Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 206
Μπράβο στην Ελλάδα μας ωραία αντίδραση είχαν τσαγανο αποψε
Αμα δεν ξέρεις τι λες ρε φίλε.Ο Κόκας ήταν κανονικός Αλβανός φίλε
Το Νότιο Σουδάν είναι πολύ καλύτερο από αυτή την Βραζιλία...Αύριο θα μιλήσει η Νοτισουδανεζικη ψυχή η μήπως όχι ?? Θα δείξει...εγώ ήθελα να περάσουν και οι δύο αλλά μας την έκανε η Βραζιλία
Ο Καναδάς,η Ελβετία και η Αυστραλία είναι χώρες με 200 χρονια ειρήνη και ευημερία.
Τι συγκρίνεις τώρα...
Με την Φινλανδία έπρεπε να γίνει η σύγκριση πχ.
Αυτα τα μπαστρδα ειναι οι γονεις σου 20 χρονια τωρα...
Το τέλος που σας αρμόζει.
ΧΦΤΟΥ μπασταρδα
Όχι στο έδαφος τους.Καναδάς και Αυστραλία, πήραν μέρος σε ΑΠΠ και ΒΠΠ.
Ειδικά στον πρώτο, είχαν αρκετές απώλειες, συγκριτικά με τον τότε πληθυσμό τους.
Με όποιον και να πέσουμε δεν πρέπει να φοβηθούμε. Δεν υπάρχει άγχος. Απλά αυτές οι ομάδες είναι ένα επίπεδο πάνω. Όσο μπορούμε θα ακολουθήσουμε και θα είναι σαν ένα δυνατό φιλικό για εμάς. Κι αν πάρουν διαφορά πήραν. Σιγά το ρεζιλίκι; Όποιον και να βρει μπροστά της αυτή η Γερμανία θα τον πατήσει. Όσο αντέξουμε. Πάντως εγώ την έχω ακόμα μια ανησυχία για το Σερβία - Σουδάν.
Όχι στο έδαφος τους.
Εκστρατευτικά σώματα έστειλαν ως όφειλαν,σαν χώρες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας.
Δεν καταστράφηκαν υποδομές,πόλεις χωριά όπως εδώ.
Ούτε είχαν ξένη κατοχή η οποία κατέκλεψε τα πάντα.
Φέτος ήρθε η νέμεσις τους.Αυτα τα μπαστρδα ειναι οι γονεις σου 20 χρονια τωρα...
Για τον nunez της μπαρτσα λες;Φέτος ήρθε η νέμεσις τους.
Και στην ευρωλίγκα και στην Εθνική τους.
Καιρός ήταν.
Πάντως κάτι νέους τους που είδα είναι καλύτεροι από την προηγούμενη γενιά τους....
Θα πρωταγωνιστούν για πολλά χρόνια...
Οι ΗΠΑ παίξανε χαλαρά...Νότιο Σουδάν μπορεί να ψωλιάσει Σέρβους, εδώ και ΗΠΑ κυνήγησε στο σκορ από κοντά, κι για αρκετή ώρα.
Αυτό το πουστρόπαιδο πως θα γίνει να το σταματήσουμε;Ο Γουόκαπ σαν γνήσιος Τεξανός redneck cowboy κάνει ταχύρρυθμη εκπαίδευση στα άλλα γκαρντ στην χρήση του λάσου...
Φέτος ήρθε η νέμεσις τους.
Και στην ευρωλίγκα και στην Εθνική τους.
Καιρός ήταν.
Ρουντι μεγαλος παιχτης, ηγετης στην ομαδα.Αυτα τα μπαστρδα ειναι οι γονεις σου 20 χρονια τωρα...
Αυτό το πουστρόπαιδο πως θα γίνει να το σταματήσουμε;
Ρε πήγαινε να δειξεις την πουτσα σου στους δροσερουληδες του σαιτ, θα μ πεις κ οτι ειναι οι γονείς μου 20 χρόνιαΑυτα τα μπαστρδα ειναι οι γονεις σου 20 χρονια τωρα...