lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.077
- Πόντοι
- 26.470
ματσάρα γίνεται....παντως οι αγγλοι πιεζουν...
ματσάρα γίνεται....παντως οι αγγλοι πιεζουν...
θα παρουν ταρχιδια μου.
ναι οτι γινεται συνηθως θα πιεσουν και καποια στιγμη θα το φανε.θα παρουν ταρχιδια μου.
δωσε τα βυζα σου εσυ
Ετσι...ναχα και γω θα τα δινα και τα δικα μου
Σαν δυο σταγόνες νερό....ρε τυποι ο πιρλο δεν μοιαζει στον σαμαρα?
Από το 81 κ μετά ελπίζω να βγάλω 36e.ναι οτι γινεται συνηθως θα πιεσουν και καποια στιγμη θα το φανε.
Και ο κώλος σου μας κάνει.
πούλο από το θρεντ γυναίκα ;)
και τα στράκια πούλο ;)Και ο κώλος σου μας κάνει.
Ετσι...ναχα και γω θα τα δινα και τα δικα μου
32 χρονια περιμενεις να βγαλεις τοσα λεφτα?Από το 81 κ μετά ελπίζω να βγάλω 36e.
τυπε λες και ο πιρλο να το μαστιγωνει το δελφινι οπως ο τρυφωνας?Σαν δυο σταγόνες νερό....
χο χο χο πηγα και εγω για ενα 6ωρακι και μαυρισα την κωλαρα μου σημεραλοιπον σημερα ηταν μια στην παρεα στην παραλια καρμπον εσυ.
της λεω μοιαζεις με μια φιλη μου
μου λεει με ποια?
της λεω μια που δε γαμησα γιατι εκανε πολλες ερωτησεις
........
Ειπαμε ειμαστε ισπανια.αυτοι θα το σηκωσουν,ο τελικος θα ειναι αγγλια ισπανια.Θα περασει η ιταλια αλλα μετα με Γερμανια χλωμα τα πραγματα...
τυπε μην λες τοσο μεγαλα ποσα γιατι θα στην πεσουν να σε κλεψουν οπως τον αχαχουχα :SΑπό το 81 κ μετά ελπίζω να βγάλω 36e.
τυπε ο τρυφωνας το ξεπουπουλιαζει το κοτοπουλο?πεφτω απο τα συνεφα,τι αποκαλυψη ειναι αυτη :oτυπε λες και ο πιρλο να το μαστιγωνει το δελφινι οπως ο τρυφωνας?
Γερμανια-Ισπανια...Ειπαμε ειμαστε ισπανια.αυτοι θα το σηκωσουν,ο τελικος θα ειναι αγγλια ισπανια.