Νέα

Εθνικισμός και Παναθηναϊκός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nopo13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
και εγω Αριανος ειμαι ολες οι ομαδες εχουν ακροαριστερους κ ακροδεξιους αν και αυτοι για μενα δεν ειναι οπαδοι της ομαδας αλλα της πολιτικης τους πεποιθεσης.για αυτο τονισα οτι βγαλε την ομαδα οποια και αν ειναι. σαν Ελληνες εχουμε ξεχασει πολυ την πατριδα μας να πω την αληθεια αν γινει μπαμ θα παω πρωτη γραμμη οχι για τον κωστακη η τον γιωργακη (τους ευνοχισμενους πολιτικους) αλλα για την οικογενεια μου και την σημαια μου, την οποια την καινε ειτε αναρχες ειτε αλβανοι στο γηπεδο και δεν εχει ανοιξε -πολυ κακως- μυτη ποτε. ενας διοικιτομπατσος που δεν εχει τα παπαρια να διαταξει πυρ στην σκατοκεφαλα αυτου που κανει αυτο το πραγμα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
και εγω Αριανος ειμαι ολες οι ομαδες εχουν ακροαριστερους κ ακροδεξιους αν και αυτοι για μενα δεν ειναι οπαδοι της ομαδας αλλα της πολιτικης τους πεποιθεσης.για αυτο τονισα οτι βγαλε την ομαδα οποια και αν ειναι. σαν Ελληνες εχουμε ξεχασει πολυ την πατριδα μας να πω την αληθεια αν γινει μπαμ θα παω πρωτη γραμμη οχι για τον κωστακη η τον γιωργακη (τους ευνοχισμενους πολιτικους) αλλα για την οικογενεια μου και την σημαια μου, την οποια την καινε ειτε αναρχες ειτε αλβανοι στο γηπεδο και δεν εχει ανοιξε -πολυ κακως- μυτη ποτε. ενας διοικιτομπατσος που δεν εχει τα παπαρια να διαταξει πυρ στην σκατοκεφαλα αυτου που κανει αυτο το πραγμα
στους ιερολοχιτες εισαι? :grin:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αφιερωμένο...
ειδικά στο 1:15'.... ;) ;) :2funny:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μήπως θα έπρεπε να επαναφέρουμε το "Δυστυχώς το site.....".

Πολλά νεα φρούτα εμπλουτίζουν την παλαιά συλλογή  :think: :think: :think:

OP
OP
N

nopo13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
[youtube=425,350]Exhg1d-u_t0&feature=related[/youtube].

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
πάντως, απάντηση δε νομίζω να πάρω...
γιατί άραγε;;;; :rolleyes: :rolleyes:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
φίλε στα πόσα ποστς θα πάρεις μπόνους;;;;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
θα πας πρωτη γραμμη για ττο νατο το φυσικο αεριο και το πετρελαιο ε?ευγε...

OP
OP
N

nopo13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
[youtube=425,350]_34o8GYwiSQ&feature=related[/youtube].

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
[youtube=425,350]Exhg1d-u_t0&feature=related[/youtube].
κανενασ μαλακασ γαυροσ ειναι που προσπαθει να συνδιασει χουντα-παναθηναικο-φασισμο!η αληθεια ειναι οτι γαυρακια σασ εχει παει να μα την πουτσα που ερχεται και στο ποδοσφαιρο!τρομοκρατηθητε οσο θελετε! :jerking:

OP
OP
N

nopo13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
[youtube=425,350]7fDuQI5xE-U&feature=related[/youtube].

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κανενασ μαλακασ γαυροσ ειναι που προσπαθει να συνδιασει χουντα-παναθηναικο-φασισμο!η αληθεια ειναι οτι γαυρακια σασ εχει παει να μα την πουτσα που ερχεται και στο ποδοσφαιρο!τρομοκρατηθητε οσο θελετε! :jerking:
ναι εχεις δικιο,και ολα τα βιντεακια οπως και τις σημαιες στις κερκιδες σας τις εχουν βαλει γαυροι  :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ποσο μαλακες ειστε?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ρε κακομοιροι βαζελοι τι σας ειπε ο αντωνιου με 15 ευρω μπατζετ να φταιαξετε ομαδα?κια τα 5 θα πανε για ιβανσιτς και ματος ?χαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:και με τα υπολοιπα λεει θα παρετε 7 παιχτες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ρε κακομοιροι βαζελοι τι σας ειπε ο αντωνιου με 15 ευρω μπατζετ να φταιαξετε ομαδα?κια τα 5 θα πανε για ιβανσιτς και ματος ?χαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:και με τα υπολοιπα λεει θα παρετε 7 παιχτες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εωσ 6 μυρια για καθε παικτη.πουλα κανα καστιγιο να κανεισ καμια μεταγραφη γιατι ο θειοσ απο λεφτα-καβουρια.με τον κλειτον τον ηπιε!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θα ασχολείστε πολύ ακόμα με το μαλάκα, παιδιά;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
εωσ 6 μυρια για καθε παικτη.πουλα κανα καστιγιο να κανεισ καμια μεταγραφη γιατι ο θειοσ απο λεφτα-καβουρια.με τον κλειτον τον ηπιε!
Ποιοτική ενίσχυση

19/06/2008, 16:09 | Διαβάστηκε 11973 φορές Σχόλια (0)
Puma
(Photo: Action Images).

Την αποκάλυψη πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση πέντε έως επτά παικτών, που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα, έκανε ο Κώστας Αντωνίου. «Στόχος είναι να έρθουν πολλοί καλοί παίκτες, όχι ένας πάρα πολύ καλός και ακριβός και οι υπόλοιποι μέτριοι», δήλωσε, προσθέτοντας πως το μεταγραφικό μπάτζετ δεν θα υπερβεί τα 15-20 εκατ. ευρώ και δεν θα διατεθούν για έναν παίκτη περισσότερα από 5-6 εκατ. ευρώ. «Στο στόχαστρο ο Κάσερες», τόνισε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ για τον 29χρονο αμυντικό της Μπόκα Τζούνιορς. «Θα καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου», διαβεβαίωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος. PHGH SPORFMβαζελακια σας δουλευιυν ρε κακκομοιροι

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ποιοτική ενίσχυση

19/06/2008, 16:09 | Διαβάστηκε 11973 φορές Σχόλια (0)
Puma
(Photo: Action Images).

Την αποκάλυψη πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση πέντε έως επτά παικτών, που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα, έκανε ο Κώστας Αντωνίου. «Στόχος είναι να έρθουν πολλοί καλοί παίκτες, όχι ένας πάρα πολύ καλός και ακριβός και οι υπόλοιποι μέτριοι», δήλωσε, προσθέτοντας πως το μεταγραφικό μπάτζετ δεν θα υπερβεί τα 15-20 εκατ. ευρώ και δεν θα διατεθούν για έναν παίκτη περισσότερα από 5-6 εκατ. ευρώ. «Στο στόχαστρο ο Κάσερες», τόνισε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ για τον 29χρονο αμυντικό της Μπόκα Τζούνιορς. «Θα καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου», διαβεβαίωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος. PHGH SPORFMβαζελακια σας δουλευιυν ρε κακκομοιροι

την κοροιδια που την ειδεσ?που πασ να παρεισ τον αβρααμ με 1,5 μυριο?
λεφτα ευρωπησ στην τσεπη του θειου,εσοδα κτλ.με καστιγιο μεταγραφη εφερε παικτεσ!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

?
Απαντήσεις
196
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom