Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
παω με τα ποδια....θα τον πιειτε ολοιφυγε για ομονοια, θα γεμισουν τα τρενα μετα
Γνωριζουν τύπε οτι μονο εδω θα δουν πραγματικη και σωστη αναλυση του παιχνιδιου.56 μελη 60 επισκεπτες βρισκουν παρηγορια εδώ
......
Ευτυχως τύπε μου δεν ησουν μανατζερ του Γκαλη, γιατι μαλλον δεν θα τον αφηνες να παιζει με τον Λυπηριδη, τον Σταματη και τον ΔοξακηΟταν παιζεις με χαλια ομαδα , κατεβαινεις αναγκαστικα στο επιπεδο τους.Δεν υπαρχει στηριγμα πουθενα.
Αν ημουν ο manager του , δεν θα τον συνιστουσα με τιποτα να παιξει με αυτους τους ερασιτεχνες της εθνικης.
Αποτελει απλα δυσφημιση.
ρολιστες μετριοι οι αμερικανοι? :S
Eλληνικη σχολη "μπασκετ" τύπε.
Βλεπεις προπονητες του κωλου στην Ελλαδα, να μαθαινουν στα 10χρονα και 12χρονα παιδακια "συστηματα". Αντι να τα βαλουν να κανουν χίλια σουτ την ημερα.
Ευτυχως τύπε μου δεν ησουν μανατζερ του Γκαλη, γιατι μαλλον δεν θα τον αφηνες να παιζει με τον Λυπηριδη, τον Σταματη και τον Δοξακη
Μας εφτασε ηδη στον τελικο
Θυμαμαι την δεκαετια του 1980 διαβαζα οτι τα γιουγκοσλαβακια πρωτα εκαναν 500-600 σουτ και μετα ξεκινουσαν την προπονηση τους.πράγματι, ένας παλιός τυπάς ονόματι πόποβιτς που είχε ξεκωλιάσει δεν θυμάμαι ποια ελληνική ομάδα, όταν τον είχαν ρωτήσει, είχε αναφέρει καμιά 700αριά σουτ ημερησίως, αν θυμάμαι καλά!
Μην βιαζεσαι μωρε...Αυριο ειναι ο τελευταιος αγωνας αυτης της εθνικης, παραπανω δεν παει με τιποτα.
Ευτυχως τύπε μου δεν ησουν μανατζερ του Γκαλη, γιατι μαλλον δεν θα τον αφηνες να παιζει με τον Λυπηριδη, τον Σταματη και τον Δοξακη
Θυμαμαι την δεκαετια του 1980 διαβαζα οτι τα γιουγκοσλαβακια πρωτα εκαναν 500-600 σουτ
Δεν αποκλειεταιΓια τον Πέτροβιτς διάβασες μάλλον,έκανε κάθε πρωί 600 πριν το σχολείο...