Νέα

Έτσι απλά... γαμωκουβεντα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagon85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Είναι 00:13, βλέπω μια τσόντα... έχω απίστευτες κ@ύλες. Θέλω να χύσω ποτάμια! "Γιατί δεν το κάνεις ρε μαλάκα?"... γιατί είμαι τετραπληγικός με αδυναμία κίνησης των χεριών είναι απάντηση!

Έχω ένα κ@υλί που είναι σε στύση και τρέμει! Έχω να γαμήσω από το καλοκαίρι και το θέλω. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΑΜΩ!

Κουβεντα να γίνεται παιδιά και άνοιξα το θέμα γιατί κάπως πρέπει να το βγάλω. Θέλω να μιλάω για σεξ! Δεν είναι για λύπηση... Είναι για αφύπνιση!

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Θέλω να μπω στο φμπ και να πω απλά "ας μιλήσουμε για γαμησια... είναι το μόνο που θέλω".

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μαν δεν υπαρχει καμια χηρα/ζωντοχηρα κλπ στην πολυκατοικια να σε ανακουφιζει με το αζημιωτο φυσικα;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Να μιλήσουμε λοιπόν για γαμισια.

Θέλεις να πουμε ερωτικές φανατσικές ιστορίες

ή αληθινές ερωτικές περιπέτειες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Να μιλήσουμε λοιπόν για γαμισια.

Θέλεις να πουμε ερωτικές φανατσικές ιστορίες

ή αληθινές ερωτικές περιπέτειες
εγω θελω να μου πεις ενα παραμυθι απο τις αυτοτελεις ερωτικες ιστοριες/περιπετειες του παιχτουρα να με παρει ο υπνος......

satrianis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
"Γιατί δεν το κάνεις ρε μαλάκα?"... γιατί είμαι τετραπληγικός με αδυναμία κίνησης των χεριών είναι απάντηση!

και πως γραφεις ρε τυπε στο πληκτρολογιο ? μηπως εισαι απο κεινα τα οντα με τις ιδιαιτερες ικανοτητες να σε βγαλουμε στην tv ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Παραμύθια δεν ξερω να λέω.

Είναι 00:13, βλέπω μια τσόντα... έχω απίστευτες κ@ύλες. Θέλω να χύσω ποτάμια! "Γιατί δεν το κάνεις ρε μαλάκα?"... γιατί είμαι τετραπληγικός με αδυναμία κίνησης των χεριών είναι απάντηση!

Έχω ένα κ@υλί που είναι σε στύση και τρέμει! Έχω να γαμήσω από το καλοκαίρι και το θέλω. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΑΜΩ!

Κουβεντα να γίνεται παιδιά και άνοιξα το θέμα γιατί κάπως πρέπει να το βγάλω. Θέλω να μιλάω για σεξ! Δεν είναι για λύπηση... Είναι για αφύπνιση!

Μάγκα μου, μπραβω σου που θέλεις να εκφραστεις ερωτικά σε αυτη την μίζερη εποχη και χωρα

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Θέλω να μπω στο φμπ και να πω απλά "ας μιλήσουμε για γαμησια... είναι το μόνο που θέλω".
Μονο εδω μπορεις να μιλησεις για γαμισια! Το fb Δε λεει...
Εδω κανεις δεν παρεξηγει κανεναν.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
και πως γραφεις ρε τυπε στο πληκτρολογιο ? μηπως εισαι απο κεινα τα οντα με τις ιδιαιτερες ικανοτητες να σε βγαλουμε στην tv ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οι τετραπληγικοι πως ζωγραφιζουν?
Για σκεψου λιγο...

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μαν δεν υπαρχει καμια χηρα/ζωντοχηρα κλπ στην πολυκατοικια να σε ανακουφιζει με το αζημιωτο φυσικα;
μένω σε μονοκατοικια έξω από Αθήνα! αλλά και να ήμουν σε τόπο όπως περιγράφεις δε ξέρω αν θα το έκανα αν δε με γέμιζε

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μένω σε μονοκατοικια έξω από Αθήνα! αλλά και να ήμουν σε τόπο όπως περιγράφεις δε ξέρω αν θα το έκανα αν δε με γέμιζε

Γιατί δεν παραγκέλνεις κανα κολγκερλ ντελιβερι;;;;

satrianis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μπορεί και να χω βγει ήδη!

σωπα ρε τυπε .... αμα ειχες βγει ηδη θα σε κυνηγαγαν ολες οι γκομηνες.... δεν εχεις δει τη δυναμη εχει η δημοσιοτητα ? ηδη θα γαμαγες και που καιρος για ιστοριες με γαμισια

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
σωπα ρε τυπε .... αμα ειχες βγει ηδη θα σε κυνηγαγαν ολες οι γκομηνες.... δεν εχεις δει τη δυναμη εχει η δημοσιοτητα ? ηδη θα γαμαγες και που καιρος για ιστοριες με γαμισια
και όμως δυστυχώς δεν εχω ανταπόκριση σε αυτό το θέμα μετά τις προβολές μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom