Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαγκες.. ειναι ωρα γερμανων πιστευω οσο και αχτι να τους εχουμε λογο πολιτικων  :zfuck:  :birdman:

εχουν και φοβερο ροστερ σε βασικους και στον παγκο δεν ξερουν τι εχουν...
την ισπανια δεν την νικαν ομως παιχτη.......αλλη κλαση παιχτων

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Aκριβως το ιδιο ελεγα και εγω. Και δεν υποστηριζα καν την Ιταλια βασικα απλα ηταν τρομερο σπαστικο το στυλακι του.

Παντως αμα αυτο ηταν το καλλιτερο ματς του eurο παλι καλα που δεν ειδα την διοργανωση.  :priest:
Γενικα χαλια ειναι ολα τα ματς και οχι μονο σε αυτην την διοργανωση αλλα  σχεδον σε ολες τα τελευταια χρονια. Οι παικτες βγαζουν ενα βουνο παιχνιδια με τις ομαδες τους και φτανουν να παιξουν γιουρο ή μουντιαλ τα καλοκαιρια και σερνονται.

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
21
Πόντοι
1
Ρε αυτος ο Πιρλο ποσο χρονων ειναι? Το παλικαρι εχει γραψει πολλα χιλιομετρα στη μουρη του

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Παντως να δεχτω να παιζει η δικια μας εθνικη παθητικο ποδοσφαιρο και να περιμενει, αλλα οχι να εισαι Αγγλια με τετοιο υλικο και ιστορια στο ποδοσφαιρο και να περιμενεις παθητικα τους Ιταλους να κανουν το παιχνιδι τους.
Ντροπη για την Αγγλια. Χαμενοι πριν και μπουν στον αγωνιστικο χωρο.

Ρε αυτος ο Πιρλο ποσο χρονων ειναι? Το παλικαρι εχει γραψει πολλα χιλιομετρα στη μουρη του
Ακομα παιζει μια χαρα ομως.
Δεν ειναι και τοσο μεγαλος ομως.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
 Παίδες ένα είναι σίγουρο,ο κόσμος έχει αλλάξει.Είδαμε την Ιταλία να παίζει επιθετικά για να πάρει το παιγνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος και την Αγγλία να αμύνεται με νύχια και με δόντια για να το πάει στα πέναλτυ. Ερώτηση για τους "προπονητές-ληξίαρχους",ο Πίρλο πρέπει να πάρει σύνταξη γιατί είναι 34;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Οι αγγλοι με τοσες εγχωριες διοργανωνσεις (3-4 κυπελα , 40 αγωνιστικες γεματες ξυλο . + ευρωπαικα παιχνιδια ) ειναι πτωματα. Ακομα και η ιταλια που ειναι αργη σε αναπτυξη , εδειχνε μπροστα τους μια φρεσκαδα.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
μαγκες.. ειναι ωρα γερμανων πιστευω οσο και αχτι να τους εχουμε λογο πολιτικων  :zfuck:  :birdman:

εχουν και φοβερο ροστερ σε βασικους και στον παγκο δεν ξερουν τι εχουν...

ειδικα αν σκεφτεις οτι σχεδον σε καθε διοργανωση ειναι μεσα στη 4αδα αλλα εχει να σηκωσει τροπαιο 22 χρονια , μαλλον ισχυει ...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
είχε πλάκα ο τρόπος που χτύπησε το πέναλτυ αυτός ο γιανγκ. όλη την ώρα σκυφτός ήταν και κοίταζε την μπάλα. το βλέμμα το σήκωσε μόνο όταν του ξανάρθε πάνω του από το δοκάρι  :S

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
είμαι αντιφατικός, αλλά φαίνεται εσύ να είσαι αυτός με τον οποίο κανείς δεν μπορεί να συνεννοηθεί. αλλά δεν γαμιέται, εγώ θα σου απαντήσω γιατί είμαι και μαζόχας. όταν λοιπόν μια ομάδα δεν παίζει καλά (ελλάδα), η άλλη ομάδα μπορεί και κάνει ό,τι θέλει (γερμανία). πού ακριβώς είναι η αντίφαση;
Λοιπον, μπηκα στο προφιλ του nono. Εχει ανεβασει θεματα, α) αν σας εχουν πιασει να τον παιζετε, β) αν εχετε συχνα ονειρωξεις (!), γ) αν ειχατε ποτε οργασμο διαρκεις (!) δ) ποσες χυλοπιτες εχετε φαει και ποσες εχετε δωσει. Και σε ρωταω, για ποσο χρονων τον "κοβεις"?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλα λενε πως... οι Αγγλοι τηρουν τις παραδοσεις ! Η Αγγλια λοιπον, το χει παραδοση ( όποτε περναει τους ομιλους ή συμμετεχει στις διοργανωσεις βεβαιως βεβαιως... ) να αποκλειεται στα πεναλτι!

Απο την Γερμανια στον ημιτελικο το 1996. Απο την Πορτογαλια στον προημιτελικο το 2004. Και απο την Ιταλια στον προημιτελικο του 2012 .

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
είμαι αντιφατικός, αλλά φαίνεται εσύ να είσαι αυτός με τον οποίο κανείς δεν μπορεί να συνεννοηθεί. αλλά δεν γαμιέται, εγώ θα σου απαντήσω γιατί είμαι και μαζόχας. όταν λοιπόν μια ομάδα δεν παίζει καλά (ελλάδα), η άλλη ομάδα μπορεί και κάνει ό,τι θέλει (γερμανία). πού ακριβώς είναι η αντίφαση;
Aκριβως απο πανω απ το μυνημα σου αυτο ειπες στον Κritikos1985 "βαριέμαι να το αναλύσω πάλι. ό,τι πεις, λοιπόν"... Αρα ποιος ειναι αυτος με τον οποιο κανεις δ
ε μπορει να συνενοηθει?  :birdman:

Η Γερμανια εκανε οτι ηθελε επειδη ειναι θεοι οι παιχτες της ή επειδη εμεις δε παιζαμε καλα? Σκεψου το, αποφασισε και μου λες...

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον, μπηκα στο προφιλ του nono. Εχει ανεβασει θεματα, α) αν σας εχουν πιασει να τον παιζετε, β) αν εχετε συχνα ονειρωξεις (!), γ) αν ειχατε ποτε οργασμο διαρκεις (!) δ) ποσες χυλοπιτες εχετε φαει και ποσες εχετε δωσει. Και σε ρωταω, για ποσο χρονων τον "κοβεις"?
:S οριστε?
40 ειμαι. Γιατι ρωτας?

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
        Αναλυση που απευθυνεται σε παιδακι του Δημοτικου σχολειου.
α) 16 σουτ "εντος στοχου", δεν αντιστοιχουν απαραιτητα σε 16 αποκρουσεις του τερματοφυλακα, διοτι υπαρχουν και οι αποκρουσεις των αμυντικων που βρισκονται μπροστα στο τερμα.
β) Οταν ο αντιπαλος σε παιζει 85' μονοτερμα, και εχει κατοχη 90%, και 40 σουτ "εντος στοχου" και εσυ 1, και 15 κορνερ και εσυ 0, και με μια αντεπιθεση σκοραρεις και καρδιζεις 0-1, το σκορ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. Τα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, που λενε οτι απο θαυμα νικησες και οτι δεν νικησες δικαια επειδη ησουν ανωτερος. Το σκορ ειναι απλα το αποτελεσμα, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.
γ) Ειπε καποιος οτι δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα στη Ελλαδα και σην Γερμανια? Ειπε καποιος οτι ξαφνικα γιναμε Βραζιλια? Φλασια ηταν αυτο που πεταξες? 
Φιλε μην απαντας στη θεση αλλων,  δεν απευθυνονταν σε σενα αυτά. Και δε νομιζω ότι εχουν αναγκη τη βοηθεια σου για να απαντησουν… Όταν δεν εχεις καταλαβει το πνευμα της συζητησης αυτα που εγραψες  φαινονται σαν  αρες μαρες κουκουναρες.

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
:S οριστε?
40 ειμαι. Γιατι ρωτας?
Φιλαρακι αν οντως εισαι 40 χρονων (εγω με αυτα που γραφεις δεν σε πιστευω, και κακως που συνεχιζω τον διαλογο μαζι σου) και εχεις ακομα τετοιους προβληματισμους, θα πρεπει να απευθυνθεις σε ειδικο. 

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Φιλε μην απαντας στη θεση αλλων,  δεν απευθυνονταν σε σενα αυτά. Και δε νομιζω ότι εχουν αναγκη τη βοηθεια σου για να απαντησουν… Όταν δεν εχεις καταλαβει το πνευμα της συζητησης αυτα που εγραψες  φαινονται σαν  αρες μαρες κουκουναρες.
Οταν μπαινεις σε ενα forum (ανοιχτη συζητηση) αυτα που γραφεις απευθυνονται σε ολους, αλλιως pm. Αυτα που σου εγραψα δεν ειναι φιλοσοφικοι προβληματισμοι, ειναι απλα πραγματα για παιδακι δημοτικου σχολειου. Αν τωρα βλεπεις αυτα τα τοσο απλα σαν αρες μαρες κουκουναρες και παλι δεν καταλαβαινεις (μπορει και να μην σε συμφερει και να κανεις οτι δεν καταλαβες), οπωσδηποτε θα πρεπει να επισκευθεις ειδικο.

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Η Γερμανια εκανε οτι ηθελε επειδη ειναι θεοι οι παιχτες της ή επειδη εμεις δε παιζαμε καλα? Σκεψου το, αποφασισε και μου λες...

Δηλαδη η δικη σου λογικη αποκλειει να συμβαινουν και τα δυο αυτα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ? Να παιζεις δηλαδη απεναντι σε Θεους, που παιζουν Θεικα, και εσυ ταυτοχρονα να μην παιζεις καλα? ΤΡΕΧΑ επειγοντως σε ειδικο.

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαρακι αν οντως εισαι 40 χρονων (εγω με αυτα που γραφεις δεν σε πιστευω, και κακως που συνεχιζω τον διαλογο μαζι σου) και εχεις ακομα τετοιους προβληματισμους, θα πρεπει να απευθυνθεις σε ειδικο.  

Καλα κρασια φιλε. Εγω εχω αυτους τους «πρoβληματισμους»!?... Poll εκανα όπως τοσα αλλα που υπαρχουν εδώ.  Αφου το φορουμ ειναι ελευθερο και επιτρεπει τετοια χαβαλετζιδικα θεματα, γιατι όχι?
Ριξε μια ματια στο φορουμ , υπαρχουν χιλιαδες τετοια παρομοια θεματα, εσυ κολησες στα δικα μου?  Ολοι αυτοι είναι για «ειδικο»?
Σκεφτηκες ποτε οτι ετσι επιφανειακα που τα κοιτας όλα, ισως εχεις χαμηλο ΙQ?

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Οταν μπαινεις σε ενα forum (ανοιχτη συζητηση) αυτα που γραφεις απευθυνονται σε ολους, αλλιως pm. Αυτα που σου εγραψα δεν ειναι φιλοσοφικοι προβληματισμοι, ειναι απλα πραγματα για παιδακι δημοτικου σχολειου. Αν τωρα βλεπεις αυτα τα τοσο απλα σαν αρες μαρες κουκουναρες και παλι δεν καταλαβαινεις (μπορει και να μην σε συμφερει και να κανεις οτι δεν καταλαβες), οπωσδηποτε θα πρεπει να επισκευθεις ειδικο.
Ειπαμε φιλε, αν απαντας στη θεση αλλου και εισαι εκτος κλιματος είναι επομενο αυτά που λες να ακουγονται σαν αρες μαρες. Αλλα λεγαμε, αλλα καταλαβες. Αλλιως δε θα μου ελεγες περι συγκρισης Ελλαδας –Βραζιλιας.  Αν θες να επεμβεις σε κουβεντα και να απαντησεις αντι αλλου, φροντισε πρωτα να διαβασεις απ την αρχη τη συζητηση τους.

Δηλαδη η δικη σου λογικη αποκλειει να συμβαινουν και τα δυο αυτα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ? Να παιζεις δηλαδη απεναντι σε Θεους, που παιζουν Θεικα, και εσυ ταυτοχρονα να μην παιζεις καλα? ΤΡΕΧΑ επειγοντως σε ειδικο.
Δηλαδη εσυ λες ότι συνεβησαν και τα 2? Κοιταξε, αν  εχεις στοιχειωδη λογικη καταλαβαινεις ότι  ο σουπερ ντουπερ παιχτης εχει αξια απεναντι ενος ισχυρου αντιπαλου. Αν ο αντιπαλος είναι ανισχυρος τοτε και η γιαγια μου κανει τον σουπερ ντουπερ…
Και δε καταλαβαινω  γιατι κι εσυ βριζεις σα τρελλαμμενη λουλου, δε μπορεις να εισαι ευγενικος οπως εγω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom