Νέα

Ετοιμάζεται στη Ν. Ζηλανδία ο πρώτος οίκος ανοχής για γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λάθος νο2...
Αν νομίζετε όπτι τα "καθήκοντα" του ζιγκόλα αρχίζουν και τελειώνουν στο πήδημα, πλανάσθαι...
αναλογα ποια ταινια εχει δει ο καθενας τυπε :2funny:
αν εχει δει το αμερικαν ζιγκολο θα νομζει οτι θα πηδηξει κατι 40αρες μουνες :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εδω και πανω απο 10 χρονια ,υπαρχουν γραφεια ΝΟΜΙΜΑ  για ΓΥΝΑΙΚΕΣ ,με αντρες "ιεροδουλους" στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ .
Π.χ. δειτε το Λινκ

Εδω και 10 χρονια περιπου,η Ελευθεροτυπια ειχε κανει σχετικο ρεπορταζ.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Θυμαμαι πριν απο 5 χρονια περοπου οταν σπουδαζα Λονδινο και εδινα τρομερη εμφαση στην εμφανιση και στο σωμα μου ,μου ειχε γινει μια προταση μεσω του γυμναστηριου του πανεπιστημιου που πηγαινα τοτε, να γινω συνοδος.
Οταν ρωτησα για το θεμα εκτος απο τα λεφτα που ηταν οχι και τοσο πολλα, το feedback Που πηρα ηταν οτι τα ραντεβου ειναι σχεδον παντα πανω απο 5 ωρες. Οι πελατισες πανω απο 60% ειναι πανω απο 50+ ετων οι περισσοτερες γριες του κερατα και αναλογα με τον κυκλωμα που ειναι σε πληρωνουν για να κανεις διαφορα περιεργα. Βεβαια αναλογα με τα χρηματα μπορεις να πας και με αντρες. Απο οτι καταλαβα το κλαμπ ηταν πολυ κλειστο και με προσεγγιζαν σιγα σιγα για να κερδισουν εμπιστοσυνη και να μου πουν τι και πως !
Δεν δοκιμασα καν αρνηθηκα λεγοντας οτι φοβαμαι για αρρωστιες. Για να ειμαι ειλικρινης αργοτερα αλλαξα εντελως γυμναστηριο και εκει γνωρισα μια λιθουανη που  :knockinb:

Επισκέπτης
Θυμαμαι πριν απο 5 χρονια περοπου οταν σπουδαζα Λονδινο και εδινα τρομερη εμφαση στην εμφανιση και στο σωμα μου ,μου ειχε γινει μια προταση μεσω του γυμναστηριου του πανεπιστημιου που πηγαινα τοτε, να γινω συνοδος.
Οταν ρωτησα για το θεμα εκτος απο τα λεφτα που ηταν οχι και τοσο πολλα, το feedback Που πηρα ηταν οτι τα ραντεβου ειναι σχεδον παντα πανω απο 5 ωρες. Οι πελατισες πανω απο 60% ειναι πανω απο 50+ ετων οι περισσοτερες γριες του κερατα και αναλογα με τον κυκλωμα που ειναι σε πληρωνουν για να κανεις διαφορα περιεργα. Βεβαια αναλογα με τα χρηματα μπορεις να πας και με αντρες. Απο οτι καταλαβα το κλαμπ ηταν πολυ κλειστο και με προσεγγιζαν σιγα σιγα για να κερδισουν εμπιστοσυνη και να μου πουν τι και πως !
Δεν δοκιμασα καν αρνηθηκα λεγοντας οτι φοβαμαι για αρρωστιες. Για να ειμαι ειλικρινης αργοτερα αλλαξα εντελως γυμναστηριο και εκει γνωρισα μια λιθουανη που  :knockinb:

Οταν μου ελεγαν οτι τα Βρεττανικα πανεπιστημια φροντιζουν για την εργασιακη αποκατασταση των τοπ σπουδαστων τους , δεν ειχα αυτο υπ'οψην μου :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εκτος απο καποια μεγαλης ηλικιας, που ισως της λειπει και το σεξ και γενικοτερα καποια επαφη, ποια αλλη θα πηγαινε? :huh: :S

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εκτος απο καποια μεγαλης ηλικιας, που ισως της λειπει και το σεξ και γενικοτερα καποια επαφη, ποια αλλη θα πηγαινε? :huh: :S
Χωρις σεξ το 69% των Ελληνιδων

Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή.Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό φτάνει το 75%.Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση( :bigdick:), ενώ
το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ειναι μουφα η ερευνα
ειναι δυνατον οι ελλεεινιδες που γαμιουνται με οποιον κατσει για πλακα
μονο για το σεξ
να ειναι τελικα χωρις σεξ? :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μια απελευθερωμενη ελλεεινιδα ισως :2funny:

ε αυτη θα βρει κι αλλου τζαμπε.
ακομα και μοντελα να βαλουν εκει μεσα, δε θα χεις την ικανοποιηση οτι αυτος σε προσεξε και θελει να πηδηχτει μαζι σου επειδη τον καυλωνεις :S
μπα, αποτυχια θα ναι.
καλη η ισοτητα, αλλα μην το γαμαμε κιολας :rolleyes:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οι γυναίκες λένε και καμιά αλήθεια που και που.Φαντάζομαι την ίδια έρευνα σε άντρες Ελληνες.Το 99% θα ξεσκιζόταν στον πούτσο με μουνάρες  :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ρε καλο μου, ειναι θεμα επιλογης. αμα θες σωνει και καλα να πηδηχτεις, ε του πστ θα βρεις.
δε θελω να πηδηχτω με οποιον βγω για ραντεβου πχ. γνωριμιες κανεις. αν καυλωσεις τρελα ή πιεις ξερω γω :2funny: οκ πηδιεσαι και ολα γαμω! αλλα αν δεν το κανεις, δε σε κανει ελλεεινιδα ή οτι αλλο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τυπε ειναι μουφα η ερευνα
ειναι δυνατον οι ελλεεινιδες που γαμιουνται με οποιον κατσει για πλακα
μονο για το σεξ
να ειναι τελικα χωρις σεξ? :2funny: :2funny: :2funny:
μαλλον τυπε επρεπε να λεει η ερευνα οτι το 69% δεν θελει να κανει σεξ :2funny:
αφου οποιον θελουν τον εχουν στα ποδια τους :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αλλα λεει η θεια μου.. :rolleyes:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
φαντασου χαπακωμα που θα πεσει...πως θα αντεξει να γαμα 6 ωρο κι 8 ωρο ο γαμιας...θα πρεπει να χει πολλους το μαγαζι...

ασε που στην αρχη θα ναι μονο γριες ...βεβαια  αν πιασει(δυσκολο) θα ναι καλη μπιζνα,σιγα σιγα θα ερχονται και πιο νεες...

παντως για να γινει πρεπει να παιρνουν λιγες ο καθενας τη φορα,δε γινεται να πηδηξει ο αλλος 20 και 30 γυναικες,οσο και να φαρμακωθει θα κλαταρει...

Επισκέπτης

Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή.Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό φτάνει το 75%.Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση( :bigdick:), ενώ
το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αληθινη ειναι η ερευνα, αφου ειναι κομπλεξαρες οι Ελληνιδες, το εχουμε ξαναπει. Εχω στη δουλεια μου περιπτωσεις εμφανισιμων νεων γυναικων που ειναι μονες και ριχνουν συνεχεια χυλοπιτες γιατι... κανενας δεν ξερει τι στο διαολο ψαχνουν.  :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αληθινη ειναι η ερευνα, αφου ειναι κομπλεξαρες οι Ελληνιδες, το εχουμε ξαναπει. Εχω στη δουλεια μου περιπτωσεις εμφανισιμων νεων γυναικων που ειναι μονες και ριχνουν συνεχεια χυλοπιτες γιατι... κανενας δεν ξερει τι στο διαολο ψαχνουν.  :jerking:

ελεος πιαααααααα! *παλμφεις*
επειδη δεν γαμιουνται με καποιον που ΞΕΡΕΤΕ, δε σημαινει οτι δε γαμιουνται ποτε. και αν οντως δεν το κανουν, πού το κακο?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τριχες γαμιουνται...φαινεται απ το υφος ξινιλα-αγαμια... :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τριχες γαμιουνται...φαινεται απ το υφος ξινιλα-αγαμια... :2funny: :2funny:

καλα μερικοι ανθρωποι την εχουν εμφυτη την ξυνιλα. οσο κ να γαμηθουν-καλογαμηθουν, πάλι παπαρες ειναι.
αλλα γενικα καααποιες φορες ισχυει κ την επομενη μερα, λαμπεις ολοκληρος :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom