Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.259
- Πόντοι
- 206
Αυτός ο Βαγκνερ στάνταρ παίρνει μουρουνέλαιο μόλερς...
ψωνιζουν βιανεξ.
Γιατι το ξαναβαλες?Ειχε επιτυχια την πρωτη φορα και ειπες να το συνεχισεις?
στον λεσορ δεν του εδωσε το μαγικο φιλτρο του πανοραμιξ και του τον καρφωνουν μεσα στη μαπα.Γιατι το ξαναβαλες?Ειχε επιτυχια την πρωτη φορα και ειπες να το συνεχισεις?
Όχι δεν το περίμενα, και ούτε το επικρίνω που δεν έμαθαν καλά ελληνικά. Αλλά έχω δει π.χ. και ζευγάρι Ιταλό με Κινέζα στο UK που μίλαγαν αγγλικά στο σπίτι, δεν έμαθε mandarin η κόρη τους. Όταν γεννιέσαι και μεγαλώνεις κάπου, η πρώτη σου γλώσσα είναι αυτή που μαθαίνεις στο σχολείο. Και τα παιδιά των Αλβανών που γεννήθηκαν εδώ και πήγαν ελληνικό σχολείο μεταξύ τους ελληνικά μιλάνε. Αλβανικά μιλάνε μεταξύ τους οι Αλβανοί που ήρθαν σε μεγάλη ηλικία στα 90s και πλέον είναι μπαρμπάδες.Τα παιδιά τα διαμορφώνει η μάνα. Τα παιδιά επικοινωνούν κυρίως με το σόι της μάνας. Τα παιδιά μαθαίνουν τη γλώσσα της μάνας. Για αυτό και λέμε τη γλώσσα ΜΗΤΡΙΚΗ.
Δεν έχει σημασία που μεγαλώνουν τα παιδιά. Αν μεγαλώνουν όμως με τη ΜΑΝΑ, θα τους μιλάει στη γλώσσα της και αυτήν θα μάθουν. Περίμενες εσύ με μάνα αγγλόφωνη και σε αγγλόφωνη χώρα να μάθουν τα παιδιά ελληνικά;;
Υπάρχει κανείς που να έχει κάποια οποιαδήποτε εξήγηση για το πως βρίσκεται στον πάγκο της Γαλλίας ο Κολέ 15 χρόνια?!!!
Κάποια στιγμή έπαιζε μια πεντάδα με τέσσερις σκόυρους. Αυρο σχόλιασα.Εχει 6 λευκούς.
Οι 2 Βάγκνερ είναι παιχταράδες.
Με πρόλαβες!!!! Κι εμείς κράζουμε το Σπανούλη που έκανε και τις προσαρμογές του στο σημερινό ματς. Το απόλυτο σκορποχώρι η Γαλλία. Τα βαριά ονόματα με τα παχυλά συμβόλαια στο ΝΒΑ εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα σε πολλές περιπτώσεις σήμερα. Ο Τάις κυριολεκτικά κατάπιε τον άγουρο και βουτυρένιο Γουεμπανιάμα, ο Γκομπέρ και πάλι κάτω του μετρίου, Φουρνιέ, Μπατούμ, Γιαμπουσέλε κλπ καλοί παίχτες ατομικά, αλλά για μπάσκετ αλάνας. Όποιος έπαιρνε τη μπάλα σούταρε και ο γερασμένος Τεν-Τεν στον πάγκο μάλλον θυμόταν τον Πάρκερ και τον Μπορίς Ντιαό και βρισκόταν αλλού.Υπάρχει κανείς που να έχει κάποια οποιαδήποτε εξήγηση για το πως βρίσκεται στον πάγκο της Γαλλίας ο Κολέ 15 χρόνια?!!!
Η πρώτη γλώσσα είναι αυτή που σου μιλάει η μάνα σου όταν είσαι μωρό.Όχι δεν το περίμενα, και ούτε το επικρίνω που δεν έμαθαν καλά ελληνικά. Αλλά έχω δει π.χ. και ζευγάρι Ιταλό με Κινέζα στο UK που μίλαγαν αγγλικά στο σπίτι, δεν έμαθε mandarin η κόρη τους. Όταν γεννιέσαι και μεγαλώνεις κάπου, η πρώτη σου γλώσσα είναι αυτή που μαθαίνεις στο σχολείο. Και τα παιδιά των Αλβανών που γεννήθηκαν εδώ και πήγαν ελληνικό σχολείο μεταξύ τους ελληνικά μιλάνε. Αλβανικά μιλάνε μεταξύ τους οι Αλβανοί που ήρθαν σε μεγάλη ηλικία στα 90s και πλέον είναι μπαρμπάδες.
Ο Κόκας ήταν κανονικός Αλβανός φίλεΠω ρε πούστη...
Αυτά τα ξεκινήσανε οι Ιταλοί και Ισπανοί πολλές δεκαετίες πριν.
Όταν λές Αλβανούς τους βορειοηπειρώτες ντρέπομαι για λογαριασμό σου.
Δήμας,Τζελίλης,Κόκκας είναι βορειοηπειρώτες.
Η μάνα σου σε νανουρίζει λίγο στα κινέζικα, οι γονείς σου μιλάνε αγγλικά στο σπίτι και περνάς από το αγγλικό εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά στα 25 σου θα γράφεις σαν τον Λιου Ξιαόμπο γιατί τα πρώτα λόγια της μάνας θα υπερισχύσουν. Πολύ σωστό.Η πρώτη γλώσσα είναι αυτή που σου μιλάει η μάνα σου όταν είσαι μωρό.
Ναι, είναι όλοι εξαιρετικοί, ο καθένας στο ρόλο του. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και έχουν φοβερή αυτοπεποίθηση γι' αυτό και βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Εγώ είμαι αντι-Γερμανός γενικά, αλλά αυτή την ομάδα χαίρομαι να τη βλέπω. Είναι για σεμινάρια.Φίλε πασσιον ξέρεις πολύ μπάσκετ .Εμένα μου αρέσει επίσης και ο αφανής ήρωας αυτής της ομάδας .Δεν φαίνεται καθόλου στο ματς αλλά είναι μεγάλος χαμάλης .Παίρνει ριμπάουντ ,δίνει μαχες κάτω από τα καλάθια ,βάζει πόντους όταν πρέπει ,είναι καλός στο να δώσει το πρώτο πικ .Μιλαω για τον τιμαν που παίζει στο 4 η στο 5 (αυτός πήρε μεγάλη μεταγραφή με πολλά χρήματα από ότι είδα από την γερμανική αλμπα σε μια γιαπωνέζικη ).Να είσαι καλά .