Νέα

Ετοιμάζεται στη Ν. Ζηλανδία ο πρώτος οίκος ανοχής για γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μονο οι μαλακισμενες πληρωνουν για να γαμηθουν.....

Δεν ξερω τι ψυχολογια μπορει να εχουν , αλλα το πιο πιθανο ειναι να  πασχουν απο χαμηλη αυτοεκτιμηση. Και οπως ειπε και καποιος πιο πανω ειναι εντελως ακυρο να εξισωνονται οι συμπεριφορες των δυο φυλων στο ονομα της ισοτητας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και για οσες μας ακουν ....κοριτσια μην πληρωνετε αλλο.....υπαρχουν πολλοι σαβουρογαμηδες σαν εμενα....στειλτε πμ ,κατι θα γινει ολες θα παρετε.....

Επισκέπτης
και για οσες μας ακουν ....κοριτσια μην πληρωνετε αλλο.....υπαρχουν πολλοι σαβουρογαμηδες σαν εμενα....στειλτε πμ ,κατι θα γινει ολες θα παρετε.....

:2funny: :2funny: :2funny: Το 'χεις βαλει σκοπο να φαλιρησεις την επιχειρηση ε? :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny: :2funny: Το 'χεις βαλει σκοπο να φαλιρησεις την επιχειρηση ε? :2funny: :2funny:
ειμαι οπαδος του ελευθερου λογισμικου,του δωρεαν ερωτα  και της προσφορας στην κοινοτητα.....βλ ουμπουντου..... :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Nα φτιαξουμε site για σενα??? :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

She wears her leather just to satisfy
she really throws it around
There ain't one thing she can't afford to buy
she's the richest bitch in town

Her big fat daddy was a money machine
he made a fortune from computers
She's got more money than I've ever seen
but she's a greedy emotional looter

Keep away from the digital bitch
She's so rich, the digital bitch

She's got five rollers and a fine estate
a big house up on the hill
She throws parties just to celebrate
her life is just one enormous thrill

She buys poor people just to have around
She has a trophy for each lover
The bitch is rich but baby pound for pound
she's got a lot more to discover

Maybe she could please me if I saw beneath her veil
But she's just an imitation woman up for sale

She got so famous that she's on TV
She's got a professional smile
But I switch over 'cos she ain't for me
She disturbs me all the while

She looks so happy but she's got it wrong
she's always going faster
She sings her life to such a different song
she needs a loving and dominant master

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Nα φτιαξουμε site για σενα??? :2funny: :2funny:
μια καταχωρηση στην κεντρικη αρκει......με μια φωτο μου
URL]]

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230

οι άνδρες που θα δουλεύουν εκεί λογικά θα είναι γυμνασμένοι και ωραία παιδιά .. υπάρχουν πολλές γυναίκες που τέτοιους άνδρες δεν μπορούν να ρίξουν...

αυτό που έχει λογική να πει κανείς είναι ότι εσείς οι γυναίκες λειτουργείτε διαφορετικά από εμάς ... πρώτα κάνετε έρωτα με το πάνω κεφάλι και μετά με το κάτω ενώ εμείς αντίστροφα.. οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλέψει ο εν λόγω οίκος

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μια καταχωρηση στην κεντρικη αρκει......με μια φωτο μου
http://[URL unfurl="true"]www.giatousfilous.com/uploads/posts/2008-09/thumbs/1222200090_1219084279988.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Μιλαμε...........λαικο προσκυνημα θα γινει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οι άνδρες που θα δουλεύουν εκεί λογικά θα είναι γυμνασμένοι και ωραία παιδιά .. υπάρχουν πολλές γυναίκες που τέτοιους άνδρες δεν μπορούν να ρίξουν...

αυτό που έχει λογική να πει κανείς είναι ότι εσείς οι γυναίκες λειτουργείτε διαφορετικά από εμάς ... πρώτα κάνετε έρωτα με το πάνω κεφάλι και μετά με το κάτω ενώ εμείς αντίστροφα.. οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλέψει ο εν λόγω οίκος

Ρε σεις ξεκολλατε... Οι γυναικες δεν κανουν σεξ για το σεξ, αμα δεν υπαρχει βαθος και προοπτικη σε αυτο δεν τις ενδιαφερει καθολου η εμφανιση στον αντρα. Τσαμπα τρεχετε στα γυμναστηρια και ξυριζετε το στηθος σας, ποτε θα το καταλαβετε αυτο οι νεολαιοι?  :2funny:

Επισκέπτης

Εχμ , εμεις δεν εχουμε κατω κεφαλι , γι αυτο και η προσεγγιση μας οσον αφορα το σεξ εστειαζεται στο πανω. Ουτε εγω ειμαι σιγουρη αν θα δουλεψει η επιχειρηση , αλλα οπως και καθε επιχειρηση   , εχει ρισκο στο ξεκινημα της.  Απ'οσα διαβασα , δεν θα ειναι αποκλειστικα για πληρωμενο ερωτα , θα ειναι κατι σαν πολυχωρος. Δλδ δεν θα ειναι ας πουμε το κλασσικο μπουρδελο που απευθυνεται σε αντρες. Ετσι καταλαβα  :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αμαν!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα μου το λεs????????????? παει χαραμι το ξυραφι γμτ :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom