Νέα

Ετοιμάζεται Νέος Φόρος ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

σιγα μη φυγω απο την πηγη για να πιο νερο απο το ραφι του σουπερ μαρκετ....

οσο για τους εμμεσους φορους, εχε υπ οψιν σου οτι τα τελη ειναι απο τους ελαχιστους φορους που εισπραττει στο ακεραιο το κρατος και που ειναι σχετικα δικαιοι! (θα μπορουσαν να ηταν δικαιοτεροι εαν δεν περιμενε το κρατος να εισπραξει μονο απο τα τελη οπως κανει τωρα, αλλα και απο τον φπα οπως προτεινω εγω)

ΜΕΓΑΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕ να πας να τα πεις αυτά όξω σε συνέδρια να σου δώσουν όσκαρ.
εχετε ξεφύγει λέμε τελείως.
και μόλις που σφίξαν οι κώλοι απ το δντ.
φαντάσου τι θα γίνει σε κάνα χρόνο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σκασιλα μας τι εισαι.
για την Κυπρο λεγαμε που σκουζεις απλως.

εγώ δε σκούζω για κανέναν.
εσείς σκουζετε απ την πούτσα που χετε φάει μέχρι τα αυτιά και ζητάτε να ψοφήσει η κατσίκα του κύπριου γείτονα.
αλλά τελειώσαν αυτά.
τη πουτσα θα τη ΦΑΤΕ ΟΛΗ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ. και θα πειτε ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Επισκέπτης
εγώ δε σκούζω για κανέναν.
εσείς σκουζετε απ την πούτσα που χετε φάει μέχρι τα αυτιά και ζητάτε να ψοφήσει η κατσίκα του κύπριου γείτονα.
αλλά τελειώσαν αυτά.
τη πουτσα θα τη ΦΑΤΕ ΟΛΗ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ. και θα πειτε ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ποιος ειπε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα;Εσυ πριν εσκουζες για το ποσο γαματη ειναι η Κυπρος και οτι θα πηγαινουμε εκει να παρακαλαμε να μας σωσουν οικονομικα :2funny: Την ιδια στιγμη που εχει αρχισει δειλα δειλα και εκει να ανεβαινει το ποσοστο της ανεργιας :grin:
Εγω απλα ειπα οτι η Κυπρος δεν ειναι ο ειδυλιακος παραδεισος οπως μας τον παρουσιαζεις και στην τελικη ειναι ενα σκατουλακι στρατιωτικα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιος ειπε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα;Εσυ πριν εσκουζες για το ποσο γαματη ειναι η Κυπρος και οτι θα πηγαινουμε εκει να παρακαλαμε να μας σωσουν οικονομικα :2funny: Την ιδια στιγμη που εχει αρχισει δειλα δειλα και εκει να ανεβαινει το ποσοστο της ανεργιας :grin:
Εγω απλα ειπα οτι η Κυπρος δεν ειναι ο ειδυλιακος παραδεισος οπως μας τον παρουσιαζεις και στην τελικη ειναι ενα σκατουλακι στρατιωτικα.
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα μπροστά σου αυτή τη στιγμή παράδεισος είναι ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ σε πονάει η κωλάρα σου και ζηλεύεις.
όσο για στρατιωτικά...
μιλαει ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.
ααααααααααααααααααααααχααχχααχχαχααχαχχαχα
ρε μαλάκες
ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ ΤΡΟΙΚΑΝΗ να στρώσετε μουνόπανα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ΜΕΓΑΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕ να πας να τα πεις αυτά όξω σε συνέδρια να σου δώσουν όσκαρ.
εχετε ξεφύγει λέμε τελείως.
και μόλις που σφίξαν οι κώλοι απ το δντ.
φαντάσου τι θα γίνει σε κάνα χρόνο.
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ, :jerking:

ειδαμε κι αυτους απο τα συνεδρια ποσο ροϊδο εχουν κανει το παγκοσμιο συστημα  :jerking: τραβα να τους δωσεις σαυτους το οσκαρ!

και βεβαια γιατι εχει γινει μπαχαλο το πραγμα? γιατι απαντες, σε ολο τον κοσμο κοιτουν ενα πραγμα! Μην τυχει και πληρωσουν οι πλουσιοι! οπως κανει ο Τσαντ ενα πραμα αλλα στο πιο διεθνες....

ας κοψουν λοιπον τους μισθους στα 200 ευρω για να γινεις ανταγωνιστικος (με την Κινα), ας σου φορολογουν το σπιτι 100 φορες, ας σου κοβουν συνταξεις και επιδοματα, ας ξεπουλησουν κερδοφορες ΔΕΚΟ, δε σε νοιαζει.... μονο μη βαλουν φπα στο πουτο που κερνας τη στριπτιζου σε μελει εσενα.... :jerking:

:zfuck:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
απλά.....
γιατί στο χαλουμόνησο πάω στην εφορία και τελειώνω σε 2 ώρες με όλα.
γιατί στο χαλουμόνησο μου επιστρέφουν όλο το ΦΠΑ πρώτης κατοικίας.
γιατί δεν πληρώ ΕΤΑΚ ΦΑΠ μαπ και όλες τις λοιπές παπαριές των πουστοπασόκων.
γιατί έχω 20 χιλιάρια αφορολόγητο και δε χρειάζεται να μαζεύω αποδείξεις.
γιατί δεν έχω πλερώ 4 χρόνια ούτε μισό ευρώ διόδια.
γιατί έχω μαξ ΦΠΑ 15%
γιατί τα είδη πρώτης αναγκης έχουν ΦΠΑ 5%
γιατι η μπεζίνα στοιχίζει 1.24 και έρχεται με τάνκερ διυλισμένη απο ελλάδα.
γιατί τα τέλη κυκλοφορίας για 1600 είναι καμμιά 70αριά ευρώ.
γιατί η μεικτή ασφάλεια ενός τουτού 1600 είναι 400 ευρώ το χρόνο.
γιατί στο ΙΚΑ πλερώ τα μισά απ ότι στην ελλάδα.
γιατί βρίσκω ακόμα ασπιρίνες στο φαρμακείο
γιατί πίνω καφέ με 1 ευρώ
γιατί τρώω του σκασμού με 15 ευρώ το άτομο.
γιατι στο δρόμο δεν κάνουν κόντρες μαλακιστήρια.
γιατί δε μπυ σπάνε σε κάθε φανάρι 10 πάκια τα νεύρα.

σου φτάνουν αυτά ή να ξεκινήσω και δεύτερο γύρο;

Εεεεεμ, για αυτό αυξάνεται το δημόσιο χρέος συνεχώς.
Και στην Ελλάδα κάποτε δεν πληρώναμε αυτά και φθάσαμε εδώ.
Η Κύπρος βρίσκεται από άποψη ανάπτυξης του κρατικού τομέα εκεί που βρίσκονταν πριν 40 χρόνια η Ελλάδα.

Αλλά όσο και να φωνάζεις μιά χαρά κατέθεσαν οι Κύπριοι Πρόγραμμα Σταθερότητας όπως προβλέπει το Μάαστριχ.

Και τι λέει η σούμα των μέτρων:

«Στο πακέτο μέτρων του υπουργείου Οικονομικών, στόχος είναι η προώθηση της ανάπτυξης, η μείωση φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής, η πολεοδομική αμνηστία, η μείωση του κόστους κρατικής μηχανής, στόχευση κοινωνικών παροχών και μείωση μη παραγωγικών δαπανών»

Πολεδομική αμνηστία, εεεεε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ, :jerking:

ειδαμε κι αυτους απο τα συνεδρια ποσο ροϊδο εχουν κανει το παγκοσμιο συστημα  :jerking: τραβα να τους δωσεις σαυτους το οσκαρ!

και βεβαια γιατι εχει γινει μπαχαλο το πραγμα? γιατι απαντες, σε ολο τον κοσμο κοιτουν ενα πραγμα! Μην τυχει και πληρωσουν οι πλουσιοι! οπως κανει ο Τσαντ ενα πραμα αλλα στο πιο διεθνες....

ας κοψουν λοιπον τους μισθους στα 200 ευρω για να γινεις ανταγωνιστικος (με την Κινα), ας σου φορολογουν το σπιτι 100 φορες, ας σου κοβουν συνταξεις και επιδοματα, ας ξεπουλησουν κερδοφορες ΔΕΚΟ, δε σε νοιαζει.... μονο μη βαλουν φπα στο πουτο που κερνας τη στριπτιζου σε μελει εσενα.... :jerking:

:zfuck:

μόνο εσύ μπορείς να βρεις συσχέτιση έμμεσων φόρων με το ότι δεν πληρώνουν οι πλούσιοι......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σάβρα....
κλάαααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Μείωση στο δημοσιονομικό έλλειμμα της Κύπρου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Απριλίου 2011, 18:30

[size=18pt]Στο 5,3% του ΑΕΠ περιορίστηκε το δημοσιονομικό έλλειμμα της Κύπρου το 2010, καταγράφοντας μείωση σε σχέση με το 2009, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Εurostat.[/size]

Η ανακοίνωση της Eurostat επιβεβαιώνει τα στοιχεία που είχε δώσει στη δημοσιότητα το Υπουργείο Οικονομικών τον Ιανουάριο, που είχαν τεθεί υπό αμφισβήτηση από ορισμένους πολιτικούς.

Επισκέπτης
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα μπροστά σου αυτή τη στιγμή παράδεισος είναι ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ σε πονάει η κωλάρα σου και ζηλεύεις.
όσο για στρατιωτικά...
μιλαει ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.
ααααααααααααααααααααααχααχχααχχαχααχαχχαχα
ρε μαλάκες
ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ ΤΡΟΙΚΑΝΗ να στρώσετε μουνόπανα.

Μτην ιδια λογικη ειμαι παραδεισος και μπροστα στην Ουγκαντα.
Για τα στρατιωτικα ναι κολοσσος της μεσογειου ειμαι. Και τους ακριβοτερους εξοπλισμους εχω και ισχυρη αεροπορια. Το οτι οικονομικα ειμαστε υπο καταρρευση δεν σημαινει οτι στρατιωτικα μπορουμε να κανουμε τρελη ζημια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για τα στρατιωτικα ναι κολοσσος της μεσογειου ειμαι. Και τους ακριβοτερους εξοπλισμους εχω και ισχυρη αεροπορια. Το οτι οικονομικα ειμαστε υπο καταρρευση δεν σημαινει[size=18pt] οτι στρατιωτικα δεν μπορουμε να κανουμε τρελη ζημια[/size].

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σάβρα έχουμε νέο πουλέν μετά το φύρδημίγδη.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τι ειμαστε? Κολοσσος?
Εμενα για ποντικι που βρυχαται μού μοιαζουμε.

Επισκέπτης
Αμεσως και εσυ ενα λαθος ειδες :cheesy:
Οπως και να χει σου αρεσει η οχι στρατιωτικα ειμαστε κολοσσος μπροστα στην Κυπρο και σε αλλες Βαλκανιες χωρες. Ακομα και η Τουρκια που θεωρειται υπερδυναμη στην περιοχη δεν θα εβγαινε καθολου αλωβητη απο εναν πολεμο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εεεεεμ, για αυτό αυξάνεται το δημόσιο χρέος συνεχώς.
Και στην Ελλάδα κάποτε δεν πληρώναμε αυτά και φθάσαμε εδώ.
Η Κύπρος βρίσκεται από άποψη ανάπτυξης του κρατικού τομέα εκεί που βρίσκονταν πριν 40 χρόνια η Ελλάδα.

Αλλά όσο και να φωνάζεις μιά χαρά κατέθεσαν οι Κύπριοι Πρόγραμμα Σταθερότητας όπως προβλέπει το Μάαστριχ.

Και τι λέει η σούμα των μέτρων:

«Στο πακέτο μέτρων του υπουργείου Οικονομικών, στόχος είναι η προώθηση της ανάπτυξης, η μείωση φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής, η πολεοδομική αμνηστία, η μείωση του κόστους κρατικής μηχανής, στόχευση κοινωνικών παροχών και μείωση μη παραγωγικών δαπανών»

Πολεδομική αμνηστία, εεεεε;
Οριστε??????

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
απλά.....
γιατί στο χαλουμόνησο πάω στην εφορία και τελειώνω σε 2 ώρες με όλα.
γιατί στο χαλουμόνησο μου επιστρέφουν όλο το ΦΠΑ πρώτης κατοικίας.
γιατί δεν πληρώ ΕΤΑΚ ΦΑΠ μαπ και όλες τις λοιπές παπαριές των πουστοπασόκων.
γιατί έχω 20 χιλιάρια αφορολόγητο και δε χρειάζεται να μαζεύω αποδείξεις.
γιατί δεν έχω πλερώ 4 χρόνια ούτε μισό ευρώ διόδια.
γιατί έχω μαξ ΦΠΑ 15%
γιατί τα είδη πρώτης αναγκης έχουν ΦΠΑ 5%
γιατι η μπεζίνα στοιχίζει 1.24 και έρχεται με τάνκερ διυλισμένη απο ελλάδα.
γιατί τα τέλη κυκλοφορίας για 1600 είναι καμμιά 70αριά ευρώ.
γιατί η μεικτή ασφάλεια ενός τουτού 1600 είναι 400 ευρώ το χρόνο.
γιατί στο ΙΚΑ πλερώ τα μισά απ ότι στην ελλάδα.
γιατί βρίσκω ακόμα ασπιρίνες στο φαρμακείο
γιατί πίνω καφέ με 1 ευρώ
γιατί τρώω του σκασμού με 15 ευρώ το άτομο.
γιατι στο δρόμο δεν κάνουν κόντρες μαλακιστήρια.
γιατί δε μπυ σπάνε σε κάθε φανάρι 10 πάκια τα νεύρα.

σου φτάνουν αυτά ή να ξεκινήσω και δεύτερο γύρο;
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Στα αρχιδια μας και αν ετοιμαζουν νεους φορους

Εχω ετοιμα σχεδια για δικο μου τσιπουροκαζανο και θα φτιαξω δικια μου παραγωγη..
 Και ανθρωπο-αδελφο εχω απο Κορινθια μερια για σταφυλι

Ετσι για να σκασει ο Βολταιρος

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αφου τιμάνε τους εγγλέζους τι ακριβώς γιορτάζουν την πρώτη απρίλη;
κόφτε τη μαλακία.
πολλοί κύπριοι πέθαναν πολεμώντας εγγλέζους.
εχετε ξεφύγει τελείως εδώ μέσα.
την πρωταπριλια :grin:
δλδ θες να μου πεις οτι δεν φιλο αγγλικο κρατος η κυπρος :2funny:
εγω κυπριο να βριζει αγγλους δεν εχω ακουσει απεναντιας οσα παιδια εχουν παει στην κυπρο δεν τους εχω ακουσει να λενε για την καλυτερη συμπεριφορα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom