Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Επειδή μάλλον δεν κατάλαβες,δεν κάνω καμμία σύγκριση η παραλληλισμό,απλά λέω οτι αν αντέχεις και παίζεις μπάλα, η ηλικία απο μόνη της δεν λέει τίποτα.
Τότε συμφωνούμε απόλυτα...

Συγνώμη που πήγα να στην πω προηγουμένως...Παρανόησα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Οτι η Ισπανια παιζει ετσι δειχνει ικανοτητα. Αμα ειναι οι αλλοι μαγκες ας το κανουν. Και ισα ισα ιδου η προκληση. Απεδειξε πως ειναι οντως μαπα συστημα στην πραξη.
Πολύ δύσκολο να αντιγραφεί το συγκεκριμένο σύστημα,ειδικά τόσο σύντομα...

Χρειάζεται πολλή δουλειά...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
παντως και τους ιταλους μην τους εχετε για μαλακες......μπορει να τους παιξουν στα ισια τους γερμανους και να τους παρουν το παιχνιδι.......
Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ματσάρα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
αυτό το σύστημα, εκτός των άλλων, τους εξασφαλίζει ότι δεν θα δεχτούν πολλές επιθέσεις από τον αντίπαλο, αφού έχουν αυτοί την περισσότερη ώρα την κατοχή. προσωπικά, το βαριέμαι μερικές φορές. νομίζω ότι της μπαρτσελόνα είναι λίγο διαφορετικό ώστε να μην το βαριέται κανείς. η διαφορά είναι ότι εκεί που σε κοιμίζουν ξεκινά ξαφνικά τις κούρσες του ο μέσι και γίνεται ο πανικός. η ισπανία δεν έχει μέσι όμως
Αυτή είναι ίσως η μόνη διαφορά τους...Αν έπαιζε κ ο Βίγια θα την πλησίαζε ακόμα περισσότερο...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Γιατί έχεις πολύ σωστή άποψη επί του θέματος καλή μου,πράγμα τρομακτικά σπάνιο για το φύλο σου...
Λογο αθλητισμου χρονων μου αρεσει να παρακολουθω τα περισσοτερα αθληματα και δεν τα διαχωριζω σε αντρικα-γυναικεια..Οταν κατι μου προσφερει ενδιαφερον, θεαμα και αγωνια ειναι αξιο παρατηρησης αναλυσης και θαυμασμου  :grin:

Κατα τα αλλα Γυναικα φανατικη κιολας  :-* :-* :-*

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Λογο αθλητισμου χρονων μου αρεσει να παρακολουθω τα περισσοτερα αθληματα και δεν τα διαχωριζω σε αντρικα-γυναικεια..Οταν κατι μου προσφερει ενδιαφερον, θεαμα και αγωνια ειναι αξιο παρατηρησης αναλυσης και θαυμασμου  :grin:

Κατα τα αλλα Γυναικα φανατικη κιολας  :-* :-* :-*

Κάτι σαν την Λουκά δηλαδή;  :rolleyes: Και αυτή γυναίκα και φανατική είναι ... :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οκ, μαλακίες. από πού προκύπτει ότι πίνει ούρα;
οχι ρε μαν, παπαρια ειναι ο τιτλος..

Απλα το υγρο που πινει η ειχε ζεσταθει παρα πολυ, η εχει καποια περιεργη γευση , διοτη πολλες φορες αυτα εχουν μια γευση μεταλικων στοιχειων μεσα..  αλλα η φαση που φτυνει ολα τα λεφτα  :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
ισπανια πορτογαλια περναει η πορτογαλια ......

ιταλια γερμανια περναει η ιταλια

και την κουπα σηκωνει η πορτογαλια......το σεναριο που μ αρεσει.....

Το ίδιο σενάριο σκέφτομαι κι εγώ, με μόνη αλλαγή τη νικήτρια στο τελικό.
Forza italia!  :rockon:

URL]]

Επισκέπτης
Eλα ρε φιλε, και με τη Τσεχια παλι αρλουμπες ελεγες... Επιπλεον δυσκολευεσαι να αντιληφθεις τι σου λενε και κανεις συνεχεια στρεβλωσεις. Με κουραζεις.
Η κατοχη απο μονη της ειπα δε λεει τιποτα εαν δε βαλεις γκολ. Ρωτησα για 16 αποκρουσεις του Σηφακη εφοσον ειπες οτι ειχαν 16 σουτ εντος στοχου. Για 3η φορα σου εξηγω οτι τα ακυρα γκολ δε πρεπει να τα υπολογιζεις ως ευκαιριες, τιποτα δεν ειναι, απλα παραβιασεις του κανονισμου. Αν εμεις παιζουμε κι εγω μπω στη περιοχη σου, σου ριξω μια μπουνια πεσεις κατω και σκοραρω, το γκολ θα ακυρωθει αλλα εσυ θα το μετρησεις ως "ευκαιρια"?
Αν εισαι παλιος αλλα ακομα κανεις τετοιες παπαροαναλυσεις ακομα χειροτερα :S Δεν ειπα οτι μεχρι το 38 δεν εκαναν ευκαιρια, απαντησα στο σχολιο σου οτι αυτοι οι "θεοι" σκοραραν οποτε ηθελαν(αλλα ως το 38 δεν). Και φυσικα ουδεποτε ειπα οτι αδικα κερδισαν.

ΥΓ. Μολις προσεξα το νικ σου, μαλλον ετσι εξηγειται γιατι φιλας γερμανικους κωλους :kissass:

:grin: :2funny:
βλέπεις οτι εκτός απο έμενα τον ΑΣΧΕΤΟ υπαρχουν κάποιοι που έχουν διαφορετική άποψη απο τις αρλούμπες που λες.και μιας και το έφερε η κουβέντα μιας και γνωστης για πες μου στο ματς αγγλια ιταλια τη αποψη εχεις.οι ιταλοι άσχετα αν είχαν 60% κατοχή άσχετα αν έκανα 34 τελικές δεν έχει σημασία για σένα αφου γκολ δεν μπήκε :2funny: :2funny:και τα δοκάρια φαντάζομαι δεν είναι ευκαιρίες :2funny:

Επισκέπτης
Αυτο που ειπα ειναι οτι θα μπορουσαν να μην τους εμπαιναν αυτα τα σουτ. Εισαι αντιφατικος, απο τη μια λες οτι οι "θεοι" καναν οτι θελανε, απο την αλλη οτι εμεις ειμασταν που παραδοθηκαμε αμαχητι... Αποφασισε.

Φυσικα και υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα σε Γερμανια και Ελλαδα, τωρα το καταλαβες? Βλακεια ειναι να νομιζεις οτι εχεις γινει ξαφνικα Βραζιλια...

Προσπαθησε να καταλαβεις οτι δεν ειναι ολοι υποχρεωμενοι να συμφωνουν μαζι σου και με τις παπαριες που πετας.
Το να βριζεις σα χαμαλης του λιμανιου οποιους δε συμφωνουν σε κανει να χανεις ακομα κι αν εχεις δικιο...
Επιπλεον σου συνιστω να μη διαστρεβλωνεις συνεχως τους συνομιλητες σου. Τελικα το μονο που κερδιζεις ειναι οτι αυτοεξεφτελιζεσαι.
δυστυχώς δείχνεις να μην καταλαβαίνεις ούτε εσυ ο ίδιος τη γράφεις τι εννοεις και στο τέλος τι θες να μας πεις.τώρα το ποις αυτοεφτελιζεται αυτό καλύτερα κοίταξε τον καθρέφτη.και φυσικά δεν θέλω να συμφωνούν με αυτά που λέω αν δεν είναι σωστά η αν εχεις πειχειρημα που να τα αντικρούσεις.εσυ με τις παπαριες που λες που στο λενε και άλλοι συνεχίζεις να επιμένεις..και μετα ξαφνικά κάνεις τη μεγάλη κωλοτουμπας...''δεν τα είπα έτσι οι Γερμανοί είναι καλύτεροι και αλλα τέτοια ωραια''αποφάσισε πρώτα να βάλεις ενα ειρμό στο κεφαλο σου και μετά ξανασυζητάμε.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
παντως και τους ιταλους μην τους εχετε για μαλακες......μπορει να τους παιξουν στα ισια τους γερμανους και να τους παρουν το παιχνιδι.......

Πιστεύω οτι ασφαλώς η Ιταλοί θα το παίξουν στα ίσια και θα είναι ένας αμφίρροπος αγώνας,παρόλο που στο στοίχημα βλέπουν Γερμανία.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Με αυτη την Γερμανια λιγο δυσκολο.... και με τον μπαλοτελι να βαραει στα αστρα  :grin: χλωμο...

Αλλα δεν θα με χαλαγε  :cheesy:
ο Μπαλοτέλι έχει δεν βαράει στα αστέρια
απλά δεν έχει ακόμα αποφασίσει πως είναι και γαμώ τους κηνυγούς .... μπεκατσών

αλλά ο τύπος πρέπει να σκέφτεται πιο αργά κι από Ούρουκ Χάι

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πιστεύω οτι ασφαλώς η Ιταλοί θα το παίξουν στα ίσια και θα είναι ένας αμφίρροπος αγώνας,παρόλο που στο στοίχημα βλέπουν Γερμανία.

και τους γερμανούς μην τους έχεις για μαλάκες. δεν θα μπουν να γαμήσουν τους ιταλούς από την αρχή όπως έκαναν με τους έλληνες. θα προσέξουν και λίγο τα νώτα τους. το 1.75 του οπαπ μου φαίνεται χαμηλή απόδοση για ημιτελικό

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και τους γερμανούς μην τους έχεις για μαλάκες. δεν θα μπουν να γαμήσουν τους ιταλούς από την αρχή όπως έκαναν με τους έλληνες. θα προσέξουν και λίγο τα νώτα τους. το 1.75 του οπαπ μου φαίνεται χαμηλή απόδοση για ημιτελικό
τυρακι.....και στο τελος θα ρθει Χ...... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom