Επισκέπτης
αν ο σαντος τον βάλει το σαββατο είμαστε άξιοι τις μοίρας μας.το παλικάρι δεν μπορεί που θα έλεγε και ο άγγελοςευκολο θα πεταξει 3 γκολακια ο σαμαρας
αν ο σαντος τον βάλει το σαββατο είμαστε άξιοι τις μοίρας μας.το παλικάρι δεν μπορεί που θα έλεγε και ο άγγελοςευκολο θα πεταξει 3 γκολακια ο σαμαρας
αν ο σαντος τον βάλει το σαββατο είμαστε άξιοι τις μοίρας μας.το παλικάρι δεν μπορεί που θα έλεγε και ο άγγελος
αν ο σαντος τον βάλει το σαββατο είμαστε άξιοι τις μοίρας μας.το παλικάρι δεν μπορεί που θα έλεγε και ο άγγελος
Καλα θα το παλεψουμε το ματσακι,αλλα τα μεχρι τωρα δειγματα δεν αφηνουν μεγαλη αισιοδοξιαπροσωπικα δε το πιστευω,αλλα ενας αγωνας.τα παιζεις ολα για ολα και οτι γινει.
Ειδικα ο Σαμαρας,να 'σαι σιγουρος.ευκολο θα πεταξει 3 γκολακια ο σαμαρας
τωρα και φισιογνωμηκα ειναι της πλακας ανευρος εντελος του κανει σημερα ενα κοντινο η καμερα και εχει κατι μουτρα λες και χρωσταει καταναλωτικο δανειο στην πειραιωςαν ο σαντος τον βάλει το σαββατο είμαστε άξιοι τις μοίρας μας.το παλικάρι δεν μπορεί που θα έλεγε και ο άγγελος
θα ξαναπαίξει ο Σαμαράς? Οχι ρε π@@στη μου!
ν καραγκουνη έχω πει την άποψη μου για μένα δεν έπρεπε να είναι στην εθνική...όμως εσύ βλέπεις καποιον που να παίζει επί 90 λεπτά με τέτοιο πάθος και να δίνει ότι μπορεί;δυστυχώς ο φετφα ακόμα δεν μπορεί να σηκώσει τέτοιο βάρος και ο νινης όποτε τον βάζει τον βάζει σε λάθος θέση.η τον βαζεις εκει που παζιει ο τυπαρας και τον αφηνεις εξω η αν θες να παιξουν και οι δυο βαζεις τον καραγκουνη πλαγια που θα είναι χίλιες φόρες καλύτερος από το σαμαρα.για μένα θα έπρεπε να παίξει ο νινης πίσω από τους επιθετικούς και σαλπι στα άκρα με κορυφή μητρογλου..αλλα εγώ δεν ειμαι ο σαντοςΤο ίδιο και για τον συμπαθή κατα τα άλλα Κάρα ..... καπάκι τρίτο 90λεπτο ο τυπάρας ?
τα ειπεμε πιο πριν ρε φιλε για το χολεβα εκτηθετε και μιαζει οτι παραπατα επειδη ο αλλος ο μπετατζης δεν μαρκαρει
αυτη ειναι αθλητικη δημοσιογραφια...
αυτοι κρινουν και αυτοι εχουν ξεκινησει ενα λυσσαλεο και πρωτοφανη πολεμο εναντιον ενος ποδοσφαιριστη (χολεμπα)
χωρις να μπορουν να ερμηνευσουν τεχνικα ενα ματς ...
δεν ξερουν καν οτι το χ στο αλλο ματς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ...και γραφουν οτι μας Χαλασε (κανουνε και λογοπαιγνια τρομαρα τους )
και ρωταω τωρα εγω ολους τους ειδημονες που καψανε κατ'ευθειαν τον χολεμπας ...ολους τους μυρωδιαδες...
ξαφνικα ο χολεμπας εγινε κακος παιχτης;;;;ποιος ηταν το καλυτερο αριστερο μπακ σε ολη τη διαρκεια του ματς;;
μπορουν να μα2ς πουν πως οταν παιζεις με 4 στην ευθεια ΑΝ ΤΑ ΧΑΦ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ οι καθετες πασες στην πλατη ειναι μαχαιρια και ευκολες να περασουν;;
μπορει να μας πει καποιος μυρωδιας οτι οταν βγαινουν ΚΑΙ τα αντιπαλα μπακ και δεν ακολουθει το δικο σου χαφ το δικο σου μπακ ειναι εκτεθιμενο και μονιμως στη μεση;;;
ξερουν οτι οταν παιζεις ευθεια ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΨΗΛΑ οποτε αν ΔΕΝ ακολουθησουν τα χαφ στο μαρκαρισμα αντιο ζωη;;;
στην αλλη μερια με τον σκυλο σαλπι να τρωει σιδερα και να μαρκαρει δεν ειχε τσοντα
αριστερα ομως;;
με σαμαρα η καραγκουνη;;που ...κοιταγαν απλα ;;;
τι να κλασει ο χολεμπας;;
γιατι στο προηγουμενο μολις αποβληθηκε ο αβρααμ ''ανεβηκε'' και ο χολεμπας και δεν τον εκαναν πουτανα;;μα απλα γιατι με την αποβολη ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΦ λογω μειονεκτηματος
ποιος μαλακς να αναλυσει το ματς και να πει αυτα που λεω εγω;;;
Αυτος που λεει οτι μας χαλασε το σημερινο Χ ;;;
δεν εχω παρακολουθησει τι εχετε πει εδω...εγω μιλαω για ο0λα τα σαιτ και ολους τους δημοσιογραφους που εχουν ξεχυθει σε ενα ανελεητο ατυπο αγωνα να δουνε ποιος θα πει τον πιο φαρμακερο τιτλο και το πιο πιασιαρικο σχολιο εναντιον του χολεμπας...τα ειπεμε πιο πριν ρε φιλε για το χολεβα εκτηθετε και μιαζει οτι παραπατα επειδη ο αλλος ο μπετατζης δεν μαρκαρει
βγαιναν και αυτη σε καποια φαση 3-4 γληγορα στην επιθεση με 2-3 πασες και ο μανιατης δεν μπορουσε να τον καλυψη επειδη επεζε με το φωτακη που δεν μπορουσε να περπατηση με ενα ποδι επρεπε να το παιξει το ματς η με 3 χαφ ωστε κλεισει το κεντρο η με 3 μπακ πισω
να θυμίσω ότι ο σαμαράς παίζει στο πρωτάθλημα της σκωτιας ενα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο απο την ολλανδια που πήγε λόγο του πάτερα του τον σούταραν και οταν δοκίμασε στην αγγλια όπως είπα τον βαλανε στο πρώτο πλοίο χωρίς επιστροφή γιατί τέτοιο παίχτη μιλαμε ο ορισμός παίχτη δημοσιοσχεσίτης τεμπέλη
ποιος σαμαρας ρε φιλε τωρα που δεν του περνεις τη μπαλα με τπτ μια μπουκα σ ολο το ματς δεν εχει κανει ο ανευροςΠαλτουδιά είναι ρε τύπε, πληρώνει κιόλας για να παίξει το παιδί...
Τι μυαλό κουβαλάτε μερικοί ρεε...
Το ότι παίζει σε ένα από τα 20-30 μεγαλύτερα club ιστορικά της Ευρώπης δε σου λέει τπτ..
Το ότι κάποιοι έσταξαν 10 εκατ. ευρα για να τον πάρουν;;; Εσύ μάλλον επαγγελματικά αμοίβεσαι και αποτιμάσαι περισσότερο...
Το να βρεις έστω και έναν οπαδό να σου πει ότι του αρέσει ο Σαμαράς είναι τρομερά δύσκολο..Ούτε και εγώ θα σου πω ότι μου αρέσει, αντίθετα μου είναι (ποδοσφαιρικά) αντιπαθής..
Από εκεί και πέρα όμως, ξέρει τα βασικά του αθλήματος (κοντρόλ κτλ), έχει τη δυνατότητα να προστατεύσει τη μπάλα (δε του πέρνεις τη μπάλα ούτε με αίτηση αν θέλει να τη διατηρήσει και όχι να επιτεθεί), σπαει το ρυθμό αντιπάλων, κερδίζει χρόνο, μπορεί να παίξει ως κορυφή και εξτρέμ, βοηθάει στο ψηλό παιχνίδι, μαρκάρει...Σε κανένα δεν αρέσουν ιδιαίτερα αυτά αλλά για μια ομάδα (ιδιαίτερα με αμυντικούς εκ των πραγμάτων προσανατολισμών) είναι χρήσιμα..
Στο δια'ταυτα, πλούσια αθλητικά προσόντα, κατέχει τα βασικά, πολυεργαλείο και ομαδικός αλλά υστερει σε ποιότητα, δημιουργία και τελείωμα...Με απλά λόγια, μιας κάποιας χρησιμότητας, ιδιαίτερα για πιο αδύνατες ομάδες ή και για ισόρροπων αντιπάλων αναμετρήσεις...Όχι καλός αλλά σίγουρα χρήσιμος!!!!!!Ααααααααααα και κάτι ακόμα: μέχρι την εμφάνιση Φορτούνη, είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Έλληνας που μπορεί να παίξει αριστερό εξτρέμ...ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, εκτός αν ψάξουμε από β' εθνική και κάτω...