Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
αν ο σαντος τον βάλει το σαββατο είμαστε άξιοι τις μοίρας μας.το παλικάρι δεν μπορεί που θα έλεγε και ο άγγελος :grin:

Το ίδιο και για τον συμπαθή κατα τα άλλα  Κάρα ..... καπάκι  τρίτο 90λεπτο  ο τυπάρας ?

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
προσωπικα δε το πιστευω,αλλα ενας αγωνας.τα παιζεις ολα για ολα και οτι γινει.
Καλα θα το παλεψουμε το ματσακι,αλλα τα μεχρι τωρα δειγματα δεν αφηνουν μεγαλη αισιοδοξια
ευκολο θα πεταξει 3 γκολακια ο σαμαρας
Ειδικα ο Σαμαρας,να 'σαι σιγουρος.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
αν ο σαντος τον βάλει το σαββατο είμαστε άξιοι τις μοίρας μας.το παλικάρι δεν μπορεί που θα έλεγε και ο άγγελος :grin:
τωρα και φισιογνωμηκα ειναι της πλακας ανευρος εντελος του κανει σημερα ενα κοντινο η καμερα και εχει κατι μουτρα λες και χρωσταει καταναλωτικο δανειο στην πειραιως

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
θα ξαναπαίξει ο Σαμαράς? Οχι ρε π@@στη μου!

%CE%91%CE%BB%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82.jpg

yoplas

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ EURO ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Μας πούλησαν και οι Ρώσσοι...Αλλά δεν βαριέσαι εμείς ξεπουλιόμαστε από μόνοι μας...Σα(χλα)μαράς απο τη μία, Μήτρογλου από την άλλη, Καραγκούνα στη μέση...Ε ρε τι βλέπουν τα ματάκια μου...

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Επιτελους ενα θετικο νεο ! !

Εκτός και ο Χαλκιάς
Μετά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που χτύπησε στην πρεμιέρα, εκτός λόγω τραυματισμού μένει και ο Κώστας Χαλκιάς. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν θα είναι στην αποστολή για το ματς με Ρωσία...............

Επισκέπτης
Το ίδιο και για τον συμπαθή κατα τα άλλα  Κάρα ..... καπάκι  τρίτο 90λεπτο  ο τυπάρας ?
ν καραγκουνη έχω πει την άποψη μου για μένα δεν έπρεπε να είναι στην εθνική...όμως εσύ βλέπεις καποιον που να παίζει επί 90 λεπτά με τέτοιο πάθος και να δίνει ότι μπορεί;δυστυχώς ο φετφα ακόμα δεν μπορεί να σηκώσει τέτοιο βάρος και ο νινης όποτε τον βάζει τον βάζει σε λάθος θέση.η τον βαζεις εκει που παζιει ο τυπαρας και τον αφηνεις εξω η αν θες να παιξουν και οι δυο βαζεις τον καραγκουνη πλαγια που θα είναι χίλιες φόρες καλύτερος από το σαμαρα.για μένα θα έπρεπε να παίξει ο νινης πίσω από τους επιθετικούς και σαλπι στα άκρα με κορυφή μητρογλου..αλλα εγώ δεν ειμαι ο σαντος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

αυτη ειναι αθλητικη δημοσιογραφια...
αυτοι κρινουν και αυτοι εχουν ξεκινησει ενα λυσσαλεο και πρωτοφανη πολεμο εναντιον ενος ποδοσφαιριστη (χολεμπα)
χωρις να μπορουν να ερμηνευσουν τεχνικα ενα ματς ...
δεν ξερουν καν οτι το χ στο αλλο ματς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ...και γραφουν οτι μας Χαλασε (κανουνε και λογοπαιγνια τρομαρα τους  :headbang: :headbang: )
και ρωταω τωρα εγω ολους τους ειδημονες που καψανε κατ'ευθειαν τον χολεμπας ...ολους τους μυρωδιαδες...
ξαφνικα ο χολεμπας εγινε κακος παιχτης;;;;ποιος ηταν το καλυτερο αριστερο μπακ σε ολη τη διαρκεια του ματς;;
μπορουν να μα2ς πουν πως οταν παιζεις με 4 στην ευθεια ΑΝ ΤΑ ΧΑΦ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ οι καθετες πασες στην πλατη ειναι μαχαιρια και ευκολες να περασουν;;
μπορει να μας πει καποιος μυρωδιας οτι οταν βγαινουν ΚΑΙ τα αντιπαλα μπακ και δεν ακολουθει το δικο σου χαφ το δικο σου μπακ ειναι εκτεθιμενο και μονιμως στη μεση;;;
ξερουν οτι οταν παιζεις ευθεια ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΨΗΛΑ οποτε αν ΔΕΝ ακολουθησουν τα χαφ στο μαρκαρισμα αντιο ζωη;;;
στην αλλη μερια με τον σκυλο σαλπι να τρωει σιδερα και να μαρκαρει δεν ειχε τσοντα
αριστερα ομως;;
με σαμαρα η καραγκουνη;;που ...κοιταγαν απλα ;;;
τι να κλασει ο χολεμπας;;
γιατι στο προηγουμενο μολις αποβληθηκε ο αβρααμ ''ανεβηκε'' και ο χολεμπας και δεν τον εκαναν πουτανα;;μα απλα γιατι με την αποβολη ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΦ λογω μειονεκτηματος
ποιος μαλακς να αναλυσει το ματς και να πει αυτα που λεω εγω;;;
Αυτος που λεει οτι μας χαλασε το σημερινο Χ ;;; :jerking: :jerking: :jerking:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36

αυτη ειναι αθλητικη δημοσιογραφια...
αυτοι κρινουν και αυτοι εχουν ξεκινησει ενα λυσσαλεο και πρωτοφανη πολεμο εναντιον ενος ποδοσφαιριστη (χολεμπα)
χωρις να μπορουν να ερμηνευσουν τεχνικα ενα ματς ...
δεν ξερουν καν οτι το χ στο αλλο ματς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ...και γραφουν οτι μας Χαλασε (κανουνε και λογοπαιγνια τρομαρα τους  :headbang: :headbang: )
και ρωταω τωρα εγω ολους τους ειδημονες που καψανε κατ'ευθειαν τον χολεμπας ...ολους τους μυρωδιαδες...
ξαφνικα ο χολεμπας εγινε κακος παιχτης;;;;ποιος ηταν το καλυτερο αριστερο μπακ σε ολη τη διαρκεια του ματς;;
μπορουν να μα2ς πουν πως οταν παιζεις με 4 στην ευθεια ΑΝ ΤΑ ΧΑΦ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ οι καθετες πασες στην πλατη ειναι μαχαιρια και ευκολες να περασουν;;
μπορει να μας πει καποιος μυρωδιας οτι οταν βγαινουν ΚΑΙ τα αντιπαλα μπακ και δεν ακολουθει το δικο σου χαφ το δικο σου μπακ ειναι εκτεθιμενο και μονιμως στη μεση;;;
ξερουν οτι οταν παιζεις ευθεια ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΨΗΛΑ οποτε αν ΔΕΝ ακολουθησουν τα χαφ στο μαρκαρισμα αντιο ζωη;;;
στην αλλη μερια με τον σκυλο σαλπι να τρωει σιδερα και να μαρκαρει δεν ειχε τσοντα
αριστερα ομως;;
με σαμαρα η καραγκουνη;;που ...κοιταγαν απλα ;;;
τι να κλασει ο χολεμπας;;
γιατι στο προηγουμενο μολις αποβληθηκε ο αβρααμ ''ανεβηκε'' και ο χολεμπας και δεν τον εκαναν πουτανα;;μα απλα γιατι με την αποβολη ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΦ λογω μειονεκτηματος
ποιος μαλακς να αναλυσει το ματς και να πει αυτα που λεω εγω;;;
Αυτος που λεει οτι μας χαλασε το σημερινο Χ ;;; :jerking: :jerking: :jerking:
τα ειπεμε πιο πριν ρε φιλε για το χολεβα εκτηθετε και μιαζει οτι παραπατα επειδη ο αλλος ο μπετατζης δεν μαρκαρει
βγαιναν και αυτη σε καποια φαση 3-4 γληγορα :2funny:στην επιθεση με 2-3 πασες και ο μανιατης δεν μπορουσε να τον καλυψη επειδη επεζε με το φωτακη που δεν μπορουσε να περπατηση με ενα ποδι επρεπε να το παιξει  το ματς η με 3 χαφ ωστε κλεισει το κεντρο η με 3 μπακ πισω

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τα ειπεμε πιο πριν ρε φιλε για το χολεβα εκτηθετε και μιαζει οτι παραπατα επειδη ο αλλος ο μπετατζης δεν μαρκαρει
βγαιναν και αυτη σε καποια φαση 3-4 γληγορα :2funny:στην επιθεση με 2-3 πασες και ο μανιατης δεν μπορουσε να τον καλυψη επειδη επεζε με το φωτακη που δεν μπορουσε να περπατηση με ενα ποδι επρεπε να το παιξει  το ματς η με 3 χαφ ωστε κλεισει το κεντρο η με 3 μπακ πισω
δεν εχω παρακολουθησει τι εχετε πει εδω...εγω μιλαω για ο0λα τα σαιτ και ολους τους δημοσιογραφους που εχουν ξεχυθει σε ενα ανελεητο ατυπο αγωνα να δουνε ποιος θα πει τον πιο φαρμακερο τιτλο και το πιο πιασιαρικο σχολιο εναντιον του χολεμπας...
αν το εχετε πει εχετε πει απλα το αυτονοητο για καποιον που σκαμπαζει ελαχιστα μπαλλα
εγω για τουες δημοσιογραφους μιλαω...
και για να ειμαι ειλικρινης δεν πιστευω οτι ΟΛΟΙ ειναι μυρωδιαδες και δεν κοζαρουν δραμι...κατι αλλο μου μυριζεται...δεν μπορει να μην βλεπουν τον χολεμπας μονιμως αναμεσα σε 2 και 3 αντιπαλους...δεν γινεται...μονο αν ειναι τυφλοι...δεν μπορει να μην βλεπουν οτι παιζουνε στην ευθεια...
που σημαινει οτι μπαλλιες στην πλατη της αμυνας θα περασουν
αν θελουν ευθυνες να καταλογισοπυν μπορουν να το κανουν και στον χαλκια αλλα κυριως στον κατσουρ που η μπαλλα ειναι στα ποδια του και του την βαζει γκολ ο τσεχος...
αλλα αυτοι επιμενουν εκει...χολεμπας και ξανα μανα χολεμπας... :jerking: :jerking: :jerking:

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
να θυμίσω ότι ο σαμαράς παίζει στο πρωτάθλημα της σκωτιας ενα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο :grin: απο την ολλανδια που πήγε λόγο του πάτερα του τον σούταραν και οταν δοκίμασε στην αγγλια όπως είπα τον βαλανε στο πρώτο πλοίο χωρίς επιστροφή :grin: γιατί τέτοιο παίχτη μιλαμε ο ορισμός παίχτη δημοσιοσχεσίτης τεμπέλη

Παλτουδιά είναι ρε τύπε, πληρώνει κιόλας για να παίξει το παιδί... :2funny: :2funny: :2funny:

Τι μυαλό κουβαλάτε μερικοί ρεε...

Το ότι παίζει σε ένα από τα 20-30 μεγαλύτερα club ιστορικά της Ευρώπης δε σου λέει τπτ..
Το ότι κάποιοι έσταξαν 10 εκατ. ευρα για να τον πάρουν;;; Εσύ μάλλον επαγγελματικά αμοίβεσαι και αποτιμάσαι περισσότερο...

Το να βρεις έστω και έναν οπαδό να σου πει ότι του αρέσει ο Σαμαράς είναι τρομερά δύσκολο..Ούτε και εγώ θα σου πω ότι μου αρέσει, αντίθετα μου είναι (ποδοσφαιρικά) αντιπαθής..

Από εκεί και πέρα όμως, ξέρει τα βασικά του αθλήματος (κοντρόλ κτλ), έχει τη δυνατότητα να προστατεύσει τη μπάλα (δε του πέρνεις τη μπάλα ούτε με αίτηση αν θέλει να τη διατηρήσει και όχι να επιτεθεί), σπαει το ρυθμό αντιπάλων, κερδίζει χρόνο, μπορεί να παίξει ως κορυφή και εξτρέμ, βοηθάει στο ψηλό παιχνίδι, μαρκάρει...Σε κανένα δεν αρέσουν ιδιαίτερα αυτά αλλά για μια ομάδα (ιδιαίτερα με αμυντικούς εκ των πραγμάτων προσανατολισμών) είναι χρήσιμα..

Στο δια'ταυτα, πλούσια αθλητικά προσόντα, κατέχει τα βασικά, πολυεργαλείο και ομαδικός αλλά υστερει σε ποιότητα, δημιουργία και τελείωμα...Με απλά λόγια, μιας κάποιας χρησιμότητας, ιδιαίτερα για πιο αδύνατες ομάδες ή και για ισόρροπων αντιπάλων αναμετρήσεις...Όχι καλός αλλά σίγουρα χρήσιμος!!!!!!Ααααααααααα και κάτι ακόμα: μέχρι την εμφάνιση Φορτούνη, είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Έλληνας που μπορεί να παίξει αριστερό εξτρέμ...ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, εκτός αν ψάξουμε από β' εθνική και κάτω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
για να παιξεις με 4 ευθεια προυποθετει εκτος απο γρηγορα μπακ (που εχουμε) και ακομα πιο γρηγορα και πιεστικα χαφ (που απο αριστερα δεν εχουμε)
οταν παιζεις ευθεια ανεβαινεις ψηλα που σημαινει οτι την κουρσα του παραπανω παιχτη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ την κηνυγαει το χαφ...
αν δεν γινει αυτο και εσυ παιζεις ευθεια ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ
απλα πραγματακια ...προνηπιο...με την αμυνα ψηλα το πιο ευκολο πραγμα ειναι να οερνανε οι καθετες στην πλατη σε παιχτες που κανουν κουρσα και δεν τους ακολοιθει κανεις...
αλλα αυτοι τι λεγανε;;η επιθεση εγινε απο αριστερα ποιος παιζει αριστερα;;ο χολεμπας...καφτονα  :jerking: :jerking:
με αλλα λογια να αγαπιομαστε...επιπεδο βρεφονηπιακου σταθμου...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε χριστιδη μονος σου μιλας?  :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Παλτουδιά είναι ρε τύπε, πληρώνει κιόλας για να παίξει το παιδί... :2funny: :2funny: :2funny:

Τι μυαλό κουβαλάτε μερικοί ρεε...

Το ότι παίζει σε ένα από τα 20-30 μεγαλύτερα club ιστορικά της Ευρώπης δε σου λέει τπτ..
Το ότι κάποιοι έσταξαν 10 εκατ. ευρα για να τον πάρουν;;; Εσύ μάλλον επαγγελματικά αμοίβεσαι και αποτιμάσαι περισσότερο...

Το να βρεις έστω και έναν οπαδό να σου πει ότι του αρέσει ο Σαμαράς είναι τρομερά δύσκολο..Ούτε και εγώ θα σου πω ότι μου αρέσει, αντίθετα μου είναι (ποδοσφαιρικά) αντιπαθής..

Από εκεί και πέρα όμως, ξέρει τα βασικά του αθλήματος (κοντρόλ κτλ), έχει τη δυνατότητα να προστατεύσει τη μπάλα (δε του πέρνεις τη μπάλα ούτε με αίτηση αν θέλει να τη διατηρήσει και όχι να επιτεθεί), σπαει το ρυθμό αντιπάλων, κερδίζει χρόνο, μπορεί να παίξει ως κορυφή και εξτρέμ, βοηθάει στο ψηλό παιχνίδι, μαρκάρει...Σε κανένα δεν αρέσουν ιδιαίτερα αυτά αλλά για μια ομάδα (ιδιαίτερα με αμυντικούς εκ των πραγμάτων προσανατολισμών) είναι χρήσιμα..

Στο δια'ταυτα, πλούσια αθλητικά προσόντα, κατέχει τα βασικά, πολυεργαλείο και ομαδικός αλλά υστερει σε ποιότητα, δημιουργία και τελείωμα...Με απλά λόγια, μιας κάποιας χρησιμότητας, ιδιαίτερα για πιο αδύνατες ομάδες ή και για ισόρροπων αντιπάλων αναμετρήσεις...Όχι καλός αλλά σίγουρα χρήσιμος!!!!!!Ααααααααααα και κάτι ακόμα: μέχρι την εμφάνιση Φορτούνη, είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Έλληνας που μπορεί να παίξει αριστερό εξτρέμ...ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, εκτός αν ψάξουμε από β' εθνική και κάτω...
ποιος σαμαρας ρε φιλε τωρα που δεν του περνεις τη μπαλα με τπτ μια μπουκα σ ολο το ματς δεν εχει κανει ο ανευρος
τωρα οσον αφορα της μεταγραφες εχει πολυ καλο μανατζερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom