοεισαι. Ολοι μαλακες ειμαστε κι εσυ εισαι ο σωστος. Επειδη εισαι...προπονητης(Χριστος και Παναγια...)

Και ναι η διαιτησια ειναι εναντιον 2 ματς τωρα αλλα ας ειμασταν εμεις οπως επρεπε για να μην μπορουν να μας σταματησουν. Οταν χανουμε 3 πεναλτι σε 2 ματς(και στο τελευταιο φιλικο πριν το ευρωπαικο) και οταν επιμενουμε στον Καραγκουναρο και τον Χολεμπα δεν φταιει κανεις. Συνεχισε Σαντος. Αναναωστε του και το συμβολαιο. Προπονηταρας.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
δες ρε μαλακα ποιος κανει λαθος πασα στο κεντρο
ξυπνα μαθε μπαλιτσα
ο τορο κανει λαθος πασα στο κεντρο...να του κοψουμε την μπαλλα;;ειναι η ορωτη λαθος πασα στο κεντρο που εχεις δει στη ζωη σου;;ποσο μαλακς μπορει να εισαι;;
πες μου στο δευτερο γκολ μετα την γκελα του χαλκια εχεις δει πως βαζει γκολ ο ο τσεχος μεσα απο την κοιλια του κατσουρ;;τι εχεις να πεις;;υπαρχει ποδοσφαιριστης κατσουρ;;
μαλακα κωλοβαζελε ασχετιδη

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
αστο...εισαι μυρωδιας...και στην πολωνια το λαθος ειναι του καρα που ανεβαινει ενω πρεπει να παρει την μπαλλα απο τον ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ χολεμπας...και αυτος αντι να κατσει στηριγμα παει και κανει κουρσα να του δωσει την μπαλλα πως ο χολεμπας;;με λειζερ; :headbang: :headbang:
αντι να μεινει φευγει και αναγκαστικα η μπαλλια που κανει αυτοματοποιημενα ο χολεμπας παει στον τριτο πολωνο που παει να μαρκαρει τον καρα (αλλα ο καρα την εχει ηδη κανει  :2funny: :2funny:)
αστα ρε μαλακ εισαι αρρωστος βαζελος και δεν βλεπεις την τυφλα σου
το οτι για καρα τα δινει ολα το παραδεχομαι αλλα αυτο δεν φτανει...δυστυχως ειναι πρωην ποδοσφαιριστης και αυτος και ο κατσουρ...τι να κανω εγω τωρα;;
επηδη μου αρεσει να σε ξεφτυλιζω

ολα αυτα που λες ειναι μαλακιες δεν το γκολακι αλλη μια φορα να θυμηθεις πως μπηκε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αντε και γαμησου ρε χοντρομαλακα Σαντος. Αντε στο διαολο πλεον ζωον.
Τον Χαλκια ηθελες ηλιθιε. Δεν εφτανε που ειναι 38, που ειναι πιο ασταθης και απο τον πυργο της Πιζα, ηταν και τραυματιας. Παρτα τωρα παλιομαλακα. Αναπληρματικος του καποιος που εχει να παιξει 1 χρονο.

Το Σαββατο ξαναξεκινα Καραγκουνη και Σαμαρα. Παλι. Ναμαστε ακομα πιο αργοι. Ο χριστοδουλοπουλος δεν σου εκανε καραγκιοζη. Δεν ειναι καλος στα βυσματα βλεπεις.
Α...και που σαι. Ξαναξεκινα τον Χολεμπας. Και η γιαγια μου θα του σκαγε ντριμπλα αλλα μην πτοεισαι. Ολοι μαλακες ειμαστε κι εσυ εισαι ο σωστος. Επειδη εισαι...προπονητης(Χριστος και Παναγια...)

Και ναι η διαιτησια ειναι εναντιον 2 ματς τωρα αλλα ας ειμασταν εμεις οπως επρεπε για να μην μπορουν να μας σταματησουν. Οταν χανουμε 3 πεναλτι σε 2 ματς(και στο τελευταιο φιλικο πριν το ευρωπαικο) και οταν επιμενουμε στον Καραγκουναρο και τον Χολεμπα δεν φταιει κανεις. Συνεχισε Σαντος. Αναναωστε του και το συμβολαιο. Προπονηταρας.
δσεν τα λες ασχημα απλα να σου πω οτι ο χολεμπας ειναι το καλυτερο αριστερο μπακ με διαφορα που εχεις...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
επηδη μου αρεσει να σε ξεφτυλιζω

ολα αυτα που λες ειναι μαλακιες δεν το γκολακι αλλη μια φορα να θυμηθεις πως μπηκε
ναι ...ειδα ...παει πρωτος στην μπαλλα ο πολωνος...η μπαλλα ειναι του καρα και παει πρωτος ο πολωνος και φυσικα μετα στο μαρκαρισμα τον χανει...δεν εχει και μεγαλη διαφορα απο αυτα που σου ειπα...δεν βλεπεις οτι δεν παει ο καρα στην μπαλλα αντιθετα με τον πολωνο που του την αρπαζει;;τι να ξευτιλισεις ρε μαλακα;;καθαρη αμυντικη αδρανεια του καρα...
σου ειπα...ειναι πρωην ποδοσφαιριστης...τι να κανω εγω τωρα;;σαν σκατο του την πηραν...και αυτος κοιταει...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
ο τορο κανει λαθος πασα στο κεντρο...να του κοψουμε την μπαλλα;;ειναι η ορωτη λαθος πασα στο κεντρο που εχεις δει στη ζωη σου;;ποσο μαλακς μπορει να εισαι;;
πες μου στο δευτερο γκολ μετα την γκελα του χαλκια εχεις δει πως βαζει γκολ ο ο τσεχος μεσα απο την κοιλια του κατσουρ;;τι εχεις να πεις;;υπαρχει ποδοσφαιριστης κατσουρ;;
μαλακα κωλοβαζελε ασχετιδη
ε ναι ρε μαλακα τι να πειραζει που ενω εχει την μπαλα στα ποδια του και δεν τον πιεζει κανενας δινει λαθος πασα
στα 5 μετρα και κλεβουν την μπαλα η τσεχοι και  βγαινουν με αριθμητικο πλεονεκτημα στην αντεπιθεση
οσο για το δευτερο γκολ που λες ευθηνη εχουν 4ις παικτες χολεμπας-χαλκιας-κατσουρανης-τοροσιδης
ο παικτης που βαζει το γκολ ειναι το αριστερο εξτρεμ ποιον τον μαρκαρει αυτον?? ναι ο τοροσιδης τον μαρκαρει δες στο 0.12 απο που ερχεται

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
ναι ...ειδα ...παει πρωτος στην μπαλλα ο πολωνος...η μπαλλα ειναι του καρα και παει πρωτος ο πολωνος και φυσικα μετα στο μαρκαρισμα τον χανει...δεν εχει και μεγαλη διαφορα απο αυτα που σου ειπα...δεν βλεπεις οτι δεν παει ο καρα στην μπαλλα αντιθετα με τον πολωνο που του την αρπαζει;;τι να ξευτιλισεις ρε μαλακα;;καθαρη αμυντικη αδρανεια του καρα...
σου ειπα...ειναι πρωην ποδοσφαιριστης...τι να κανω εγω τωρα;;σαν σκατο του την πηραν...και αυτος κοιταει...
ετσι να ξεβρακωνεσαι σιγα σιγα απο την λαθος κινηση του καρα και οτι δεν μπορουσε να δωσει πασα ο χολεμπας στον καρα επηδει ηταν κλεισμενος περασαμε στο οτι ο καρα στην πασα που του εκανε ο χολεμπας δεν πηγε πρωτος στην μπαλα  :rockon:
ας του εκανε σωστη πασα να μην ειχε γινει τπτ

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
δσεν τα λες ασχημα απλα να σου πω οτι ο χολεμπας ειναι το καλυτερο αριστερο μπακ με διαφορα που εχεις...

Φιλε με τον Χολεμπα πεθυμησα τον Φυσσα, τον Βενετιδη και τον Σπυροπουλο. Μπαλα δεν ηξεραν ουτε αυτοι αλλα τετοιες μαλακιες δυο σερι ματς δεν εκαναν ποτε.
Ο τζαβελλας δεν κανει? Και αν οχι ο τζαβελλας, τοτε τοροσιδης απο εκει και μανιατης δεξι μπακ. Λυσεις υπαρχουν. Απλα ο ανθρωπος ειναι μαλακας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom