Νέα

Έτσι ξε-παρθενιάστηκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATASKOPOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Η 72χρονη ΧΗΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕ-ΠΑΡΘΕΝΙΑΣΕ !

Η 72χρ. ήταν η καλύτερη φίλη της μάνας μου ,με ήξερε απο νεογένητο ! Όταν ήμουν στην εφηβεία είχα από τότε την κλίση στις ώριμες. Αν και η 72χρ. δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφη-ήταν όμως αδύνατη- έγω είχα φαντασιώσεις μαζί της ότι την βίαζα κλτ.Ήξερα και τον άντρα της, πολύ καλός κύριος (αυτή ήταν λίγο στρίγκλα) με αγαπούσαν και οι δύο σαν εγγονό τους. Κάποτε ο σύζυγος πέθανε και η 72χρ. ντύθηκε στα μαύρα...Μετά απο τρία χρόνια στα 72 της, μία ημέρα που έφευγε από το σπίτι μου που ήρθε για να δει τη μάνα μου, κατέβηκα μαζί της με το ασανσέρ με σκοπό να της ριχτώ! Δεν ήταν καμία παρδαλή ούτε βαφόνταν ούτε προκλητικό ή μοντέρνο ντύσιμο έκανε. Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να με είχε χτυπήσει η ΚΑΥΛΑ στο κεφάλι για να κάνω τέτοιο πράγμα..(δεν είχα πάει με γυναίκα, αν και ήμουν 17 ετών). Στο ασανσέρ λοιπόν τη ρωτάω ντροπαλά-να σου δώσω ένα φιλάκι? -Δώς μου ψυχή μου, μου λέει, και τη φίλησα στο στόμα . ΔΕΝ αντέδρασε ΔΕΝ ανταποκρίθηκε, ξαφνιάστηκε! -Μην πεις στη μαμά μου τίποτα της λέω. -Εντάξει μου λέει και χωρίσαμε. Μία άλλη μέρα πήγα στο σπίτι της μεσημέρι να της πάω φαγητό που το είχε φτιάξει η μάνα μου. Της ξαναρίχτηκα, την φίλησα, με φίλησε της ζήτησα να σηκώσει την μπλούζα της να δω τα μικρά βυζιά της. Έχω μου λέει μικρό στήθος χούφτωσε εδώ και σηκώνει την μαύρη φούστα της και βλέπω την λευκή κυλότα της. Αρχίζω να την χαιδεύω πάνω από την κυλότα, χάδεψέμε και εσύ της λέω και με χουφτώνει πάνω από το παντελόνι φόρμας που φορούσα και μου ερέθιζε τον πούτσο! Έτσι στα όρθια που ήμασταν βάζω τό χέρι μου μέσα απο την κυλότα και άρχιζαν τα δάχτυλα μου να εξερευνούν γιά πρώτη φορά ΜΟΥΝΙ!!! Εκείνη ερεθιζόνταν και αναστέναζε...Πάμε στο κρεββάτι της λέω -όχι μου λέει πρέπει να φύγεις περιμένω τον γιό του συχωρεμένου για φαγητό! (Ο μακαρίτης είχε γιό από άλλη γυναίκα). Καλά της λέω και φεύγω... Την τρίτη φορά όμως που της ρίχτηκα δεν μου γλύτωσε! Ήταν απόγευμα και πήγα σπίτι της αποφασισμένος να χάσω την παρθενιά μου !Της ρίχνομαι αμέσως και της ζητώ να πάμε στο κρεββάτι ! Όχι μου λέει ΔΕΝ ΘΕΛΩ ! Πήγαινα να σκάσω, η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά η χήρα αυτή τη φορά ήταν ψυχρή- σκεφτόνταν τον μακαρίτη...Εγώ όμως επέμενα και άρχισα να της δίνω καυτά φιλιά στο λαιμό ...Όχί μή -αυτή φιλάκια εγώ... Λίγο ακόμα να αντιστέκονταν θα είχα εγκαταλείψει την προσπάθεια...Ευτυχώς δέχτηκε και πήγαμε και ξαπλώσα με στο κρεββάτι. Πάλι ντροπές με το σώμα της δεν έβγαζε τίποτα ! Της τραβάω την κυλότα να την βγάλω, δυσκολευόμουν.. τελικά την έβγαλε μόνη της ! Πρώτη μου φορά αντίκριζα τριχωτό ώριμο ροζ μουνάκι !!! Της το έγλειψα λίγο -κατεβάζω το παντελόνι της φόρμας και το σλίπ και αρχίζω την προσπάθεια να χώσω το πέος στο στενό μουνάκι. Τίποτα...Βοήθαμε της λέω. Είναι μικρή η τρύπα μου λέει και με το έμπειρο χέρι της οδήγησε το όργανό μου βαθιά στον κόλπο της ενώ συγχρόνως τύλιξε τα πόδια της με τις μαύρες κάλτσες γύρω από την μέση μου !  :knockinb:Άρχισε να βογκάει με την βραχνή από το τσιγάρο φωνή της ενώ εγω πολύ σύντομα έχυσα μέσα της (δεν έγινε χρήση καπότας ). Είσαι η ΠΡΩΤΗ μου της λέω και γούρλωσε με έκπληξη αλλά και ικανοποίηση τα μάτια της. Όταν ετοιμαζόμουν να φύγω μου λέει - Να μην το μάθει κανείς ! Μία άλλη μέρα περνούσα με την μάνα μου έξω από το σπίτι της και με έστειλε κάτι να της δώσω ενώ με περίμενε απέξω. Η χήρα μόλις με είδε με άρχισε στα γλωσσσόφιλα !!! Δέν μπορώ τώρα της λέω η μάνα μου με περιμένει!!!
Τέλικά μετά από λίγες ημέρες μετακόμισε (ήταν προγραμματισμένη η μετακόμιση ). Δεν την ξαναγάμησα. Όταν με την μάναμου την αποχαιρετούσαμε μου λέεει με νόημα- σε ευχαριστώ για ΟΛΑ ! ( Και εγώ σε ευχαριστώ που με έκανες άντρα). Μετά από λίγα χρόνια πέθανε ,,,,

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μεχρι τη μεση διαβασα. σιχαθηκα λιγο :-

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
την φαρμάκωσες βρε αδερφέ..  :2funny:

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6

Η 72χρ. ήταν η καλύτερη φίλη της μάνας μου ,με ήξερε απο νεογένητο ! Όταν ήμουν στην εφηβεία είχα από τότε την κλίση στις ώριμες. Αν και η 72χρ. δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφη-ήταν όμως αδύνατη- έγω είχα φαντασιώσεις μαζί της ότι την βίαζα κλτ.Ήξερα και τον άντρα της, πολύ καλός κύριος (αυτή ήταν λίγο στρίγκλα) με αγαπούσαν και οι δύο σαν εγγονό τους. Κάποτε ο σύζυγος πέθανε και η 72χρ. ντύθηκε στα μαύρα...Μετά απο τρία χρόνια στα 72 της, μία ημέρα που έφευγε από το σπίτι μου που ήρθε για να δει τη μάνα μου, κατέβηκα μαζί της με το ασανσέρ με σκοπό να της ριχτώ! Δεν ήταν καμία παρδαλή ούτε βαφόνταν ούτε προκλητικό ή μοντέρνο ντύσιμο έκανε. Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να με είχε χτυπήσει η ΚΑΥΛΑ στο κεφάλι για να κάνω τέτοιο πράγμα..(δεν είχα πάει με γυναίκα, αν και ήμουν 17 ετών). Στο ασανσέρ λοιπόν τη ρωτάω ντροπαλά-να σου δώσω ένα φιλάκι? -Δώς μου ψυχή μου, μου λέει, και τη φίλησα στο στόμα . ΔΕΝ αντέδρασε ΔΕΝ ανταποκρίθηκε, ξαφνιάστηκε! -Μην πεις στη μαμά μου τίποτα της λέω. -Εντάξει μου λέει και χωρίσαμε. Μία άλλη μέρα πήγα στο σπίτι της μεσημέρι να της πάω φαγητό που το είχε φτιάξει η μάνα μου. Της ξαναρίχτηκα, την φίλησα, με φίλησε της ζήτησα να σηκώσει την μπλούζα της να δω τα μικρά βυζιά της. Έχω μου λέει μικρό στήθος χούφτωσε εδώ και σηκώνει την μαύρη φούστα της και βλέπω την λευκή κυλότα της. Αρχίζω να την χαιδεύω πάνω από την κυλότα, χάδεψέμε και εσύ της λέω και με χουφτώνει πάνω από το παντελόνι φόρμας που φορούσα και μου ερέθιζε τον πούτσο! Έτσι στα όρθια που ήμασταν βάζω τό χέρι μου μέσα απο την κυλότα και άρχιζαν τα δάχτυλα μου να εξερευνούν γιά πρώτη φορά ΜΟΥΝΙ!!! Εκείνη ερεθιζόνταν και αναστέναζε...Πάμε στο κρεββάτι της λέω -όχι μου λέει πρέπει να φύγεις περιμένω τον γιό του συχωρεμένου για φαγητό! (Ο μακαρίτης είχε γιό από άλλη γυναίκα). Καλά της λέω και φεύγω... Την τρίτη φορά όμως που της ρίχτηκα δεν μου γλύτωσε! Ήταν απόγευμα και πήγα σπίτι της αποφασισμένος να χάσω την παρθενιά μου !Της ρίχνομαι αμέσως και της ζητώ να πάμε στο κρεββάτι ! Όχι μου λέει ΔΕΝ ΘΕΛΩ ! Πήγαινα να σκάσω, η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά η χήρα αυτή τη φορά ήταν ψυχρή- σκεφτόνταν τον μακαρίτη...Εγώ όμως επέμενα και άρχισα να της δίνω καυτά φιλιά στο λαιμό ...Όχί μή -αυτή φιλάκια εγώ... Λίγο ακόμα να αντιστέκονταν θα είχα εγκαταλείψει την προσπάθεια...Ευτυχώς δέχτηκε και πήγαμε και ξαπλώσα με στο κρεββάτι. Πάλι ντροπές με το σώμα της δεν έβγαζε τίποτα ! Της τραβάω την κυλότα να την βγάλω, δυσκολευόμουν.. τελικά την έβγαλε μόνη της ! Πρώτη μου φορά αντίκριζα τριχωτό ώριμο ροζ μουνάκι !!! Της το έγλειψα λίγο -κατεβάζω το παντελόνι της φόρμας και το σλίπ και αρχίζω την προσπάθεια να χώσω το πέος στο στενό μουνάκι. Τίποτα...Βοήθαμε της λέω. Είναι μικρή η τρύπα μου λέει και με το έμπειρο χέρι της οδήγησε το όργανό μου βαθιά στον κόλπο της ενώ συγχρόνως τύλιξε τα πόδια της με τις μαύρες κάλτσες γύρω από την μέση μου !  :knockinb:Άρχισε να βογκάει με την βραχνή από το τσιγάρο φωνή της ενώ εγω πολύ σύντομα έχυσα μέσα της (δεν έγινε χρήση καπότας ). Είσαι η ΠΡΩΤΗ μου της λέω και γούρλωσε με έκπληξη αλλά και ικανοποίηση τα μάτια της. Όταν ετοιμαζόμουν να φύγω μου λέει - Να μην το μάθει κανείς ! Μία άλλη μέρα περνούσα με την μάνα μου έξω από το σπίτι της και με έστειλε κάτι να της δώσω ενώ με περίμενε απέξω. Η χήρα μόλις με είδε με άρχισε στα γλωσσσόφιλα !!! Δέν μπορώ τώρα της λέω η μάνα μου με περιμένει!!!
Τέλικά μετά από λίγες ημέρες μετακόμισε (ήταν προγραμματισμένη η μετακόμιση ). Δεν την ξαναγάμησα. Όταν με την μάναμου την αποχαιρετούσαμε μου λέεει με νόημα- σε ευχαριστώ για ΟΛΑ ! ( Και εγώ σε ευχαριστώ που με έκανες άντρα). Μετά από λίγα χρόνια πέθανε ,,,,
 Μπραβο 72 χρονων.............   Πολυ καυλιαρα εεεεεεεεεεεε  ...............  Με μασελα ηταν ????

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παει......χασανε την συνταξη οι συγγενειs :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
KATASKOPOS

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
αν ειχε μασελακι τοτε ο τυπος εζησε την απολυτη ηδονη δικε μου
Μασελάκι είχε αλλά όπως γράφω δεν την ξαναγάμησα....την μία και μοναδική φορά δεν έπαιξε στοματικο  :( Μόνο εγώ την έγλειψα μέ άπειρο τρόπο λίγο στο τριχωτό της !

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μασελάκι είχε αλλά όπως γράφω δεν την ξαναγάμησα....την μία και μοναδική φορά δεν έπαιξε στοματικο  :( Μόνο εγώ την έγλειψα μέ άπειρο τρόπο λίγο στο τριχωτό της !
καλα ρε τυπε ειχες ευκαιρια να γευτεις το φαφουτικο στοματικο και δεν της τον εδωσες?

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6

Η 72χρ. ήταν η καλύτερη φίλη της μάνας μου ,με ήξερε απο νεογένητο ! Όταν ήμουν στην εφηβεία είχα από τότε την κλίση στις ώριμες. Αν και η 72χρ. δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφη-ήταν όμως αδύνατη- έγω είχα φαντασιώσεις μαζί της ότι την βίαζα κλτ.Ήξερα και τον άντρα της, πολύ καλός κύριος (αυτή ήταν λίγο στρίγκλα) με αγαπούσαν και οι δύο σαν εγγονό τους. Κάποτε ο σύζυγος πέθανε και η 72χρ. ντύθηκε στα μαύρα...Μετά απο τρία χρόνια στα 72 της, μία ημέρα που έφευγε από το σπίτι μου που ήρθε για να δει τη μάνα μου, κατέβηκα μαζί της με το ασανσέρ με σκοπό να της ριχτώ! Δεν ήταν καμία παρδαλή ούτε βαφόνταν ούτε προκλητικό ή μοντέρνο ντύσιμο έκανε. Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να με είχε χτυπήσει η ΚΑΥΛΑ στο κεφάλι για να κάνω τέτοιο πράγμα..(δεν είχα πάει με γυναίκα, αν και ήμουν 17 ετών). Στο ασανσέρ λοιπόν τη ρωτάω ντροπαλά-να σου δώσω ένα φιλάκι? -Δώς μου ψυχή μου, μου λέει, και τη φίλησα στο στόμα . ΔΕΝ αντέδρασε ΔΕΝ ανταποκρίθηκε, ξαφνιάστηκε! -Μην πεις στη μαμά μου τίποτα της λέω. -Εντάξει μου λέει και χωρίσαμε. Μία άλλη μέρα πήγα στο σπίτι της μεσημέρι να της πάω φαγητό που το είχε φτιάξει η μάνα μου. Της ξαναρίχτηκα, την φίλησα, με φίλησε της ζήτησα να σηκώσει την μπλούζα της να δω τα μικρά βυζιά της. Έχω μου λέει μικρό στήθος χούφτωσε εδώ και σηκώνει την μαύρη φούστα της και βλέπω την λευκή κυλότα της. Αρχίζω να την χαιδεύω πάνω από την κυλότα, χάδεψέμε και εσύ της λέω και με χουφτώνει πάνω από το παντελόνι φόρμας που φορούσα και μου ερέθιζε τον πούτσο! Έτσι στα όρθια που ήμασταν βάζω τό χέρι μου μέσα απο την κυλότα και άρχιζαν τα δάχτυλα μου να εξερευνούν γιά πρώτη φορά ΜΟΥΝΙ!!! Εκείνη ερεθιζόνταν και αναστέναζε...Πάμε στο κρεββάτι της λέω -όχι μου λέει πρέπει να φύγεις περιμένω τον γιό του συχωρεμένου για φαγητό! (Ο μακαρίτης είχε γιό από άλλη γυναίκα). Καλά της λέω και φεύγω... Την τρίτη φορά όμως που της ρίχτηκα δεν μου γλύτωσε! Ήταν απόγευμα και πήγα σπίτι της αποφασισμένος να χάσω την παρθενιά μου !Της ρίχνομαι αμέσως και της ζητώ να πάμε στο κρεββάτι ! Όχι μου λέει ΔΕΝ ΘΕΛΩ ! Πήγαινα να σκάσω, η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά η χήρα αυτή τη φορά ήταν ψυχρή- σκεφτόνταν τον μακαρίτη...Εγώ όμως επέμενα και άρχισα να της δίνω καυτά φιλιά στο λαιμό ...Όχί μή -αυτή φιλάκια εγώ... Λίγο ακόμα να αντιστέκονταν θα είχα εγκαταλείψει την προσπάθεια...Ευτυχώς δέχτηκε και πήγαμε και ξαπλώσα με στο κρεββάτι. Πάλι ντροπές με το σώμα της δεν έβγαζε τίποτα ! Της τραβάω την κυλότα να την βγάλω, δυσκολευόμουν.. τελικά την έβγαλε μόνη της ! Πρώτη μου φορά αντίκριζα τριχωτό ώριμο ροζ μουνάκι !!! Της το έγλειψα λίγο -κατεβάζω το παντελόνι της φόρμας και το σλίπ και αρχίζω την προσπάθεια να χώσω το πέος στο στενό μουνάκι. Τίποτα...Βοήθαμε της λέω. Είναι μικρή η τρύπα μου λέει και με το έμπειρο χέρι της οδήγησε το όργανό μου βαθιά στον κόλπο της ενώ συγχρόνως τύλιξε τα πόδια της με τις μαύρες κάλτσες γύρω από την μέση μου !  :knockinb:Άρχισε να βογκάει με την βραχνή από το τσιγάρο φωνή της ενώ εγω πολύ σύντομα έχυσα μέσα της (δεν έγινε χρήση καπότας ). Είσαι η ΠΡΩΤΗ μου της λέω και γούρλωσε με έκπληξη αλλά και ικανοποίηση τα μάτια της. Όταν ετοιμαζόμουν να φύγω μου λέει - Να μην το μάθει κανείς ! Μία άλλη μέρα περνούσα με την μάνα μου έξω από το σπίτι της και με έστειλε κάτι να της δώσω ενώ με περίμενε απέξω. Η χήρα μόλις με είδε με άρχισε στα γλωσσσόφιλα !!! Δέν μπορώ τώρα της λέω η μάνα μου με περιμένει!!!
  Θελω να μου την γνωρισεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κλειδώστε το πριν το δει ο πυρόκαυλος ρε  :tooth:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωραιο στορυ ... δε το διαβασα ολο γιατι μου ηρθε εμπνευση ... μαντεψτε τι ζωγραφιζω :tooth:

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Γνωρισε τη μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom