gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μονο οι μαλακισμενες πληρωνουν για να γαμηθουν.....Αν και συμφωνω απολυτα με αυτο , εντουτοις υπαρχουν αρκετες γυναικες που πληρωνουν για σεξ
μονο οι μαλακισμενες πληρωνουν για να γαμηθουν.....Αν και συμφωνω απολυτα με αυτο , εντουτοις υπαρχουν αρκετες γυναικες που πληρωνουν για σεξ
μονο οι μαλακισμενες πληρωνουν για να γαμηθουν.....
και για οσες μας ακουν ....κοριτσια μην πληρωνετε αλλο.....υπαρχουν πολλοι σαβουρογαμηδες σαν εμενα....στειλτε πμ ,κατι θα γινει ολες θα παρετε.....
ειμαι οπαδος του ελευθερου λογισμικου,του δωρεαν ερωτα και της προσφορας στην κοινοτητα.....βλ ουμπουντου.....Το 'χεις βαλει σκοπο να φαλιρησεις την επιχειρηση ε?
και για οσες μας ακουν ....κοριτσια μην πληρωνετε αλλο.....υπαρχουν πολλοι σαβουρογαμηδες σαν εμενα....στειλτε πμ ,κατι θα γινει ολες θα παρετε.....
μια καταχωρηση στην κεντρικη αρκει......με μια φωτο μουNα φτιαξουμε site για σενα???
Το 'χεις βαλει σκοπο να φαλιρησεις την επιχειρηση ε?
μια καταχωρηση στην κεντρικη αρκει......με μια φωτο μου
http://[URL unfurl="true"]www.giatousfilous.com/uploads/posts/2008-09/thumbs/1222200090_1219084279988.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μιλαμε...........λαικο προσκυνημα θα γινει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι ρε τυπε σαν εμενα......βλ φωτο παραπανω....οι άνδρες που θα δουλεύουν εκεί λογικά θα είναι γυμνασμένοι και ωραία παιδιά .
Nα φτιαξουμε site για σενα???
Γκοου φορ ιτ. Οι αγαθοεργειες εχουν παντα περαση
οι άνδρες που θα δουλεύουν εκεί λογικά θα είναι γυμνασμένοι και ωραία παιδιά .. υπάρχουν πολλές γυναίκες που τέτοιους άνδρες δεν μπορούν να ρίξουν...
αυτό που έχει λογική να πει κανείς είναι ότι εσείς οι γυναίκες λειτουργείτε διαφορετικά από εμάς ... πρώτα κάνετε έρωτα με το πάνω κεφάλι και μετά με το κάτω ενώ εμείς αντίστροφα.. οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλέψει ο εν λόγω οίκος
οι άνδρες που θα δουλεύουν εκεί λογικά θα είναι γυμνασμένοι και ωραία παιδιά .. υπάρχουν πολλές γυναίκες που τέτοιους άνδρες δεν μπορούν να ρίξουν...
αυτό που έχει λογική να πει κανείς είναι ότι εσείς οι γυναίκες λειτουργείτε διαφορετικά από εμάς ... πρώτα κάνετε έρωτα με το πάνω κεφάλι και μετά με το κάτω ενώ εμείς αντίστροφα.. οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλέψει ο εν λόγω οίκος
οχι τζαμπα θα πηδαμε ειπαμε.....Ποιοs μιλησε για...αγαθοεργια???
Μπιζνα θα κανουμε....να τα κονομησουμε ντε
οχι τζαμπα θα πηδαμε ειπαμε.....
πικερ +1000000000000000000
Ποιοs μιλησε για...αγαθοεργια???
Μπιζνα θα κανουμε....να τα κονομησουμε ντε
μονο stages τυπεΩρομισθιουs ζητανε?????