Νέα

Ετοιμάζεται Νέος Φόρος ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά μιας και μιλάμε για ποτά:

www.newstoday.gr/article/44389/pota-bobes-pou-skotonoun-paidia]Ποτά-μπόμπες που σκοτώνουν παιδιά[/url]
ναι ενω ολα τ'αλλα περι κυπρου κλπ ειναι σχετικα με το θεμα :2funny: :2funny: :2funny:
κανε δουλεια σου μην σου πω οτι ειναι το μοναδικο ιν τοπικ ποστ :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ναι ενω ολα τ'αλλα περι κυπρου κλπ ειναι σχετικα με το θεμα :2funny: :2funny: :2funny:
κανε δουλεια σου μην σου πω οτι ειναι το μοναδικο ιν τοπικ ποστ :2funny: :2funny:

Εντάξει, κάποιοι εστιάζουν μόνο στην λέξη Φόρος.
Εγώ εστίασα στην λέξη Ποτά. (ή Πουτά κατά την αργκό)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
την πρωταπριλια :grin:
δλδ θες να μου πεις οτι δεν φιλο αγγλικο κρατος η κυπρος :2funny:
εγω κυπριο να βριζει αγγλους δεν εχω ακουσει απεναντιας οσα παιδια εχουν παει στην κυπρο δεν τους εχω ακουσει να λενε για την καλυτερη συμπεριφορα τους.

εσύ δλδ μου λες ότι δεν είσαι φιλοαμερικανικό κράτος......
πάνω κάτω οι κύπριοι είναι ίδια κωλοράτσα με μας...
απλά οι εγγλέζοι τους άφησαν αμανάτι ένα οργανωμένο κράτος,
οι ρωσσοουκρανοί πολλά δις στις τράπεζες και οι έλληνες μια μαμά πατρίδα που την αγαπάνε μεν αρκεί να είναι μακριά δε..
κοινως ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Η ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μια χαρα τα λεει ο λατρειας μαλακες.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Παίδες, ωραία περνάμε εδώ, αλλά το σπίτι μας καίγεται και εμείς συζητάμε (ακόμα) για το αν έπιασαν οι γαρδένιες που φυτέψαμε στη γλάστρα.

Λύσεις σαν αυτές που "προτείνουν" μερικοί, δεν υπάρχουν, ούτε το πρόβλημα είναι τόσο απλό που να λύνεται με συζητήσεις ενός καφενείου, ή ενός forum.
Το να οργανώσεις ένα μαγαζί (ή οποιαδήποτε επιχείρηση) με 500.000 τζίρο το χρόνο είναι δύσκολο, δεν είναι δύσκολο να οργανώσεις μια ολόκληρη χώρα? Προφανώς και είναι.

Αλλά δε χρειάζεται να ανακαλύψει κανείς τον τροχό.
Βρίσκεις μια χώρα που το σύστημα της ΔΟΥΛΕΥΕΙ, και το αντιγράφεις. Ολόκληρο. Ατόφιο. Για να το κάνεις αυτό δε χρειάζονται ούτε συζητήσεις, ούτε αντεγκλήσεις.

ΑΥΤΟ έπρεπε να κάνουν οι κυβερνώντες, αλλά αντί για αυτό κάνουν τους μαθητευόμενους μάγους στου κασίδη το κεφάλι.

Αλλά βλέπετε η καλή πρόθεση εξαντλήθηκε στη δήλωση του Γιώργου ότι θα μας κάνει "Δανία του Νότου".  Μετά, πάπαλα. Αρχίδια. Μια από τα ίδια.

Βεβαίως και θα χρειαζόντουσαν προσαρμογές. Αν π.χ. παίρναμε το σύστημα των ΗΠΑ, ή της Ελβετίας, ή της Σουηδίας, ή της Δανίας, ή της Αυστραλίας, που ΟΛΑ δουλεύουν ρολόϊ και κάποιο αντιγράφαμε, θα δούλευαν (μετά από λίγο καιρό) και εδώ τα πράματα ρολόϊ.
Μικρο-αλλαγές θα έπρεπε να γίνουν, και να γινόντουσαν.

Αλλά που μυαλό να σκεφτεί κανείς αυτό το πολύ απλό πράμα: Να πάρει ένα ΕΤΟΙΜΟ σύστημα που δουλεύει, και να το αντιγράψει.

Ναι, αλλά αν το Λογιστήριο της εταιρείας σου κάνει λευκή απεργία τους σουτάρεις όλους.
Τους εφοριακούς στην Ελλάδα τι θα τους κάνεις;

Άσε που λευκή απεργία είναι αδιανόητη για το IRS ή για το HM Revenue & Customs.

Αλλά στην τελική τα συστήματα αυτά δουλεύουν για 2 λόγους:
1) Φόβος ότι θα πας φυλακή
2) Κοινωνική συνείδηση.

Και τα δύο αυτά λείπουν από την Ελλάδα.

Εδώ βρήκαν από το Google Earth αδήλωτες πισίνες στην Εκάλη και τελικά τι έγινε;
Μάθαμε τίποτε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μάθαμε τίποτε;

γιατί να μάθεις;
τονμ έλληνα μόνο ο τζέρτζελος ότι τις βρήκες τον ενδιαφέρει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
εσύ δλδ μου λες ότι δεν είσαι φιλοαμερικανικό κράτος......
πάνω κάτω οι κύπριοι είναι ίδια κωλοράτσα με μας...
απλά οι εγγλέζοι τους άφησαν αμανάτι ένα οργανωμένο κράτος,
οι ρωσσοουκρανοί πολλά δις στις τράπεζες και οι έλληνες μια μαμά πατρίδα που την αγαπάνε μεν αρκεί να είναι μακριά δε..
κοινως ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Η ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.
εγω προσωπικα οπως και οι πλειοψηφια των ελληνων δεν ειναι φιλοαμερικανοι
μην μας μπερδευεις με τους πολιτικους,εκει λογω επιρρεασμου ισως και επειδη οπως το λες εσυ τους αφησαν πολλα καλα δεν ειναι μονο πολιτικα φιλικα προσκυμενα στους αγγλους αλλα και η πλειοψηφια τους.
εγω εκει που σπαζομαι αν θες πες το ετσι ειναι το κομπλεξ που εχουν με τους ελλαδιτες να μιλησω στη γλωσσα τους και οχι με τους αγγλους που οπως ειπα αυτοι στην ουσια τους προδωσαν και δεν θυμαμαι να τους βοηθησαν καθολου εκεινη την περιοδο.
πες μου που εχω αδικο σε αυτο και κλεινω το θεμα :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι, αλλά αν το Λογιστήριο της εταιρείας σου κάνει λευκή απεργία τους σουτάρεις όλους.
Τους εφοριακούς στην Ελλάδα τι θα τους κάνεις;

τους σουτάρεις και παίρνεις άλλους...

Άσε που λευκή απεργία είναι αδιανόητη για το IRS ή για το HM Revenue & Customs.

να γίνει και εδώ...

Αλλά στην τελική τα συστήματα αυτά δουλεύουν για 2 λόγους:
1) Φόβος ότι θα πας φυλακή
2) Κοινωνική συνείδηση.

ειδικά το δεύτερο που και αυτό με φόβο αποκτήθηκε...

Και τα δύο αυτά λείπουν από την Ελλάδα.

να αποκτήσουμε .. ειδικά το πρώτο γιατί το δεύτερο θα χρειαστεί μια δυό γενιές...

Μάθαμε τίποτε;

ούτε θα μάθουμε.. όσο βάζουμε την προστασία των προσωπικών δεδομένων πάνω από το κοινό καλό θα υπάρχει μια καλή δικαιολογία για να μην γίνεται τίποτε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πες μου που εχω αδικο σε αυτο και κλεινω το θεμα :grin:

σε όλα.
εάν δε ζήσεις δεν καταλαβαίνεις.
πρόχειρα, υπάρχουν παρα πολλοί κύπριοι που αγαπάνε πιο πολύ την ελλάδα απο σένα.
πολλοί που την μισούν.
επίσης πρόχειρα όπως εσένα σε αποκαλούνε καλαμαρά τους κύπριους που έχουν ως πρότυπο τους εγγλέζους τους λένε υποτιμητικά τσάρληδες.

σας λένε μια παπαριά κάποιοι ότι δε σας γουστάρουν οι κύπριοι και τα δένετε σκοινί κορδόνι.
υπάρχουν πολλοί κύπριοι που μόλις ακούνε πως είσαι ελλαδίτης σου κάνουν το τραπέζι και σου φέρονται σαν αδερφό.
απλά η γνωστή μαλακία του έλληνα να γενικεύει τα πάντα καταλήγει στα δικά σου συμπεράσματα.
δε διαφέρει σε τίποτα η κόντρα ελλαδιτών κυπρίων απο την κόντρα αθηναίων-σαλονικιών, πρεβεζάνων αρτινών. λαρισαίων βολιωτών κοκ.
Αυτό απο μόνο του τεκμηριώνει πως μιλάμε για την ίδια ράτσα με αντιστοιχο dna και απλά διαφορετική εντοπιότητα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
 Στα αρχιδια μας και αν ετοιμαζουν νεους φορους

Εχω ετοιμα σχεδια για δικο μου τσιπουροκαζανο και θα φτιαξω δικια μου παραγωγη..
 Και ανθρωπο-αδελφο εχω απο Κορινθια μερια για σταφυλι

Ετσι για να σκασει ο Βολταιρος

Ναι, καλά.

Άδεια που θα βρεις και πόσο;;;

Και εκεί που έχει πάει ο χαλκός πόσο ο άμβυκας;

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
σε όλα.
πρόχειρα, υπάρχουν παρα πολλοί κύπριοι που αγαπάνε πιο πολύ την ελλάδα απο σένα.
πολλοί που την μισούν.
επίσης πρόχειρα όπως εσένα σε αποκαλούνε καλαμαρά τους κύπριους που έχουν ως πρότυπο τους εγγλέζους τους λένε υποτιμητικά τσάρληδες.

σας λένε μια παπαριά κάποιοι ότι δε σας γουστάρουν οι κύπριοι και τα δένετε σκοινί κορδόνι.
υπάρχουν πολλοί κύπριοι που μόλις ακούνε πως είσαι ελλαδίτης σου κάνουν το τραπέζι και σου φέρονται σαν αδερφό.
απλά η γνωστή μαλακία του έλληνα να γενικεύει τα πάντα καταλήγει στα δικά σου συμπεράσματα.
δε διαφέρει σε τίποτα η κόντρα ελλαδιτών κυπρίων απο την κόντρα αθηναίων-σαλονικιών, πρεβεζάνων αρτινών. λαρισαίων βολιωτών κοκ.
Αυτό απο μόνο του τεκμηριώνει πως μιλάμε για την ίδια ράτσα με αντιστοιχο dna και απλά διαφορετική εντοπιότητα.
Τα πες ολα!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
σε όλα.
πολλοί που την μισούν.

πρεπει να βρω κυπριο που να αγαπα τις ελλεεινιδες :hmm:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
  Αδεια;

μπουααααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ

Κατάλαβα.

Μέσα σε καμιά ρεματιά θα το στήσεις το καζάνι.

Καλάαααααα, άμα είσαι της ταλαιπωρίας.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σε όλα.
πολλοί που την μισούν.

εγω ταχω καλα με κυπριους. ειδικα μπορει να μας γουσταρουνε, γενικα ομως δεν εχω ακουσει καλο λογο. εχουν καλα σκαφη παντως και τους κανω παρεα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom