Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
η ισπανοι φυσικα και εχουν καλυτερη τεχνικη καταρτηση απο τους γερμανους, αλλα το θεμα ειναι οτι αυτο το passing game εχει καταντησει κουραστικο.. Αυτο ειναι το μελλον του ποδοσφαιρου, 1000 πασες το 10λεπτο? Οχι..

Εντωμεταξυ η Ισπανια μου αρεσε παλια και την λυπομουνα που ηταν τοσο λουζερια και δε μπορουσαν να κανουν μια καλη πορεια με τιποτα ( ποσο μαλλον να παρουν τιτλο). Που να ξερα οτι θα βλαστημουσα την ωρα και τη στιγμη οταν θα το καταφερναν...

Επισκέπτης
Βαρετό το ποδόσφαιρο της Μπάρτσα και της Ισπανίας ρε τύποι; :grin:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
) και εγώ όπως και όλοι το βαριέμαι τρελά.

κατ'αρχας γραφε μονο για τον εαυτο σου...
ειναι προφανες οτι εχεις μεγαλωσει με Γιαννη Διακογιαννη, καθε Σαββατο στις 5.00, με Τρεβορ Μπουτσερ να παιρνει τη μπαλλα απο τον τερματζη και με μπαλλια 70 μετρων, να προσπαθει να βρει το κεφαλι του Τεντι Σερινγχαμ, επειδη το Σελχαρστ Παρκ ειναι γεματο λασπη και οι συρτες πασες κολλανε στις λιμνουλες...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παντως βαρετο, ξεβαρετο- σπαστικο η οχι, ας βρουν τροπο οι αλλοι να το καταπολεμησουν. Οπως το ταμπουρι ας πουμε η το αντι-ποδοσφαιρο.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Παντως βαρετο, ξεβαρετο- σπαστικο η οχι, ας βρουν τροπο οι αλλοι να το καταπολεμησουν. Οπως το ταμπουρι ας πουμε η το αντι-ποδοσφαιρο.

δεν αντιμετωπιζεται στα ισα, διοτι αυτοι οι τυποι παιζουν μαζι απο 14 χρονων...
ο μονος τροπος να το αντιμετωπισεις ειναι "εκ των εσω"...
δεν εννοω δολιοφθορες και τετοια...
τι εννοω?? εισαι Μαν Σιτυ, εχεις δωσει 1 δις για μεταγραφες σε 4-5 χρονια... ωραια, αξιωθηκες και πηρες την Πρεμιερ Λιγκ... και λοιπον?? οταν παιξεις με τη Μπαρτσα θα φαινεσαι στο γηπεδο σαν την Ελλαδα εναντιον της Γερμανιας... δωσε λοιπον αλλα 300εκ και παρε Μεσι... ή με τα ιδια λεφτα παρε Ινιεστα+Ντανι Αλβες...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν αντιμετωπιζεται στα ισα, διοτι αυτοι οι τυποι παιζουν μαζι απο 14 χρονων...
ο μονος τροπος να το αντιμετωπισεις ειναι "εκ των εσω"...
δεν εννοω δολιοφθορες και τετοια...
τι εννοω?? εισαι Μαν Σιτυ, εχεις δωσει 1 δις για μεταγραφες σε 4-5 χρονια... ωραια, αξιωθηκες και πηρες την Πρεμιερ Λιγκ... και λοιπον?? οταν παιξεις με τη Μπαρτσα θα φαινεσαι στο γηπεδο σαν την Ελλαδα εναντιον της Γερμανιας... δωσε λοιπον αλλα 300εκ και παρε Μεσι... ή με τα ιδια λεφτα παρε Ινιεστα+Ντανι Αλβες...

Η ας κανουν το ιδιο και οι αλλοι. Ομοιογενεια και σταθερος κορμος απο τις ακαδημιες ηδη.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
κατ'αρχας γραφε μονο για τον εαυτο σου...
ειναι προφανες οτι εχεις μεγαλωσει με Γιαννη Διακογιαννη, καθε Σαββατο στις 5.00, με Τρεβορ Μπουτσερ να παιρνει τη μπαλλα απο τον τερματζη και με μπαλλια 70 μετρων, να προσπαθει να βρει το κεφαλι του Τεντι Σερινγχαμ, επειδη το Σελχαρστ Παρκ ειναι γεματο λασπη και οι συρτες πασες κολλανε στις λιμνουλες...

Αν εσύ γουστάρεις να βλέπεις αγώνες του στυλ Μπαρτσελόνα-Τσέλσι ή γενικά παιχνίδια όπου μία ομάδα ανταλάσει άσκοπες πάσες συνεχώς έχοντας συντρηπρική κατοχή (άσκοπη όμως) και η άλλη ομάδα να παίζει με 10 παίκτες άμυνα με την ελπίδα να χτυπήσει καμιά αντεπίθεση πάω πάσο. Για το συγκεκριμένο δεν γράφω μόνο για τον εαυτό μου γιατί σχεδόν όλα τα άτομα που γνωρίζω και έχουμε μιλήσει για το θέμα αυτό δηλώνουν φανερά ενοχλημένοι..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σήμερα πάντως το πιο αμφίροπο-απρόβλεπτο ματσάκι. :birdman:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ρε μαγκες για πειτε...Εμεις καλως κακως αποκλειστηκαμε,τωρα με ποιους ειμαστε?με τον νοτο? Ισπανια,Πορτογαλια,Ιταλια? η με τον βορα? Γερμανια,Αγγλια?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε μαγκες για πειτε...Εμεις καλως κακως αποκλειστηκαμε,τωρα με ποιους ειμαστε?με τον νοτο? Ισπανια,Πορτογαλια,Ιταλια? η με τον βορα? Γερμανια,Αγγλια?
Με τον νότο που χρεοκοπεί όπως κ μεις.... :birdman:

Αν και: Η Ελλάδα το πήρε το 04...χρεοκόπησε,η Ισπανία το 08 χρεοκόπησε...οπότε ευχόμαστε ολόψυχα στην Γερμανία καλή κατάκτηση του τροπαίου. :birdman:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Αν εσύ γουστάρεις να βλέπεις αγώνες του στυλ Μπαρτσελόνα-Τσέλσι ή γενικά παιχνίδια όπου μία ομάδα ανταλάσει άσκοπες πάσες συνεχώς έχοντας συντρηπρική κατοχή (άσκοπη όμως) και η άλλη ομάδα να παίζει με 10 παίκτες άμυνα με την ελπίδα να χτυπήσει καμιά αντεπίθεση πάω πάσο. Για το συγκεκριμένο δεν γράφω μόνο για τον εαυτό μου γιατί σχεδόν όλα τα άτομα που γνωρίζω και έχουμε μιλήσει για το θέμα αυτό δηλώνουν φανερά ενοχλημένοι..

ολοι θελουμε να παρακολουθουμε ανταγωνιστικα παιχνιδια, μακαρι να πλησιασουν κι αλλες ομαδες τα στανταρντς που εχουνε θεσει κατα καιρους ομαδαρες - Ρεαλ, Βραζιλια, Αγιαξ-Ολλανδια, Μιλαν, Μπαρτσα - αλλα αυτο ειναι ενα διαφορετικο θεμα... δεν βαριεμαι ποτε να παρακολουθω τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

εννοειται οτι η Εθνικη Ισπανιας ΔΕΝ ειναι Μπαρτσα, δεν ειναι ουτε καν Ρεαλ, δεν πιστευω οτι ειναι αχτυπητη αυτη τη στιγμη και νομιζω οτι οι πορτογαλοι θα τους κοντραρουν και εχουν πιθανοτητες να περασουν...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Με τον νότο που χρεοκοπεί όπως κ μεις.... :birdman:

Αν και: Η Ελλάδα το πήρε το 04...χρεοκόπησε,η Ισπανία το 08 χρεοκόπησε...οπότε ευχόμαστε ολόψυχα στην Γερμανία καλή κατάκτηση του τροπαίου. :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν παει ετσι ρε συμπτωση ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελπιζω να μην το παρουνε και μας γαμησουν κιολας.
μπαι δε γουει ειναι η πρωτη φορα στην ζωη μου που μου αρεσει η γερμανια ,ισως επειδη δεν ειναι γερμανικη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Διαλεγω Πορτογαλια λοιπον  να το παρει ο κλαψας τουλαχιστον να μην μας ζαλιζει τα αρχιδια

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν παει ετσι ρε συμπτωση ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελπιζω να μην το παρουνε και μας γαμησουν κιολας.
μπαι δε γουει ειναι η πρωτη φορα στην ζωη μου που μου αρεσει η γερμανια ,ισως επειδη δεν ειναι γερμανικη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Διαλεγω Πορτογαλια λοιπον  να το παρει ο κλαψας τουλαχιστον να μην μας ζαλιζει τα αρχιδια
Και γω με τον κλάψα είμαι...επειδή δεν θέλω με τίποτα να το πάρει η μεικτή κόσμου ως Γερμανία. :2funny:

Τι κατάντια...ότι θα έφτανα να υποστηρίζω τον κλάψα που τον μισώ....σιχαίνομαι,βλέπω κ ξερνάω. :2funny: :2funny: :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ολοι θελουμε να παρακολουθουμε ανταγωνιστικα παιχνιδια, μακαρι να πλησιασουν κι αλλες ομαδες τα στανταρντς που εχουνε θεσει κατα καιρους ομαδαρες - Ρεαλ, Βραζιλια, Αγιαξ-Ολλανδια, Μιλαν, Μπαρτσα - αλλα αυτο ειναι ενα διαφορετικο θεμα... δεν βαριεμαι ποτε να παρακολουθω τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

εννοειται οτι η Εθνικη Ισπανιας ΔΕΝ ειναι Μπαρτσα, δεν ειναι ουτε καν Ρεαλ, δεν πιστευω οτι ειναι αχτυπητη αυτη τη στιγμη και νομιζω οτι οι πορτογαλοι θα τους κοντραρουν και εχουν πιθανοτητες να περασουν...

Εγώ είμαι υποστηρικτής της Μπαρτσελόνα από την περίοδο που έπαιζε ο Ριβάλντο. Φέτος μ έκαναν αρκετές φορές να βαρεθώ σε σημείο που να θέλω να κλείσω την τηλεόραση. Δεν υπάρχουν Μέσι και Ρονάλντο (είναι απών και ο Βίγια)και αυτό είναι που κάνει την Ισπανία κατώτερη από Μπάρτσα και Ρεάλ.
Η Πορτογαλία μου αρέσει αλλά πιστεύω για να κάνει υπέρβαση και να πάρει την κούπα χρειάζεται κάνα 2 προσωπικότητες ακόμα που δεν έχει..

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Η ας κανουν το ιδιο και οι αλλοι. Ομοιογενεια και σταθερος κορμος απο τις ακαδημιες ηδη.

Κυριότερος παράγοντας είναι η ποιότητα των παικτών.To ταλέντο και στο ποδόσφαιρο είναι θείο δώρο.Απο εκεί ξεκινάει κάποιος και με τη δουλειά του και τη προσπάθεια εξελίσσεται, βελτιώνεται.Μεγάλες ομάδες χωρίς μεγάλους παίκτες δεν υπήρξαν,αντίθετα μεγάλοι παίκτες μαζί μπορεί να μην κάνουν μεγάλη ομάδα.Για να γίνει μεγάλη ομάδα πρέπει να συντρέξουν πολλοί παράγοντες μαζί,ποιότητα παικτών,προπονητής,σύστημα,ομοιογένεια,όλα αυτά και να δέσουν μεταξύ τους.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Παίκτης επιασε το στήθος της διαιτήτριας! (video)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ΝΕΑΡΟΣ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ 11 ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΕΒΛΕΠΕ...EURO!!!

Ένας νεαρός, λάτρης του ποδοσφαίρου, έχασε τη ζωή του από την… κούραση, επειδή έβλεπε επί 11 συνεχόμενες ημέρες και νύχτες τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και στη συνέχεια πήγαινε στη δουλειά του χωρίς να ξεκουραστεί!

Ο Κινέζος Jiang Xiaoshan, που υποστήριζε τις εθνικές ομάδες της Αγγλίας και της Γαλλίας, «έσβησε» το πρωί της Τρίτης γιατί ο οργανισμός του δεν άντεξε άλλο τα την ταλαιπωρία από τα ξενύχτια!
Εξαιτίας της διαφοράς ώρας, ο Jiang έμενε ξάγρυπνος για να παρακολουθεί τους αγώνες σε απ’ ευθείας μετάδοση και πήγαινε στη δουλειά του χωρίς να κοιμάται καθόλου.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Sina.com αμέσως μετά το παιχνίδι της Ιρλανδίας με την Ιταλία, ο νεαρός πήγε στο σπίτι του στις 5 τα ξημερώματα, έκανε ένα ντους, έπεσε στο κρεβάτι του και… δεν ξύπνησε ποτέ!
Οι φίλοι του δε μπορούν να πιστέψουν ότι έχει «φύγει» από τη ζωή, καθώς όπως αναφέρουν ακολουθούσε γενικά υγιεινό τρόπο ζωής.
Πληροφορίες που μεταδίδονται αναφέρουν ότι ο συνδυασμός κατανάλωσης αλκοόλ και τσιγάρου, μαζί με τη χρόνια κούραση οδήγησαν στο θάνατό του, καθώς εξασθένισαν το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Ρε τον πιρφόρο της μπάλας. :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom