Σταμάτα να ποστάρεις άλλες φωτο, θα την ερωτευτώωωωω
σκότώνεις τον ερωτά μας δεν το βλέπεις;;;
μπορουμε να πουμε οτι θαυμαζοντας την θεικη ομορφια της παραπανο πρεπει να εχουμαι στο νου μας οτι αυτο οφειλεται κατα ενσα μεγαλο μερος, το μεγαλυτερο θα ελεγα εγω στην καλη της τυχη. πως το βλεπεις΄?
ναι αλλα το σεξαπιλ και η φινετσα δεν ειναι καποιο επιτευμα της.αν ηταν ας πουμε χορευτρια, αθλητρια, μουσικος, κατι ρε παιδι μου.τοτε θα την θαυμαζαμε κοντα στην ομορφια της και για την προσπαθεια της. και εκει ειναι που νομιζω οτι στις μερες της εικονας και της απο μακρια επαφης η ομορφια εχει υπερεκτιμιθει και ειναι και λιγο αδικο απεναντι σε ολες εσας τησ οχι και τοσο ομορφες με σεξαπιλ και,και,και
η ομορφια ειναι υπερεκτιμιμενη.δηλαδη εκτιμαται παραπανω απο οτι της αξιζει.για αυτο βλεπεις μερικους αντρες να κανουν τα παντα για να κρτισουν μια ωραια γυναικα....μουνοδουλος ειναι η λεξη.αυτη ειναι η παρενεργια της ομορφιας....Η ομορφια παντα ηταν σημαντικη . Δεν ειναι καθολου αδικο κατι τετοιο , ομορφια ειναι η αναλογια .
Η γοητεια βεβαια δεν εχει να κανει μονο με την ομορφια αρα για μας τις οχι τοσο ομορφες δεν ειναι απαραιτητα εμποδιο το οτι δεν ειμαστε σαν την Ευγενια .
η ομορφια ειναι υπερεκτιμιμενη.δηλαδη εκτιμαται παραπανω απο οτι της αξιζει.για αυτο βλεπεις μερικους αντρες να κανουν τα παντα για να κρτισουν μια ωραια γυναικα....μουνοδουλος ειναι η λεξη.αυτη ειναι η παρενεργια της ομορφιας....
Μπράβο vilma παρα πολύ καλή επιλογή
Πακέταρε την και στείλε την σπίτι μου
Μεχρι ποια ωρα κανουν DELIVERY ???Μπράβο vilma παρα πολύ καλή επιλογή
Πακέταρε την και στείλε την σπίτι μου
Εχεις κεφια βλεπω !!!
Εχεις κεφια βλεπω !!!
Για ανεβασε στροφες, καλα το πας !!!